Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Κομμουνιστές: Οι «μπροστινοί» του καπιταλισμού και της ΠαγκοσμιoποίησηςΑριστερά στην αφίσα της Εθνικιστικής Νεολαίας Ελλάδος: 
Όταν οι εθνικιστές του ΕΝ.Ε.Κ. έβλεπαν στην Coca Cola έναν ολόκληρο τρόπο ζωής τον αποδοκίμαζαν και τον πολεμούσαν! Αυτόν της Παρακμής που η Παγκοσμιοποίηση μαζί με τους νεροκουβαλητές και τα τσιράκια της, ντόπια και ξένα, εισήγαγε και επέβαλε στην πατρίδα μας με την πλήρη συνεργασία του πολιτικού κόσμου της μεταπολίτευσης.

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

Οι Δούρειοι Ίπποι τoυ μισελληνισμού.


Δεν φοβάμαι αυτό που βλέπω .
Φοβάμαι αυτό που κρύβεται πίσω απ' αυτό .
Δεν φοβάμαι τον κάθε εθνομηδενιστή Βίτσα γιατί τον βλέπω μπροστά μου ως κίνδυνο και μπορώ να αντιδράσω .
Χτυπάει κατευθείαν συναγερμός κινδύνου.

Φοβάμαι όμως όλους εκείνους τους αρνησιπάτριδες, που φορώντας το εθνόσημο στο στήθος γίνονται ο Δούρειος Ίππος του μισελληνισμού.

Φοβάμαι τον κάθε Νικολαΐδη που τον υποστήριζα ολόψυχα και τον έκανα εγώ μόνη μου ένα από τα εθνικά μου σύμβολα της νεώτερης Ελλάδας .
Φοβάμαι την κάθε παράκρουση πλέον που είναι κρυμμένη γύρω μου .
Δεν συνάδει με το ορθό της σκέψης μου η τάση του πολυπολιτισμού και της πανθρησκείας.

Καμία ανοχή σε αυτούς που την σταύρωσαν!
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Το «Φάντασμα της Ακροδεξιάς» στην Ευρώπη


Πώς με ψέματα και απειλές τρομοκρατούν τους Λαούς της Ευρώπης

Ένα νέο 1848, μετά από 171 έτη
«Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη. Το φάντασμα του Κομμουνισμού». Με αυτές τις (αλλόκοτες για το σήμερα) φράσεις περιγράφει το 1848 ο Κάρολος Μαρξ όλα όσα συνέβαιναν εκείνες τις ημέρες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Το 1848 ονομάστηκε ως η «Άνοιξη των Λαών» στην Ευρώπη, καθώς σε πολλές χώρες ξεσπούν Κινήματα με κοινωνικό και εθνικό περιεχόμενο. Είναι επίσης (υπενθυμίζουμε για όσους το αγνοούν) και η χρονιά που ο ίδιος ο Μαρξ, σε συνεργασία με τον Φρειδερίκο Ένγκελς, συγγράφει το «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος» (ή «Κομμουνιστικό Μανιφέστο»), ένα από τα πιο δημοφιλή κείμενα στον χώρο του Κομμουνισμού και της Αριστεράς, και το οποίο δείχνει ότι οι δύο εισηγητές του «Επιστημονικού Σοσιαλισμού» ήθελαν να ¨κατευθύνουν¨ τις εξελίξεις προς τον στόχο τους.
Ημέρες του 1848 βιώνει και σήμερα η Ευρωπαϊκή ήπειρος.

« Η 21η Απριλίου και πως απέτυχε» του Ανδρέα Δενδρινού (κεφ. η Νεολαία)


Με αφορμή την επέτειο της 21ης Απριλίου, ανατρέξαμε στο ολιγοσέλιδο αλλά περιεκτικότατο βιβλίο του Ανδρέα Δενδρινού (1975) « Η 21η Απριλίου και πως απέτυχε» και δημοσιεύουμε το κεφάλαιο «Η νεολαία» σελ 18,19 το οποίο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους θέλουν να βλέπουν τα γεγονότα όπως ήταν και όχι όπως θα μας άρεσε να ήταν ..
Κοινός Παρονομαστής
«Η επανάστασις έχει μια ιδεολογία: Ότι δεν έχει ιδεολογία»!

Ή νεολαία
"Ολα αυτά τά αντιφατικά αισθήμα­τα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα στό λεπτότερο σημείο του "Εθνους: τήν Νεολαία. Πάντοτε επικεφαλής του αι­σθήματος της αλλαγής, τής προόδου τής ανησυχίας, είχε γίνει  θύμα τής πολυκομματικής προπαγάνδας. Προς  αυτήν, ακολουθήθηκε συγκεχυμένη πολιτικής Μέ σκοπό τήν κατασίγασι τών παθών κοι τήν άποπολιτικοποίησί της, αφέθηκε «ανε­πηρέαστη» θεωρητικά, ώστε νά άσχοληθη μέ τόν

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΘΕ ΔΙΟΤI..
Ο Κοινός Παρονομαστής παρουσιάζει το επετειακό φύλλο της εθνικιστικής εφημερίδος «ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ» το 1980 σχετικά με το καθεστώς της 21ης Απριλίου όπου είχε αναγραφεί το κάτωθι κείμενο σαν επίσημη πολιτική θέση του ΕΝΕΚ το οποίο για ιστορικούς λόγους θεωρήσαμε σκόπιμο να το επαναδημοσιεύσουμε