Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Για περάστε...Η λίστα με τα 48 προαπαιτούμενα του Μνημονίου


Δημοσίευμα της κομμουνιστικής Αυγής
του ΣΥΡΙΖΑ. Ιούνιος 2015 Πόσο πιο ψεύτες ;   
Η λίστα με τα 48 προαπαιτούμενα είναι:
1. Ολοκλήρωση της στρατηγικής για το χρηματοπιστωτικό σύστημα με εξομάλυνση της ρευστότητας και των όρων πληρωμής και ενίσχυση των τραπεζικών κεφαλαίων, ενίσχυση της διακυβέρνησης και αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

2. Η Τράπεζα της Ελλάδας θα κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να υιοθετηθεί ο Κώδικας Δεοντολογίας.
3. Ολοκλήρωση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος τεχνικής βοήθειας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

4. Θέσπιση νέων ποινικών νομικών διατάξεων για τη φοροδιαφυγή και την απάτη, προκειμένου να τροποποιηθεί ο ειδικός ποινικός Νόμος 2523/1997 καθώς και για να αντικατασταθεί το άρθρο 55 παράγραφοι 1 και 2 του ΚΦΔ, με σκοπό,

Οι Νεοδημοκράτες άξιζαν καλύτερης τύχης


άρθρο του  Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

 Οι παλαιότεροι θα θυμούνται τους στίχους ενός πολύ όμορφου τραγουδιού που ο Νίκος Ζωγράφος χάριζε στους πιστούς του φίλους στην Μπουάτ της Πλάκας όπου τραγουδούσε. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η μάχη για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μου φέρνει αυτούς τους στίχους, συνεχώς, στο νου.

Τέσσερις στρατηγοί κινούν και παν
για πόλεμο στο μακρινό Ιράν.
Ο ένας, από πόλεμο δεν κάτεχε
ο άλλος τους, στις κακουχίες δεν άντεχε
ο τρίτος, ήταν υποκείμενο γελοίο
και ο τέταρτος, δεν άντεχε στο κρύο…

Γνωστά ονόματα της Νέας Δημοκρατίας διεκδικούν να ηγηθούν του κόμματος. Δεν τους ενοχλεί το γεγονός ότι μέχρι το 2018 θα αντιπολιτεύονται συμπολιτευόμενοι, αφού ως γνωστόν έχουν (οι τρεις) συνυπογράψει το Μνημόνιο Τσίπρα. Τους αρκεί, προφανώς να γίνουν στρατηγοί, και να μπουν στον προθάλαμο μιας πιθανής αυριανής πρωθυπουργίας.

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


«…Θα εμφανισθούμε σαν απελευθερωτές του εργάτη από τα δεσμά του όταν  
θα προτείνουμε να εισέλθει στις τάξεις της στρατιάς των σοσιαλιστών, των
κομμουνιστών, των αναρχικών, τους οποίους υποστηρίζουμε πάντοτε με το
πρόσχημα της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του κοινωνικού μας
μασονισμού. Η αριστοκρατία η οποία απολάμβανε, δικαιωματικά, από την
εργασία των εργατικών, είχε συμφέρον να ήταν αυτοί χορτασμένοι, υγιείς και
Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. Η δύναμή
μας έγκειται στην διαχρονική πείνα και στην αδυναμία του εργάτη, διότι όλα
αυτά τον υποδουλώνουν στην θέλησή μας γιατί έτσι δεν θα έχει ούτε ισχύ,
ούτε ενεργητικότητα για να αντισταθεί στη θέλησή μας.

Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Παύλο Μελά στην Αθήνα


Φέτος συμπληρώνονται 12 χρόνια από τον Οκτώβριο του 2003 που ξεκίνησε να πραγματοποιείται από την Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Παύλου Μελά εκδήλωση στο μνημείο του ήρωα, έξω από την Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (πλατεία Παύλου Μελά, Βασιλίσσης Σοφίας & Ρηγίλλης).
 Η εκδήλωση ξεκίνησε όταν είχαν συμπληρωθεί 99 χρόνια από την θυσία του ήρωα, με σκοπό τότε να παρακινήσουμε τον Δήμο Αθηναίων να αναλάβει την εκδήλωση
των 100 ετών. Σήμερα 111 χρόνια μετά, ο Δήμος συνεχίζει να απουσιάζει!
 Οι εθνικοί ήρωες πρέπει να τιμούνται από όλο το έθνος και από το κράτος που το εκπροσωπεί, διότι ανήκουν σε όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς όμως στην

«Συνεργατισμός, ο τρίτος δρόμος»

Οι «Δεσμοί Ελλήνων» σας προσκαλούν
στην ομιλία του συνεργατιστή, ομ. καθηγητή του Αλεξανδρείου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
κ. Σταύρου Μαριάδη, με θέμα
«Συνεργατισμός, ο τρίτος δρόμος»
που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συλλόγου
(Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, περιοχή αγ. Φανουρίου, Θεσσαλονίκη)
το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ.


Είσοδος ελεύθερη

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Τι πραγματικά συμβαίνει στη Συρία και ποιους χτυπούν οι Ρώσοι


 Ο γνωστός διεθνολόγος Αλέξανδρος Κούτσης μιλά στο NEWS247 για την κατάσταση στη Συρία, αναλύει τα συγκρουόμενα μέτωπα και τα αντικρουόμενα συμφέροντα και εξηγεί γιατί ο Πούτιν αποφάσισε τώρα να ξεκινήσει αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, ποιους χτυπά και σε τι αποσκοπεί. Η αντίδραση των ΗΠΑ και το αύριο της πολύπαθης χώρας της Μέσης Ανατολής.
Η εμπλοκή της Ρωσίας στην συριακή κρίση με στρατιωτικά μέσα είναι πλέον γεγονός. Αφού προειδοποίησε την Ουάσινγκτον να μην πραγματοποιήσει πτήσεις αμερικανικών αεροσκαφών, η Μόσχα ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, με στόχο -όπως υποστηρίζει- την υποστήριξη των δυνάμεων του Άσαντ στον αγώνα τους κατά του Ισλαμικού Κράτους”.

Πρὸς τοὺς σημερινοὺς θιασῶτες τῆς ''δημοκρατίας''


Με ένα σύντομο σχολιασμό που δανειστήκαμε από το χρονολόγιο του κ. Κων. Ποταμιάνου, μπορεί κάποιος να βγάλει γρήγορα συμπεράσματα για ...κάποιες "βασικές διαφορές" ανάμεσα στο πολίτευμα που έχουμε σήμερα (κοινοβουλευτισμό) και το έχουν βαφτίσει δημοκρατία και την Αθηναϊκή Δημοκρατία.

..Νὰ θυμίσω κάποια πράγματα πρὸς τοὺς σημερινοὺς θιασῶτες τῆς ''δημοκρατίας''. Θὰ εἶμαι σύντομος.
Στὴν ἀρχαία Ἀθήνα, ποὺ θεωρεῖται ἡ κοιτίδα τῆς δημοκρατίας, πολιτικὰ δικαιώματα εἶχαν μόνον οἱ γηγενεῖς Ἀθηναῖοι, ὄχι οἱ ἄλλοι Ἕλληνες ποὺ κατοικοῦσαν σὲ αὐτὴν ἢ οἱ ξένοι.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ρωσία βομβαρδίζει τώρα τους Ισλαμιστές στην Συρία. Δηλώσεις Πούτιν


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Η Μόσχα ζήτησε πριν από λίγο από τις ΗΠΑ να διατάξει την άμεση αποχώρηση των μαχητικών αεροσκαφών της που πετούν στον εναέριο χώρο της Συρίας καθώς ρωσικά Su-25 ξεκίνησαν τον βομβαρδισμό των ισλαμικών θέσεων (επίσημα πλέον) στην πόλη Χομς όπου ήδη εξολόθρευσαν 50 τζιχαντιστές, λίγη ώρα αφ'ότου ο πρόεδρος Β.Πούτιν πήρε το "πράσινο" φως από την άνω Δούμα για την αποστολή ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.  
Το αίτημα ήταν επίσημο και απορρίφθηκε από τις ΗΠΑ που κινδυνεύουν με μεγάλο φιάσκο καθώς οι επί ένα έτος βομβαρδισμοί ήταν εντελώς "τζούφιοι" έιτε από υστεροβουλία (πάρα πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι το ISIL δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ) είτε από ανικανότητα. Και τα δυο αποτελούν μύδρο για τις ΗΠΑ, και τώρα αυτό το ρωσικό αίτημα είχε ως στόχο να τις φέρει σε δύσκολη ψυχολογική θέση αλλά και να καταδέιξει στον κοσμο ότι η ρωσική ηγεσία έχει πλέον τις πρωτοβουλίες στην παγκόσμια γεωπολιτική.

Βρήκαν άγνωστο μινωικό ανάκτορο στο Σίσι Κρήτης


Τα ίχνη ενός μινωικού ανακτορικού συγκροτήματος του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαμε μέχρι σήμερα, με εμβαδόν περί τα 900 τ.μ., ανακαλύπτει η αρχαιολογική σκαπάνη στη θέση Μπούφος, στο Σίσι Κρήτης. Πρόκειται για μικρό παραθαλάσσιο χωριό στην κοινότητα Βραχασίου του Δήμου Αγ. Νικολάου, όπου διεξάγονται ανασκαφές από τη Βελγική Σχολή Αθηνών.
Τα 900 τ.μ. φτάνει το εμβαδόν του μινωικού ανακτορικού συγκροτήματος. Το κτίριο που εντοπίζεται μπορεί να δώσει πληροφορίες για τυχόν σχέσεις με άλλα ανακτορικά κέντρα, όπως αυτό της Κνωσού.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Σχολή διεξήγε ανασκαφική έρευνα με μία ομάδα από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν Λα Νεβ, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή J. Driessen. Πρόκειται για το πρώτο μέρος ενός νέου πενταετούς προγράμματος ανασκαφικών ερευνών.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

«ΑΡΧΗΓΟΙ» μαριονέτες «ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ» κονσέρβα


Φωτογραφία αφίσας της ΕΝΕΠ κολλημένη
επάνω στην αφίσα του ψευτοεθνάρχη με τίτλο:
Ψηφίστε Τριανταφυλλίδη Βουλευτή Παρισίων
«Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους προέδρους, αλλ΄ημείς θ΄αποσύρωμεν από αυτήν το δικαίωμα του να προτείνει νόμους, ή να τους μεταβάλλει το δικαίωμα τούτο θα απονεμηθεί εις τον υπεύθυνον Πρόεδρον, όστις θα είναι εν παίγνιον μεταξύ των χειρών μας..»  

«Πρωτόκολλα» των Σοφών της Σιών.

Του Σπύρου Παπαδόπουλου
Για πολλοστή φορά το κόμμα των καραμανλήδων ψάχνει για αρχηγό και … ιδεολογικό προσανατολισμό. 
Με δεδομένο ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι πρωθυπουργοκεντρικό αναζητείται ο .. κατάλληλος κάθε φορά που να διαθέτει τις «ιδιότητες» να γίνει και πρωθυπουργός. 
Έτσι, διαπιστώνουμε, οι εκάστοτε αρχηγοί της Ν.Δ να είναι αναλώσιμοι και ευκαιριακοί ειδικά όταν δεν καταφέρνουν να γίνουν και πρωθυπουργοί, ή μετά από μια εκλογική ήττα χάσουν τον πρωθυπουργικό θώκο που κατείχαν. 
Υπό την έννοια αυτή, η όποια προσπάθεια ιδεολογικοποιιήσεως αυτού του εκφυλισμένου κόμματος είναι υπό την αίρεση της κατάκτησης της εξουσίας.

I. Καποδίστριας (1776-1831)

Η διάλεξη του συγγραφέα κ.Ιωάννη Κορνιλάκη στο συνέδριο του Επιμορφωτικού Δικτύου Επιχειρηματιών Ελλάδος (EΠΙ.Δ.Ε.Ε) που πραγματοποιήθηκε στη

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση για την άρνηση του νέου υπουργού Παιδείας να αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.
Ο εκάστοτε εκλεγμένος πρωθυπουργός ορίζει τους υπουργούς της κυβέρνησής του με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του Έθνους και του Λαού. Δεν είναι όμως δυνατόν να τοποθετήσει στο υπουργείο παιδείας έναν αρνητή της γενοκτονίας τόσο των Ποντίων όσο και γενικότερα του Ελληνισμού της Ανατολής.
Αναφερόμεθα στον νέο υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κο Νίκο Φίλη, ο οποίος σε άρθρο του στο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ "Αυγή" αρνείται τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και θεωρεί ως εθνικιστικές απόψεις τα περί γενοκτονίας. Ανάμεσα στα άλλα αναφέρει: «Τα περί Γενοκτονίας ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο εκβιασμός της Γερμανίας


Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο θα διαπιστώσετε την αναγκαιότητα απολύτου εθνικής πολιτικής μέσα από ένα εθνικό κράτος. Με κάτι λιγότερο δεν υπάρχουν ελπίδες, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για οποιοδήποτε κράτος δεν κινηθεί σε αυτά τα πλαίσια και τις απόλυτες τιμές.
Αυτή την στιγμή που εμείς βιώνουμε έναν βομβαρδισμό παραπληροφόρησης και απόσπασης της προσοχής μας από αυτά που στην πραγματικότητα διακυβεύονται, διενεργούνται μυστικές διαπραγματεύσεις και παίζονται παιχνίδια στην διεθνή σκακιέρα τα οποία είναι δυνατόν να αλλάξουν για πάντα τα δεδομένα χωρίς το παραμικρό περιθώριο επαναφοράς.