Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Αφρική μπορεί να περιμένειΕίναι βέβαιο ότι στο πρόγραμμα μιας Κυβέρνησης υπάρχουν προτεραιότητες. Η νεοεκλεγείσα Κυβέρνηση έχει προτάξει τη σωτηρία της Ελλάδας και ακολουθεί η μεταρρύθμιση και η σωτηρία της Ευρώπης. Πρώτη σοφή
κίνηση να πάρουμε τα λεφτά από τους πλούσιους και να τα δώσουμε στους φτωχούς οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι και καλλίτεροι χαρακτήρες, αδαμάντινοι. Μόλις το πραγματοποιήσουμε αυτό η κοινωνία
θα αρχίσει να πορεύεται σε καλλίτερους και χαλαρότερους ρυθμούς. Ζωή και κότα, ακόμη καλλίτερα κόκορας κρασάτος. Μόλις πετύχει αυτόν τον πρώτο στόχο το σώμα των υπουργών θα στραφεί σε βοήθεια προς το σύνολο των λαών της Ευρώπης.

«Το χαμένο θεώρημα του Πλάτωνος»

Οι «Δεσμοί Ελλήνων» σας προσκαλούν
στην ομιλία του καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
κ. Αντωνίου Βαρδουλάκη (μαθηματικός), με τίτλο
«Το χαμένο θεώρημα του Πλάτωνος»
που θα πραγματοποιηθεί
το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 8 μ.μ.
Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη
(περιοχή αγ. Φανουρίου).
Είσοδος ελεύθερη.

Πέρας προσελεύσεως 8.15´ μ.μ.

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Κίνηση ..Σαχ από το ΚΚΕ στο ΣΥΡΙΖΑ Να η ευκαιρία λοιπόν σύντροφε Αλέξη


Πρόταση νόμου για την κατάργηση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων που το συνοδεύουν πρόκειται να καταθέσει την Τετάρτη το ΚΚΕ.
Στόχος του Περισσού φαίνεται πως είναι να δυσκολέψει επικοινωνιακά τον ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τις διαφορές που έχουν ανακύψει στο εσωτερικό του με την περίφημη λίστα Βαρουφάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη πρόταση νόμου δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα με εκείνη που είχε καταθέσει και πάλι τον Κομμουνιστικό Κόμμα μετά τις εκλογές του 2012. «Κατάργηση των Μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015 και των εφαρμοστικών τους

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Έτσι γεμίσανε οι φυλακές στην Αγγλία


Με τα ποδοσφαιρικά ο Κοινός Παρονομαστής δεν ασχολείται, αλλά το σημερινό άρθρο που γράφτηκε με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίσθηκαν στον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού Ολυμπιακού την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου το αναδημοσιεύουμε για τις εύστοχες τοποθετήσεις του αρθρογράφου σχετικά με τις ευθύνες της πολιτείας για την διαχρονικότητα αυτών των τριτοκοσμικών καταστάσεων σε ΟΛΑ τα γήπεδα.

γράφει ο Κώστας Καίσαρης
Ωρες-ώρες αυτή η δουλειά, το να γράφεις δηλαδή κάθε μέρα, είναι εύκολη. Πολύ εύκολη. Της πλάκας μπορείς να πεις. Όταν δηλαδή είναι της πλάκας όλα τα γύρω-γύρω. Το περιβάλλον, η κοινωνία που ζεις, οι άνθρωποι. Και οι απλοί πολίτες και πολύ περισσότερο οι αξιωματούχοι. Αν είχες να κάνεις με μια σοβαρή κοινωνία, το καθημερινό γράψιμο θα ήταν πράγματι ιδιαίτερα

Ο Κύπριος αθλητής που ανάγκασε τους Τούρκους να σηκώσουν στα ύψη την Κυπριακή σημαία! Πρώτος Βαλκανιονίκης


Ο Νίκανδρος Στυλιανού δεν καταλαβαίνει από εχθρικό κοινό. Μπαίνει στον αγώνα και στόχος του είναι η νίκη. Μια νίκη μάλιστα που ανάγκασε τους Τούρκους να βάλουν στον ψηλότερο ιστό την Κυπριακή σημαία καθώς και τον Εθνικό μας ύμνο να κάνει εκκωφαντικό θόρυβο στο κλειστό στάδιο της Κωνσταντινούπολης.
Ο 25χρονος πρωταθλητής του επί-κοντώ με άλμα στα 5,35 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη και έκλεισε τα στόματα των Τούρκων οι οποίοι ήταν προκλητικοί καθ΄ολη την διάρκεια των αγώνων.

Κόρακας κοράκου μάτι...δεν βγάζει


«Χάος» επικράτησε για περισσότερες από τέσσερις ώρες στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συνεδρίαση για την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Αφορμή στάθηκε η απορριπτική απόφαση του εισαγγελέως, σχετικά με τη χορήγηση άδειας στους 6 προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να παραστούν στην ψηφοφορία.
Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εισηγήθηκε να αναβληθεί η συζήτηση, καθώς όπως ανέφερε, ομόφωνα το προεδρείο αποφάσισε ότι η απόφαση του εισαγγελέως δεν είναι επαρκώς δικαιολογημένη.

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Μόνον ὁ Soros κι ὁ Netanyahu δὲν πρόλαβαν νὰ συνυπογράψουν τὴν …ὑπεράσπισιν τῆς …χώρας!!!


O εθνοσωτήρας Θάνος Τζήμερος συνυπογράφει κείμενο μαζί με τον Τάκη Μίχα, τον Νίκο Δήμο, τον Διονύση Γουσέτη, τον Παναγή Βουρλούμη, την Μιράντα Ξαφά, τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο κ.α.
Ένας κι ένας στην λίστα…
Μόνον ο Soros κι ο Netanyahu  δεν …πρόλαβαν να το συνυπογράψουν.
Οι φωστήρες που υπογράφουν το κείμενο μας ενημερώνουν ότι η χώρα προσβάλλεται από τον …αντι-δυτικισμό και τον εθνικισμό!
Οι πράκτορες και οι προδότες μόνο «τιμούν» την χώρα, αν δεν το καταλάβατε μέχρι τώρα.
Ακολουθεί το μανιφέστο των …«διανοουμένων»!
Προσοχή κατά την ανάγνωση …
Απευθύνεται σε πολύ …έξυπνους πολίτες.
Υπάρχει κίνδυνος να κάψετε κάποια φλάντζα αν δεν είστε πολύ …«διανοούμενοι»!

Η ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ


Μέσα στον κόσμο της παρακμής, πού όλοι οί άνθρωποι είναι απελπιστικά ίδιοι, συντριμμένοι άπό την καθημερινότητα, χωρίς προοπτική και στόχους, ευτυχισμένοι άπό τήν κατάκτηση μικρών, καθημερινών αγαθών, επαναπαυμένοι στις δάφνες του χθες, μιμού­μενοι τό ξένο μή έχοντας τήν δυνατότητα νά δημιουργήσουν τό δικό τους, τό αυθεντικό, μέσα σ' αυτό τό πολύβουο ανώνυμο πλήθος, ξε­χωρίζει ό Εθνικιστής.
Ό Εθνικιστής, πού αντιμετωπίζει τον κόσμο με δυναμικό τρόπο, ακολουθεί τήν δική του μέθοδο σκέψεως, τήν επιλεκτική, και ζή μ' έναν Ιδιαίτερο τρόπο, τόν Ηρωικό.
Ό Εθνικιστής, κλείνει μέσα του δύναμη και υπερηφάνεια. Δύ­ναμη πού αντλεί άπό τήν φυλετική του Ιδιαιτερότητα. Μέσα του πα­ραμένουν αλώβητες οί προγονικές αρετές, τά χαρακτηριστικά της φυλής του πού τόν καταξιώνουν ώς άξιο συνεχιστή μιας μακραίωνης ιστορίας. Και τήν υπερηφάνεια, γιατί είναι "Ελληνας, γιατί ξέρει ότι μπορεί αντλώντας κουράγιο άπό τό παρελθόν, νά διαμορφώσει τό μέλλον.

Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Σχετικά με το άρθρο του «ιερού μεταξοσκώληκα» Μανώλη Γλέζου


Έχω βαρεθεί όλους τους πικραμένους να αναπαράγουν το σχόλιο του γραφικού Μανώλη Γλέζου!
Όταν ο εγωϊσμός, η δογματική ακαμψία, η υπέρμετρη διάθεση αυτοπροβολής και "αυτο-ηρωοποίησης" συνδυάζονται με αρχόμενο Αλτσχάϊμερ, οδηγούν σε τέτοια αποτελέσματα.... Ευκαιρία ψάχνανε οι Πασοκονουδούλοι να το αναπαράγουν αλαλάζοντες!
Όχι ότι είχε ποτέ επαφή με την πραγματικότητα και τον ρεαλισμό ο κυρ Μανώλης! Το μεγαλύτερό του "πνευματικό" επίτευγμα είναι ότι υπήρξε αρχισυντάκτης-μαντρόσκυλο του Ριζοσπάστη! Όσον αφορά δε την Παιδεία του, μετά βίας τελείωσε το Γυμνάσιο! (υποτίθεται ότι πέρασε στην ΑΣΟΕΕ στην οποία όμως ουδέποτε φοίτησε...) 

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Περιγραφή του προβλήματος, εφαρμοζόμενες και προτεινόμενες λύσεις


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου  
Περισσότεροι από 1.500.000 λαθρομετανάστες διαβιούν εντός της Ελλάδος της κρίσης και η ροή εισόδου τους (με αυξημένη την παρουσία προσφύγων από εμπόλεμες περιοχές), συνεχίζεται καθημερινά.
Η πρόταση της Χρυσής Αυγής για κατασκευή ναρκοπέδιων στον Εύρο, προκειμένου να παρεμποδίζεται η είσοδος λαθρομεταναστών, δεν έγινε αποδεκτή –το 2011- από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Ο τότε υπουργός ΠΡΟΠΟ Χρήστος Παπουτσής επέλεξε την ιδέα κατασκευής του γνωστού φράχτη, με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μια δαπάνη που τελικώς δεν εγκρίθηκε από την Επίτροπο για τη μετανάστευση και που πληρώθηκε από τον ελληνικό προϋπολογισμό). Την ιδέα της ναρκοθέτησης την εγκατέλειψε πολύ γρήγορα και η Χρυσή Αυγή αντικαθιστώντας την με το σύνθημα «διώξτε τους παράνομους λαθρομετανάστες».

Κρούγκμαν: Η Ελλάδα τα κατάφερε


Σε άρθρο του στην εφημερίδα New York Times...
«Η Ελλάδα κατάφερε να αποτρέψει μια πιστωτική κρίση και ακόμα χειρότερα την πιθανότητα να τραβήξει η ΕΚΤ την πρίζα από τις ελληνικές τράπεζες».
Η Ελλάδα πέτυχε μια συμφωνία η οποία την βρίσκει σε πολύ καλύτερη κατάσταση καθώς κατάφερε να κερδίσει χρόνο για να πάρει ανάσες στο πλαίσιο της μεγάλης αναμέτρησης που αναμένεται σε λίγο καιρό. Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν στο τελευταίο του άρθρο στην εφημερίδα New York Times, την ανακοίνωση του Eurogroup της περασμένης Παρασκευής.  

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Γλέζος κατά της συμφωνίας: «Ζητώ συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση»...


Σκληρή κριτική για το περιεχόμενο της συμφωνίας του Γιούρογκρουπ εξαπολύει ο Μανώλης Γλέζος, καλώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίσουν αν δέχονται ή όχι τον συμβιβασμό. Όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε κείμενό του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες με τίτλο «Πριν Είναι Αργά», αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κατ΄αρχήν ανάμεσα σε καταπιεστή και καταπιεζόμενο δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός, όπως ακριβώς ανάμεσα στον σκλάβο και στον κατακτητή, λύση είναι μόνο η Λευτεριά.» Το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί μάλιστα «ΣΥΓΓΝΩΜΗ΄» (με κεφαλαία) από τον ελληνικό λαό που – όπως λέει – συνήργησε σε αυτή την ψευδαίσθηση....

Στην Χαλκοκονδύλη τα νέα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου


Τα  γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως του Εθνικού Μετώπου λειτουργούν στην Αθήνα, Χαλκοκονδύλη 19 στον τρίτο όροφο. Οι ημέρες για τις επισκέψεις κοινού είναι :Τρίτη 19.00-21.00, Πέμπτη 19.00- 21.00 και Σάββατο 11.30 -14.00

Ρε σεις! Θα δείτε επί τέλους την ουσία;


γράφει ο Φώτης Σακελλιάδης
Μας έχουν πρήξει τα συκώτια από χθες το βράδυ οι «ντεμεκ» αναλυτές των αποτελεσμάτων του χθεσινού Eurogroup.
Οι Γερμανοί  (Bild) κάνουν λόγο επίσης για στροφή 180 μοιρών της ελληνικής κυβέρνησης από τη ρητορική του τέλους της λιτότητας στη δέσμευση να μην ανατρέψει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις. Σημειώνει, επίσης, την ελληνική δέσμευση να αποπληρώσει τις οφειλές της στους πιστωτές της.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό  Spiegel αποκαλύπτεται και το παρασκήνιο των διαβουλεύσεων: αναφερόμενο στις πεντάωρες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε γράφει ότι κατέληξαν σε ένα κείμενο «με το οποίο μπορούμε όλοι να ζήσουμε όμορφα» όπως σχολίασε μέλος της γερμανικής αποστολής.