Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Όταν το Καραμανλικό κράτος δολοφονούσε Εθνικιστές..


γράφει η Δήμητρα Παπαγεωργάκη
Εαυτό που επιμελώς τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης που βασιλεύουν οι κομμουνιστές, αποκρύπτουν τόσα χρόνια, φυσικά με την κάλυψη της αριστεράς που κάνει την «πάπια» λόγω του αντεθνικού χαρακτήρα της αλλά και λόγω ότι επωμίσθηκε την ευθύνη να κρατήσει ψηλά την υστεροφημία του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας ως ανταλλαγή για την νομιμοποίησή τους αλλά και για τα προνόμια και τον χώρο που τους δόθηκαν άπλετα, έτσι ώστε σήμερα να έχουν επικρατήσει στον ελλαδικό χώρο, μη τυχόν και η νέα γενιά μάθει για το βρώμικο πρόσωπο του «εθνάρχη» Καραμανλή.  
Του «εθνάρχη» Καραμανλή που έβαλε την υπογραφή του κάτω από το επαίσχυντο κείμενο για την ακρωτηριασμένη ανεξαρτησία της Κύπρου που είχαν υπαγορεύσει οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί. Την  προδοτική συμφωνία Ζυρίχης και Λονδίνου, μετά από μια εβδομάδα, καθιστώντας την Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη. Με τις συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου η Αθήνα και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θυσιάζουν αδίστακτα την Κύπρο στα συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.. Ο Εθνάρχης άνοιξε τον δρόμο για την τουρκική εισβολή του 1974. 

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

6 Μαΐου 1979: Είναι η δική μας επέτειος


Είναι η δική μας επέτειος. Η επέτειος όλων εκείνων των ξεχωριστών, που πίστεψαν ότι, απέναντι στην δύναμη των αριθμών μπορεί να υψωθεί η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.

Σηκώσαμε ανάστημα. Ξεγυμνώσαμε το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Αναδείξαμε τη νιότη ως πολιτική οντότητα.

Προβλέψαμε το μέλλον. Μιλήσαμε για τον ρόλο του Ελληνισμού. Δώσαμε αποστολή στον Έλληνα.

Εφαρμόσαμε διαδικασίες εκπαίδευσης και ανάδειξης στελεχών. Δημιουργήσαμε έναν στρατό ανιδιοτελών αγωνιστών. Αποδείξαμε ότι η συλλογική ηγεσία υπερέχει του αρχηγισμού.

Προτείναμε μοντέλο διακυβέρνησης. Το στηρίξαμε στην συνεργασία των δυνάμεων του μόχθου και του πνεύματος. Φέραμε στο φως την αξία του υπεδάφους και της φύσης του Ελληνικού χώρου.

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Ο Πτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές, Αρχηγός Σχηματισμού των Φάντομ που δεν πέταξαν για Κύπρο, το 1974, αποδεικνύει την πλαστογράφηση της Ιστορίας


Ο Πτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές (φώτο), Αρχηγός Σχηματισμού ΡΗΑΝΤΟΜ για την ΚΥΠΡΟ το 1974 απαντά σε αρθρογράφο που ανακίνησε σχετικό θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
8 Απριλίου 2020
Κύριε Διευθυντά,
Σας στέλνω επιστολή μου σε απάντηση των όσων αναφέρονται στο άρθρο του Καθηγητού  κ. Ευάνθη Χατζηβασιλείου που δημοσιεύθηκε στην έγκριτη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 8ης  Μαρτίου 2020, υπό τον τίτλο: «Ο Αττίλας ΙΙ και η στάση της Ελλάδας», με την παράκληση να την δημοσιεύσετε για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού επί του θέματος αυτού.
Ζητώ, εκ των προτέρων, συγγνώμη για την έκταση της επιστολής, αλλά έπρεπε να διευκρινιστούν κάποια γεγονότα της εισβολής του Αττίλα που παραμένουν μέχρι σήμερα στο σκοτάδι. Στην ενδεχόμενη περίπτωση που δημιουργείται θέμα χώρου, ίσως θα μπορούσατε να την καταχωρήσετε ως άρθρο, με το όνομά μου φυσικά.