Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η εκδήλωση του ΕΝΕΚ στην Κρανέα Ελασσόνας και η ομιλία του συν. Δάκογλου


Είναι Μάρτιος του 1984, τριάντα δυο ακριβώς χρόνια από σήμερα. Το ΕΝΙΑΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ – ΕΝΕΚ έχει αναπτύξει πρωτόγνωρη  για εθνικιστικό φορέα, οργανωτική και πολιτική δράση και έχει κατακτήσει τις καρδιές των νέων, τα συλλογικά του όργανα αποφάσιζαν την κάθοδο του ΕΝΕΚ για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές εκλογές έχοντας απέναντι του ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο, μη εξαιρουμένου του νεοϊδρυθέντος  κόμματος του Γ. Παπαδόπουλου, της ΕΠΕΝ τα στελέχη της οποίας εξαπατούν πολιτικά τους αγνούς Έλληνες με το αστείο επιχείρημα ότι: «αν εκλέξουμε ευρωβουλευτή την άλλη μέρα ο Γ. Παπαδόπουλος και οι άλλοι έγκλειστοι στις φυλακές αξιωματικοί θα αποφυλακισθούν!!» Η απάτη σύντομα τους γύρισε μπούμερανγκ και τα υπολοιπα είναι απλά ιστορία. 

ΚΡΑΝΕΑ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ: Άλλο ένα έγκλημα των συμμοριτών


Το μνημείο Πεσόντων
της Κρανέας 
Άπό την Επιτροπή τών Εθνικιστών της Κρανέας Ελάσσονος, πού τίμησε τούς νεκρούς πολίτες και στρατιωτικούς πού έπεσαν υπερασπί­ζοντες τό χωριό τους, λάβαμε και δημοσιεύσαμε κατ' αποκλειστικότητα τό ακόλουθο ιστορικό τών ήμερων 26, 27 καί 28 Φεβρουαρίου

26 Φεβρουαρίου 1948Δύο ταξιαρχίες ανταρτών προμηθευμένοι μέ όλμους καί μουλάρια ξεκινούν άπό τό χωριό Άχελενάδα μέ αντικειμενικό στόχο νά κτυπήσουν την Κρανέα Ελάσσονος. Περνούν κατά χιλιάδες τήν θέση Λάπατα γύρω στίς 12 τά μεσάνυκτα γιά νά καταλήξουν περί τήν 7.30 πρωϊνήν της 27ης Φεβρουαρίου στήν τοποθεσία Χούνι, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω άπό τό χωριό.

27 Φεβρουαρίου 1948: Καταφθάνουν στό χωριό δύο λόχοι τοϋ Ελληνικού Στρατού ύπό τήν ηγεσία τού Ταγμα­τάρχη Παπαχρήστου Γεωργίου. Ό Στρατός εΐχε είδοποιηθή άπό τό Ανε­ξάρτητο Απόσπασμα πού εΐχε συσταθή άπό κατοίκους της Κρανέας, ύπό τήν ηγεσία τού Θεόδωρου Παπαγιάννη καί πού έν τώ μεταξύ εΐχε πληροφορηθή γιά τήν μετακίνηση καί τίς προθέ­σεις τών συμμοριτών.
Ό ένας λόχος έπιασε τήν περιοχή τής Αγίας Τριάδος καί ό άλλος τήν περιοχή τού Αγίου Αθανασίου.
"Ομως ή πρώτη μάχη άναψε στήν περιοχή Χούνι, όπου τό Ανεξάρτητο Κρανέας έσπευσε νά εμπόδιση τήν προέλαση τών Έλασιτών ύπό τήν υπο­στήριξη τής Αεροπορίας.
Άλλά ή γενναία αντίσταση τών Εθνικιστών τοϋ Ανεξαρτήτου τής Κρανιάς δέν

Κωστής Παλαμάς: Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής!


Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής!
Κωστής Παλαμάς
27/02/1943: Σαν σήμερα "Πεθαίνει" ο ποιητής Κωστής Παλαμάς. Την επομένη γίνεται η κηδεία του, που με την αυθόρμητη συμμετοχή χιλιάδων Αθηναίων μετατρέπεται σε μεγαλειώδη εκδήλωση εθνικής αντίστασης. Ο άλλος σπουδαίος ποιητής Άγγελος Σικελιανός απαγγέλλει το γνωστό ποίημά του: ""Ηχήστε οι Σάλπιγγες….οι σημαίες οι φοβερές, στης Λευτεριάς ξεδιπλωθείτε στον αέρα"" και το πλήθος, αγνοώντας την παρουσία των κατοχικών στρατευμάτων, ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο.

Ομιλία στους «Δεσμούς Ελλήνων» για το Μεταναστευτικό

Ο δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος.
Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων» στην Θεσσαλονίκη (Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου) ο δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος θα μιλήσει με θέμα «Μεταναστευτικό, Νόμος για την Ιθαγένεια, Συνθήκη Σένγκεν».

Ο κ. Ηλιακόπουλος έχει καταγωγή από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου δικηγορεί επί τριακονταετία. Είναι

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Γ.Σαγιάς: Όλη η Ελλάδα ένα ''χοτ σποτ''... Αντιστεκόμαστε!

θα έγραφαν Αβραάμ και Ιακώβ.




ευθυμογράφημα-χρονογράφημα του συνεργάτη μας
Φοίβου Ιωσήφ
                                    Αγγλορωσική συνεργασία
Κανένας δεν θα πίστευε ποτέ ότι η Γηραιά Αλβιών θα συνεργαζόταν τόσο στενά με την Ρωσική αρκούδα  με βάση το θάμπος της  Ελληνικής γραμματείας. Απίστευτο κι όμως αληθινό μέχρι τέλους. Για να δούμε: Οι υπερήφανοι Εγγλέζοι λένε την λέξη lady με τέτοιο στόμφο και τέτοια έπαρση που νομίζεις ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Ladies first-οι κυρίες προηγούνται, απαγγέλουν με μία ευγένεια και μία γλυκύτητα λές και έχουν φάει τα συροπιαστά όλης της Κωνσταντινούπολης.  Βρε τους μπαγάσηδες, βρε τους μπαγαπόντηδες. Καλά, αυτοί είναι μπαγάσηδες αλλά κι εμείς δεν πάμε πίσω από άγνοια και υποτέλεια. Θα μου πείς τώρα τι δουλειά έχουν οι Ρώσοι με την υπερηφάνεια των Εγγλέζων και πώς μπλέκεται η Ελληνική γραμματεία.
Έλα ντέ! Οι Ρώσοι που λέτε βγάζουν κάτι αυτοκίνητα που δεν είναι και ότι το

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Νότης Μαριάς: Η Κομισιόν πιέζει την Ελλάδα να επιτρέψει την εγκατάσταση Τούρκων αξιωμα...



Με πρόσχημα το προσφυγικό, η Τουρκία με τη συνεργασία της Γερμανίας προσπαθεί να «βάλει στο χέρι» τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Αυτό κατήγγειλε στις 11 Ιανουαρίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στον ρ/σ Σάμος FM και επισημαίνοντας ότι ήδη δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας (Real News) επιβεβαιώνει την πίεση που ασκεί η Κομισιόν στην Ελλάδα, για να επιτρέψει την εγκατάσταση των Τούρκων στα Ελληνικά hotspots. 

Ο ευρωπαϊκός μύθος μόλις κατεδαφίστηκε!


παλαιότερη αφίσα μας  
«Ουαί τοις ηττημένοις και μακάριοι οι κατέχοντες». Αυτοί είναι οι δύο «αξιακοί» πνεύμονες της Βαβέλ που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ίδια η πραγματικότητα, με τα δυνατά, ηχηρά και οδυνηρά ραπίσματά της, ξυπνά τους αφελείς και απαιτεί από εκείνους να δράσουν για να αποφύγουν το ραντεβού με την καταστροφή.

Ταυτόχρονα, οι δραματικές εξελίξεις στο Μεταναστευτικό γελοιοποιούν τα φληναφήματα και τη γλυκερή προπαγάνδα περί της πολιτικής «ενοποίησης», που υποτίθεται ότι θα προκύψει έπειτα από την τήρηση των «κανονισμών» και των οδηγιών που θεσμοθετούν οι «υψηλόφρονες» κομισάριοι της Ε.Ε.

Τίποτε απ' όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει. Τα κράτη είναι εθνικά και το δείχνουν στην πρώτη ευκαιρία, αλλά και στην πρώτη δυσκολία. Κανείς δεν σκέφτεται «ευρωπαϊκά», διότι κανείς δεν νιώθει μόνο... Ευρωπαίος - πλην εκείνων που θησαυρίζουν λόγω της προσκόλλησής τους στους μηχανισμούς εξουσίας, τους οποίους έχουν στήσει οι μεγάλες δυνάμεις αυτής της πεινασμένης, διψασμένης και αδίστακτης αγέλης.

Από εσένα εξαρτάται! (του Δημήτρη Γκίκα*)

Στην προηγούμενη ανάρτηση(εδώ), είχα αναφερθεί στο πόσο σημαντικό είναι να δρούμε ως πολίτες ενεργοί και να μην παραμένουμε απαθείς σε όσα συμβαίνουν γύρω μας και στη χώρα μας. Εύλογη η απορία πολλών: Τι άλλο θα μπορούσε να πράξει κανείς, απ’ όσα ήδη πράττει; Τι παραπάνω να κάνει ένας άνθρωπος σήμερα; Εργάζεται, φροντίζει την οικογένειά του, τις καθημερινές του υποχρεώσεις κ.ο.κ. Τι άλλο χρειάζεται, δηλαδή;
Σε περιόδους οξείας κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε σήμερα, χρειάζεται να ξεπεράσουμε τον καθημερινό μας εαυτό. Να γίνουμε πιο δραστήριοι και πιο ενεργητικοί, να αισθανθούμε, κατ’ αρχήν, μέλη μιας συλλογικότητας πιο ευρείας από αυτήν της καθημερινότητάς μας. Διότι, σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ο κάθε Έλληνας παρέμενε στα δικά του ζητήματα και στις καθαρά προσωπικές του υποθέσεις, όταν αντιμετωπίζαμε τους Τούρκους ή τους Γερμανούς και, γενικότερα, όταν αντιμετωπίζαμε έναν κίνδυνο που αφορούσε ολόκληρο το λαό,

Ξένο σώμα, δεν αισθάνομαι πλέον ούτε ότι ανήκω, ούτε ότι οφείλω κάτι.

ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
γράφει ο Δημήτρης Γκίκας*
Πολλά χρόνια τώρα άκουγα και διάβαζα ότι ένας από τους λόγους που η Ελλάδα οφείλει να παραμείνει, και μάλιστα με κάθε κόστος, στην "Ευρωπαϊκή οικογένεια" (sic) είναι ότι η "οικογένεια" αυτή θα μας προστατέψει από την Τουρκική επιθετικότητα, ότι τα σύνορά μας θα είναι και σύνορα της Ευρώπης (ξανά sic), ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να διατηρήσει, εντός της Ευρώπης, ένα εξαιρετικό επίπεδο διαβίωσης και πολιτικής ηρεμίας. 

Ξαφνικά, η Ελλάδα στήνεται στον τοίχο, καταλήγει αποδιοπομπαίος τράγος και κινδυνεύει να αποκλειστεί από την υπόλοιπη Ευρώπη. Η συνθήκη Σένγκεν μοιάζει να απορρυθμίζεται καθώς η Τουρκική πολιτική δια χειρός... ΝΑΤΟ (άλλη πατρωνία αυτή...) κάνει ό, τι θέλει στα σύνορά μας, τα οποία η... οικογένειά μας απαρνείται πλέον μετά βδελυγμίας, όχι απλώς νίπτοντας τας χείρας της αλλά απειλώντας

Σουηδία, μεταναστευτικό σοκ και χάος


της Σερένας Νομικού 

Συμβαίνουν απαίσια πράγματα, κάτι που δεν βιώσαμε ποτέ στο παρελθόν: μαζικές επιθέσεις σε γυναίκες από συμμορίες ανδρών, μαχαιρώματα, δολοφονίες, ρίψεις οξέων στα πρόσωπα κοριτσιών και βιασμοί ανηλίκων. 

«Δεν νομίζω ότι η Σουηδία είναι στην άκρη του γκρεμού. Τα καλά οργανωμένα Έθνη είναι σε θέση να ανακάμψουν γρήγορα. Μπορείς να τους προξενήσεις μεγάλες ζημίες, αλλά τελικά επανέρχονται. Το μέλλον των Σουηδών είναι στα χέρια τους. Ελπίζω να λυθούν σύντομα τα προβλήματα μας επειδή, εάν σε μία κοινωνία η φτώχεια εδραιωθεί, κάτι που κινδυνεύουμε να συμβεί στη Σουηδία αφού οι μετανάστες καταναλώνουν μεν αλλά δεν παράγουν, τότε καμία δύναμη δεν είναι σε θέση να την ξεριζώσει.   

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ταξίαρχε Πανανά, ὑποκλίνομαι.




Δέν πάρχει μεγαλύτερη πόδειξη γιά τή δύναμη το θνους μας καί γιά τίς συλλογικές μας λπίδες πό τή λακωνική δήλωση το ταξίαρχου Παναγιώτη Παναν στό βοθροΜέγκα σχετικά μέ τόν θάνατο το 34χρονου γιο του Κωνσταντίνου μέ τό μοιραο Agusta Bell στήν Κίναρο.

Ὁ ταξίαρχος Παναγιώτης Πανανάς, προσπέρασε τό ψευτοθλιμμένο ὕφος
τῶν δημοσιογράφων καί τίς δηλώσεις δῆθεν συμμετοχῆς στό πένθος
του, δέν ἀπάντησε στίς ἐρωτήσεις πού προσπάθησαν νά θέσουν αὐτοί μετά τή
δήλωσή του καί περιορίστηκε νά πεῖ σέ τόνο σταθερό κι ἀξιοπρεπή, ἀκριβῶς καί μόνον ὅσα ὁ Αἰσχῦλος ἤ ὁ Κολοκοτρώνης θά προσυπέγραφαν: “Ὁ γιός μου ἔπεσε ὑπέρ πατρίδος, ἦταν μάχιμος ἀξιωματικός πού ἀποφοίτησε δεύτερος ἀπό τή Σχολή Ναυτικῶν Δοκίμων, δέν ἦταν οὔτε ἔνστολος, οὔτε ὑπάλληλος.

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Το πλεονέκτημα και «η κατάρα» της ηλικίας»


Από το 2ο Συνέδριο του ΕΝ.Ε.Κ. στο ΚΑΡΑΒΕΛ
Διακρίνεται το σύνθημα: ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 2000
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου

Ονειρευτήκαμε μια Επανάσταση. Μία ανατροπή της ισχύουσας -παγκοσμίως- τάξης πραγμάτων. Αγωνισθήκαμε να σπάσουμε την αλυσίδα της παρακμής των λαών.
Ποθήσαμε και προσπαθήσαμε να γίνουμε η πρωτοπορία του Λαού των Ελλήνων, που με τη σειρά του θα γινόταν η επαναστατική πρωτοπορία της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης των Εθνών που θα γινόταν η πάλλουσα συνείδηση του πολιτισμού, τον οποίο καταστρέφουν οι εμπνευστές και τα όργανα της παγκοσμιοποίησης.
Σε όποιον μας πει τρελούς, θα απαντήσω… «ΝΑΙ! Ήμασταν έξω από τα συμβατικά μέτρα. Και γι’ αυτό πετύχαμε όσα πετύχαμε και αποτύχαμε σε όσα αποτύχαμε».

Ο Roger Waters των Pink Floyd ξεσπαθώνει «Στο χώρο μας όποιος μιλάει κατά του Ισραήλ καταστρέφει την καριέρα του»


Σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Independent o frontman των Pink Floyd που είναι από τα πιο γνωστά μέλη τoυ διεθνούς κινήματος BDS (boycott, divestment and sanctions against Israel) που έχει ως σκοπό μεταξύ άλλων το τέλος της ισραηλινής κυριαρχίας στα Παλαιστινιακά εδάφη, μίλησε για πρώτη φορά εις βάθος για τα πιστεύω του ενώ υποστήριξε ότι συχνά τον έχουν χαρακτηρίσει ως ναζί και κατηγορήσει για αντισημιτισμό.
« Η μουσική βιομηχανία είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική απέναντι και στην παραμικρή φωνή εναντίον του Ισραήλ. Οι μόνοι που έχουν μιλήσει ανοιχτά είμαστε εγώ, ο Elvis Costello , ο Brian Eno , κάποια μέλη των Manic Street Preachers, κι ένας δυο άλλοι αλλά δεν υπάρχει κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ζω αυτή τη στιγμή έτοιμος να πει το οτιδήποτε.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Η πρώτη ηγετική ομάδα του Κινήματος


από ανοιχτή συγκέντρωση του ΕΝ.Ε.Κ. - στο βήμα ο συν. και
Αρχηγός του κινήματος  Πολύδωρος Δάκογλου
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου


Όλη η Ιστορία του Κινήματος είναι ένα παράδειγμα λειτουργίας Συλλογικών Οργάνων διοίκησης, σε απόλυτη αρμονία με τον πρωτεύοντα ρόλο του Ηγέτη. Είναι ένα μοντέλο λειτουργίας που κληροδοτήθηκε και στην Ε.Ν.Ε.Π. και στο ΕΝ.Ε.Κ., με εντυπωσιακά αποτελέσματα ως προς τον τρόπο, την ταχύτητα και την αρτιότητα των αποφάσεων και των σχεδιασμών μας.
Ποιοι όμως δημιούργησαν το Κίνημα, που με την σειρά του οργάνωσε εκ του μηδενός την Ελληνική Νεολαία Εθνικής Παρατάξεως και από κοινού με τους κορυφαίους της Ε.Ν.Ε.Π., δημιούργησαν το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα –ΕΝ.Ε.Κ-;
Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που συγκρότησαν την πρώτη ομάδα ηγεσίας του,σε ημιπαράνομη κατάσταση, λειτουργούντος Κινήματος; 

Ως πότε;



Από την ΤΜΤ στην ISIS… Ο τουρκικός επεκτατισμός στο στάδιο της υλοποίησης


Του ΛΑΜΠΡΟΥ Γ. ΚΑΟΥΛΛΑ
Μία σύντομη αντιπαραβολή της δράσης της TMT τού τότε με αυτήν της ISIS και των τουρκομανικών παραστρατιωτικών σχηματισμών σήμερα, που καταδεικνύει τις εκπληκτικές ομοιότητες
Η Τουρκία εκμεταλλεύεται τη ρευστότητα των σχέσεων μεταξύ του πλήθους των αντι-ασαντικών δυνάμεων, χρησιμοποιώντας την τακτική και επιχειρησιακή μεθοδολογία που εφάρμοσε ήδη στην Κύπρο…
Η ISIS εξυπηρετεί την Τουρκία ως ένα χρήσιμο εργαλείο γενικής αποσταθεροποίησης και με το πρόσχημα της «προστασίας» των Τουρκομάνων η Τουρκία προωθεί τα κατά Νταβούτογλου νεο-οθωμανικά περιφερειακά επεκτατικά της σχέδια, στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας τάξης
Είτε σφυροκοπώντας τους Κούρδους είτε καταρρίπτοντας ρωσικά μαχητικά, η Τουρκία φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει και να συντηρήσει την ISIS αντί να την καταπολεμήσει αποτελεσματικά.

Είναι ανίδεοι; Είναι πουλημένοι; Ή είναι προδότες;

Με την συμφωνία της Λωζάνης το 1922 η Τουρκία είχε παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα της επί της Κύπρου. Μετά το τέλος του 2ου Π. Π. προέκυψε το πρόβλημα της Κύπρου μεταξύ Ελλάδος και Αγγλίας. Το 1955 οι Άγγλοι ζήτησαν και εμείς δεχτήκαμε να εμπλακεί στην επίλυση του προβλήματος και η Τουρκία γιατί αυτό θα βοηθούσε στην λύση του προβλήματος. Έτσι μας έλεγαν οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες πολιτικοί ! 19 χρόνια μετά , το 1974 οι Τούρκοι κατέλαβαν και ακόμη κατέχουν την μισή Κύπρο ! ! ! Τώρα μας λένε και οι Έλληνες πολιτικοί συμφωνούν και συνυπογραφούν , ότι για διευκολυνθεί η λύση του προβλήματος της εισβολής των προσφύγων και των

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Πως λύσαμε το πρόβλημα οργάνωσης χιλιάδων νέων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέσα σε μία μόνον εβδομάδα


γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου

Στο Κίνημα, είχαμε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ευθύνης που παίρναμε όταν είπαμε (κατά το πρότυπο του Ίωνα Δραγούμη) «…Εγώ θα σώσω το Έθνος μου». Και βεβαίως νοιώθαμε το βάρος της αποστολής όταν σκεφτόμασταν (κατά το πρότυπο του Περικλή Γιαννόπουλου) «…Αποστολή του Έλληνος είναι….. ο εκπολιτισμός της οικουμένης». Ψάχναμε να βρούμε τις Ελληνικές μας αναφορές και συγχρόνως διαβάζαμε τα πάντα, για όλα τα επαναστατικά κινήματα και τις κυρίαρχες βιοθεωρίες. Μελετούσαμε τον τρόπο οργάνωσης των κομμάτων, κυρίως της μεταπολίτευσης, ψάχνοντας να βρούμε λειτουργίες που μας ταίριαζαν και άλλες που θα έπρεπε να αποφύγουμε. 
Έτσι, η ανάληψη της ευθύνης δημιουργίας και λειτουργίας της ΕΝΕΠ, μας βρήκε έτοιμους και ικανούς να ανταποκριθούμε στα περισσότερα από τα θέματα που δημιουργούσε η καθημερινότητα και η ένταση της δράσης. Στο ξεκίνημα της προσπάθειας, το επιτακτικότερο από τα προβλήματα ήταν, να βρεθεί ένας τρόπος για να οργανώσουμε τις χιλιάδες των νέων που ήθελαν να αγωνιστούν «υπό την σκέπη» της ΕΝΕΠ.
 

Στέλεχος της ΝΔ: Η Λέσβος δέχεται επίθεση, ισλαμοποιείται, πεθαίνει (Μόλλη Μαχαίρα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας)


Το άρθρο που ακολουθεί είναι από το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λήμνου της Νέας Δημοκρατίας στο παρελθόν, και υποψήφια βουλευτή του κόμματος σε προηγούμενες εκλογές. Εκφράζει τις απόψεις της για την τουρκοποίηση της Λέσβου και το αναλύει αρκετά καλά. Βέβαια αποφεύγει να αποδώσει ευθύνες στο κόμμα της που ευθύνεται εξίσου με το ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ 

Στις απόψεις της κ. Μαχαίρα ήδη αντέδρασε ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος κάλεσε το κόμμα του να αποπέμψει άμεσα την κ. Μαχαίρα. «Δεν μπορώ να συνυπάρχω στο κόμμα με άτομα που εκφράζουν τέτοιες διχαστικές απόψεις. Ή εγώ ή αυτή είμαστε σε λάθος κόμμα» τόνισε φανερά ενοχλημένος ο κ. Βογιατζής, ο οποίος επί χρόνια πρωτοστάτησε σε κινήσεις ελληνοτουρκικής προσέγγισης. Ευτυχώς ο κ. Βογιατζής αποκατέστησε την τάξη και μας θύμισε τι εστί Νέα Δημοκρατία.

Ο εβραϊκής καταγωγής ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ, είναι ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού μετανάστευσης του ελληνικού τμήματος


Ο  εβραϊκής καταγωγής ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ, είναι ο επικεφαλής του ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού μετανάστευσης (εργάστηκε και στα Σκόπια, στην αντίστοιχη θέση και ήρθε εδώ προφανώς για να μας «εκπολιτίσει»).
Ο άνθρωπος αυτός, αφού μας επισημαίνει ότι «η Ελλάδα έχει ανάγκη τους μετανάστες», μας καλεί από τις σελίδες εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, να αναγνωρίσουμε τα οφέλη της μετανάστευσης. Μας λέει μάλιστα ότι «σε έναν πληθυσμό που γερνάει και εργατικά χέρια χρειαζόμαστε για να ενισχύσουμε την παραγωγή που πάσχει». πηγή
Τα συμπεράσματα δικά σας γιατί ένας Εβραίος καθορίζει την μεταναστευτική πολιτική στην Ελλάδα Εμείς θα του προτείνουμε να κάνει τις ανάλογες κινήσεις και στο Ισραήλ

Μια κοινωνία Λαγών μπορεί να επιβάλλει το νόμο σε ένα Λιοντάρι;


Ο Θωμάς Καρλάιλ, είναι από τους πνευματικούς ταγούς που υποστήριζαν ότι, η Ιστορία γράφεται από τις πράξεις των Ηρώων και των Πεφωτισμένων και επομένως οι Ηγέτες φτάνουν μέχρι εκεί που μπορούν να αγγίξουν τα όριά τους. Ο Έγελος, από την πλευρά του, υποστήριζε ότι οι Ηγέτες διαμορφώνονται από το πνεύμα της εποχής που ζουν και επομένως έχουν ως όρια, τα όρια της εποχής τους. Ο Τολστόι, πάλι, πρόβαλε την άποψη ότι κάθε κοινωνία, στην εποχή της, διαμορφώνει τους όρους ανάδειξης των ηγετών της. Επομένως, οι ηγέτες μιας κοινωνίας λειτουργούν εντός των ορίων της.

Επί κοντώ: Η Στεφανίδη διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ και έκανε την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών!


Η Κατερίνα Στεφανίδη στη Νέα Υόρκη «έσπασε» το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ

Φοβερή και τρομερή η Κατερίνα Στεφανίδη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «έσπασε» στο μίτινγκ κλειστού στίβου της Νέα Υόρκης, λίγο πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ (17-20 Μαρτίου), το φράγμα των 4.90μ. στο επί κοντώ, πέτυχε το απόλυτο Πανελλήνιο ρεκόρ, τη δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος και 4η όλων των εποχών!
Μοναδικό άκυρο άλμα για την Στεφανίδη ήταν στα 4.90, που πέρασε με τη δεύτερη τελικά, ενώ, νωρίτερα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα 4.50, 4.60, 4.70 και 4.80.

Παγκόσμιος Πρωταθλητής χειροπάλης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος





Δυστυχώς άργησε να πέσει στην αντίληψή μας αυτή η μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015 χειροπάλης κάτι το οποίο δημοσιεύουμε σήμερα.  Ο Έλληνας πρωταθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, μετά τη  (3η θέση το δεξί χέρι) (από EAF),
να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015 στην Κουάλα
Λουμπούρ στην  Μαλαισία και για μια φορά ακόμα


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Η είσοδος του Ελληνικού Στρατού στα Ιωάννινα - Σπάνιες φωτογραφίες


Πέμπτη, 21η Φεβρουαρίου 1913, μετά από 4μηνη πολιορκία και πολύνεκρες μάχες, ο Ελληνικός Στρατός μπήκε απελευθερωτής στα Γιάννενα, τερματίζοντας αιώνων τουρκική σκλαβιά.
Με αφορμή την 102η επέτειο από την Απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων από τον Τουρκικό ζυγό, το epirusgate παρουσιάζει, ένα μικρό αφιέρωμα με φωτογραφίες από την κατάληψη του Μπιζανίου και την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.
Οι σπάνιες φωτογραφίες είναι από την βάση του ελληνικού γενικού στρατηγείου, στο Χάνι Εμίν

ΔΙΜΗΝΙ-ΣΕΣΚΛΟ, προϊστορικοί οικισμοί. Άλλη μια απόδειξη για το Αυτόχθονο των Ελλήνων



Ένα συναρπαστικό ντοκυμαντέρ των εκδόσεων ΚΑΔΜΟΣ που ανατρέπει για μια ακόμη φορά την διδασκόμενη στα πανεπιστήμια ψευδοθεωρία περί καταγωγής των Ελλήνων από Ινδοευρωπαίους και αποδεικνύει το Αυτόχθονο των Ελλήνων

Ποτέ δεν υπήρξατε ελεύθεροι …ποτέ!


Μοιραίοι, άβουλοι και  υποτελείς, αυτό ήσασταν, είστε και θα είστε. Σκυφτοί πάντοτε, προσμένοντας τον επόμενο καβαλάρη να σας διατάξει. Να σας δώσει οδηγίες και προσταγές, να σας  ταπεινώσει.
Σκλάβοι της φοβίας σας να πορευθείτε μονάχοι και ελεύθεροι, επιζητώντας -για λόγους άμυνας- να αλλάζετε μονάχα το όνομα και την Εθνικότητα του κατακτητή.
Ραγιάδες ήσασταν πάντοτε, γι αυτό κλείσατε την Πατρίδα σας έξω από την πόρτα του σπιτιού σας.
Ραγιάδες είστε, γι αυτό εξοντώνετε όποιον προσπαθεί για το καλό της Πατρίδας.
Ραγιάδες θα είστε πάντα, γιατί συνεχίζετε να εισπράττετε χαράτσια εκτελώντας διαταγές ''ανωτέρων σας''.