Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Κώστας Καρδαράς: ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές.


Για να αποτραπεί η παραπληροφόρηση των ημερών. Ψηφίζοντας άκυρο ή απέχοντας από τις εκλογές δεν διαφοροποιούνται τα ποσοστά που θα λάβει το κάθε κόμμα. Τα ποσοστά αφορούν τους ψηφίσαντες και όχι όλους τους εγγεγραμμένους και σε αυτά θα βασιστεί η σειρά της "επιτυχίας" τους. Απλώς ένα αξιοπρεπές ποσοστό αποχής θα διαγράψει το μέγεθος της αντιθέσεώς μας προς το σύστημα. Δεν αφήνουμε τη χώρα στο έλεος των κομματόσκυλων, απλώς αφού το παιχνίδι είναι ολοκληρωτικά στημένο, σηματοδοτούμε την αντίθεσή μας και οριοθετούμε την πραγματικά διαφορετική μας θέση, για τις εξελίξεις που προβλέπουμε πως θα υπάρξουν σύντομα.

Γιάννης Κουριαννίδης: Μόνο με την αποχή μπορεί να καταγγελθεί το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημά τους.


Συμπατριώτες,
Οι διεθνείς τοκογλύφοι ζητούν κυβέρνηση με ευρύτατη πλειοψηφία και κοινωνική και πολιτική αντιπροσώπευση.
Ώστε να μη έχουν απέναντί τους την κοινωνική αιτιολόγηση της αντίδρασης στα σχέδιά τους.
Ψηφίζοντας τα κόμματα των μνημονίων και τα νεότευκτα δεκανίκια τους, παίζεις καθαρά το παιχνίδι τους.
Ψηφίζοντας κόμματα που υποτίθεται πως ενσαρκώνουν τις αντιμνημονιακές πολιτικές, περιθωριοποιείς την αντίδραση της κοινωνίας σε μικροκομματικούς σχηματισμούς, που αδυνατούν να εκφράσουν αποτελεσματικά τη λαϊκή αγανάκτηση.
Η μόνη επιλογή που θα τους πονέσει πραγματικά, είναι η γιγάντωση της αποχής μας.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το Εθνικιστικό Κίνημα και οι νεώτεροι εκφραστές του οφείλουν να ξαναβρούν την «κοινωνική αναφορά τους»


Πέρα από την υπερηφάνεια, που είναι λογικό να νοιώθουμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην σύλληψη της "μετωπικής στρατηγικής», μέσω της οποίας ξεπερνιόταν η σιωπή των ΜΜΕ και αναδεικνυόταν η ηγετική πρωτοποριακή δυνατότητα των νέων εθνικιστών του ΕΝΕΚ, θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την οργανωτική ισχύ και για την ανιδιοτέλεια των στελεχών μας. 
Είχαν γαλουχηθεί με την αγωνιστική αντίληψη "ανεύρεσης κοινού παρανομαστή", ο οποίος θα μπορούσε να κινητοποιήσει ευρύτερες ομάδες, για συμμετοχή στην όποια εκδήλωση. Είχαν ακόμη βαθιά μέσα στην ψυχή τους την διάκριση του Εθνικού από το Κομματικό, με το κομματικό να υποχωρεί πάντοτε μπροστά στο Εθνικό.
Αξίζει όμως να τονίσουμε και το κεντρικό σύνθημα της προετοιμασίας της εκδήλωσης."ΜΕ ΛΑΪΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΗ". Ένα σύνθημα στρατηγικής που έδειχνε ότι είμαστε κομμάτι του Λαού των Ελλήνων, που επεδίωκε να αγωνίζεται μαζί του, χωρίς διάθεση ποδηγέτησής του ή καπηλείας των θυσιών του, με τελικό στόχο την ωρίμανση των (εξαιρετικά αρνητικών) συνθηκών της εποχής, προκειμένου να επιτευχθεί η μετατροπή του Εθνικιστικού Κινήματος σε Πολιτική Οντότητα.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Σαουδάραβες αρνούνται να δεχτούν Σύριους πρόσφυγες, προσφέρουν όμως βοήθεια για να χτιστούν τεμένη στη Γερμανία


Λέει η γελοιογραφία αριστερά: «Γιατί δεν τους επιτρέπετε την είσοδο, αγενείς άνθρωποι;»
Καθώς η Ευρώπη αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την προσφυγική εισροή, της οποίας το μέγεθος δεν έχει ξαναφανεί από τον Β΄ Π.Π. και μετά, πολλοί διερωτώνται για την αδράνεια των ηγετών των χωρών του Κόλπου και την άρνησή τους να δεχθούν αυτούς που δραπετεύουν από τον πόλεμο στην Συρία, παρά τον πλούτο και την ικανότητα που έχουν να το κάνουν αυτό.       
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών, περίπου τέσσερα εκατομμύρια Σύριοι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους ως αποτέλεσμα ενός τετραετούς εμφυλίου πολέμου. Η πλειονότητα καταφεύγει σε γειτονικές χώρες της Μέσης Ανατολής, από τις οποίες πολλές είναι φτωχές και έχουν υπερπληθυσμό. Ακόμη και το Ιράκ, που αντιμετωπίζει προβλήματα βίας από τη συριακή σύγκρουση, έχει δεχθεί περίπου 250.000 πρόσφυγες.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Περί Κοσμοσυστήματος και Ιδιαιτεροκρατιών !


Αφορμή για το παρόν δοκίμιον είναι η τελευταίως επιδεικνυόμενη επιθετικότητα των ισλαμιστών εναντίον παντός αλλοπίστου ή αιρετικού στην Αίγυπτο την Συρία και σε μικρότερη κλίμακα αλλαχού.
 Κατά μία πρώτη ιστορική προσέγγιση, η επιρροή των θεολογικο-θρησκευτικών επιδράσεων για την διεξαγωγή πολέμων άρχισε να φθίνει μετά το 1648 (Συνθήκη Βεστφαλίας). Μάλιστα τα σύγχρονα κράτη κατά τους τελευταίους αιώνες ουδέποτε ενεπλάκησαν σε πόλεμο στο όνομα της θρησκείας αλλά ούτε και ρύθμιζαν τους όποιους κανόνες εμπλοκής σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες θρησκευτικές επιταγές. Απ’ εναντίας, θα λέγαμε, ότι το πνεύμα της ακολουθούμενης στρατηγικής ήταν προσαρμοσμένο στην σκληροπυρηνική προσέγγιση που καλλιεργήθηκε από τον Μακιαβέλλι και την μέθοδο χειρισμού των στρατηγικών επιλογών του Κλάουζεβιτς.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Προβληματισμοί για τους Εθνικιστές


Υπάρχει μια σειρά από θέματα που αξίζει να ανοίξουν προς συζήτηση, μεταξύ των ανθρώπων του Εθνικιστικού χώρου, μετά τις εκλογές.
Σαν παράδειγμα αναφέρω 5 από τα 500 που θα πρέπει να απαντηθούν:
1.Έχει ελπίδες, σήμερα, ένα κόμμα που δηλώνει Εθνικιστικό, να κερδίσει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, μόνο και μόνο γιατί δηλώνει Εθνικιστικό;

2.Δικαιούται ένα κόμμα να δηλώνει ότι μονοπωλεί τον Εθνικισμό;

3.Μπορεί ένας Εθνικιστής να πολιτεύεται μέσα από τις τάξεις ενός κόμματος που δεν δηλώνει εθνικιστικό;

Στην αρχαιότητα έλεγαν "θέλεις δάφνινο στεφάνι ή χρυσό;

Δημοσιεύουμε ένα μέρος συνέντευξης που παραχώρησε ο τραγουδοποιός Γιάννης Μηλιώγκας στην  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online

 - Ο Ελληνας πολίτης που υποφέρει και υπομένει τι είναι; 

«Θα σου πω κάτι που το χρησιμοποιούν οι ιστορικοί ως παράδειγμα. Λένε λοιπόν ότι το 5000 μ.Χ. όταν θα αναφέρεται το βιβλίο της ιστορίας στον κομμουνισμό και θα λέει "…την εποχή που ο κομμουνισμός" θα ανοίγεται παρένθεση εκεί για να εξηγεί τι θα πει κομμουνισμός. Θα αναφέρεται λοιπόν ότι ήταν ένα πολίτευμα που προσπάθησε να υπάρξει για 75 χρόνια και έσβησε. Για την δημοκρατία όμως μιλάνε εδώ και 5.000 χρόνια! Είμαστε λοιπόν το