Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Δεν είναι μόνο επικίνδυνοι... Είναι και γελοίοι


••• Δηλώσεις του ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ομως, στα συλλαλητήρια ακούστηκε το σύνθημα “Φέρτε μας τα όπλα να μπούμε στα Σκόπια”. [...] Ανοίγει η διεθνής Κερκόπορτα για ό,τι λέει ο κ. Ερντογάν για αλλαγή συνόρων. Ρωτώ τη Ν.Δ.: Θα διαχωρίσει τη θέση της από αυτά τα συνθήματα; Τα συνθήματα αυτά παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο και την Ενδιάμεση Συμφωνία».

••• Κοντολογίς, σύμφωνα με την οπτική Κοτζιά, ο πατριωτισμός σε πάει σούμπιτο Χάγη (και Νυρεμβέργη, άμα λάχει), σε διεθνές δικαστήριο, επειδή είπες ένα σύνθημα για τα Σκόπια και παραβιάζεις το Διεθνές Δίκαιο!

••• Ο τύπος στο ΥΠΕΞ, που μοιάζει με τον Μπος Χογκ της τηλεοπτικής σειράς «Ντιουκς», θα ήταν μόνο αστείος και θα σκόρπιζε άφθονο γέλιο αν δεν διαχειριζόταν την εξωτερική πολιτική της χώρας. Το κακό με αυτόν είναι και ότι έχει εξουσίες, αλλά και ότι οι ξένοι (σε αντίθεση με πολλούς δικούς μας) ξέρουν με τι άτομο έχουν να κάνουν.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δράμα: Όπου Μακεδονία εκεί Ελλάδα! (βίντεο με τους... λίγους ακραίους)





















Δράμα 25 Ιουνίου Άγαλμα Νίκης 
Συλλαλητήριο για να μπει φρένο στην εθνική προδοσία!
 Να και οι ..λίγοι ακραίοι που λένε και τα σταλινικά απολιθώματα και εθνικοί προδότες. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν την αποκρύπτουν τα Μέσα Μαζικής παραπληροφόρησης. Ο λαός σώζει δεν σώζεται! Προχωράμε δυνατά !!

Ένα κίνημα διαμορφώνεται, ένα κίνημα πολιτών "από τα κάτω" με εθνικό πρόσημο και πατριωτικό χαρακτήρα



γράφει ο Κώστας Τάταρης

Ένα κίνημα διαμορφώνεται, ένα κίνημα πολιτών "από τα κάτω", τελείως διαφορετικό από το "κίνημα των αγανακτισμένων", διότι το υπό διαμόρφωση κίνημα δεν λειτουργεί ως στήριγμα κάποιας εν αναμονή κυβέρνησης, δεν έχει αυταπάτες, είναι ακηδεμόνευτο, μακριά από τις "λύσεις" που προτείνονται και τα στερεότυπα της συμβατικής πολιτικής. 

Η "πυροδότηση" αυτού του κινήματος έλαβε χώρα με αφορμή την πρόσφατη "συμφωνία των Πρεσπών" και αυτό είναι παρήγορο, διότι δεν είναι καθαρά ωφελιμιστικοί οι λόγοι έκρηξής του.
Κίνημα δια- ταξικό, αλλά με σαφείς κοινωνικές αναφορές, κίνημα πολιτών απελπισμένων από την κρίση και εξαγριωμένων από την εθνική ταπείνωση, πολιτών που "δεν έχουν τίποτα να χάσουν", ενάντια στις ψευτοελίτ, αλλά και στα παραμύθια πολλών και διάφορων. 

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Και στην ΑΡΙΔΑΙΑ - Και στην Σπάρτη ! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ - Τα κανάλια συνεχίζουν το δοσιλογικό ρόλο τους

ΑΡΙΔΑΙΑ σύσσωμος ο ελληνικός λαός λέει ΟΧΙ στην προδοσία και στους προδότες



Σπάρτη Αγώνας και εδώ!


Παιανία τώρα! Ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών


Παιανία τώρα. Την ώρα που για 11η μέρα συνεχίζονται οι ολονύκτιες συγκεντρώσεις έξω από το σπίτι του Προκόπη Παυλόπουλου (πρόεδρου της δημοκρατίας τους) που ζητούν την παραίτησή του, Έλληνες διαδηλώνουν στην Παιανία  κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών που αφορά την ονομασία των Σκοπίων.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα οι διαμαρτυρόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους. Χαρακτηριστικά οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Αλήτες προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι Ελληνική
».

Τα ΜΑΤ βρίσκονταν στο σημείο και δημούργησαν κλοιό για να μην περάσουν στον χώρο της εκδήλωσης οι συγκεντρωθέντες, αλλά και να φτάσουν στην αίθουσα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Σπύρος Δανέλλης και προχώρησαν σε αναίτιες προσαγωγές για να εκφοβίσουν τον κόσμο και να προστατέψουν  τους λαομίσητους προισταμένους τους

Και μετά τη Μακεδονία… η Θράκη;


Η ελεεινή Συμφωνία Τσίπρα – Κοτζιά με τους Ψευτομακεδόνες είναι το κομβικό σημείο, το τεστ αλήθειας για την συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑνΕλ αλλά και για όλα τα κόμματα. 

Όπως ακριβώς το 2004 αποκαλύφθηκε ενώπιόν μας όλο το δημοσιογραφικό – πολιτικό προσωπικό της χώρας στην απόλυτη γύμνια του, ταυτιζόμενο με το ελληνοκτόνο Σχέδιο Ανάν, έτσι και τώρα έχουμε ανάλογο θέαμα. Απλώς τώρα Κούλης και Φώφη, όντας μεν στην αντιπολίτευση, πιεζόμενοι δε να εναντιωθούν σε όλον αυτόν τον κόσμο που λέει ΟΧΙ στα αφεντικά, πασχίζουν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα: και να υπακούσουν στις δυτικές εντολές και να μην απογοητεύσουν το δυνητικό εκλογικό τους κοινό.

Βίντεο από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη και Ξάνθη - Σήμερα Κοζάνη, αύριο πάλι Θεσσαλονίκη Γρεβενά


Οι Έλληνες συνεχίζουν την αντίσταση απέναντι στο ανθελληνικό κατεστημένο, αρνούμενοι να αποδεχθούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους. Παντού σε όλη την Ελλάδα οργανώνονται συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις, ομιλίες, μηχανοκίνητες πορείες. Μας χαροποιεί που οπαδοί αντίπαλων ποδοσφαιρικών ομάδων, παραμερίζουν τις γηπεδικές "διαφορές" τους και κατεβαίνουν μαζί στο πεζοδρόμιο. Αυτό είναι που τρομάζει περισσότερο τους προδότες. Το ότι μπορεί το εθνικό θέμα να ενώσει τους Έλληνες και τότε μαύρο φίδι...Βέβαια υπό αυτό τον φόβο, ξαμολούν τους χαφιέδες και τους προβοκάτορες να διχάσουν αυτό τον λαό.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Νέο συλλαλητήριο διοργανώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για το Σκοπιανό.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές το ραντεβού δίνεται στις 19:00 το απόγευμα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες δύο μέρες, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για νέες πιθανές εντάσεις σήμερα, με τους διοργανωτές να τονίζουν ότι θέλουν ένα ειρηνικό συλλαλητήριο και πως είναι ανεπιθύμητοι όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουν και την δική τους ομάδα περιφρούρησης.

Απελευθερωτές και προδότες της Μακεδονίας


Η Ελλάδα για να επιβιώσει πρέπει να βαδίσει πάνω στα βήματα Δραγούμηδων, Μελάδων και Κολοκοτρωναίων

Oλόκληρον το Πανελλήνιον συνεκινήθη βαθύτατα και συνεμερίσθη το πένθος της Ελληνικότατης και πατριωτικότατης οικογενείας Δραγούμη. Ο σπαραγμός της πατρικής καρδιάς έσχε πανταχού απήχησιν. Διότι οφείλομεν πάντες να ομολογήσωμεν ότι η αρχοντική αυτή οικογένεια, η καθ’ όλα Ελληνοπρεπής, προσέφερε τόσας υπηρεσίας εις την Πατρίδα, ώστε όλοι οι Ελληνες αποκαλύπτονται μετά σεβασμού και εκτιμήσεως. Περιττόν άλλωστε να υπομνήσωμε ότι το πρώτον θύμα του Μακεδονικού Αγώνος, το οποίον έταμε την λεωφόρον της απελευθερώσεως της Μακεδονικής γης, ο θρυλικός ήρως Παύλος Μελάς, απετέλει μέλος της εν λόγω οικογενείας. Διά τούτο επαναλαμβάνομεν, ο σπαραγμός και η οδύνη της οικογένειας Δραγούμη έσχε Πανελλήνιον απήχησιν».

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Σε ΕΞΕΛΙΞΗ το ΣΧΕΔΙΟ της «ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ» της Ελλάδος - Η τελευταία πράξη της τραγωδίας!


Οι διαδικασίες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα χιλιάδων μουσουλμάνων μεταναστών και προσφύγων

Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. έχει τερματίσει τον δείκτη της εθνικής αποδόμησης με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια και τη συνεχιζόμενη οικονομική καταστροφή. Την τελευταία πράξη της τραγωδίας, που εξακολουθεί να παίζεται στη χώρα μας, θα ολοκληρώσει η σχεδιαζόμενη εγκατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων και άλλων μεταναστών και προσφύγων από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Ελλάδα. Πράγματι, η γερμανική κυβέρνηση, ενεργούσα ως εκτελεστικό όργανο της βούλησης των πολιτών της, αποφάσισε να κλείσει τις γερμανικές πύλες εισόδου σε πρόσφυγες και μετανάστες που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Σήμερα Λάρισα μηχανοκίνητη πορεία- Αύριο Πέμπτη στην Κοζάνη- Παρασκευή Γρεβενά. Η Ελλάς αντιστέκεται!



Σήμερα το βράδυ στις 8 μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας στην Λάρισα Με κάθε τρόπο οι Έλληνες αντιστέκονται στην εθνική προδοσία 

Αύριο στις 8μμ την σκυτάλη της αντίστασης παίρνει η Κοζάνη Και ακολουθούν τα Γρεβενά την Παρασκευή στις 7 στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών με ομιλητή τον Απόστολο Παπαδημητρίου, τον γνωστό "Μακρυγιάννη" που κάνει εκπομπή στο τοπ με ιστορικά θέματα. Ήδη την Τετάρτη θα συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Κατάντια Ν.Κοτζιά: Εκλιπαρεί την ΕΕ «να δεχτεί την Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία»


Η Ελλάδα πρωτοστατεί ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις χωρών μελών της ΕΕ για να αποδεχθούν την ένταξη Βόρειας Μακεδονίας (έτσι αποκαλεί παντού πλέον τα Σκόπια ο Ν.Κοτζιάς και ας μην έχει κυρωθεί η συμφωνία από την ελληνική Βουλή» και Αλβανίας.
Έτσι η Αθήνα ελέω ΥΕΠΞ εμφανίζεται ως ο πιο φανατικός σύμμαχος για να ενταχθούν δύο χώρες στην ΕΕ, οι οποίες δημιούργησαν και συνεχίζουν να δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα στην ελληνική εξωτερική πολιτική αλλά και στην ελληνική κυριαρχία αυτή καθεαυτή.
Οι Σκοπιανοί με την «βούλα» της ελληνικής κυβέρνησης πλέον διεκδικούν και την «Νότια Μακεδονία» και οι Αλβανοί ουδέποτε έκρυψαν ότι διεκδικούν την Ήπειρο (που παρεμπιπτόντως είναι και αυτή Νότια καθώς υπάρχει και η Βόρεια εντός αλβανικού εδάφους)

Δεσμώτες ή ελεύθεροι;


του Δημήτρη Γκίκα*

Ζούμε σ’ έναν κόσμο, όπου η πληροφορία, από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, έως και τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, ελέγχεται. Ζούμε σ’ έναν κόσμο όπου η γνώση κατευθύνεται και αναπαράγεται με γνώμονα τη βούληση της εξουσίας. Ζούμε σ’ έναν κόσμο, όπου η πολιτική δεν παράγει ηγέτες, αλλά μονάχα διαχειριστές ενός status quo, μιας Τάξης Πραγμάτων. Ζούμε σ’ έναν κόσμο όπου η γλώσσα και οι έννοιές της αλλοιώνονται, ουδετεροποιούνται και φορτίζονται εκ νέου μέσω ενός οργουελικού συστήματος επαναπροσδιορισμού. 

Δυναμώνουν καθημερινά οι αντιδράσεις των Ελλήνων για την εθνική προδοσία - Στα Χανιά φυγάδευσαν τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)


Τα χουντικά μέσα μαζικής παραπληροφόρησης δεν προβάλουν τίποτα από τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού που κλιμακώνονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα για την μεγάλη εθνική προδοσία της παράδοσης της Μακεδονίας. Τα κανάλια του καθεστώτος δείχνουν μόνο παρελάσεις των κίναιδων και τσιμουδιά για τα συλλαλητήρια που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα. Απέκρυψαν την χθεσινή συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία των προδοτικών κομμάτων, απέκρυψαν τους προπηλακισμούς στα Χανιά των υπουργών της ανθελληνικής κυβέρνησης Σταθάκη, Ξάνθο και Χαρίτση. Ο λαός συνεχίζει να φτύνει τους προδότες όπου και να τους συναντά. Εμείς αναρτούμε τα βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης   

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών: Πρώτη αποτίμηση της υπογραφείσης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος – ΠΓΔΜ



Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, έχοντας, προ ολίγων ημερών, εκφράσει την ιδιαίτερη ανησυχία της για την πορεία της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με την κυβέρνηση των Σκοπίων, προβαίνει πλέον σε μία πρώτη αποτίμηση της ήδη υπογραφείσης Συμφωνίας, βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στην τυπική αναφορά των επιμέρους ρυθμίσεων, επειδή ελλείπει η σχετική συνοδευτική της εν λόγω Συμφωνίας αιτιολογική έκθεση, η οποία θα διευκρίνιζε το πνεύμα και τον ειδικότερο σκοπό των παρατιθέμενων διατάξεων.
Σημειώνεται κατ’ αρχήν ότι η ελληνική πλευρά διέθετε κατά τις διαπραγματεύσεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα: τις σχετικές αποφάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ ότι δεν θα πραγματοποιούνταν η επιδιωκόμενη ένταξη της ΠΓΔΜ στους Οργανισμούς αυτούς χωρίς την επίλυση ορισμένων βασικών προϋποθέσεων, μεταξύ των οποίων και του ζητήματος της ονομασίας.