Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μεγαλειώδη συγκέντρωση αυτή την στιγμή για τα Ίμια


Λάβαμε τις πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση μνήμης για τα τραγικά γεγονότα του '96 στα ΙΜΙΑ, όπου έπεσαν εν ώρα καθήκοντος οι Έλληνες αξιωματικοί Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος
και Έκτορας Γιαλοψός.
Οργανωτής της οποίας είναι  η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης της Χρυσής Αυγής. 
Ο κοινός παρονομαστής έχει καλύψει την

Κληρονομική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Έχει αποδειχθεί ότι το είδος που αναπαράγεται με «εσωοικογενειακή διαδικασία», εκφυλίζεται σταδιακά και αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του. Γι’ αυτό και η νομοθεσία μας δεν επιτρέπει τον γάμο και την αναπαραγωγή μεταξύ συγγενών σε άτομα μέχρι 3ου βαθμού συγγενείας. Έχει ακόμη αποδειχθεί ότι, οι φυσικοί διάδοχοι επιτυχημένων επιχειρηματιών, συνήθως «ξεκοκαλίζουν» την περιουσία και πουλάνε σε αντίπαλες επιχειρήσεις το ιστορικό όνομα ή και τα πάγια περιουσιακά στοιχεία.
Αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν στο μυαλό καθώς διάβαζα, προ καιρού, στο «Παρόν της Κυριακής» (στήλη Ωτακουστής) μια λεπτομερειακή αναφορά των συγγενικών σχέσεων μεταξύ διαφόρων (από γενεάς εις γενεά)

Αφιέρωμα στον Στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή

      O ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ "Χ", πραγματοποίησε εκδήλωση  με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Στρατηγού Γρίβα Διγενή  θέμα της ομιλίας:
“Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ”
Ομιλητής : Γιάννης Παναγιωτακόπουλος (Δημοσιογράφος)

                        


Η εγγύηση ...έληξε


Οι λέξεις στέρεψαν. Όπως και τα συναισθήματα. Κενό στο μυαλό και τις ψυχές μας. Αποστολή εξετελέσθη ή απλά ηρεμία πριν από την τρικυμία;
Τα τεκταινόμενα στη χώρα μας προκαλούν και αναισθητοποιούν. Από τη μία νιώθεις την απόλυτη οργή κι από την άλλη κάθεσαι αμέτοχος στη γωνιά σου, για να προφυλάξεις το τελευταίο κεκτημένο που σου απόμεινε. Ή μήπως πάλι μένεις αμέτοχος σ’ ένα σενάριο που δεν μπορείς να επεξεργαστείς για ν’ αντιδράσεις;
Τα ερωτήματα που γεννήθηκαν από την κρίση παραμένουν πολλά και αναπάντητα. Εκεί που νομίζεις ότι ξετύλιξες το μίτο της Αριάδνης, να σου μια καινούργια ανατροπή κι εκεί που όλα σβήνουν στο κενό, κάποια νέα θεωρία σε βάζει πάλι στο παιχνίδι.

Στο «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» μια αλήθεια και ένα ψέμα ! - του Σπύρου Παπαδόπουλου


Κατά την χθεσινή βραδινή  τηλεοπτική εκπομπή «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» στο κανάλι EXTRA

Του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου στο περιθώριο της κηδείας του Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή, μεταξύ άλλων ακούσαμε από δυο προσκαλεσμένους στην εκπομπή μια αλήθεια και ένα ψέμα τα οποία και θεωρούμε σκόπιμο να το σχολιάσουμε .

Την αλήθεια την ακούσαμε δια στόματος του απόστρατου αξιωματικού αεροπορίας και δημοσιογράφου κ. Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «..και εγώ είμαι στρατιωτικός και μάλιστα είμαι εθνικιστής, όμως δεν συμφωνώ με την κατάληψη της εξουσίας από τους στρατιωτικούς και την επιβολή δικτατορίας, ο στρατός έχει ορκιστεί να φυλάτει τα σύνορα της πατρίδος και  να υπακούει στο σύνταγμα της χώρας, άλλο πράγμα λοιπόν η δικτατορία και άλλο ο εθνικισμός και εγώ όπως είπα είμαι εθνικιστής !! »

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΙΜΙΑ 2013 - Μνήμη Ηρώων αύριο Σάββατο 2/2 19:00


Αύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης για τα τραγικά γεγονότα του '96 στα ΙΜΙΑ, όπου έπεσαν εν ώρα καθήκοντος οι Έλληνες αξιωματικοί Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος 
και Έκτορας Γιαλοψός.

Οργανωτής η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης της Χρυσής Αυγής.
Τόπος συνάντησης το μνημείο των

Για ένα Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα


...... Πέρα από την Δεξιά και την Αριστερά

του Κώστα Καρδαρά. Χειρουργού, Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας


σαν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

Κώστας Βάρναλης

Α. Κόμμα και κίνημα

Πολιτική με κόμμα, έθνος με τελεία
Πολύβιος Δημητρακόπουλος

Ο πολυκομματισμός είναι εξ ορισμού ένα σύστημα κοινωνικού δια­χωρισμού. Το κάθε κόμμα εκφράζει μία διαφορετική ομάδα αντιλήψεων ή/και συμφερόντων όχι απαραίτητα ιδιοτελών, τουλάχιστον στην πρω­τογενή τους μορφή. Η αποκοπή των συμφερόντων αυ­τών από το ιδεολογικό τους πρό­σημο, δημιουργεί σταδιακά ένα σύ­στημα ιδιοτελών συσπειρώσεων και συναλλαγών που μπορεί να στρα­φούν εναντίον του γενικού συμφέ­ροντος.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Λύσσαξαν ...


Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα με τα φερέφωνα τους μαζί, βγάλανε από μέσα τους όλο το μίσος για τον Έλληνα που τους έφτυνε κατάμουτρα κάθε μέρα εδώ και 39 χρόνια τώρα .
Του το φυλάγανε του Στρατηγού γιατί τους τσάκισε στου Μακρυγιάννη, γιατί ήταν αυτός που έδωσε στην Κύπρο μάχες με τους Τούρκους δίνοντας και κερδίζοντας  χώρο για την Ελλάδα.
Βγάλανε την χολή τους όλα τα έρποντα δημοσιογραφικά ερπετά, με ξένα και ελληνικά ονόματα, που έχουν θητεύσει στην ΚΝΕ και έχουν χαρεί τις υποτροφίες σπουδών σε όλο το Κομμουνιστικό Ανατολικό μπλοκ . Αυτοί που οι

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βορίδης ποτέ δεν υπήρξε μέλος του ΕΝ.Ε.Κ.


Σήμερα  σε ένα πολύ αξιόλογο ιστολόγιο αυτό της Φιλονόης βρήκαμε μια ανάρτηση με τον τίτλο:
Οι καταλήψεις, ο Δένδιας και το παρελθόν του στην οποία εκτός ότι επαναλαμβάνεται πως ο Δένδιας ήταν μέλος του (και όχι της) ΕΝΕΚ.
Πιο συγκεκριμένα γράφει :


Διαβάζουμε λοιπν πς Δένδιας νκε (;;;) πέρασε (;;;) συνεργάστηκε (;;;) μ τν ΕΝΕΚ.  λλά τί εναι ΕΝΕΚ; Καί γιατί τόση φασαρία μέ τήν ΕΝΕΚ;
Ατ πο γνώριζα γι τν ΕΝΕΚ ταν πς να στέλεχός της ταν Μάκης. μεγάλος Μάκης. ΝΔουλικς Μάκης. (Ξέρετε, μέσ τς συνεργασίας ΕΝΕΚ κι ΕΠΕΝ στηρίχτηκε κα δομήθηκε τ κόμμα λληνικ Μέτωπο, το ποίου πρόεδρος ταν ΝΔουλικς Μάκης….!!!) 

Η κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή στο ΄Α Νεκροταφείο Αθηνών.


Σήμερα ήμασταν εκεί . Ο Κοινός Παρονομαστής μαζί με άλλους εθνικιστές από όλο τον χώρο βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τον απροσκύνητο Έλληνα Στρατηγό Νίκο Ντερτιλή .
Αυτό που πολέμησε όπου η Ελλάδα του το ζήτησε, όπου η Πατρίδα τον χρειάστηκε .

Σήμερα ο Στρατηγός είναι ελεύθερος .Το αποφυλακιστήριο το πήρε όπως ξέρει εκείνος.
Τιμή και δόξα στον Στρατηγό Νίκο Ντερτιλή 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΟΙ σήμερα στην κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή















Σήμερα η Ελληνική Γη υποδέχεται ένα αυθεντικό Έλληνα . Ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής γίνεται σύμβολο αντίστασης στο παλαιοκομματικό σύστημα των προδοτών και των κίναιδων που παρέδωσαν το Έθνος βορά στους εχθρούς του . Σήμερα όλοι οι Εθνικιστές πρέπει να βρεθούν ενωμένοι σε αυτό το ύστατο χαίρε . Πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πως "αυτοί" θα είναι ανάμεσά μας και θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν το προσκλητήριο των ασυμβίβαστων . Ξέρετε πως μόνο οι Εθνικιστές δεν

Ο Μαρξισμός


Ό σύγχρονος κόσμος είναι τό αποτέλεσμα της μακράς εξε­λικτικής διαδικασίας ενός πολιτισμού: του Ευρωπαϊκού. Απο­τελεί την φυσική προέκτασι τής δημιουργικής προσπάθειας των Λαών τής Ευρώπης, στη χιλιετηρίδα πού μεσολαβεί από τόν 9ον μέχρι τόν 20ον αιώνα μ.χ. Ό τεράστιος αυτός κύκλος υπάρξεως μιας ολόκληρης εποχής βρίσκει την τελική του κατάληξι στό κο­σμοϊστορικό φαινόμενο τής ίδιας τής καταρεύσεώς του. Πρόκει­ται γιά τίς σπάνιες εκείνες στιγμές τής ιστορικής εξελίξεως πού σημαδεύουν τίς μεγάλες καμπές τής ανθρώπινης μοίρας, καί κά­νουν την ιστορία νά παρουσιάζεται σάν ενα γιγαντιαίο φαινόμε­νο πού ξεπερνά την περιορισμένη ζωή ενός άτομου ή μιας γενεάς. Στέκεται αδύνατη ή κατανόησι ενός παρομοίου γεγονότος χωρίς την μελέτη τών μεγάλων εκείνων μαζικών ρευμάτων σκέψεως πού ονομάζονται Ιδεολογίες καί πού χαρακτηρίζουν τήν ποιότη­τα κάθε εποχής. Διότι ή ζωή καί ή κίνησι τών Φυλών συντελεί­ται μέσα άπό τίς συγκρούσεις τών Λαών τους, τών κοινωνιών τους. τών ομάδων τους, ενσαρκωμένες πάντα σέ κάποια Ιδεο­λογία.

Εμπρησμός και δολοφονίες Μαρφίν : Συγκλονιστικές μαρτυρίες


Δύο πρόσωπα καλούνται να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή για κακουργηματικές πράξεις για την τραγική υπόθεση με τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της Marfin Εgnatia Bank στις 5 Μαΐου του 2010, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα (ρεπορτάζ της Μίνας Μουστάκα), στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι αρχές που αξιοποίησαν μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων και ανέλυσαν στοιχεία και υπόπτων από φωτογραφίες την ώρα του εμπρησμού.

Λαμία: Χρειάζονται τον ...εθνικιστή τους (βίντεο και φωτογραφίες)



Έπρεπε να αναλάβουν δράση οι εθνικιστές στη Λαμία για να αποκατασταθεί το άγαλμα του Σπ. Ματσούκα. Ενός ανθρώπου που έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της πατρίδας κατά την ταραγμένη περίοδο των βαλκανικών και του πρώτου παγκοσμίου πολέμου.
Ο καταγόμενος εθναπόστολος Σπύρος Ματσούκας γράφοντας πατριωτικά ποιήματα και διοργανώνοντας χοροεσπερίδες στην Αμερική και όπου αλλού υπήρχε Ελληνισμός, κατάφερε να ξεσηκώσει τους Έλληνες και να συγκεντρώσει τεράστια για την εποχή ποσά. Με την εθελοντική του αυτή δράση ο Ελληνικός στρατός αγόρασε ακόμη και πολεμικό πλοίο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στους αγώνες του έθνους. Έπεισε επίσης χιλιάδες συμπατριώτες μας να επιστρέψουν στην πατρίδα και να καταταγούν στον

Η συνέντευξη του Χρήστου Παππά στο Αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο News 24


Μια συνέντευξη που έβαλε τις ελληνοαλβανικές σχέσεις στη σωστή τους διάσταση προβλήθηκε χθες 28 Ιανουαρίου 2013 από το Αλβανικό τηλεοπτικό  δίκτυο News 24. Ο Χρήστος Παππάς παρεχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Αρτούρ Ζέι.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παρουσίασε μάλιστα και μια αλβανική σημαία - λάφυρο από τον πόλεμο του 1940. Όπως επεσήμανε ο συναγωνιστής Παππάς σκοπός του ήταν να θυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, είναι υποδουλωμένη και

Γυρεύω τὸν νοῦ, τὴν εὐαισθησία καὶ τὸ κουράγιο

«Εἴμαστε ἔνας λαὸς μὲ παλληκαρίσια ψυχή, ποὺ κράτησε τὰ βαθιὰ κοιτάσματα τῆς μνήμης τοῦ σὲ καιροὺς ἀκμῆς καὶ σὲ αἰῶνες διωγμῶν καὶ ἄδειων λόγων...

Τώρα ποὺ ὁ τριγυρινὸς μας κόσμος μοιάζει νὰ θέλει νὰ μᾶς κάνει τρόφιμους ἑνὸς οἰκουμενικοῦ πανδοχείου... θὰ τὴν ἀπαρνηθοῦμε ἄραγε αὐτὴν τὴν μνήμη; Θὰ τὸ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΙΜΙΑ 2013: Βίντεο από τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των Εθνικιστών



Οι Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους ήρωες αξιωματικούς που έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος υπερασπίζοντας όλο το έθνος. Μόνο οι Εθνικιστές τόλμησαν και τολμούν διαχωρίζοντας την θέση τους και την στάση τους από τα κόμματα του συστήματος

Έτσι στον Πειραιά το Εθνικό Μέτωπο έκανε εκδήλωση και πορεία , στην Κέρκυρα Έλληνες πατριώτες οργάνωσαν εκδηλώσεις προς τιμήν των πεσόντων, στην Ζάκυνθο η "Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης κ' Δράσης Ζακύνθου" οργάνωσε εκδήλωση  στην Καβάλα οι Εθνικιστές της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας με άλλους πατριωτικούς συνδέσμους έδειξαν την δύναμη των εθνικιστών κάνοντας εκδήλωση και πορεία στο κέντρο της πόλης και στην Αθήνα το Σάββατο 2/2 ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης με την συγκέντρωση

Την Πέμπτη στις 10 πμ η κηδεία του Στρατηγού Ντερτιλή


Την έβαλαν πρωί, για να μην έλθει κόσμος
Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει τελικά η κηδεία του Στρατηγού Νικόλαου Ντερτιλή που απεβίωσε χτες. Γύρω από την μέρα και τον τόπο αυτής δημιουργήθηκε ένα παρασκήνιο, καθώς έγιναν προσπάθειες ώστε αυτή να μην γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο, αλλά σε κάποιο περιφερειακό, ώστε και κόσμος να μην συγκεντρωθεί αλλά και ο Στρατηγός να μην τύχει των πρέπουσων τιμών.
Τα όσα έλαβαν χώρα χτές έγιναν, ώστε να παρεμποδισθούν οι χιλιάδες Έλληνες που θέλουν να αποχαιρετήσουν τον Στρατηγό στο τελευταίο του ταξίδι. Γι' αυτό και καλούμε όλους τους Έλληνες

Έγιναν οι συναντήσεις Τσίπρα η είναι μια πολιτική απάτη ;


Μια απορία...
Γιατί όταν ο Τσίπρας συναντήθηκε με τον Σόϊμπλε στην Γερμανία και με τον Ρούμπιν στις Η.Π.Α. δεν υπήρξαν δηλώσεις από αυτούς τους δύο υπουργούς αλλά μόνον από τον Τσίπρα ;

 Γιατί δεν υπήρξε μια φωτογραφία, ένα έστω μικρό τηλεοπτικό πλάνο η κάποια ανακοίνωση σε αντίθεση με ότι συνέβη όταν επισκέφθηκε την Βραζιλία και την Αργεντινή ; Τι έχει γίνει ;

 Γιατί και η πλευρά Σόϊμπλε και η πλευρά

Ποιος ήταν ο στρατηγός Νίκος Ντερτιλής - Η πολεμική του δράση


Ο στρατηγός Ν. Ντερτιλής που πέθανε σήμερα, πολέμησε ως ταγματάρχης στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των τουρκικών θυλάκων το 1963-64 στην Κύπρο και κατέλαβε με ελάχιστους άνδρες, σε επίθεση εφ'όπλου λόγχης, το τουρκοκυπριακό προγεφύρωμα της Μασούρας αφήνοντας πίσω του δεκάδες Τούρκους πράκτορες και τουρκοκύπριους εξτρεμιστές, νεκρούς..
Στην κατοχή, αξιωματικός του Στρατού, γιος αντιστρατήγου, σε ηλικία 21 ετών, ο Ν.Ντερτιλής, μετέχει ενεργά στην εθνική αντίσταση, συλλαμβάνεται και κρατείται από τους Γερμανούς στο Χαϊδάρι. Δραπετεύει και εντάσσεται στις εθνικές αντιστασιακές οργανώσεις. Από το 1946, παίρνει μέρος σε πολλές μάχες του ανταρτοπολέμου, υπηρετώντας στις ειδικές δυνάμεις του Στρατού.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Η τελευταία συνέντευξη του Στρατηγού Ντερτιλή


H φωνή του ακούγεται δυνατή, τραντάζοντας τους τοίχους του μικρού κελιού του, σα να δίνει παράγγελμα, όπως τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου 1967 στους στρατιώτες του: "Υπέρτατος νόμος η σωτηρία της πατρίδος".
Παρότι έχει υπερβεί το 90ο έτος της ηλικίας του, ο τελευταίος πολιτικός κρατούμενος της Ελλάδος φλέγεται από ενθουσιασμό όταν μιλάει για το Έθνος.
Για τον στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή τον "παππού" όπως τον αποκαλούν οι συγκρατούμενοί του στην ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, τρεις είναι οι αξίες που πρέπει να έχει ο κάθε Έλληνας: η πίστη προς την πατρίδα, η Ορθοδοξία που αποτελεί το πνευματικό καταφύγιο και η οικογένεια που αποτελεί τον ιερότερο θεσμό.

Ο "ΕΚ" βρέθηκε παραμονές της επετείου της εθνικής επανάστασης στο δωματιάκι που έχει παραχωρηθεί στον τελευταίο εν ζωή "Απριλιανό".

Ίμια 2013 : Η Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης κ' Δράσης Ζακύνθου τίμησε τους ήρωες


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27-1-2013 στην Ζάκυνθο η
εκδήλωση που διοργάνωσε η "Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης κ' Δράσης Ζακύνθου" για να τιμήσει την επέτειο των Ιμίων και την θυσία των 3 στελεχών του Π.Ν .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ζάκυνθο και αυτό μας έδωσε ακόμα πιο μεγάλη χαρά που καταφέραμε να φέρουμε την εκδήλωση εις πέρας.
Από νωρίς το απόγευμα συναγωνιστές προσήλθαν στο τόπο της εκδήλωσης για να προετοιμάσουν και να διαφυλάξουν τον χώρο.
Δεκάδες πατριώτες και εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και προσήλθαν εντός του

Έκτακτο: Απεβίωσε ο Στρατηγός Ντερτιλής


Έκτακτο: Απεβίωσε ο Στρατηγός Ντερτιλής. Φυλακισμένος από μια πατρίδα που μεγάλωσε!
Στον Ερυθρό Σταυρό απεβίωσε πριν λίγο ο Στρατηγός Ντερτιλής. Φυλακισμένος από μια πατρίδα που τον μεγάλωσε, πολιτικός κρατούμενος για 39 χρόνια. Η Δημοκρατία που παρέδωσε την χώρα που αυτός μεγάλωσε στην διεθνή χλεύη και στον εξωτερικό έλεγχο, έβγαλε πάνω του όλη την εκδικητική της μανία, αφηνοντάς τον να πεθάνει με τις χειροπέδες στα χέρια, διότι ήταν "επικίνδυνος".
Έφερε εις πέρας και την τελευταία του

Αν αυτή είναι η Αραβική Άνοιξη τότε η κόλαση του Δάντη είναι ο ...παράδεισος !


Θαυμάστε τον μουσουλμανικό πολιτισμό ! Μακάρι να φτάνουν αυτά τα μηνύματα στους φαρισαίους της αριστεράς με την  κομμουνιστική υποκρισία .Θα αποτελεί ιεροσυλία και ύβρη προς τον άνθρωπο το να τους κατατάξεις στην ανθρώπινη φυλή .Επίσης το ίδιο προσβλητικό είναι να τους κατατάξουμε στο ζωικό βασίλειο.
Φριχτά βασανιστήρια πέρασαν τουλάχιστον 19 γυναίκες στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αίγυπτο για τη δεύτερη επέτειο της εξέγερσης στην πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου.

Νεύμα σέ «καρχαρίες» να ορμήσουν στά δημόσια φιλέτα


Με την απειλή νέων μέτρων, η κυβέρνηση Σαμαρά οργανώνει… πάρτι για την κατάληψη ΔΕΚΟ και άλλων οργανισμών από ελληνικούς και ξένους «ομίλους»

Το μοίρασμα της πίτας της κρατικής περιουσίας σε διεθνή και εγχώρια ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, τα οποία βλέποντας την απομάκρυνση του κινδύνου της χρεοκοπίας της χώρας «αναθερμαίνουν» το ενδιαφέρον τους για την ελληνική αγορά, κρύβεται πίσω από την πίεση της τρόικας για ιδιωτικοποιήσεις με παράλληλη την απειλή νέων μέτρων, αλλά και τη σκληρή γραμμή, που υιοθετεί η κυβέρνηση Σαμαρά απέναντι σε απεργιακές κινητοποιήσεις και κοινωνικές αντιδράσεις, προκειμένου να διασφαλίσει «ήρεμο επενδυτικό κλίμα».

Υπό πίεση
Το μήνυμα Σαμαρά «πατήστε γκάζι στις ιδιωτικοποιήσεις για να γλιτώσουμε τα νέα μέτρα» και η βιασύνη του υπουργείου Οικονομικών και του ΤΑΙΠΕΔ για έσοδα 2,5 δισ. ευρώ μέσα στο 2013 δεν αφορούν μόνο την επιβίωση της ελληνικής οικονομίας. Είναι αποκαλυπτικό των πιέσεων που δέχεται η κυβέρνηση από ισχυρούς διεθνείς και εγχώριους οικονομικούς

Ίμια 2013: Η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας τίμησε τους ήρωες


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι στην Καβάλα η εκδήλωση προς τιμήν των τριών πεσόντων ηρώων που έπεσαν στα Ίμια για την πατρίδα προδομένοι απ' το Ελληνικό κράτος.
Οι Έλληνες Εθνικιστές  της Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας  κατάφεραν και φέτος να διοργανώσουν μια επιτυχημένη συγκέντρωση που απέδειξε πως μόνο οι εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τους ήρωες. Ένα ακόμα ευχάριστο γεγονός ήταν η μεγάλη παρουσία νεολαίας που δείχνει το μέλλον του εθνικιστικού κινήματος .
Όλοι οι πατριωτικοί σύλλογοι της βόρειας Ελλάδας παρευρέθησαν εκεί για να αποδώσουν τιμές στα

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ίμια 2013 - Το Εθνικό Μέτωπο τίμησε την μνήμη των ηρώων



Με μια δυναμική συγκέντρωση εκδήλωση τίμησε η οργάνωση Πειραιά του Εθνικού Μετώπου τους ήρωες αξιωματικούς που έπεσαν για την πατρίδα πριν 17 χρόνια προδομένοι όμως από τους ελλαδίτες πολιτικούς .Αν και νεοσύστατη η τοπική οργάνωση Πειραιά , δυόμιση μήνες από τον Οκτώβριο του 2012 πέτυχε μια επιτυχημένη διοργάνωση .
Οι Έλληνες Εθνικιστές της τοπικής οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου ξεκίνησαν με πορεία από τα

Η ΣΕΚΑΠ, οι Τούρκοι και ο Ιβάν!


Η καπνοβιομηχανία-θρύλος της Ξάνθης, ο «Ιβάν ο τρομερός» και ο φόβος των... Τούρκων. Είναι το έργο που παίζεται στην ακριτική πόλη με πρωταγωνιστές τον ομογενή ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τούρκους επιχειρηματίες που εφορμούν από την ανατολή και «έπαθλο» την πολύπαθη ΣΕΚΑΠ, μαγαζί γωνία.

«Ενας Πόντιος οραματίστηκε τη ΣΕΚΑΠ κι ένας Πόντιος θα την κρατήσει ζωντανή». Η σύγκριση του Αλέξανδρου Μπαλτατζή, πρωτεργάτη του ελληνικού συνεταιριστικού κινήματος, με τον Ιβάν Σαββίδη δίνει και παίρνει τις τελευταίες ημέρες στην Ξάνθη. Η επανεμφάνιση του γνωστού επιχειρηματία στο προσκήνιο -πριν από τρεις μέρες άνθρωποί του βρίσκονταν επί έξι ώρες στις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΑΠ- ήρθε να συμπέσει με την ανακοίνωση για τη σύμπραξη της τουρκικής SEBA DIS TICARET VE NAKLIYAT με τη βορειοελλαδική εισηγμένη ΕΛΓΕΚΑ, που από κοινού θα διεκδικήσουν το πλειοψηφικό ποσοστό της καπνοβιομηχανίας.

Οι Απεργίες, το BLOOMBERG και το ...Οθωμανικό δίκαιο


Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
BLOOMBERG Πρόκειται για το Αμερικανικό τηλεοπτικό καναλι πού ενημερώνει συνεχώς για τις μετοχές των μεγαλυτέρων χρηματιστηρίων ανά τον κόσμο. Ότι ώρα και να το ανοίξεις θα δείχνει τις μετοχές  του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, της Φρανκφούρτης, του Τόκιο και άλλων σοβαρών χρηματαγορών. Μέχρι πρόσφατα,στις εκπομπές του καναλιού κυριαρχούσαν σαν είδηση οι μετοχές
του Λονδίνου και του Hong Kong. Eδώ όμως και λίγο καιρό την καθημερινή παράσταση κλέβουν οι μετοχές του χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης, οι Τούρκικες μετοχές παίζουν ανά τον κόσμο με την μεγαλύτερη συχνότητα, κάθε δέκα λεπτά το Bloomberg δείχνει την διακύμανση των μετοχών των μεγαλύτερων εταιρειών της Τουρκίας. Παράξενο δεν είναι? Από μια πρόχειρη ματιά, ναι, είναι  τουλάχιστον περίεργο. Με μία πιο

Βουγιούκα :Έχω την Ελλάδα μέσα μου - Το Εθνόσημο δεν πουλιέται !


Δείτε και ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί την πρωταθλήτρια μας στην ξιφασκία Βάσω Βουγιούκα να περιγράφει τις προτάσεις που της έκανε η Τουρκία .Προτάσεις που συνοδευόντουσαν με χρηματικά κίνητρα και πως αλλά και γιατί τις αρνήθηκε .
Να φορέσει την ημισέληνο στο στήθος της και να αγωνιστεί για την εθνική ομάδα της Τουρκίας.
Κάθε διάκριση θα έπαιρνε περί τις 100.000 ευρώ όπως και αντίστοιχο ποσό θα έπαιρνε με την ένταξή της εκεί.Όμως εκείνη επέλεξε με αυτό που έχει μέσα της .Την Ελλάδα Αρνήθηκε το περί 500.000 ευρώ ποσό  που της προσφέρονταν  και προτίμησε να μείνει στα 500 ευρώ που την δίνει η ελληνική κυβέρνηση μόνο και μόνο γιατί όπως λέει η ίδια το εθνόσημο δεν πουλιέται ! Το ίδιο της είπε και ο πατέρας της και έτσι ολοκληρώνεται η