Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Γ.Σαγιάς: "όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα".

Ο Γ. Σαγιάς στον Λαμία FM1, αναφερόμενος στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, είπε πως τα κόμματα διχάζουν αλλά η Πατρίδα ενώνει, κάλεσε τους πανέλληνες σε συσστράτευση και συμμετοχή πέρα από κόμματα και χρώματα και τόνισε πως "όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα".

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Οδηγός απενεργοποίησης συστήματος


Για να κάνεις επίδειξη  δυνάμεως σημαίνει ότι έχεις δύναμη. Για να την επιδείξεις, πρέπει να την ασκήσεις
Οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες πατριώτες που μαζεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη για να διαδηλώσουν ενάντια στις προθέσεις του συστήματος να προδώσει τη Μακεδονία, την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο (αν μπορέσει, αρκεί να πέφτει ο παράς) άσκησαν μια ισχύ που έχει λησμονηθεί στις μέρες μας αλλά είναι κυρίαρχη: να είναι εκεί. 
Η παρουσία, η πράξη ενός μόνο ανθρώπου έχει ανώτερη δύναμη από δισεκατομμύρια likes στο facebook και σχόλια κάτω από αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Ολοι αυτοί που υποβάθμιζαν τα εθνικά ζητήματα και ύστερα

Ανακοίνωση για το συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου

                  

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου συγκροτήθηκε
Συντονιστική Επιτροπή τα μέλη της οποίας θα φέρουν αποκλειστικά την απόλυτη
ευθύνη για την διεξαγωγή του δεύτερου Πανελλαδικού συλλαλητηρίου για την
Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Η Επιτροπή όρισε υπεύθυνους επικοινωνίας τους Νίνα Γκατσούδη
από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, τον Μιχάλη Πατσίκα εκπρόσωπος του
Θερμαϊκού και συμμετείχε στην διεξαγωγή του πρώτου συλλαλητηρίου στη
Θεσσαλονίκη, τον Γιώργο Τάτσιο πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων
Μακεδονίας σε όλη την χώρα και ως δημοσιογράφο και διοργανώτρια την Γεωργία Μπιτάκου. Επιπρόσθετα μοιράστηκαν αρμοδιότητες στους φορείς ώστε

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ένας αγώνας πέρα από το ανθρώπινο δίκαιο. Ένα άρθρο που δεν συνίσταται να το διαβάσουν «μη εθνικιστές»


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ξεκινάω με μια φράση που διάβασα σε μια ανάρτηση της Σοφίας Παπά, με αφορμή το ξέσπασμα των Ελλήνων για το όνομα της Μακεδονίας…  «Οι Έλληνες βαδίζουμε πλέον στα “χνάρια” ενός αγώνα πέρα για πέρα δίκαιου», γράφει η γνωστή αγωνίστρια. Την επαναλαμβάνω και την παραφράζω…«Οι Έλληνες βαδίζουμε πλέον στα “χνάρια” ενός αγώνα πέρα από το ανθρώπινο δίκαιο».
Είμαστε ένας Λαός με αποστολή, υπέρ του ανθρώπινου είδους. Γι’ αυτό δεν έχουμε δικαίωμα να χαθούμε. Ούτε να συρρικνωθούμε. Ούτε να παρακμάσουμε. Γι’ αυτό και το ανθρώπινο δίκαιο οφείλει να υποχωρεί έναντι του πρωταρχικού ενστίκτου. Αυτού, της επιβίωσης! Ακόμη και της αυτοσυντήρησης!

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Προσοχή: Πόσοι ήμασταν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες και βίντεο)


Γράφει ο Τάσος Φαραντάτος
α. Με κόκκινο χρώμα επιφάνεια 39.333 τετρ.μέτρων πέριξ της εξέδρας των ομιλητών και αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πυκνότητα 4 άτομα/τμ. αρΣΥΝΟΛΟ: 157.332 άτομα
β. Με πράσινο χρώμα επιφάνεια 31.063 τμ από Λευκό Πύργο μέχρι Βασιλικό Θέατρο. Πυκνότητα 3 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 93.189 άτομα
γ. Με Κίτρινο χρώμα επιφάνεια 126.959 τμ πέριξ του κέντρου του συλλαλητηρίου και επί της παραλιακής εκατέρωθεν. Πυκνότητα 2 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ: 253.918 άτομα.

Η οργή μας δεν εκδηλώθηκε ακόμα!

Μας μέτρησαν ως ΑΤΟΜΑ και χάσανε τον λογαριασμό.
Μας ζύγισαν ως ψυχές και τους έπιασε τρόμος και πανικός.
Μας έβαλαν εμπόδια και δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ορμή μας
Μας είπαν ΄΄φασίστες΄΄ εμάς που είχαμε στην ψυχή μας και στα χέρια μας μια ελληνική σημαία
Και δεν ήταν φασίστες όλοι αυτοί που δεν παρείχαν ηλεκτρικό ρεύμα , τρομοκράτησαν τους πολίτες με τα δήθεν επεισόδια,
Αυτοί που μας εμπόδισαν με αστυνομικούς ελέγχους στα μέσα μεταφοράς
Αυτοί που μας στέρησαν την επικοινωνία μέσω των κινητών για τρεις και πλέον

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

G. Soros: Ο εθνικισμός είναι σήμερα η κυρίαρχη ιδεολογία στον κόσμο


Ότι θα συνεχίσει να μάχεται κατά της εξάπλωσης του εθνικισμού, ο οποίος έχει γίνει η «κυρίαρχη ιδεολογία» παγκοσμίως, υποστηρίζει ο δισεκατομμυριούχος George Soros, σε συνέντευξη που έδωσε στους Financial Times.
Όπως αναφέρει το Business Insider, ο Soros μίλησε για τις πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και το ίδρυμά του, Open Society Foundation (OSF), από όσους θεωρεί εχθρούς της φιλελεύθερης ατζέντας του, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να χαλαρώσει τις προσπάθειές του.

Φωνή λαού, οργή Θεού και σιωπή των ΜΜΕ


Οι Ελληνες διέλυσαν και το τελευταίο νέφος αμφιβολίας. Δεν θέλουν επ’ ουδενί λόγω οι πολιτικοί να συμβιβαστούν για λογαριασμό του έθνους με το υπό διάλυση κρατίδιο των Σκοπίων, παραχωρώντας όσια και ιερά, για να λάβουν τι; Απολύτως τίποτα!
Οι Ελληνες, με το μεγαλειώδες και συγκλονιστικό σε πλήθος και πάθος συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, απέδειξαν ότι συγκροτούν έναν λαό που δεν του αρέσει ούτε να αδικεί ούτε να αδικείται - κι είναι διπλή η αδικία όταν ο αδικούμενος συναινέσει με τις παράλογες αξιώσεις του αδικοπραγούντος.

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Τίτλοι τέλους για το παλιό, τίτλοι αρχής για το καινούργιο




γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*
Είναι εξοργιστικό να βλέπεις ανθρώπους που αυτοπροσδιορίζονται "δημοκράτες" - και μάλιστα με περισσή έπαρση - να "ενοχλούνται" από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Η ανίκητη ιδεοληψία ξεπερνά ακόμα και τα πιο ευαίσθητα "δημοκρατικά" τους αισθήματα.
Είναι επίσης τραγικό να ακούγονται απαξιωτικές εκφράσεις όχι μόνο για το συλλαλητήριο αλλά και για τους συμμετέχοντες σ' αυτό: γραφικοί, τρελοί, αλλοπαρμένοι, αισθητικά περιθωριακοί κλπ. Δεν ξέρω αν η συμμετοχή σ' ένα συλλαλητήριο τέτοιου τύπου συνοδεύεται από συγκεκριμένες ενδυματολογικές ή άλλες αισθητικές επιλογές.

ΧΟΥΝΤΑ


1.Κλείσανε τα μοναδικά κρατικά διόδια στα Μάλγαρα με εντολή από το υπουργείο συγκοινωνιών για να εμποδίσουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο. 

2.Σχεδόν 200 λεωφορεία από στερεά Ελλάδα και όχι μόνο τους κρατήσανε στο Καλοχώρι( Καλοχώρι εως Λευκό Πύργο 10χλμ !) και από εκεί τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο
(μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )
3.Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.
4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου κάποιος πάροχος δεδομένων στα κινητά του κόσμου προφανώς γιατί κατέρρευσε το δίκτυο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επικοινωνία και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο !

Το συλλαλητήριο για την Μακεδονία 2018

Κανένα κόμμα καμιά εκκλησία δεν ήταν κοντά μας και όμως νικήσαμε με την θέληση μας  γιατί απλά συμμετείχαμε ως ελεύθεροι άνθρωποι ως ελεύθεροι ΕΛΛΗΝΕΣ