Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Αν αυτή είναι η Αραβική Άνοιξη τότε η κόλαση του Δάντη είναι ο ...παράδεισος !


Θαυμάστε τον μουσουλμανικό πολιτισμό ! Μακάρι να φτάνουν αυτά τα μηνύματα στους φαρισαίους της αριστεράς με την  κομμουνιστική υποκρισία .Θα αποτελεί ιεροσυλία και ύβρη προς τον άνθρωπο το να τους κατατάξεις στην ανθρώπινη φυλή .Επίσης το ίδιο προσβλητικό είναι να τους κατατάξουμε στο ζωικό βασίλειο.
Φριχτά βασανιστήρια πέρασαν τουλάχιστον 19 γυναίκες στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αίγυπτο για τη δεύτερη επέτειο της εξέγερσης στην πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου.

Η 25η Ιανουαρίου αποδείχτηκε ότι ήταν μία φριχτή ημέρα για μερικές κοπέλες που βρέθηκαν στην πλατεία Ταχρίρ: Μία 19χρονη βρέθηκε όχι μόνο βιασμένη, αλλά οι δράστες της είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα με μαχαίρι, ενώ και πολλές άλλες κοπέλες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε τραγική κατάσταση!

Ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέροντας ότι οι γυναίκες στην Αίγυπτο ζουν έναν εφιάλτη καθώς οι σεξουαλικές επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο.

Στις τελευταίες επιθέσεις της Ταχρίρ οι δράστες ξέφυγαν από κάθε όριο, καθώς βίαζαν και έκοβαν τα θύματα στη μέση του δρόμου, την ώρα που περίοικοι από τα μπαλκόνια τους φώναζαν και τους παρακάλαγαν να σταματήσουν! Οι βιαστές χρησιμοποιούσαν όπλα, μαχαίρια και μπουκάλια στους βιασμούς, ενώ μαχαίρωσαν άντρα ανθρωπιστικής οργάνωσης που προσπάθησε να βοηθήσει ένα θύμα. 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π