Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η γενοκτονία των Ελλήνων δεν είναι σενάριο..Είναι πραγματικότητα!


Το διεφθαρμένο και ανθελληνικό μεταπολιτευτικό καθεστώς φαίνεται ότι έχει καταφέρει μεγάλο χτύπημα στον ελληνισμό. Με όλους τους τρόπους προσπαθούσε πάντα να βάζει εμπόδια στην αύξηση του πληθυσμού των Ελλήνων. Με αφορμή την "σικέ" κρίση επέβαλαν νέα μέτρα αποτροπής γεννήσεων, κυνήγησαν τους πολύτεκνους και τους στοχοποίησαν ως παράδειγμα προς αποφυγή και εξανάγκασαν τον αφρό της ελληνικής νεολαίας να μεταναστεύσει, αφήνοντας πίσω ένα δυσοίωνο μέλλον για την πατρίδα. Μέχρι εχθές η γενοκτονία των Ελλήνων ήταν ένα σενάριο.. Από σήμερα είναι πραγματικότητα όπως μας αναλύει σε άρθρο της στην Καθημερινή, με νούμερα και στοιχεία η Ελένη Βαρβιτσιώτη. Ας έχουμε και στο μυαλό μας τις απόψεις των ευρωπαίων αξιωματούχων, ότι η μουσουλμανική μετανάστευση στην Ευρώπη θα χρησιμεύσει για την αντικατάσταση του ..ήδη γερασμένου πληθυσμού της! Σαν νέοι Ιμπραήμιδες έρχονται να μας αντικαταστήσουν και να εποικίσουν την χώρα μας.. 

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Γερμανία: Διόδια μόνο για… ξένους


Σε άλλη μία χειρονομία ευρωπαϊκής αλληλεγγύηq προχώρησε η γερμανική κυβέρνηση, καθώς όπως έγινε γνωστό, θα θεσπιστεί σχέδιο για την επιβολή διοδίων σε αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Ο Γερμανός υπουργός Μεταφορών Αλεξάντερ Ντόμπριντ παρουσιάζει σήμερα τα σχέδιά του για τη διαφιλονικούμενη επιβολή διοδίων για Ι.Χ. με ξένες πινακίδες.
 Όπως έγινε γνωστό, ο χριστιανοκοινωνιστής πολιτικός προτείνει ένα είδος βινιέτας για το σύνολο του γερμανικού οδικού δικτύου -και όχι μόνον για τους αυτοκινητόδρομους όπως προέβλεπαν τα αρχικά σχέδια του κόμματός του- που θα έχει τη μορφή ενός ειδικού τέλους υποδομών.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ενός κακού, μύρια και μύριοι «τζιχαντιστές» έπονται


Η Ολομέλεια του ΣτΕ ενέκρινε ως νόμιμη την κρατική χρηματοδότηση της ανέγερσης του σουνίτικου τεμένους στη καρδιά της Αρχαίας Αθήνας  
του Σπύρου Χατζάρα
Όταν σφάλλει η πολιτική πας στο δικαστήριο για να βρεις το δίκιο σου. Αλλά όταν η «τυφλή δικαιοσύνη» , δεν το «δει» , τότε «κλάφτα Χαράλαμπε». Που να πάς για να το βρεις ;
Στην Κάλπη ή στα παράθυρα της Ολγας;  Από το «Αρσάκειο», βγήκε μια απόφαση, κατά «πλειοψηφία», που δημιούργησε πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι έλυσε.
Με ευκολία που τρομάζει, η «πλειοψηφία», παρέκαμψε τη «συνθήκη της Λωζάννης» διέγραψε τις διατάξεις της, σύμφωνα με τις οποίες μουσουλμανική μειονότητα υφίσταται στη Θράκη, και αναγνώρισε συνταγματικά δικαιώματα στους «λαθραίους», προσφέροντας τη νομική βάση στη «Μουφτεία Αττικής», για την οποία εργαζόταν συστηματικά η ΜΙΤ για πολλά χρόνια.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Οι κλεπταποδόχοι της λάμψης μας


Οι ληστές, όταν δεν φοβούνται τις συνέπειες του νόμου ή όταν υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους, μπορούν να γίνουν θρασύτατοι. Είναι ικανοί, για παράδειγμα, να ζητήσουν έπειτα από χρόνια από τα θύματά τους να τους δανείσουν μερικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία δεν πρόλαβαν να κλέψουν, για να τα... εκθέσουν σε περίοπτα σημεία των πολυτελών οικιών τους. Ισως φαίνεται αδιανόητο το παραπάνω, αλλά είναι αληθές. Ισως αποδειχθεί κατώτερο της εξωφρενικής περίστασης που περιέγραψε η εφημερίδα μας: «Οι υπεύθυνοι του Βρετανικού Μουσείου, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σκέφτονται σοβαρά να κάνουν αίτημα δανεισμού αρχαιοτήτων από τη χώρα μας, προκειμένου να παρουσιάσουν μια έκθεση αφιερωμένη στο ελληνικό σώμα. Μάλιστα για τις ανάγκες της φιλόδοξης αυτής διοργάνωσης, η οποία θα εγκαινιαστεί την άνοιξη του 2015, οι Βρετανοί... μετακινούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε άλλο χώρο του μουσείου, απαιτώντας από τους επισκέπτες επιπλέον χρηματικό αντίτιμο!»

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Αυτά έλεγε ο Σαμαράς για την ΔΕΗ - Ο ορισμός της πολιτικής ασυνέπειας! (video)


Παρακολουθήστε την πολιτική ασυνέπεια και τον δημαγωγικό λόγο του Αντώνη Σαμαρά. Έτσι εξαπατούσε τους Έλληνες ψηφοφόρους, λέγοντας αυτά που ΔΕΝ θα κάνει και αυτά που ΔΕΝ πίστευε. Καλό θα είναι να ανοίξουν οι Νεοδημοκράτες έστω για μια φορά τα βουλωμένα αυτιά τους και να αναλογισθούν τι μεσολάβησε και "άλλαξε" γνώμη ο αρχηγός τους και από εθνικό συμφέρον πέρασε στο ιδιωτικό και από το "ότι δίνουμε σήμερα αύριο θα το μετανιώνουμε" Όσο στηρίζουν τέτοιες αντεθνικές πολιτικές τόσο η καταστροφή της Ελλάδος θα μεγαλώνει, το χειρότερο είναι πως οι περισσότερες καταστροφές είναι ανεπανόρθωτες. Δεν νοείται κράτος που κουμάντο να κάνουν οι ιδιώτες, και μάλιστα ανθέλληνες και ξένοι, που το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος.