Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Στην Ελλάδα ο Αρχαιότερος Άνθρωπος του κόσμου ! Ας μιλήσει η Επιστήμη..


Το θέμα της θεωρίας της « Ινδοευρωπαϊκής»
γλωσσικής (sic ) ομοεθνίας που άνοιξε ο Δ. Ευαγγελίδης μέσω του Κοινού Παρονομαστή έδωσε αφορμή για πολύ …συζήτηση .Διαβάσαμε για «επιστημονικές αλήθειες» αλλά επιστήμονες δεν είδαμε, διαβάσαμε για στοιχεία αλλά προσωπικές απόψεις και απηρχαιωμένες εμμονές διαπιστώσαμε σε μια θεωρία που έρχεται από παλιά και δεν αντέχει σε σοβαρό διάλογο, τέλος πάντων..

Ο Κοινός Παρονομαστής θα παρουσιάσει σήμερα ΕΝΑΝ πραγματικό επιστήμονα ανθρωπολογίας, βιολογίας και παλαιοντολογίας για τον οποίο να πούμε ότι δεν  υπήρξε ποτέ ούτε

Οι μπεκρήδες Μαραθωνομάχοι - του Φοίβου Ιωσήφ


Δυστυχώς το μάθαμε κι αυτό. Ζήσαμε μια ζωή μέσα στο ψέμα και το σκοτάδι. Μάς έλεγαν πώς τάχα οι Αθηναίοι ήταν γενναίοι και πώς σαν τέτοιοι πολέμησαν στο Μαραθώνα στις Πλαταιές
και στην Σαλαμίνα. Κάτι τέτοιο ψιθυρίζεται πώς έκαναν και οι γενναίοι Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες. Όλα ψέμματα και πλάνη για την παγκόσμια κοινότητα εδώ και είκοσι πέντε αιώνες.
Όπως με πληροφόρησε Ιερέας σε πρόσφατο μνημόσυνο, αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν μέσα στήν ακολασία και τά όργια  μπεκροπίνοντας και μεθώντας στις γιορτές προς τιμήν του θεού Διονύσου.
Ήταν σατανισμένοι και παράφρονες, μακριά από την κοινή λογική της νηστείας και της εγκράτειας, ήταν τυφλά όργανα του σατανά και ως τέτοια

Ένας «ωραίος» δήμαρχος! - του Γιάννη Κουριαννίδη




Η αντιμετώπιση του Καναδού πρέσβη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, σίγουρα ξενίζει, αφού δεν είναι συνηθισμένο οι οικοδεσπότες να εκφεύγουν των τυπικών αβροτήτων για λόγους ευγενείας και πρωτοκόλλου. Ο κ. Λαμπάκης, όμως, φαίνεται πως τα παρέκαμψε όλα αυτά και προτίμησε την ουσία.
Και η ουσία είναι ότι η κοινωνία του νοτίου Έβρου, αλλά και της Ροδόπης, σύσσωμη αντιτίθεται στην εξόρυξη των κοιτασμάτων χρυσού. Δεν είναι μόνον οι περιβαλλοντικοί λόγοι που τους οδηγούν σε αυτό, αλλά και η ίδια

Καλπονοθευτικό είναι το ιταλικό εκλογικό σύστημα


Μέσα στον διογκούμενο πανευρωπαϊκό σεισμό που έχουν προκαλέσει τα πλήρη δυσάρεστων πολιτικών μηνυμάτων για τη Γερμανία και την ΕΕ αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών για Βουλή και Γερουσία, έχει περάσει απαρατήρητο ένα κορυφαίο για τη δημοκρατία ζήτημα: πόσο απίστευτα στρεβλώνει τη λαϊκή βούληση το ιταλικό εκλογικό σύστημα. Παρόλο που πάμπολλοι είδαν φευγαλέα τα αποτελέσματα, ελάχιστοι συνειδητοποίησαν τις εξωφρενικές συνέπειες του ιταλικού εκλογικού νόμου. Ο κεντροαριστερός συνασπισμός του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι πήρε 29,54% των ψήφων.

Παρακαλώ καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας


ΠΡΟΣ: Συναδέλφους ε.ε. και ε.α. Αξκούς και Στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α.

Αξιότιμοι Συνάδελφοι

Βομβαρδίζομαι αυτές τις ημέρες με e-mail για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις Αποστράτων λόγω της μείωσης της σύνταξης και του εμπαιγμού των ε.ε. και ε.α. Αξκών από την Κυβέρνηση..

Είμαι Ταξίαρχος ε.α. (παραιτηθείς με τη δική μου θέληση) και όπως… αντιλαμβάνεσθε δεν έχω την καλύτερη σύνταξη αποστράτου Αξκού. Είναι δεδομένο ότι το 50άρικο ή 100άρικο μου λείπει κάπως περισσότερο από κάποιον που λαμβάνει σύνταξη Υπτγου ή Αντγου. Παρά ταύτα, Παρακαλώ καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας. Αυτό διδάχθηκα στη ΣΣΕ και αυτό δίδαξα και τηρώ μέχρι σήμερα. Αν η Πατρίδα επανέλθει στα

Ομιλία του Χρίστου Γούδη στον σύλλογο "Θερμοπύλες" με θέμα «Η δημοκρατία της Βαϊμάρης και η σχέση της με την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα»


Ο Πατριωτικός Σύλλογός «Θερμοπύλες» σας προσκαλεί στην ομιλία που διοργανώνει με τον Καθηγητή και συγγραφέα  κ. Χρίστο Γούδη    με θέμα «Η δημοκρατία της Βαϊμάρης και η σχέση της με την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα».
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 7:30μμ το απόγευμα, στην αίθουσα του συλλόγου, Ιδομενέως 2, Πλατεία Δέγλερη, Άγιος Ιερόθεος, στο Περιστέρι.

Από τα ταμπού...στην ψησταριά !!


 Πριν ακόμα οδηγηθούν στην τελευταία τους κατοικία τα θύματα της νεοφιλελεύθερης νεοταξικής πολιτικής ο έτερος..έδειξε τι πραγματικά κρύβεται στα εσώψυχα του .'Έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο στο twitter που τελικά αποδεικνύεται σε ένα μηχάνημα αλήθειας ! Και ότι σκέφτεται βγαίνει προς τα έξω και δεν μαζεύεται μετά πίσω . Ο φιλομνημονιακός Νεοδημοκράτης βουλευτής είπε μέσω ερώτησης που απηύθυνε στον συνομιλητή του.

Ταμπού οι απολύσεις εργαζομένων για τον κ. Βορίδη !


Για μια ακόμη φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης έκανε σαφείς τις θέσεις της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που υπηρετεί χρησιμοποιώντας έναν όρο που αναφέρεται σε κάθε περιορισμό που επιβάλλει η κοινωνική ηθική, δηλαδή κάθε κοινωνική προκατάληψη.
Τον όρο Ταμπού ! Το να οδηγείς ανθρώπους στην εξαθλίωση μέσω των απολύσεων για τον Νεοδημοκράτη βουλευτή είναι φυσιολογικό και για τους υπόλοιπους Έλληνες είναι ...ταμπού !

Εκδήλωση απο το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Καρδίτσα


Την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11 το πρωί, παρουσία του Γ.Γ Μάνου Κώνστα και στελεχών από όλη την Ελλάδα, το Εθνικό Μέτωπο θα τιμήσει την μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του 1910 και του ήρωα Χρήστου Σάλτα, με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο χώρο της θυσίας του στο μνημείο του ήρωα αγρότη, δίπλα στις εργατικές πολυκατοικίες κοντά στον Σιδηροδρομικό σταθμό της Καρδίτσας.
Είναι μια εκδήλωση όχι κομματική αλλά με μεγάλη εθνική, κοινωνική και τοπική για την Καρδίτσα σπουδαιότητα, στην οποία καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παραστούν.

«Ο Ελληνισμός του Πόντου δύναμη εθνικής αναγέννησης»


«Ο πυρρίχιος χορός των Ελλήνων»
 Για τον πυρρίχιο θα ομιλήσουν ο λυράρης από την Αμφίπολη Σερρών, Αντώνης Παπαδόπουλος ο χοροδιδάσκαλος Αχιλέας Βασιλειάδης  ενώ ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γαβριήλ Αβραμίδης,θα ομιλήσει με θέμα: «Ο Ελληνισμός του Πόντου δύναμη εθνικής αναγέννησης» 
Θα ακολουθήσει αναπαράσταση του πυρρίχιου χορού από πυρριχιστές με τη λύρα του Αντώνη Παπαδόπουλου
 Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο Κώστας Κυριακού στο βιβλιοπωλείο «Λόγχη»

Ο σύγχρονος ήρωας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού Κώστας Κυριακού θα μιλήσει το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 12:00 στο βιβλιοπωλείο «Λόγχη» (Πινδάρου 16-20, Αθήνα) για τους αγώνες για την υπεράσπιση της ελληνικότητας της Βορείου Ηπείρου. Μέσα από τα συγκλονιστικά αυτοβιογραφικά του βιβλία θα μας παρουσιάσει 40 χρόνια αγώνων από τα κάτεργα του Χότζα μέχρι την περιβόητη «Δίκη των Πέντε» που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη

Και όμως οι Εθνικιστές έχουν θέσεις για την Ευρώπη...χρόνια τώρα !


Στον «Ελεύθερο Κόσμο» Φεβρουάριος 2013 δημοσιεύθηκε ένα πολύ τεκμηριωμένο άρθρο στην σελίδα 12 με τίτλο « Η Ελλάς και το πολυεθνικό συνονθύλευμα της Ε.Ε.( Α΄μέρος)

Αρθρογράφος ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ στο νομό Σερρών Ηλίας Πολατίδης, τον οποίο προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα για την ακεραιότητά του και το ήθος , πολύ περισσότερο για την εθνικιστική του παιδεία, άλλωστε για αρκετά χρόνια συμπορευθήκαμε αγωνιστικά στις γραμμές του ΛΑΟΣ και είχα την ευκαιρία να γνωρίζω τις ιδεολογικές του ανησυχίες .

Γαλλίδα βουλευτής: Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ… ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ




 ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!
Η ηρωίδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση,

Ξέρουν από παιδομαζώματα στην αριστερά κι ας μην φωνάζουν υποκριτικά


Και μετά, φωνάζουν για τους άλλους-αστείος ο σάλος για το θέμα των παιδιών και της ΧΑ
Αντιγράφουμε από τον «Ριζοσπάστη» της 6ης Φεβρουαρίου 2011:
Στο 10ο Συνέδριο της Οργάνωσής μας αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε και να καταπιαστούμε συγκροτημένα με την παρέμβασή μας στις μικρές ηλικίες.
«Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο να επεξεργαστεί, σε συνεργασία με το Κόμμα, την παρέμβαση της ΚΝΕ στις μικρές ηλικίες που βρίσκονται στην προσχολική ηλικία και το Δημοτικό, στο Γυμνάσιο, στα παιδιά της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, των νέων ζευγαριών, αξιοποιώντας όλες τις μορφές.

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Για αυτούς που δώσαν τη ζωή τους

        

Δώστε λιγάκι σημασία
Σα μια γουλιά νερό η προδοσία
Οι αγώνες τους θαφτήκαν στο χώμα
Και την πατρίδα μου γεμίζει ξένο σώμα

Αυτούς που δωσαν τη ζωή τους με δάκρυα θα θυμηθώ
Αυτούς που πούλησαν τη γη τους πατρίδα μου θα πολεμώ

Νέοι και πρόσφυγες , ξεριζωμένοι

«Το μέτωπο του Εθνικισμού» του Σπύρου Παπαδόπουλου



Δεν ξέρω τι σκέφτεται να πράξει η… «πατριωτική Δεξιά» η η «πατριωτική αριστερά» κ.ο.κ. αυτό που ξέρω είναι ότι οι εθνικιστές πρέπει να ανασυνταχθούν γρήγορα και μεθοδικά. Αυτό που επίσης διαισθάνομαι είναι ότι σε κάποιους δεν άρεσε ότι παρά την προδοσία τους δεν σκορπίσαμε στους ..πέντε ανέμους.
Όσοι δεν επιθυμούν και δεν έχουν την διάθεση και βούληση να αγωνιστούν για την ανασυγκρότηση του Εθνικιστικού Κινήματος ας μεταφέρουν το σαρκίο τους όπου θεωρήσουν ότι θα εξυπηρετηθούν οι προσωπικές τους φιλοδοξίες..
Τον δρόμο τον άνοιξαν πριν ένα χρόνο τα «εθνοφιλελεύθερα» μνημονιακά δεκανίκια με πρωτόγνωρο κυνισμό, ξεπουλώντας ιδέες και προδίδοντας αγωνιστές που τους πίστεψαν.

O Νότης Σφακιανάκης είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

          
O Νότης Σφακιανάκης όπως πάντα!
Έτσι και αυτή την φορά δεν μάσησε τα λόγια του μπροστά στις κάμερες είπε αυτά που πιστεύει

Επιστολή παραιτήσεως πρώην βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.



Προς τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη,
Με ευθύνη, αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια, σας ανακοινώνουμε την αποχώρησή μας από τον ΛΑ.Ο.Σ. Οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί και τους προσδιορίζουμε ως εξής:
1) Δεν δυνάμεθα πλέον να παρακολουθήσουμε τις εξωφρενικές ανακολουθίες σας! Με πρόσφατη δήλωσή σας χαιρετίζετε την νίκη του Ανανστασιάδη στη Κύπρο έναντι της Αριστεράς! Εσείς δεν πλέκατε το εγκώμιο υπέρ του «αριστερού» Χριστόφια; Ξεχάσατε ότι ο
Αναστασιάδης ήταν υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν; Ότι είναι υπέρμαχος του κυπριακού μνημονίου υποταγής στην Τρόικα; Με την ίδια λογική αύριο θα σέρνεστε έξω από τον προθάλαμο κάθε

Απελάστε τον Ρατσισμό !


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ να είσαι στην σειρά
του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 
ευρώ,  όταν ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580....



ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ να πληρώνεις 25 ευρώ στα νοσοκομεία για εισαγωγή και  5 για εξέταση ενώ για τον Πακιστανό να είναι  ΔΩΡΕΑΝ..



ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ να βάζει ο Αλβανός το παιδί του ΔΩΡΕΑΝ σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται !



ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ να βγάζει ο άλλος

«Συναγωνιστής Μάντακας» PRESENTE! - Ο ΜΙΚΗΣ ΖΕΙ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!


Στις 28 Φεβρουαρίου του 1975 ακτιβιστές της αριστεράς δολοφονούν στην Ρώμη, τον Έλληνα φοιτητή Μιχάλη Μάντακα.

Στην Ιταλία της εποχής εκείνης η πολιτική πλέον γίνεται με σιδερολοστούς και πυροβόλα όπλα. Όποιος δεν ανήκει στην αριστερά, δεν έχει θέση στα Πανεπιστήμια: δεν μπορεί να είναι μέλος των φοιτητικών συλλόγων, δεν μπορεί να δώσει εξετάσεις, δεν μπορεί να φάει στις φοιτητικές λέσχες. Για όσους δεν ανήκουν στην ευρύτερη αριστερά η μόνη καταφυγή είναι τα γραφεία του νεοφασιστικού κόμματος MSI. Ο Μιχάλης Μάντακας, φοιτητής της ιατρικής, δεν ήταν μαρξιστής. Εκείνη την αποφράδα ημέρα βρέθηκε στα γραφεία της τοπικής του MSI στην περιοχή Prati, την ώρα που αυτά δέχτηκαν την επίθεση εκατοντάδων αριστεριστών αποφασισμένων να σκοτώσουν.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Το κοινοτικό πνεύμα στο έργο του Ίωνος Δραγούμη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου «Αριστοτέλης»
ο Γιάννης Κουριαννίδης θα ομιλήσει
στην αίθουσα πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Εθν. Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη)
την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, 7 μ.μ., με θέμα
Το κοινοτικό πνεύμα στο έργο του Ίωνος Δραγούμη
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει χαρά




Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ : Μαζί στην κυβέρνηση Μαζί στην Φυλακή


Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλο, τον στενό του συνεργάτη Μ. Λεμούσια και τον πρώην ταμία -και βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση- Π. Σαξώνη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης των 18 εκατ. ευρώ στο δήμο.
Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης και ότι έκλεβαν χρήματα και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, σε άλλα αξιώματα που κατείχαν και πάλι.

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ .


Μια αναλυτική έρευνα που δεν θα μάθετε στα συμβατικά μέσα..
Είμεθα πανάρχαιοι Πελασγοί! Είναι δε μεγάλη τιμή για μας διότι οι προπάτορες μας υπήρξαν το δυναμικότερο γένος της ιστορίας. Παρόλο που φέρουμε διάφορες ονομασίες κατά το φύλο (Αχαιοί, Ίωνες, Αιολείς, Αρκάδες, Μινωίτες, Μυκηναΐοι, Μακεδόνες κλπ ) τρία υπήρξαν τα κύρια γενικά ονόματα του γένους των Ελλήνων:Πελασγοί ( εκ του Πελασγού) , Γραικοί (εκ του Γραικού) και Έλληνες (εκ του Έλληνος) .
Και θα ήτο περιττόν να τονίζουμε την καταγωγή μας αν οι «καλοθελητές»δεν προέβαιναν στον άγριο τεμμαχισμό και ακρωτηριασμό του ενδόξου Γένους μας, με σκοπό να το αφανισουν αριθμητικά και να το κάνουν νήπιο ηλικιακά.

Στερνή μου γνώση... να σ' είχα πρώτα


Πριν από 20 χρόνια περίπου το αντιπαθές ΔΝΤ (παρόλο που δεν είχε επίσημη αρμοδιότητα τότε) είχε προειδοποιήσει συμβουλευτικά την ελληνική Κυβέρνηση, ότι η Οικονομία μας οδεύει προς την καταστροφή. Αυτό το μήνυμα δεν το έλαβαν μόνο οι αρμόδιοι της κυβέρνησης αλλά δημοσιεύτηκε και στον Τύπο.
Όταν ο Κ. Σημίτης, ως  Πρωθυπουργός, ζήτησε την βοήθεια 2 καθηγητών φίλων του (Σπράος και Γιαννίτσης) και εκείνοι του συνέστησαν δραστικά μέτρα περικοπών. Αυτός, όμως, τελικά αγνόησε τις συμβουλές τους λόγω του πολιτικού κόστους και αδυναμίας να επιβληθεί στο κομματικό κράτος και τον κομματικό μηχανισμό.
Παραθέτουμε το κύριο άρθρο του τότε διευθυντή του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» κ. Γιάννη Μαρίνου, με αφορμή την έκθεση του τότε Διοικητή της Τράπεζας της  Ελλάδος κ. Δημ. Χαλικιά, στο τεύχος της 22ας Μαΐου 1986, υπό τον τίτλο: «Προτιμούμε να πνιγούμε χορεύοντας, όπως οι επιβάτες του Τιτανικού»;

Πολιτική με κότσια - του Νίκου Λυγερού


Όταν επισκέπτεσαι το Αρτσάχ, μόνο ένα μοντέλο είναι γνωστό περί Ελλάδας και αυτό είναι το σπαρτιατικό, διότι είχαν να πολεμήσουν με εφτά εκατομμύρια Αζέρους, ενώ οι Αρμένιοι ήταν μόνο εκατόν πενήντα χιλιάδες. Κανένας σε αυτό το αρμενικό μέρος δεν βλέπει διαφορετικά την πατρίδα μας. Όταν, λοιπόν, οι ίδιοι οι δικοί μας, μας εξηγούν ότι δεν έχουμε πολλές δυνατότητες, διότι είμαστε μια μικρή χώρα, αναρωτιόμαστε αν άνηκαν στην ίδια κατηγορία. Επιπλέον, δεν μιλούμε καν για πολεμικές αποφάσεις, αλλά απλώς για πολιτικές σε περίοδο ειρήνης.

Όταν διαβάζουμε ότι η Τουρκία θέλει να χρησιμοποιήσει το αεροδρόμιο του Καστελλόριζου, αναρωτιόμαστε τι άλλο πρέπει να ζητήσουν από τους δικούς μας εκεί για να αντισταθούν τα θεσμικά μας όργανα. Διότι όλοι ξέρουμε πλέον τη σημασία του συμπλέγματος του Καστελλόριζου ακόμα και λόγω της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Κατά συνέπεια,

Οι εκλεκτικές ιδεολογικές συγγένειες Ριζοσπάστη-Δαυλού


Ως απάντηση στις φαιδρότητες του γλωσσολογούντα αρθογράφου του "Ριζοσπάστη" που παρουσιάσαμε στις προηγούμενες αναρτήσεις μας, δημοσιεύουμε το εξαιρετικό και ειρωνικότατο κείμενο που ακολουθεί, με το οποίο γελοιοποιούνται πλήρως οι αντιεπιστημονικές και ανυπόστατες "αναλύσεις" και επιχειρήματα του "σύντροφου" Κυτόπουλου, που, ως φαίνεται, μέσα στην ημιμάθειά του, πίστεψε ότι ανακάλυψε τον τροχό!
Δημήτρης Ευαγγελίδης
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΔΑΥΛΙΖΩΝ...

Του Χαράλαμπου Ε. ΜΑΡΑΒΕΛΙΑ
H Αυγή, 26/09/2004

Γαλάζια κι άσπρα χρώματα κολυμπούν
στη μαύρη θάλασσα των φανατικών.
Δεν έμεινε άλλη θάλασσα για κολύμπι.

Η απάτη της ελληνοτουρκικής φιλίας και η αθλιότητα των τουρκικών σήριαλ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
σας προσκαλεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 19.30΄
στην αίθουσά της (Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, περιοχή αγ. Φανουρίου, Θεσσαλονίκη)
στην ομιλία του δημοσιογράφου & συγγραφέα Νίκου Χειλαδάκη με θέμα

Η απάτη της ελληνοτουρκικής φιλίαςκαι η αθλιότητα των τουρκικών σήριαλ
Θα προβληθεί πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Είσοδος ελεύθερη

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα Ανθρωπιάς και Σωτηρίας από τον Ματθαίο Γιαννούλη


Δεν είναι παράκληση είναι κάλεσμα !
Δυστυχώς σήμερα έπεσε στην αντίληψή μας η κλήση βοήθειας για ένα ελληνόπουλο τον Ηλία. Ο άνθρωπος που το πήρε επάνω του είναι ο Ματθαίος Γιαννούλης .Εμείς απλά με την σειρά μας σας καλούμε να καταθέσετε ότι μπορεί ο καθένας για να μείνει ζωντανό αυτό το παιδί. Ας αποδείξουμε οι Έλληνες αυτό που είμαστε. ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
Αναδημοσιεύουμε την είδηση όπως την βρήκαμε:



Την δική του προσωπική μάχη δίνει ο Ματθαίος Γιαννούλης για να βοηθήσει να νικήσει την δική του μάχη με την ζωή ο μικρός Ηλίας που έχει συγκλονίσει τα πανελλήνιο!
Εδώ και δυο μήνες ο Ματθαίος Γιαννούλης έχει κάνει τα πάντα από όσα δεν κάνει το κράτος για

Μέχρι να "φάνε" χώμα ..


... Αυτοί, που αποκαλούνται «Πολίτες του κόσμου», ούτε πολίτες είναι, ούτε στον κόσμο αυτόν ανήκουν...Σαν τα τρωκτικά, φωλιάζουν βαθειά στις κοινωνίες, έχουν βαφτίσει τα μονοπώλια δημοκρατίες και ζούν απο το αίμα των λαών... Τρείς φορές περιπλανήθηκα στην ζωή μου ταξιδεύοντας.
Καί στις τρείς αυτές περιόδους της ζωής μου-όπου κι αν βρέθηκα-κατάφερα να κερδίσω την αγάπη όσων με φιλοξένησαν κι όσων με τίμησαν με την φιλία τους
Ίσως γιατί, ποτέ δεν διανοήθηκα να επιβάλω τον τρόπο ζωής μου η να προσηλυτίσω κάποιον, στις ιδέες μου ή τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις, ούτε ποτέ ζήτησα από τους άλλους να δεχθούν, κάτι πέρα από την προσωπικότητά μου.

Η Καρδίτσα πρωτοπόρα στους Εθνικούς και Κοινωνικούς Αγώνες


Ο πρωτοπόρος και καθοριστικός ρόλος της Καρδίτσας και των ανθρώπων της στις μεγάλες αγροτικές εξεγέρσεις των αρχών του περασμένου αιώνα, είναι ένα σχετικά άγνωστο αλλά ιστορικά αποδεδειγμένο γεγονός.
Η μεγάλη αγροτική εξέγερση του 1910, που έμεινε στην ιστορία σαν «εξέγερση του Κιλελέρ» δεν ήταν στην πραγματικότητα τίποτε άλλο παρά η κατάληξη μιας σειράς αγροτικών κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν από την

Γερμανικό περιοδικό: Ο Σόρος χρηματοδότησε το ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ!


Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοικτά λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό, Wirtschaftswoche, σε ένα  αφιέρωμα, που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Οι 10 µεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Ελλάδα το 2011


Η αρχαία ιστορία γράφτηκε σε διάρκεια αιώνων, η αναζήτηση όµως των τεκµηρίων της δεν είναι κάτι που ακολουθεί χρονολογική σειρά ούτε κατευθύνεται από τις βουλές των επιστηµόνων, που άλλοτε µπορεί να πασχίζουν επί χρόνια για ένα εύρηµα χωρίς επιτυχία, άλλοτε – τύχη αγαθή – να το ανακαλύπτουν και άλλοτε να είναι ένα απρόσµενο αλλά σπουδαίο γεγονός.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η οικονοµική δυσπραγία στενεύει τα περιθώρια της αρχαιολογικής έρευνας, άρα και των αποτελεσµάτων, κάτι που δεν είναι κρυφό ότι συµβαίνει τα τελευταία χρόνια. Αλλά παρά τους περιορισµούς αυτούς σηµαντικές αρχαιολογικές

Χριστόδουλος Σώζος: Ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος,……ο ΗΡΩΑΣ!

Είναι στιγμές που ακόμη και η Ελληνική γλώσσα φαίνεται πολύ φτωχή για να περιγράψει κάποια πράγματα, για να εξιστορήσει πράξεις απαράμιλλης αυτοθυσίας και γενναιότητας , για να αποδείξει ότι και οι σημερινοί έλληνες είναι στ’ αλήθεια απόγονοι των Σαλαμινομάχων, των Μαραθωνομάχων των τριακόσιων του Λεωνίδα, του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού , του Κολοκοτρώνη , του Ανδρούτσου και του Καραϊσκάκη. Μια τέτοια μορφή ήταν και ο Χριστόδουλος Σώζος! Ποιος είναι αυτός θα αναρωτηθούν όμως οι περισσότεροι , τι έκανε , δεν τον γνωρίζουμε , δεν τον γράφουν τα σχολικά μας βιβλία , πότε δεν αναφέρθηκε το όνομα του σε κάποια σχολική μας γιορτή, ούτε μας τον έκανε γνωστό ο καθηγητής Ιστορίας! Πως όμως θα γίνει γνωστή μια τέτοια φυσιογνωμία στους σύγχρονους Ελληνόπαιδες της Κύπρου και όχι μόνον; ΔΕΝ είναι ούτε τραγουδιστής , ούτε μοντέλο , ούτε καν ποδοσφαιριστής! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από

Η δυστυχία να είσαι Τούρκος.




Σε προηγούμενα φύλλα της ΖΑΓΑΛΙΣΑ, είχε γίνει αναφορά στον ανύπαρκτο πολιτισμό των Τούρκων. Στο παρόν φύλλο θα κάνουμε αναδρομή στην ιστορία των προγόνων τους, Οθωμανών και στον «πολιτισμό» τους. Όπως είναι γνωστό, οι Οθωμανοί ήρθαν από τα βάθη της κεντρικής Ασίας πάνω σε μια ράχη αλόγου χωρίς σέλα και σαμάρι, φέρνοντας μαζί τους ο καθένας ένα δισάκι ψείρες και τσιμπούρια. Στο σύνολό τους 416 οικογένειες σε σκηνές οι οποίες εγκαταστάθηκαν στο σημερινό Σογιούτ της Ανατολίας. Ο αρχηγός και ο ιδρυτής της

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ελλάς και Τεκτονισμός


Σέ προηγούμενο άρθρο μας δώσαμε τά κύρια σημεία καί χαρακτηριστικά τοϋ Σιωνισμού καί τίς σχέσεις αντιπαραθέ­σεως του σέ Ιστορικό καί πολιτικό επίπεδο μέ τόν Ελληνι­σμό. Αυτή τη φορά θά ασχοληθούμε μέ τόν σύγχρονο Τεκτο­νισμό ή Ελεύθερο τεκτονισμό (Μασωνία), ό όποιος στήν συνείδησι τής κοινής γνώμης είναι συνδεδεμένος, καί μάλιστα ένας πλόκαμος, τού Σιωνισμού. Ή φύσις καί ό ρόλος τού τε­κτονισμού σήμερα μπορούν κάλλιστα νά φανούν άπό μία Ι­στορική αναδρομή, τήν οποία θά επιχειρήσουμε κατωτέρω. Προηγουμένως, όμως, θά αναφέρουμε καί θά απορρίψουμε μερικές πλάνες πού αφορούν τόν Τεκτονισμό καί των ο­ποίων τό ανυπόστατο διαφαίνεται στήν επακολουθούσα άνάλυσι.

Χιλιάδες Μακεδόνες στο συλλαλητήριο της Χαλκιδικής έστειλαν το μήνυμα στην εγκάθετη κυβέρνηση τι θέλει ο Λαός


Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στη Μεγάλη Παναγιά της Χαλκιδικής με διαδηλωτές απ΄όλη την γύρω περιοχή .Οι κάτοικοι έστειλαν το μήνυμα στην δοσιλογική κυβέρνηση και γκρέμισαν την εικόνα που προσπαθούσε να περάσει η κυβέρνηση στον κόσμο πως μερικοί δεκάδες αντιστέκονται κι αυτοί ...τρομοκράτες ! 
Οι κάτοικοι της Μεγάλης Παναγιάς πραγματοποίησαν  πορεία προς την Πλατεία όπου βρίσκεται το Πολιτιστικό Κέντρο, χώρος όπου και θα δοθεί, , η συνέντευξη τύπου.

Η Εβραιοκρατία στήνει αγάλματα


Απίστευτο αλλά αληθινό. Στα 100 χρόνια της Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον Τουρκοεβραικό ζυγό, η Εβραιοκρατία, ονόμασε την κεντρική πλατεία του Κάστρου των Ιωαννίνων, της πόλης του Αλή Πασά, σε πλατεία « (Μωυσή) Μίνωος Σ. Μάτσα», και έγιναν τα  αποκαλυπτήρια γλυπτού που δώρισε η οικογένεια Μάτσα στο δήμο Ιωαννιτών.

Η τελετή εντάχθηκε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Απελευθέρωσης και έγινε παρουσία του διακεκριμένου πλαστογράφου, Κάρολου Παπούλια. Τα καθάρματα καλύτερα να έστηναν άγαλμα του Αλή πασά.

Οι ρουφιάνοι της Εβραιοκρατίας ονόμασαν τον αρχιτσιφούτη Μάτσα, τη βδέλλα, που ήπιε το αίμα του Καζαντζίδη του Τσιτσάνη, του Παπαϊωάννου, και του Καλδάρα, «διορατικό», που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του με την ιστορία του ελληνικού