Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΕΣΕΝ Ο ΔΡΥΣ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΜΑΚΡΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΝ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11.00
Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 

Γράφει ο Ιωάννης Σχοινάς  
Την Παρασκευή (3-10-2014) το πρωί στις  9.30 εξέπνευσε ο ιστορικός και ποιητής του αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. 1955-1959. Έφυγε, όπως το ήθελε, στο σπίτι του στην περιοχή της Ραφήνας, βυθίζοντας σε πένθος σύσσωμο τον εθνικιστικό και πατριωτικό χώρο των απανταχού Ελλήνων.  
Ο Σπύρος Παπαγεωργίου γεννήθηκε το 1940 στην Τριμιθούντα της  Κύπρου. Μαθητής ων ανεμείχθη ενεργώς στον ηρωϊκό αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. του 1955-1959 και αγωνίσθηκε με πάθος για την ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα.

Αποκαλύψεις-σοκ για τους Ρομά του Χαλανδρίου και η μούγγα των ΜΜΕ


"Είμαι γέννημα-θρέμμα της περιοχής και το πατρικό μου είναι ακριβώς δίπλα στο αίσχος που αποκαλείται "καταυλισμός των Ρομά" στο Χαλάνδρι. Εξάλλου ο δρόμος που διασχίζει τον παράνομο καταυλισμό και καταλήγει στην Λεωφόρο Μεσογείων φέρει το όνομα του πατέρα μου Γιάννη Αϊβαλιώτη (πρώην οδός Ίριδος) καθώς ο Δήμος Χαλανδρίου ομοφώνως τίμησε το 2009 την μνήμη του πατέρα μου για την ανιδιοτελή προσφορά του σε όλους τους Χαλανδραίους, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθετήσεως.
Έκανα 102 εκπομπές ως τώρα, επί 2 συνεχή χρόνια, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΡΤ και ΚΟΝΤΡΑ για το αίσχος του εν λόγω καταυλισμού, όταν άλλα "κυριλέ" ΜΜΕ δεν είχαν χρόνο για να ασχοληθούν, και τώρα ξαφνικά ξύπνησαν και κάνουν ζωντανές συνδέσεις....

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Στο σφυρί ο Προπύλαιος Ερμής από τους Άγγλους ενώ οι Γερμανοί δημοπρατούν ελληνικά νομίσματα


Ξεδιάντροπα οι οίκοι... δημοπρασιών προχωρούν (μάλλον συνεχίζουν) τις πωλήσεις ελληνικών αρχαίων. Μάλιστα εν όψη της ανασκαφής της Αμφίπολης αποκτούν επιπρόσθετη αξία. Αλώνιζαν και αλωνίζουν οι αρχαιοκάπηλοι στην πατρίδα μας. "Σύμμαχοι" και εχθροί που πέρασαν κατά το παρελθόν από την Ελλάδα φρόντιζαν για αυτές τις "εξαγωγές"  Ήδη έχουν πωληθεί πολλά για να κοσμούν τις συλλογές των εκάστοτε πλουσίων..  Κ.Π.
Το ΥΠΠΟΑ σταμάτησε την δημοπρασία
Γλίτωσε τη... δημοπρασία στο παρά πέντε! Μια μαρμάρινη προτομή που απεικονίζει τον αγγελιοφόρο των θεών Ερμή ανακλήθηκε άρον άρον από την προγραμματισμένη δημοπρασία «Αρχαιοτήτων», που σήμερα θα κάνει ο οίκος Bonhams στην έδρα του στο Λονδίνο, διότι πιθανότατα εξήχθη παρανόμως από την Ελλάδα!

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτη Βρετανική πρόκληση στη ΔΟΙΡΑΝΗ!


Σοβαρό «διπλωματικό επεισόδιο» εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με αποχώρηση του Ελληνικού Στρατού από την εκδήλωση των Βρετανών στο Μνημείο τους για τη Μάχη της Δοϊράνης, μόλις 500 μέτρα από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Αιτία στάθηκε η αναφορά σε ενημερωτική στήλη για
«Μαλτέζους και Μακεδόνες εργάτες και Ινδούς…». Για λάθος που «θα αποκατασταθεί την επόμενη ημέρα» κάνει λόγο, με δήλωσή του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ο διευθυντής της Κοινοπολιτειακής Επιτροπής Στρατιωτικών Τάφων Μεσογείου, ζητώντας συγγνώμη από την ελληνική πλευρά.
Όλα έδειχναν πως στο Βρετανικό Μνημείο της Μάχης της Δοϊράνης θα είχαμε φέτος μια λαμπρή τελετή, με συμμετοχή υψηλόβαθμων παραγόντων της Βρετανίας και του Ελληνικού Στρατού, με τους Βρετανούς να γιορτάζουν τα 100 χρόνια από το Μακεδονικό Μέτωπο (1915-1918).

Συγκλόνισαν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ με το κορεό για την ΚΥΠΡΟ



Συγκλόνισαν τ' αδέρφια μας εχθές στον αγώνα μεταξύ Άγιαξ και ΑΠΟΕΛ με το καταπληκτικό κορεό που έφτιαξαν και που ετοίμαζαν μέρες. Το ανέπτυξαν στην Νότια κερκίδα του ΓΣΠ Τι κι αν κινδυνεύουν με τιμωρία από την UEFA Το μήνυμα έπρεπε να περαστεί και έτσι έγινε ! 

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ


Γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Έχουν αναγάγει το ενδεχόμενο να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας σε μείζων πολιτικό θέμα, ποιοι; Αυτοί που σαράντα χρόνια τώρα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ανοίγουν τον δρόμο στην αριστερά!
Οι συμπλεγματικοί ηγετίσκοι της ψοφοδεξιάς ‘Νέας Δημοκρατίας» που έστρωσαν το χαλί στον «τροτσκιστή» Ανδρέα Παπανδρέου!
Ο … «εθνάρχης» Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο λιποτάκτης των Παρισίων, για τον οποίο θυσιάστηκε η μισή Κύπρος για να εκπληρώσει τα ρεβανσιστικά και ηγεμονικά του απωθημένα ΄αυτός δεν είναι που νομιμοποίησε το «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» κατά τον Γέρο της Δημοκρατίας με αντιπαροχή το αβανταδόρικο σύνθημα του κομμουνιστή Μίκη Θεοδωράκη «Καραμανλής ή τανκς» χωρίς να τους απαιτήσει μια συγνώμη για τις εθνοπροδοσίες τους και το μακέλεμα   του ελληνικού λαού;

Προς τους παλιούς συναγωνιστές του ΕΝΕΚ


Ο Κοινός Παρονομαστής έχει βάλει πολλούς στόχους. Ένας από αυτούς είναι να αποτυπώσει την ιστορία του ΕΝΕΚ του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος και να την προβάλει μέσω του Αγωνιστικού Ημερολογίου. Αυτή την δύσκολη δουλειά την έχει αναλάβει ο συν. Γιάννης Σχοινάς. Ο οποίος όμως βλέποντας την συστηματική, συνεπή και εθνικιστική παρουσία μας θέλησε να κάνει ένα βήμα πιο πέρα: Να ψηφιοποιήσει  τις εφημερίδες που έβγαζε το Εθνικιστικό Κίνημα - ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ -ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ αλλά και άρθρα μας που γραφτήκανε σε άλλες εφημερίδες και να μας τα παραδώσει ολοκληρωμένα προς δημοσίευση. Εδώ θα χρειαστούμε την βοήθεια παλαιών

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Financial Times: «Ο εθνικισμός μοιάζει να επανακάμπτει στην παγκόσμια πολιτική»


Όταν εμείς γράφαμε ότι η μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο είναι ο Εθνικισμός κάποιοι χασκογελούσαν...Και φυσικά συνεχίζει  να αποτελεί το μοναδικό και τελευταίο ανάχωμα στην παγκοσμιοποίηση.Αυτό και το έχουν καταλάβει οι επικεφαλής και για αυτό τον πολεμούν. Κ.Π.

Το 1990 κυκλοφόρησε ένα βιβλίο του Κενίσι Ομάε με τίτλο «Ένας κόσμος χωρίς σύνορα». Ο τίτλος αυτός αντανακλούσε τέλεια το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης. Τα επόμενα 25 χρόνια όλες οι εξελίξεις στις επιχειρήσεις, στην τεχνολογία και την πολιτική έμοιαζαν να επιβεβαιώνουν την υποχώρηση των συνόρων και των εθνικών κρατών τα οποία προστάτευαν. Καμιά διεθνής σύνοδος δεν ολοκλήρωνε τις εργασίες της αν κάποιος δεν επισήμαινε ότι κανένα σημαντικό πρόβλημα δεν μπορεί πια να λυθεί μόνο από τα εθνικά κράτη.

Η διάδοση του Διαδικτύου ενίσχυσε την ιδέα ότι τα σύνορα δεν έχουν πλέον σημασία. Οι παραδοσιακές ανησυχίες των εθνών -έδαφος, ταυτότητα, εθνική

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ας δηλώσουμε νίκη, κι ας φύγουμε...


Οι Βρετανοί έχουν μια επιτυχημένη έκφραση για να δηλώσουν – με κομψό τρόπο – την ήττα τους: Let’s declare victory and leave (Ας δηλώσουμε νίκη, κι ας φύγουμε). Κάπως έτσι σκέφτονται τα μεγάλα κεφάλια της Τρόικα. Έχοντας διαλύσει την ελληνική οικονομία, στέκονται πάνω στα ερείπιά της και σκέφτονται στα σοβαρά, όπως μας διαβεβαιώνουν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, να αποχωρήσουν από τη χώρα, παραδίδοντας κατ’ ουσίαν καμένη γη. Μας χτυπάνε φιλικά στην πλάτη, χαμογελώντας ψεύτικα και μας λένε: Είστε πολύ καλύτεροι από τους άλλους (μια δήλωση που παραπέμπει ευθέως στο political correct «Ήταν οι καλύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες μέχρι τώρα», στην τελετή λήξης του… τελευταίου Ελληνικού θριάμβου το 2004). Μια χαρά θα τα πάτε. Άντε, και… υπομονή!