Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Οικονομία δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσον στην υπηρεσία του λαού και του Έθνους


Το κράτος δεν έγινε για το κράτος ειδεμή τι σκοπό θα είχε;
Ίων Δραγούμης

Η τερατώδης κρίση που κλιμακώνεται στην ελληνική κοινωνία, παράλληλα με την αποσάθρωση των βασικών της δομών, της Παιδείας, της Υγείας και της Πρόνοιας, επεκτείνεται στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, των πόρων και των βασικών πλουτοπαραγωγικών πηγών. Με τον τρόπο αυτό, δομείται ένα εφιαλτικό κοινωνικό περιβάλλον με μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση και δυστυχία και σφυρηλατείται ένα δυσοίωνο παρόν και μέλλον εθνικής υποτέλειας.

Η αποτυχία της διαχειριστικής κυβερνήσεως, αποτυπώνεται στην κλιμάκωση των παραμέτρων της ζοφερής πραγματικότητος (ανεργία, ανθρωπιστική κρίση, αυτοκτονίες, φτώχεια και εξαθλίωση) αλλά και στις επί χάρτου αριθμητικές αποτυπώσεις που στοιχειοθετούν την μόνιμη οικονομική εξάρτηση – υποδούλωση στο ΔΝΤ, σε βάθος χρόνου.

Η μετατροπή της οικονομίας από μέσο προς υπηρέτηση της ανθρωπίνης ευτυχίας και ολοκληρώσεως σε σκοπό στην υπηρεσία του οποίου μπαίνουν τα ανθρώπινα όντα και συλλογικότητες, είναι διαστροφή των φυσικών κανόνων και είναι φυσικό να παράγει δυστυχία, εκτρώματα και αδιέξοδα.
Η οικονομία δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός αλλά μέσον στην υπηρεσία των αναγκών του ανθρώπου και της κοινωνίας.

Το Εθνικό Μέτωπο, η υγιής συνισταμένη των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου και πολιτική έκφραση του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος θα σπάσει τον φαύλο κύκλο επαναφέροντας την οικονομία στην πραγματική της διάσταση, θέτοντάς την στην υπηρεσία του ελληνικού λαού στην ιστορική του πορεία, του ελληνικού έθνους.
Με την αξιοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων.
Με την ανάπτυξη της πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής.
Με την επίτευξη σχετικής αυτάρκειας με απώτερο στόχο την δημιουργία προϋποθέσεων για την απαλλαγή από την καταστροφική αγκάλη του Ευρώ, την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και την οικονομική ανεξαρτησία της πατρίδος μας.

Καρδίτσα 11 Δεκεμβρίου 2013

Κώστας Καρδαράς
Ιατρός
Μέλος του Πολιτικού Γραφείου

Του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π