Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ο Άδωνις, η εξουσία, η Κίρκη και …τα Γουρούνια


Είναι δυνατόν ο Άδωνις Γεωργιάδης να ξεχνά το αρχαίο ρητό «παν μέτρον άνθρωπος»;
Είναι δυνατόν ο Άδωνις Γεωργιάδης να μην γνωρίζει την Ιλιάδα;
Είναι δυνατόν ο Άδωνις Γεωργιάδης να μην καταλαβαίνει ότι …η σύγχρονη Κίρκη είναι η, χωρίς μέτρο, επιθυμία άσκησης εξουσίας;
Είναι δυνατόν ο Άδωνις Γεωργιάδης να έχει ξεχάσει τους στοίχους του

Δύο συνεχόμενες εκδηλώσεις για την Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 7.30΄μ.μ.
στην αίθουσα «Δεσμοί Ελλήνων» (Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, περιοχή αγ. Φανουρίου)
ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Νικόλαος Βασιλειάδης,

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Οι Εθνικιστές βροντοφώναξαν: Νταβούτογλου πάρε δρόμο


Εχθές το βράδυ βρεθήκαμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου  που διοργάνωσε το Εθνικό Μέτωπο. Πήραμε μια ελληνική σημαία στο χέρι και διατρανώσαμε την αντίθεση μας σε αυτή την επίσκεψη και στις «παρενέργειες» της. Φωνάξαμε με τους συναγωνιστές συνθήματα όπως ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ – ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ – ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
και στείλαμε το μήνυμα πως υπάρχουν οι Εθνικιστές που αντιστέκονται και στις επεκτατικές βλέψεις της Άγκυρας αλλά και στις ραγιαδίστικες συμπεριφορές της κυβέρνησης των Αθηνών. Και νιώσαμε όλοι υπερήφανοι όταν κατά την

Εκδήλωση στο μουσείο Θερμοπυλών - ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ Ιερό Πυλαίας Δήμητρος


Η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 4 το απόγευμα στην εκδήλωση που πραγματοποιεί στο Μουσείο Θερμοπυλών δίπλα από το άγαλμα του βασιλέως Λεωνίδα, όπου θα παρουσιαστεί ταινία (τρισδιάστατη προβολή) με την αναπαράσταση της μάχης των Θερμοπυλών και ομιλία με θέμα: ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΙΕΡΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ από τον Υπ. Διδάκτορα Πολιτικής Φιλοσοφίας κ. Δημήτριο Γκίκα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η εκδήλωση γίνεται προς τιμήν του Λαμιώτη Δάσκαλου και Ιστορικού Ευθύμιου Χριστόπουλου, συγγραφέα του βιβλίου ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ – THE AMPHIKTIONIES (Ευθυμίου Ν. Χριστόπουλου Δασκάλου – Δημοσιογράφου), Έκδοση: Δήμος Λαμιέων 2005, Επιμέλεια Έκδοσης: Γ. Σαγιάς
Πρόγραμμα εκδηλώσεως:

16.00 Επίσκεψη στο Μνημείο Θερμοπυλών
16.15 Επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο Θερμοπυλών
Προβολή ταινίας (τρισδιάστατη προβολή) με θέμα την Μάχη Θερμοπυλών 

Γιατί Αριστερά (του Σπάρτακου Τανασίδη)


Σπάρτακος Τανασίδης
Πασίγνωστο φαινόμενο μιᾶς μερίδας τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας εἶναι ὁ ἔξαλλος ἀριστερισμός. Ἐδῶ δὲν ἀναφέρομαι στὴν παροδικὴ ἐπιτυχία τῶν τσιπροκουβέληδων. Ἐπιτυχία που ὀφείλεται σὲ ἀγανακτισμένους πολῖτες καὶ ὄχι ἰδεολόγους. Δὲν ἀναφέρομαι στὸ ΠΑνελλήνιο ΣΟσιαλιστικό Κίνημα(...), διότι ἦταν πάντα συστημικὸ καὶ οὐδέποτε προσπάθησε νὰ ἐφαρμόσει τὸν Σοσιαλισμό-αὐτὸν τὸν τριτοκοσμικὸ ἐφιάλτη. Δὲν ἀναφέρομαι στὸν τάδε ἤ τὴν τάδε, που ἔχει παπποὺ ΕΑΜίτη καὶ ἐμποτίστηκε ἄκριτα ἀπὸ οἰκογενειακὲς καταβολἐς.
Ἀναφέρομαι σὲ συγκεκριμμένη μερίδα πολιτῶνˑ νέων κυρίως, μεταξὺ εἴκοσι καὶ τριάντα ἐτῶν. Ἕνα ποσοστὸ τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας που ἀποτελεῖ μειοψηφία, ἀλλὰ μὲ τὶς δράσεις καὶ τὶς πρακτικὲς της καθίσταται ὑπολογίσιμο κοινωνικὸ φαινόμενο. Ὑπολογίσιμο ὄχι διότι ἀνατρέπει θεσμικὰ ἤ ἐπαναστατικὰ καταστάσεις.

Συνέδριο από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ    
(Με πυρήνα απόστρατους Αξιωματικούς &Τεχνοκράτες)

  Αθήνα, 13 Δεκ. 2013
                                     
   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας προσκαλεί στο  Β΄  Έκτακτο Συνέδριό του, που θα γίνει στην Αθήνα, την Κυριακή  2 Φεβ. 2013, στο ξενοδοχείο "PRESIDENT" (Λ. Κηφισίας 43  Αμπελόκηποι, κοντά στη στάση του ΜΕΤΡΟ “Πανόρμου”).
 Το συνέδριο θα είναι ανοιχτό σε όλους, σε μέλη, σε φίλους, σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.
                                                                                                 Καλούμε  κάθε συμπολίτη μας που αισθάνεται ότι το πολιτικό σύστημα που

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


"Αν είμαστε ζωντανό γένος δε θα κολλήσουμε στο πολιτικό σύστημα που μας κάθισαν. Το σύνταγμα και οι βουλευτές είναι μια αρρώστεια. Δεν είναι η ζωή μας. Ή θα μας πεθάνει ή θα ψοφήση τέλος πάντων αυτή. Και θα ζήσουμε τότε με άλλο σύστημα πολιτικό, που να μας έρχεται καλλίτερα. Πώς χωρίς να μας μελετήσουν, χωρίς να μάθουν καλά το φυσικό μας, μας κόλλησαν βουλευτές και συντάγματα; " Ίων Δραγούμης  Ο Ελληνισμός μου και οι Έλληνες"   
Την Τετάρτη 20/11 σε τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Γ. Αυτιά και συγκεκριμένα σε ανταπόκριση από κτηνοτρόφους του νομού Ημαθίας, ακούσαμε κτηνοτρόφο να λέει, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παραγωγικός αλλά και ζωτικός αυτός κλάδος του τόπου μας:
«Σκεφτόμαστε πλέον σοβαρά την δημιουργία κόμματος των κτηνοτρόφων» επισημαίνοντας την εγκατάλειψη της πολιτείας με αποτέλεσμα η ελληνική κτηνοτροφία να οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε διάλυση.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο ρόλος του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου


Ο κυκεώνας των πολιτικών διώξεων με συγκεκριμένους αποδέκτες, που λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, έχει ξεπεράσει και την πιο καλπάζουσα φαντασία. Έχει γίνει πλέον σαφές πως το εθνικιστικό φρόνημα βρίσκεται κυριολεκτικά και μεταφορικά στο απόσπασμα. Μέχρι πριν λίγους μήνες, αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η χώρα μας αποτελεί τη Μέκκα της απόλυτης ελευθερίας γνώμης, για τους εθνικιστές και όχι μόνο. Πολλοί εξ αυτών πίστευαν ότι αυτή η κατάσταση θα κρατούσε για πάντα. Σήμερα, συνειδητοποιούν όλοι ότι εδώ και χρόνια στηνόταν ένας συμπαγής μηχανισμός εξουσίας που αποσκοπούσε, μεταξύ άλλων, στην αποδόμηση της έννοιας του έθνους και στην περιθωριοποίηση, τον πλήρη έλεγχο και την καταστολή κάθε μορφής αντίστασης. 

Η Οικονομία δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσον στην υπηρεσία του λαού και του Έθνους


Το κράτος δεν έγινε για το κράτος ειδεμή τι σκοπό θα είχε;
Ίων Δραγούμης

Η τερατώδης κρίση που κλιμακώνεται στην ελληνική κοινωνία, παράλληλα με την αποσάθρωση των βασικών της δομών, της Παιδείας, της Υγείας και της Πρόνοιας, επεκτείνεται στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των πόρων και των βασικών πλουτοπαραγωγικών πηγών. Με τον τρόπο αυτό, δομείται ένα εφιαλτικό κοινωνικό περιβάλλον με μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση και δυστυχία και σφυρηλατείται ένα δυσοίωνο παρόν και μέλλον εθνικής υποτέλειας.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ: Η κυβέρνηση Αναστασιάδη καταργεί την Εθνοφρουρά!


Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μία πρωτόγνωρη είδηση. Για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.
Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Και δυστυχώς είναι για μία ακόμη φορά αλήθεια. Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η κυβέρνηση Αναστασιάδη ετοιμάζεται να... καταργήσει την εθνοφρουρά!
Όπως αναφέρει σε σχετικό του πρωτοσέλιδο κείμενο το defencenet: Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου Φώτης Φωτίου δήλωσε χαρακτηριστικά : "Η Εθνική Φρουρά δεν μπορεί να στηρίζεται από το κράτος. Αυτό το πρόβλημα υπήρχε ανέκαθεν και δεν προέκυψε πρόσφατα λόγω της κρίσης. Το κόστος της Εθνικής Φρουράς ήταν πάντοτε δυσανάλογο των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους".

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Νταβούτογλου - Θα είμαστε όλοι εκεί !


Το Εθνικό Μέτωπο εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο με συνεχή δράση και παρουσία στην περιοχή του Βοτανικού, στάθηκε αρωγός στον αγώνα των κατοίκων της περιοχής, εναντίον της δημιουργίας ισλαμικού τεμένους που επιδιώκει το κράτος της κομματοκρατίας.
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου κλιμακώνοντας αυτές τις δράσεις του, διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την άφιξη του Αχμέτ Νταβούτογλου μπροστά από το μνημείο των Ιμίων Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης 

Ένα από θέματα της κρυφής ατζέντας του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας είναι και η δημιουργία τζαμιού για να κλιμακώσει την πολιτική της Άγκυρας.
Ο Κοινός Παρονομαστής επικροτεί την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Εθνικού Μετώπου και θα συμμετέχει.
Είναι αναγκαιότητα αλλά και υποχρέωση κάθε Έλληνα η παρουσία του στην εκδήλωση. Δεν φτάνει μόνο η διαδικτυακή αντίδραση αλλά και η πεζοδρομιακή. Να μην

Αντίο Νένα..


 Απεβίωσε η Νένα (Ελένη - Χριστίνα) Τσούμπα - Δαρζέντα  
Γεννήθηκε το έτος 1955 εις Αθήνας.
Απεβίωσε την 9ην Δεκεμβρίου 2013.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Τετάρτη 11ην Δεκεμβρίου 2013 και ώραν 15.00 στο Πρώτο στο Νεκροταφείο Αθηνών όπου και θα ταφεί δίπλα στον άνδρα της και τον αείμνηστο πατέρα της στρατηγό Βασίλειον Αλ. Τσούμπαν Αρχηγόν Στρατού και Υπουργόν.

Καλούμε τους Έλληνες εθνικιστές να τιμήσουν την μνήμη της συναγωνίστριάς μας. Ήταν απόφοιτος της Σχολής Στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος από την εποχή της οδού Λομβάρδου 10 και υπήρξε μία από τις πρώτες γυναίκες του Κινήματός μας, αυτές που έγραψαν μία απίθανη ιστορία και τους οφείλουμε ένα ειδικό αφιέρωμα.

«Η ιστορία μας διδάσκει Μάνατζμεντ»

  
Οι ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
      και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΕΑΔΕ)
                                         Σας προσκαλούν
Στην διάλεξη του Δημήτρη Βαλασίδη, Αξιωματικού εα-Οικονομολόγου-Συγγραφέα
                             με θέμα: «Η ιστορία μας διδάσκει Μάνατζμεντ»
Η διάλεξη θα περιλάβει τα θέματα:                                                                       
·        Οι αρχαίοι Έλληνες-Μέγας Αλέξανδρος.
·        Το αλάθητο Μάνατζμεντ του Κυρίου μας.
·        Οι Κινέζοι (Κομφούκιος-Σουν Τζου).

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τουρκικός επεκτατισμός μας χτυπά την πόρτα-Προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν!


γράφει ο Α. Δημητρίου
Ο διαμελισμός της Ελλάδας βρίσκεται στην κορύφωση του. Στο εσωτερικό η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται όσο όσο, με πρόσχημα την είσπραξη εσόδων για την αποπληρωμή του χρέους. Ενός προκατασκευασμένου χρέους που δημιούργησαν οι ίδιοι οι δανειστές με τους εντεταλμένους εκποιητές,  για να μπορέσουν να βάλουν βάση σχεδίου στο χέρι αυτήν την χώρα και τον λαό της. Και από την άλλη η.. «φίλη» και γείτονας χώρα Τουρκία που περιμένει σαν την ύαινα να αρπάξει το κομμάτι της. Τα διεφθαρμένα και ξεπουλημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης σφυρίζουν αδιάφορα και συνεχίζουν να προβάλουν τουρκικές ταινίες την ώρα που ο τούρκος πρωθυπουργός προκαλεί με το θράσος που οι ελλαδίτες πολιτικάντηδες του επιτρέπουν να έχει.

Απ' το Κόκκινο στο...Ροζ


Γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος
Την ώρα που στο Κίεβο της Ουκρανίας, πολίτες γκρεμίζανε το άγαλμα του Λένιν και στην συνέχεια το έκαναν κομμάτια με βαριοπούλες στη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία της Ανεξαρτησίας, ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπας κατά την διάρκεια πολιτικής-πολιτιστικής εκδήλωσης της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, στο ΣΕΦ, για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ χθες το βράδυ, φόρεσε τον επαναστατικό μανδύα και εκτόξευε τα επαναστατικά βέλη  προς το πολιτικό σύστημα το οποίο τον επιχορηγεί. Γιατί αυτοί είναι οι κομμουνιστές. Παχιά λόγια και παχυλοί μισθοί από την κοινοβουλευτική δημοκρατία για το ίδιο το κομμουνιστικό κόμμα  αλλά και τα στελέχη του. Είπε μεταξύ άλλων ο Κουτσούμπας:  

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (του Νίκου Τζιόπα)

Η ουσία της εθνικιστικής ιδεολογίας είναι η θέση ότι το έθνος αποτελεί το ύψιστο επίπεδο εξύψωσης του ατόμου. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μόνο τα έθνη παράγουν πολιτισμό, οπωσδήποτε ο κάθε εθνικισμός είναι και οφείλει να είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον κάθε εθνικό πολιτισμό. Αλλιώς είναι απλώς μια παρέκκλιση και στρέβλωση.
Σε αυτό το πλαίσιο, κινείται η Οργάνωση Λαμίας του Εθνικού Μετώπου, με μια εκδήλωση υψίστης, κατά την γνώμη μου, εθνικής σημασίας στο χώρο του μουσείου Θερμοπυλών, δίπλα από το άγαλμα του θρυλικού βασιλέως Λεωνίδα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 (ώρα 4μ.μ.). Μία εκδήλωση, που σκοπό έχει να συνδέσει δύο χώρους τεράστιας ιστορικής και πολιτιστικής σημασίας με πολιτικές, εκπαιδευτικές αλλά και οικονομικές, για το σήμερα, προεκτάσεις: Τις Θερμοπύλες και την ηρωική θυσία των «τριακοσίων», όπως έμειναν στην ιστορία και του γειτονικού ιερού της Πυλαίας Δήμητρας στην Ανθήλη Λαμίας, όπου καταγράφεται και μία από τις πρώτες Αμφικτυονίες του αρχαίου κόσμου στην πατρίδα μας.

Η Νέα Ελλάδα θα χτιστεί από τους πολίτες με ταυτόχρονο εξοστρακισμό των πολιτικών της καταστροφής

Γράφει ο Νίκος Μπογονικολός

Καθημερινά ζούμε την πορεία της καταστροφής της πατρίδας μας. Η οικονομική κατάρρευση συνοδευόμενη από την επέλαση μέτρων κατά των πολιτών. Η  τρομοκρατία  της κατοχής από το ΔΝΤ και τους  λοιπούς διεθνείς παράγοντες που λειτουργούν ως απόλυτο ιερατείο ιεροεξεταστών. Η διάλυση   της  επιχειρηματικότητας  από την ύφεση και την φορομπηχτική κυβερνητική πολιτική. Αλλά κυρίως ζούμε  την καταστροφή της κοινωνικής συνοχής και  του ιστού της κοινωνίας των πολιτών με τραγικές προσωπικές και συλλογικές συνέπειες.