Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Πόση Μακεδονία να χαρίσουμε;


Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Ούτε μαγειρεύεις μια μερίδα προδοσίας με ολίγη.  Ή το διαπράττεις το έγκλημα ή το διώκεις
Ιστορική ευκαιρία» να λύσουμε το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Αν δεν υποχωρήσουμε τώρα που είναι ανίσχυροι, σε λίγα χρόνια θα έχουν γίνει υπερδύναμη (καλή ώρα σαν την Κίνα), θα μας κηρύξουν τον πόλεμο και θα μας κατακτήσουν. Μπορεί να ισχύσει κι άλλο σενάριο, ακόμα χειρότερο: Να τους πάμε κόντρα και να απομονωθούμε από την παγκόσμια κοινότητα. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι τα Σκόπια, για λόγους που δεν θα μπορεί να ερμηνεύσει ούτε η μεικτή κόσμου των ψυχιάτρων, αποτελούν το πετράδι στο στέμμα του παγκοσμίου παιγνίου ισχύος. Χωρίς τα Σκόπια κανείς δεν πάει πουθενά, ενώ η Ελλάδα είναι του πεταματού.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Οι εξουσίες που μάχονται την γλώσσα των Ελλήνων


Υπάρχουν τρεις, παράλληλα δρώσες, κοσμικές εξουσίες οι οποίες επιδρούν στην διαμόρφωση της γλώσσας μας. Η Οικονομική, η Πολιτική και η Πνευματική. Και οι τρεις, έχουν βαλθεί να την χαλάσουν.

Η Οικονομική εξουσία, συντάσσεται με τις πιο διαδεδομένες ξένες γλώσσες για λόγους αγοράς και κέρδους. Έτσι αφελληνίζει τη γλώσσα μας.

Η Πολιτική εξουσία, ικανοποιεί τις επιθυμίες των κυρίαρχων δυνάμεων του κόσμου για λόγους υποτέλειας και άγνοιας. Έτσι, διαστρέφει και εκχυδαΐζει τη γλώσσα μας.

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Σιωπηλή άλωση


Ορίστηκαν, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τα νηπιαγωγεία που θα συμμετάσχουν στην Πράξη «Πιλοτικές Παρεμβατικές ∆ράσεις Υποστήριξης Μουσουλμανοπαίδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης» για το σχoλικό έτος 2017-2018: Θα συμμετάσχουν 3 στη Ροδόπη και 3 στην Ξάνθη, με τα 2στη Ροδόπη να βρίσκονται στον ∆ήμο Αρριανών (Πάσσος και Αρριανά) και το ένα στον ∆ήμο Ιάσμου (Ασώματοι). Στην Ξάνθη δύο νηπιαγωγεία βρίσκονται στον ∆ήμο Μύκης (Άλμα και Πάχνη) και ένα στον ∆ήμο Τοπείρου (Κύρνος).
Με τον τρόπο αυτόν προχωράει άλλη μία ντροπιαστική υποχώρηση της Ελλάδας έναντι της τουρκικής ατζέντας, και βάζουμε την τουρκική γλώσσα στην

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Εθνική Προδοσία είναι προ των πυλών. Ετοιμάζονται να παραδώσουν την Μακεδονία στους Σλάβους. (Αντίδραση με συλλογή υπογραφών)


                        

Η Εθνική Προδοσία είναι προ των πυλών. Οι κοινοβουλευτικοί Εφιάλτες που έχουν παραδώσει την πατρίδα μας βορά στα χέρια των παγκόσμιων εξουσιαστών και των διεθνών τοκογλύφων, μετατρέποντάς την σε ένα κανονικό προτεκτοράτο και έχουν γονατίσει με τα οικονομικά μέτρα τον ελληνικό λαό που αντικαθιστούν με τους μουσουλμάνους εποίκους, ετοιμάζονται με τους τωρινούς "μπροστινούς" του συστήματος κομμουνιστές, να παραδώσουν την Μακεδονία μας στους Σλάβους των Σκοπίων. Διαχρονικό όνειρο των εχθρών του ελληνισμού κομμουνιστών, που την απόφαση αυτή είχαν πάρει και στο παρελθόν και τώρα

Χρόνια Πολλά




Χρόνια Πολλά από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή