Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ιαπωνία: Εκεί δεν βγήκε ποτέ ο ήλιος για τους μουσουλμάνους..


Τελικά να που οφείλετε η πρόοδος της Ιαπωνίας και να γιατί είναι πολύ εξελιγμένη αυτή η χώρα.

Έχετε διαβάσει ποτέ σ' εφημερίδα ότι πολιτικός ηγέτης ή ένας πρωθυπουργός από ισλαμικό κράτος να έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία; Έχετε διαβάσει ποτέ ότι ο πρωθυπουργός π.χ. του Ιράν, βασιλιάς ή πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας έχει επισκεφτεί την Ιαπωνία; Η Ιαπωνία έχει θέσει αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με το Ισλάμ και όλους τους μουσουλμάνους και αυτοί δεν τολμούν να πλησιάσουν
Οι λόγοι που δεν πάνε είναι οι εξής:
α) Η Ιαπωνία είναι η μόνη χώρα που δεν δίνει ιθαγένεια στους μουσουλμάνους.
β) Στην Ιαπωνία μόνιμη κατοικία δεν δίνεται σε μουσουλμάνους
γ) Υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για τη διάδοση του Ισλάμ στην Ιαπωνία.
δ) Στα Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, αραβική ή οποιαδήποτε ισλαμική γλώσσα δεν διδάσκεται.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΚ: Γραφεία σε Κοζάνη, Σπάρτη, Αίγιο. Λάρισα, Φιλαδέλφεια και Θεσσαλονίκη δυνατά στον Αγώνα !































ΕΝΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς)
 • Οκτώβριος 1982 :  
                 ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ

Αλλαγή διευθύνσεως των γραφείων της Τ.Ο. Κοζάνης στην οδό Ιπποκράτους 1, επί της κεντρικής πλατείας. Τα προηγούμενα απεδείχθησαν πολύ μικρά. Από τούτη την περίοδο και στην συνέχεια η Τ.Ο. Κοζάνης θα αναδειχθή στην ισχυρότερη Τοπική του Κινήματος.
Την 28η Οκτωβρίου εορτάζουν την Εθνική επέτειο με κύριο ομιλητή τον τότε συντονιστή Ιδεολογίας και Εκπαιδεύσεως και μετέπειτα πρόεδρο της Τ.Ο. συν. Βασίλειο Τζιούτζια, ενώ περευρέθησαν και χαιρέτησαν ο Συνταγματάρχης ε.α.

Φορολογία μόνο για τον λαό και όχι για..αναξιοπαθούντες κεφαλαιοκράτες


Στο τεύχος 13 του UNFOLLOW, που κυκλοφορεί, η δημοσιογραφική ομάδα εξετάζει μια κομβική πλευρά του συστήματος ανισότητας που μαστίζει την Ελλάδα. Περιγράφει τεκμηριωμένα πώς άλλο ένα φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ εμφανίζεται και πάλι με το πρόσχημα της «μεταρρύθμισης», στην πραγματικότητα έρχεται να λεηλατήσει τα λαϊκά εισοδήματα, δίχως καμία απολύτως πρόθεση να φορολογήσει τον πραγματικό πλούτο. Και για να το αποδείξουν επικαλούνται εμβληματικές περιπτώσεις ελλήνων επιχειρηματιών -τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Νίκο Μάνεση και τον Ανδρέα Βγενόπουλο-, Δημοσιεύουν τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα και εξηγούν πώς λειτουργεί το σύστημα της φοροασυλίας.
Πιο αναλυτικά διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του περιοδικού: 
Καθώς ανοίγεται μπροστά μας το 2013, ο πολιτικός λόγος στην Ελλάδα εξακολουθεί να κάνει κύκλους, κυνηγώντας την ουρά του από όξυνση σε άμβλυνση και τούμπαλιν, δίχως ακόμη να ανακαλύπτει τη βούληση, το κουράγιο

ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ


Ο Κοινός Παρονομαστής αναρτά ένα ακόμα θέμα από τα εκπαιδευτικά, εκείνα που δίδασκαν τα στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στους εθνικιστές στους εκπαιδευτικούς πυρήνες του ΕΝ.Ε.Κ.
Το κείμενο το ανεβάζουμε όπως ακριβώς είχε γραφεί τότε από την Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως.

ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ  

Ιδέα γενικά, είναι η εκάστοτε κοσμοθεωρητική προοπτική του λαού των Ελλήνων, που απαιτεί πολιτικές προσπάθειες μακρόπνοες της τάξεως των δεκαετηρίδων η και αιώνων.  
Εμφανίζεται περισσότερο στην Τουρκοκρατία.
Τι είναι αυτό που μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς μας έκανε να ξεσηκωθούμε εναντίον της τουρκικής τυραννίας ; Η βαθιά μας πίστη ότι «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα’ναι», ότι ο Μαρμαρωμένος βασιλιάς θα αναστηθεί. Ο Κολοκοκτρώνης έλεγε ότι ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και δεν την παίρνει πίσω.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στους «Δεσμούς Ελλήνων»

29 Οκτωβρίου 1912: Ο βασιλιάς Γεώργιος εισέρχεται έφιππος στην ελεύθερη Θεσσαλονίκη μαζί με τον διάδοχο Κωνσταντίνο.
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ. στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων» (Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, περιοχή Αγ. Φανουρίου) στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εταιρείας «Δεσμοί Ελλήνων» για την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του καθηγητή

Της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου η ΣΗΜΑΙΑ έχει πλέον ΧΟΡΗΓΟ !!!


Μετά από 4 χρόνια η πολιτική ηγεσία αποφάσισε να ξαναβγούν τα στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Πρόσχημα είναι η τόνωση του “πατριωτικού φρονήματος” και η επίδειξη στους γείτονες Τούρκους, σύμφωνα με κύκλους, αλλά ο λόγος είναι περισσότερο το άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που ως υπερσυντηρητικοί θέλουν περισσότερο χακί και…εθνική υπερηφάνεια.
Κάποιοι γκρινιάζουν πέρα από το προφανές και για την σπατάλη που προκύπτει από...

Οθωμανολάγνοι, απάτριδες και γιουσουφάκια..


Στον ΑΝΤ1 και η «Αλωση»; 
«Άλωση» στην εθνική μας συνείδηση, στην ιστορία μας, στην ελληνική γλώσσα και στον πολιτισμό.


Οι φόβοι που εξέφρασε σε χθεσινό δημοσίευμά της η εφ.δημοκρατία, ότι δηλαδή είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κανάλι- αγοραστής στην ελληνική αγορά που θα παραχωρήσει στέγη στον «Μωάμεθ Β' τον Πολιορκητή», επιβεβαιώθηκαν. Η εφημερίδα αναρωτιόταν αν η νέα τουρκική σειρά «Αλωση», που αναφέρεται στην πτώση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, θα προβληθεί από κάποιο ελληνικό κανάλι. Σήμερα σας έχουμε την απάντηση. 
Δεν μας φτάνει ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και όλες οι θηριωδίες του -ο οποίος, σημειωτέον, επιστρέφει δριμύτερος τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1, στις 21.15 το βράδυ, αφού το κανάλι εξασφάλισε δύο ακόμη κύκλους επεισοδίων- λίαν συντόμως θα υποστούμε και την τηλεοπτική παρουσία του «Μωάμεθ Β, του Πολιορκητή»!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αυτήν την είδηση τα εγκάθετα ΜΜΕ την απέκρυψαν - 3η στον ΚΟΣΜΟ !


Σιγήν ιχθύος για την επιτυχία της πρωταθλήτριας που ύψωσε την γαλανόλευκη ψηλά από τα μνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης...

Ντροπή τους γιατί η Γραμματική εκπροσωπεί την "άλλη" Ελλάδα, αυτή που μάχεται καθημερινά...

Η λέαινα από την Πτολεμαΐδα πάλεψε στο τερέν ξεπερνώντας τον εαυτό της...

 Τρίτη στον κόσμο ξανά...!! το έκανε όπως το Μεξικό και στο Τελ Α Βιβ.
Η πρωταθλήτρια του Taekwondo Γραμματική Χρηστίδου άλωσε και το Ισραήλ με αποτέλεσμα η γαλανόλευκη να στέκει στον ιστό του σταδίου.



Οι αγώνες ήταν δύσκολοι και το επίπεδο των αντιπάλων ιδιαίτερα υψηλό, μα η ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπερνώντας τον εαυτό της βρέθηκε στο βάθρο.
Μάλιστα ο ημιτελικός κρίθηκε σε λεπτομέρειες και έτσι η νεαρή ελληνίδα έμεινε εκτός τελικού...

«Μετανάστες» στον τόπο μας οι Έλληνες με το νέο Μεταναστευτικό Κώδικα !


Από το απόγευμα της Κυριακής, είχε ειδοποιήσει το υπουργείο Εσωτερικών τους αρμόδιους συντάκτες για την παρουσίαση του νέου μεταναστευτικό κώδικα που έλαβε χώρα προχθές το πρωί.
Στην παρουσία μάθαμε ότι ο Νέος Μεταναστευτικός Κώδικας που παρουσιάστηκε, προβλέπει απλοποίηση των διαδικασιών για τη χορήγηση αδειών διαμονής, με μείωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατά 20, ενώ Μειώνονται επίσης οι κατηγορίες των αδειών διαμονής από 50 σε 19.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέφερε ότι με τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία θα δίνεται άδεια παραμονής στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών επί μακρόν διαμενόντων. Όταν αυτά φθάνουν στην ηλικία των 18, θα μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία για τη χορήγηση ιθαγένειας. Επίσης, με τη

Ως Μακεδονία αναφέρονται τα Σκόπια στο βιβλίο της Γ” Λυκείου (βίντεο) !


Στο βιβλίο της Γ” Λυκείου το οποίο διδάσκεται τη φετινή χρονιά στους μαθητές στα Ελληνικά σχολεία, το κράτος των Σκοπίων αναφέρεται ως… Μακεδονία. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στη σελίδα 130 του βιβλίου στον χάρτη που παρουσιάζεται, τα Σκόπια αναφέρονται σαν ξεχωριστό κράτος της Μακεδονίας.

Δείτε το βίντεο με την εξήγηση του καθηγητή Αγγλικών Κώστα Μιχαλόπουλου:

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

«Ζητιάνους» αποκάλεσε τους Έλληνες πολιτικούς ο Ρουμάνος Επίτροπος Γεωργίας της ΕΕ μέσα στη Βουλή!


Πρόκληση δίχως προηγούμενο από τον Ρουμάνο Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα γεωργίας, Ντάτσιαν Τσιόλος, ο οποίος στην αίθουσα της γερουσίας της Ελληνικής Βουλής αποκάλεσε του Έλληνες πολιτικούς «ζητιάνους».
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δίπλα στον κ. Τσιόλος καθόταν ο Έλληνας υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος παρέμεινε «ασυγκίνητος» από τις ακραίες προκλήσεις.
Βλέπετε οι Έλληνες πολιτικοί ξέρουν μόνο να κάνουν τους καμπόσους στον λαό που τους εξέλεξε και τους έστειλε να τους αντιπροσωπεύουν. Ξέρουν να ψηφίζουν νόμους που να οδηγούν την πατρίδα στην εξαθλίωση και στην μιζέρια. Ξέρουν να παραχωρούν την εθνική ανεξαρτησία και ότι εθνικό στους ξένους δυνάστες που έβαλαν στην χώρα όχι από την πίσω αλλά από την μπροστά πόρτα. Και τώρα τους φτύνουν στα μούτρα αποκαλώντας τους ζητιάνους και αυτοί κάνουν ότι ψιχαλίζει !

Νίτσε για τους Έλληνες: Κανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα τους καταστρέψει


Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Φρειδερίκος Νίτσε στον οποίο μάλιστα έχει αφιερωμένο και το σημερινό λογότυπό της η Google Εμείς προς τιμήν του θα βάλουμε ένα απόσπασμα από το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο "Η Γέννηση της Τραγωδίας" (1872) και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο 15,όπου ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε  είναι πολύ μπροστά από την εποχή του. Πιο επίκαιρος από ποτέ λοιπόν ο Φρειδερίκος Νίτσε έγραφε το 1872 για τους Έλληνες πως "κανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα τους καταστρέψει ...
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:
«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει  τον εαυτό του από τους Έλληνες.Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν,  φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο,  συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Ο Εθνικισμός αναγεννά την Ισλανδία από τις στάχτες της - Κυβερνά και διώχνει τους δανειστές !


Μια νέα διάθεση υπερήφανου εθνικισμού αναδύεται από την Ισλανδία που ανακάμπτει οικονομικά ακριβώς πέντε χρόνια αφότου ένα ανεξέλεγκτο τραπεζικό σύστημα προκάλεσε την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας. Σε αυτό συμβάλλει και ο 38χρονος εθνικιστής* πρωθυπουργός Σιγκμούντουρ Γκουνλάουγκσον που εξελέγη τον Απρίλιο με λαϊκιστική ατζέντα - υποσχόμενος ανακούφιση από τις ασφυκτικές δόσεις των στεγαστικών για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Είχε υποσχεθεί επίσης ότι θα έτριζε τα δόντια στους ξένους πιστωτές της Ισλανδίας - κυρίως Βρετανούς και Ολλανδούς - οι οποίοι συνεχίζουν να στοιχειώνουν τη χώρα. Και τα κατάφερε. Αντί να συνεχίσει την πολιτική κατευνασμού των προκατόχων του προς τη βρετανική και την ολλανδική κυβέρνηση, τους είπε να πάνε από εκεί που ήρθαν.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν;


1) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο την έγκυο που δολοφόνησαν ακροαριστεροί στη Μαρφίν;

Ποιός ξέρει; ΚΑΝΕΙΣ!

2) Πώς λέγανε στο ονοματεπώνυμο τον νεαρό που δολοφόνησαν «ακροδεξιοί» στη Νίκαια;

Ποιός ξέρει; ΟΛΟΙ!

Ε, το ότι την απάντηση στο 1 δεν ξέρει κανείς, ενώ στο 2 την ξέρετε όλοι, δείχνει γιατί κυριάρχησε με τη βοήθεια των τσοντοκάναλων, η ακροαριστερή προπαγάνδα και ο φασισμός των ακραίων αριστεροαντεξουσιαστών.
Το όνομα του δολοφονημένου 53χρονου ταξιτζή στην Πάρο, τον οποίο σκότωσε εν ψυχρώ ο ακροαριστερός Τάσος Θεοφίλου, δεν το θυμάται κανείς, παρά το γεγονός ότι πέρασε μόνο 1 χρόνος από τις 20-8-2012 και η δολοφονία έγινε σε συμπλοκή για μια ληστεία που θα χρηματοδοτούσε το ταμείο ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Στήνουν «κούρεμα» και στις καταθέσεις !


Μπορεί οι φωστήρες της τρόικας να ακούνε για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και να... ανατριχιάζουν, αλλά ετοιμάζονται να στήσουν ένα νέο «κούρεμα»: Αυτό των καταθέσεων! Να επεκτείνουν δηλαδή το μοντέλο Κύπρου και αλλού και ένα πρωί με «ξαφνικό θάνατο» να αποφασίσουν να «κουρέψουν» τις οικονομίες των πολιτών κατά 10% για να καλύψουν τις μαύρες τρύπες και να διασφαλίσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, αδιαφορώντας για τις όποιες αντιδράσεις υπάρχουν. 
Αυτό είναι το σχέδιο και για να μη μας πουν κάποιοι, ως συνήθως, τρομολάγνους τους ενημερώνουμε ότι η παραπάνω πρόταση-σοκ βρίσκεται καμουφλαρισμένη ως πρόταση-βόμβα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην τελευταία εξαμηνιαία έκθεσή του (Fiscal Monitor)!

Σήμερα εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Παύλο Μελά στην Αθήνα

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον Οκτώβριο του 2003 που ξεκίνησε να πραγματοποιείται από την Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Παύλου Μελά εκδήλωση στο μνημείο του ήρωα, έξω από την Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (πλατεία Παύλου Μελά, Βασιλίσσης Σοφίας & Ρηγίλλης).

Η εκδήλωση ξεκίνησε όταν είχαν συμπληρωθεί 99 χρόνια από την θυσία του Ήρωα, με σκοπό τότε να παρακινήσουμε τον Δήμο Αθηναίων να αναλάβει την εκδήλωση των 100 ετών. Οι εθνικοί ήρωες πρέπει να τιμούνται από όλο το έθνος και από το κράτος που το

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Οργάνωση και Αγώνες...και νέα γραφεία !


Και όμως...Οι Εθνικιστές δεν επαναπαύονται.. Οργανώνονται, σχεδιάζουν και δείχνουν ότι μόνο με αγώνες και βούληση μπορεί να αλλάξει αυτό που οι υπόλοιποι θεωρούν αναπόφευκτο. Δηλαδή την ολοκληρωτική παράδοση της πατρίδος μας στα σχέδια των εχθρών της και φυσικά τον εκμηδενισμό κάθε πιθανότητας να επανακάμψει και να σταθεί στα πόδια της. Τίποτα δεν γίνεται με ευχολόγια και με ελπίδες. Οι Έλληνες Εθνικιστές το γνωρίζουν αυτό. Έτσι εχθές στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Ποσειδών στο Φάληρο, όπως είχαμε προαναγγείλει στον Κοινό Παρονομαστή, στελέχη του Εθνικού Μετώπου και της νεολαίας βρέθηκαν στη 1η σύσκεψη πανελλήνιας κλίμακας.

13 Οκτωβρίου 1904.Ο θάνατος του ήρωα Παύλου Μελά.


ΤO MYΣTHPIO που περιβάλλει τον θάνατο του Μελά οφείλεται σε τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι ότι υπήρξε εξαρχής, από τη στιγμή του ατυχήματος της 13ης Οκτωβρίου 1904, μια συνωμοσία αποσιώπησης ορισμένων ενοχλητικών λεπτομερειών. Ο δεύτερος είναι ότι οι διαρροές που σημειώθηκαν, επειδή δεν ελέγχθηκαν ποτέ, έδωσαν έδαφος σε μια απίστευτη φημολογία. Σχεδόν όποιος βρέθηκε στη Μακεδονία τον Οκτώβριο του 1904 είχε άποψη για το θέμα. Ο τρίτος λόγος είναι ότι όσοι προσπάθησαν να επαναπροσεγγίσουν τον θάνατό του είτε αγνόησαν τις μαρτυρίες είτε παραπλανήθηκαν από τις πηγές. Είναι δυνατόν να αποκαλύψουμε σήμερα την αλήθεια; Iσως όχι πλήρως. Σίγουρα όμως με την προσεκτική χρήση διαφόρων πηγών μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη σειρά των γεγονότων και να ανασυνθέσουμε τι συνέβη και τι δε συνέβη κατά το διάστημα 13-23 Οκτωβρίου 1904. Oλα τα διαθέσιμα στοιχεία είναι πλέον δημοσιευμένα και  εύκολα προσβάσιμα. Τη μοιραία πορεία του Μελά προς τον θάνατο τη γνωρίζουμε από διάφορες πηγές: από τις επιστολές που έστελνε στη γυναίκα του, από την αναλυτική έκθεση που έστειλε ο ίδιος στο Μακεδονικό Κομιτάτο, από τις πληροφορίες που έφταναν μέσω Προξενείου Μοναστηρίου στο υπουργείο Εξωτερικών και, βέβαια, από τις εκ των υστέρων αφηγήσεις των συντρόφων του, άλλες γραπτές και άλλες προφορικές, που σιγά σιγά δημοσιοποιήθηκαν και ανακυκλώθηκαν στη βιβλιογραφία.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ: ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ



  Στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τεύχος 208 που κυκλοφορεί φιλοξενεί ένα άρθρο, που μάλιστα κοσμεί το εξώφυλλο του, με τίτλο «Το σχέδιο της κυβέρνησης Εκλογές χωρίς Χρυσή Αυγή..όμως…Υπόγεια επανάσταση Πατριωτών και Εθνικιστών
Ο χάρτης των οργανώσεων σε όλη την χώρα» Το άρθρο κάνει μια αρκετά καλή προσέγγιση και αναλύει τις κινήσεις, τους φορείς  από Εθνικιστές αλλά και πατριώτες. Αξίζει να διαβαστεί και προτείνουμε στους φίλους να το προμηθευτούν και να το διαβάσουν.