Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Αναγγελία γάμου...


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος 
Ο γραφικός Χοτζικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γκλέζος ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που και εμείς πιστεύουμε. Ότι είναι πολύ πιθανό αν δεν τους βγαίνουν τα «κουκιά» της διακυβέρνησης της χώρας, για το καλό (πάντα) της έρημης πατρίδας να συνεργαστεί η αριστερά με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αρκεί να μετανιώσουν..και  να αλλάξουν στάση. Καλώς ήρθατε στον αγγελικά πλασμένο κόσμο των κομμουνιστών ! Τι μου θύμισες τώρα ρε Μανώλη..Εκείνες τις ολομέλειες που αφού «παραχωρούσατε» την Μακεδονία στους βαλκανικούς συντρόφους σας  μετά από χρόνια προσπαθούσατε να το «μαζέψετε» Σαν δηλαδή να εκπορνεύατε το παιδί σας και μετά να το μετανιώνατε και να ζητούσατε συγγνώμη. Με την ίδια ευκολία είσαστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με τα κόμματα που υπέγραψαν τα μνημόνια, όχι γιατί είσαστε μεγαλόψυχοι αλλά γιατί ακριβώς είσαστε το ίδιο. Είσαστε απλά η άλλη όψη του νομίσματος.. «σύντροφε» Γκλέζο.

Αυτή είναι η λαοθάλασσα του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία Τσίπρα στον ΠειραιάΗ πιο πάνω φωτογραφία είναι από την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εχθές στον Πειραιά στην πλατεία Κοραή. Εκεί που ο μικρούλης Τσίπρας προανήγγειλε ότι έφτασε η ώρα της αριστεράς. Προφανώς με την εικόνα που βλέπουμε έφτασε η ώρα της αριστεράς..και των υπολοίπων σίγουρα. Έχουν επιστρατεύσει τους νέους Μπιρσίμηδες να τους κάνουν λαοθάλασσα.. Στην

Στους ...μετανάστες το μέρισμα !


Οι δικές μας θέσεις σχετικά με το "κοινωνικό μέρισμα" διατυπώθηκαν μέσα από το άρθρο του συναγωνιστή Σπύρου Παπαδόπουλου και  μέλος της συντακτικής ομάδας του Κοινού Παρονομαστή πριν λίγες μέρες (ΕΔΩ)
Μετά από λίγες μέρες έρχεται το ρεπορτάζ και δημοσίευμα στην εφ. "Δημοκρατία" να μας δικαιώσει. 
Όσα "σωσίβια" και αν ψάχνει το κόμμα των πολιτικών κομμάτων εμείς πρέπει να το σπρώξουμε στον βυθό. Ήρθε ο καιρός να τελειώνουμε με αυτό. 


Αποκλείονται Έλληνες άνεργοι, πολύτεκνοι, χαμηλοσυνταξιούχοι και φιλοξενούμενοι χωρίς εισόδημα, αλλά ευνοούνται οι μετανάστες! 

΄Ιστορίες τρέλας εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες σε λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία, με τους υπαλλήλους να τρέχουν για την εξυπηρέτηση πολιτών, οι οποίοι, εκτός από την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεών τους, θέλουν να διεκδικήσουν το κοινωνικό μέρισμα, ωστόσο δεν γνωρίσουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και πώς να καταθέσουν αίτηση. Φοροτεχνικοί και

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014

Γ.ΣΑΓΙΑΣ: Ναι Ερχόμαστε ! Και είμαστε πολλοί ! Είμαστε εσύ !


Σε ένα κατάμεστο  Εργατικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων και του προγράμματος της «Πορτοκαλί» Σύγχρονης Πόλης από τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Σαγιά.

Ο Γιώργος Σαγιάς παρουσίασε μέρος του ολοκληρωμένου, συγκεκριμένου και υλοποιήσιμου προγράμματος για την ανάπτυξη του δήμου Λαμιέων και το νεανικό σχήμα του συνδυασμού δίνοντας το μήνυμα της νίκης στην εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της ομιλίας του Γιώργου Σαγιά και δείτε στη συνέχεια τα ονόματα των υποψηφίων:

Η απάντηση στους εθνομηδενιστές πολέμιους των παρελάσεωνΕίναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο στις εθνικές μας επετείους, να προβάλλονται από τα ΜΜΕ οι απόψεις γνωστών ανθελλήνων που υποστηρίζουν την κατάργηση των παρελάσεων και της εθνικής μνήμης. Η απάντηση σε αυτούς τους εθνομηδενιστές μισθοφόρους έχει δοθεί επανειλημμένα και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί τους. Θα παραθέσουμε απλά τους λαμπρούς εορτασμούς και την Μεγάλη Παρέλαση που πραγματοποιείται σήμερα στην πλατεία της Μόσχας για την Ημέρα της Νίκης. Την ημέρα αυτή γιορτάζεται η παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση στο Δεύτερο

Συνέντευξη του συν. Γιάννη Σχοινά στην εφημερίδα "Στόχος"


Η συνέντευξη του συναγωνιστή και συνεργάτη του Κοινού Παρονομαστή, Γιάννη Σχοινά που ακολουθεί, είναι από την εφημερίδα Στόχος. Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Σχοινάς κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα με τον Ηλία Κασιδιάρη ως υποψήφιο Δήμαρχο.  

Γιατί απεφάσισες να συμπλεύσεις πολιτικά με την Χρυσή Αυγή, ενώ είναι γνωστό στους εθνικιστικούς κύκλους ότι υπήρχαν κάποιες διαφορές;

Είμαι Έλληνας εθνικιστής και είναι Έλληνες εθνικιστές και μάλιστα διωκόμενοι αδίκως και παρανόμως. Έχω υποστεί προσωπικώς τον απηνή διωγμό υπό την ανοχή του συστήματος, αν όχι υπό την καθοδήγησή του, όχι επειδή διέπραξα κάποιου είδους παρανομία, αλλά λόγω της ιδεολογίας μου. Μου στέρησαν το πτυχίο μου, μου έκαψαν 23 φορές το βιβλιοπωλείο, απειλήθηκε η ζωή μου, η ζωή του γιού μου και της γυναίκας μου.

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Η Δύναμις μας είσαι εσύ !Σε λίγους μήνες ο Κοινός Παρονομαστής κλείνει δυο χρόνια λειτουργίας. Η δημιουργία του αποτέλεσε σκέψη, σχεδιασμό και υλοποίηση δυο συναγωνιστών και ήταν θέμα χρόνου να συγκλίνουν σε αυτή την προσπάθεια και άλλοι εθνικιστές παλιοί και νέοι φτιάχνοντας την συντακτική του ομάδα. Το σκεπτικό της δημιουργίας του, οι περισσότεροι αναγνώστες το γνωρίζετε. Έπρεπε η νέα γενιά να γνωρίσει το έργο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, τον αγώνα χιλιάδων νέων εθνικιστών που ξεχέρσωσαν το χωράφι και έσπειραν τον σπόρο του εθνικισμού. Δεν μας επιτρεπόταν να αφήσουμε τον Ελληνικό Εθνικισμό, που το ΕΝΕΚ πίστεψε, δούλεψε με ιδεολογικά πονήματα, με συσκέψεις, με συνδιασκέψεις, με συνέδρια, και εκπαιδευτικές διαδικασίες, να τον μονοπωλεί κανένας και που ποτέ το ίδιο το ΕΝΕΚ δεν μονοπώλησε.

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΠΛΗΘΩΝ: Ο προφήτης του Άναγεννόμενου Ελληνισμού


Πλήθων Γεμιστός
Μακαρισμένος εσύ που μελέτησες
να τον ορθώσεις απάνω στους ώμους σου
το συντριμμένο ναό των Ελλήνων!
Του Νόμου τ’ άγαλμα σταίνεις κορώνα του,
στις μαρμαρένιες κολώνες του σκάλισες
τους λογισμούς των Πλωτίνων.

Στους χριστιανούς τους μισόζωους ανάμεσα
ξαναζωντάνεψες 'Ολυμπους άγνωρους,
έθνη καινούργιων αθάνατων κι άστρων·
μέσα σε σένα Λυκούργοι και Πλάτωνες
απαντηθήκαν· το λόγο ξανάνιωσες

των Ζωροάστρων.
Κωστής Παλαμάς
Ο ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΣΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
Λόγος Στ' «Γύρω άπό μιά φωτιά» 

Ή εποχή πρίν τόν Πλήθωνα
Τό 529 μ.Χ. μέ αύτοκρατορικό διάταγμα τοΰ τότε αύτοκράτορα Ιουστινιανού κλείνει ή φιλοσοφική σχολή τών Αθηνών. Ένας πνεύμονας ή καλύτερα ό τελευταίος πνεύμονας τοΰ Αρχαίου φωτός σταμάτησε νά λειτουργεί.

Διακήρυξη του Εθνικού Μετώπου για τις Ευρωεκλογές 2014


Οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα πραγματοποιηθούν σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες για την πατρίδα και την κοινωνία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ξεκάθαρα πλέον τον χαρακτήρα ενός υπερεθνικού φορέα όπου τις αποφάσεις λαμβάνουν, η Γερμανία, οι πολυεθνικές, τα διευθυντήρια, το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.
Η πορεία της όπως είχαμε προβλέψει προς την δημιουργία ενός ομοσπονδιακού μορφώματος, όπου τα έθνη-κράτη θα υποστούν πλήρη απώλεια της κυριαρχίας, η ταυτότητα θα υποκατασταθεί από όρους και συνθήκες που επιβάλλουν οι κερδοσκοπικοί μηχανισμοί, η πολιτική συμμετοχή θα περιορισθεί εκ των πραγμάτων. Η σημερινή κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν επιτρέπει την παραμικρή αμφιβολία για τις επερχόμενες εξελίξεις. Τα επιχειρήματα, δεν βασίζονται σε εκτιμήσεις αλλά σε βιώματα, οδυνηρά για το λαό μας.

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Είμαι εγώ ο ΕθνικιστήςΕίμαι εγώ που κλείνω μέσα μου τη δύναμη της φυλής μου. 

Είμαι εγώ που νοιώθω μέσα μου το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Τη ζωντανή παρουσία γενεών, που πέρασαν χαράσσοντας βαθιά αυλάκια, για να βρίσκουν το δρόμο τα άλλα Έθνη.

Είμαι εγώ, που με κεντρίζει αδιάκοπα η Αποστολή μου και είναι έντονη μέσα μου, όπως οι κτύποι της καρδιάς μου.

Είμαι εγώ, που δεν περιμένω καθοδήγηση! Μα φτιάχνω μόνος μου, αυτό που έχω καθορίσει σαν “ζειν”, τον αγώνα μου.

Είμαι εγώ, που θεωρώ τη ζωή μου πολύτιμη, γιατί είμαι ταγμένος σ΄έναν ιερό σκοπό. 

6 Μαΐου 1979: Είναι η δική μας επέτειοςΕίναι η δική μας επέτειος. Η επέτειος όλων εκείνων των ξεχωριστών, που πίστεψαν ότι, απέναντι στην δύναμη των αριθμών μπορεί να υψωθεί η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.

Σηκώσαμε ανάστημα. Ξεγυμνώσαμε το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Αναδείξαμε τη νιότη ως πολιτική οντότητα.

Προβλέψαμε το μέλλον. Μιλήσαμε για τον ρόλο του Ελληνισμού. Δώσαμε αποστολή στον Έλληνα.

Εφαρμόσαμε διαδικασίες εκπαίδευσης και ανάδειξης στελεχών. Δημιουργήσαμε έναν στρατό ανιδιοτελών αγωνιστών. Αποδείξαμε ότι η συλλογική ηγεσία υπερέχει του αρχηγισμού.

6 Μαΐου 1979: 35 χρόνια από την ίδρυση του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ.

Κόντρα στο πολιτικό κατεστημένο της εποχής εκείνης αλλά δυστυχώς και στο περιβάλλον του εκλιπόντος αρχηγού της 21ης Απριλίου Γεωργίου Παπαδόπουλου το οποίο εναντιώθηκε με κάθε τρόπο στην ίδρυση του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος ΕΝΕΚ 

Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Στην μάχη για τον Δήμο της Αθήνας ο συν.Γιάννης Σχοινάς


Ποιος είναι ο Ιωάννης Σχοινάς που ζητεί την ψήφο σας.
Γεννήθηκε το 1951 στα Φίχτια Αργολίδος πλησίον των Μυκηνών. Περάτωσε την Εγκύκλιο και Μέση εκπαίδευση στον Ασπρόπυργο και σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου δεν πήρε το πτυχίο του, διωχθείς για την εθνικιστική του ιδεολογία, από το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως του 1974.
Από το 1975 είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών στην περιοχή των Εξαρχείων.
Αγωνίζεται επί 45 έτη στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος. Στην 21η Απριλίου μέχρι το 1973. Στην 4η Αυγούστου μέχρι το 1975.  Στο Κίνημα, στην ΕΝΕΠ και στο ΕΝΕΚ ως μέλος της ηγεσίας τους.

Και για αυτό...ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ! (ένα βίντεο που πρέπει όλοι να δουν)


Λίγες μέρες έμειναν από τις εκλογές. Και όπως έγραφα πριν λίγες μέρες οι Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ! Προσπάθησα να είμαι σαφής, όσον αφορά τον βρώμικο ρόλο των κομμάτων και την κυβερνητική ανυπαρξία που επιτρέπει στους Τούρκους, που βρίσκονται στην Ελλάδα να πρακτορεύονται την Θράκη μας. Αυτό το βίντεο όμως θα άρει και τις τελευταίες αμφιβολίες πιστεύω σε αυτούς που αμφιταλαντεύονται στις επιλογές τους με τα "δολώματα-διλήμματα" που βάζουν ως ύστατη ελπίδα να επιπλεύσουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι του τύπου ..αν δεν βγούμε εμείς καταστρέφεται η χώρα ! Δείτε τους εκπροσώπους τους..ήθελα να ήξερα ο κύριος Φαήλος δεν θα εμπνευστεί να γράψει πάλι κανένα πατριωτικό αρθράκι; Δεν πρέπει υπάρχουν πια αναστολές. Εθνικά μόνο με Εθνικιστές. 
Υπερείδης Γλαύκιππος