Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Στην μάχη για τον Δήμο της Αθήνας ο συν.Γιάννης Σχοινάς


Ποιος είναι ο Ιωάννης Σχοινάς που ζητεί την ψήφο σας.
Γεννήθηκε το 1951 στα Φίχτια Αργολίδος πλησίον των Μυκηνών. Περάτωσε την Εγκύκλιο και Μέση εκπαίδευση στον Ασπρόπυργο και σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου δεν πήρε το πτυχίο του, διωχθείς για την εθνικιστική του ιδεολογία, από το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως του 1974.
Από το 1975 είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών στην περιοχή των Εξαρχείων.
Αγωνίζεται επί 45 έτη στις τάξεις του εθνικιστικού κινήματος. Στην 21η Απριλίου μέχρι το 1973. Στην 4η Αυγούστου μέχρι το 1975.  Στο Κίνημα, στην ΕΝΕΠ και στο ΕΝΕΚ ως μέλος της ηγεσίας τους.
Υπήρξε εκδότης των εθνικιστικών εντύπων «Νέα Θέσις», «Συναγερμός», «Ελληνισμός» και «Μαχόμενος Ελληνισμός». Από το 1987 μέχρι σήμερα είναι διευθυντής και ιδιοκτήτης του εθνικιστικού εκδοτικού οίκου «Νέα Θέσις», τον οποίον του ενεπιστεύθησαν οι συναγωνιστές του και ο οποίος δέχθηκε συνολικώς 23 εμπρηστικές και δυναμικές επιθέσεις από τους «γνωστούς αγνώστους». Πολιτεύθηκε επανειλημμένως υπό την σημαία του ΕΝΕΚ και το 2004 με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Από τις αρχές του 2012 υποστηρίζει ανοικτά το εθνικιστικό κίνημα του «Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» και προσήλθε οικειοθελώς στον αγώνα για τον Δήμο Αθηναίων, επειδή, όπως δημοσίως δήλωσε, δεν ανέχεται να διώκονται Έλληνες εθνικιστές.
Επαγγελματικά έχει εργασθεί ως σερβιτόρος σε παιδική  ηλικία, ως βιοτέχνης σε εφηβική ηλικία, ως φορτοεκφορτωτής στην ΕΣΚΙΜΟ, ως πωλητής-αντιπρόσωπος σε είδη υγιεινής και τέλος ως εκδότης βιβλίων.
Από το 2009 καταγράφει την ιστορία του ΕΝΕΚ την οποία αναρτά στον «Κοινό Παρονομαστή», ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο «Νέα Θέσις» το σύνολο της ιδεολογίας του Κινήματος, υπό τον γενικό τίτλο «Τιμή μας η πίστις στο Έθνος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π