Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Λαμόγια… έ, λαμόγια!


Είπε ο Τσίπρας πως θα δώσει ως Κοινωνικό Μέρισμα, στις ευπαθείς ομάδες, το πλεόνασμα του προϋπολογισμού. Και βγήκαν τα Συριζάκια να μας πουν«κοίτα που εμείς έχουμε κοινωνική ευαισθησία».
Να σας ρίξω μια χλαπάτσα στα μούτρα να σας πω τι κοινωνική ευαισθησία έχετε. Μουρλάνατε τους μικροεπαγγελματίες στους φόρους και οδηγήσατε δεκάδες χιλιάδες από αυτούς να κλείσουν τα μαγαζιά τους. Τους κάνατε περιθωριακούς, χωρίς εισόδημα, και τώρα τους δίνετε ένα συσσίτιο παριστάνοντας τους ευεργέτες. Λαμόγια είσαστε. Νομιμοφανείς κλέφτες της περιουσίας των μικρών, για να μένουν οι πολυεθνικές στο φορολογικό απυρόβλητο.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Διώξεις απόψεων, κοινωνία φόβου


Ρατσισμός υπάρχει, και είναι σφοδρός, απροκάλυπτος, απεχθής: ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Οι Ελληνες χρεοκοπούν, πληρώνοντας τα σπασμένα μιας σάπιας ελίτ, η οποία ξέρει μόνο να νουθετεί, να κλέβει και να μιλά για τα δικαιώματα όλων των άλλων, πλην των πολιτών αυτής της χώρας.
Ο ανθελληνισμός και ο αντιχριστιανισμός είναι δύο μορφές αντικοινωνικής στάσης ζωής αλλά και δράσης, που είναι ανεκτές -και συχνά ενθαρρύνονται- από την πλειονότητα όσων ηγούνται του πολιτικού κόσμου, του οικονομικού βίου και της «διανόησης».

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

OXI άλλα λεφτά τωv μισθωτών, συνταξιούχων και φτωχών στους βουλευτές που κατέστρεψαν τη χώρα.


Επαμεινώνδα Ε. Πανά

Οι Έλληνες πολίτες βιώνουν συνθήκες της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που γνώρισε ο τόπος. Οι εργαζόμενοι βλέπουν να μειώνονται οι μισθοί τους, οι συνταξιούχοι να περικόπτονται δραστικά οι συντάξεις τους, οι άνεργοι να μην μπορούν να βρουν κάποια εργασία. Οι νέοι άνεργοι μετά τις σπουδές τους αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, η φτώχεια αυξάνεται και πολλές οικογένειες στερούνται των βασικών αγαθών.
Δηλαδή, η Ελληνική κοινωνία έχει μεταβληθεί σε μια κοινωνία του 1/5, ένας στους πέντε πολίτες έχουν ένα χαμηλό μέσο επίπεδο ζωής, το οποίο πριν από την περίοδο της κρίσης ήταν 3/5, δηλαδή τρεις στους πέντε ζούσαν κατά μέσο όρο καλά.

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ!!! ΕΝΩΣΙΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ


Στά τέλη τοῦ 1990 τό κομμουνιστικό καθεστώς τῆς Ἀλβανίας καταρρέει καί τά ἠλεκτροφόρα συρματοπλέγματα, πού κρατοῦσαν τούς Βορειοηπειρῶτες φυλακισμένους γιά δεκαετίες, πέφτουν.
                Τότε, πρίν εἰκοσιπέντε χρόνια, ἴσως κάποιοι πίστεψαν πώς ξημέρωνε μία καλύτερη ἡμέρα γιά τήν Βόρ. Ἤπειρο. Ὅμως γελάστηκαν. Διότι ἡ Ἀλβανία, παρόλο πού ἄλλαξε πολιτειακό καθεστώς, ἔδειξε ἄπ  τήν πρώτη στιγμή τίς διαθέσεις της.
                Μάλιστα ἡ στάση πού κρατᾶ μέχρι σήμερα ἀπέναντι στήν Ἑλλάδα καί τούς Βορειοηπειρῶτες μπορεῖ νά χαρακτηριστεῖ μονολεκτικά ὡς ἐχθρική.
                Πολλά τά γεγονότα πού μποροῦμε νά παραθέσουμε γιά ν΄ ἀποδείξουμε τοῦ λόγου τό ἀληθές.
                Ἐπιγραμματικά ἀναφέρουμε : α) τήν στυγερή δολοφονία τοῦ Ἀριστοτέλη Γκούμα στήν Χειμάρρα, τόν Αὔγουστο τοῦ 2010, ἀπό Ἀλβανούς

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Alors, c'est la guerre!! (του Γιώργου Τσιτώνα)


Είναι έξυπνοι..
Την πρώτη φορά τους χάλασε τα σχέδια ο Μπαρμπα-Γιάννης..
Την δεύτερη φορά τους τα χάλασε ο Αητός..
 Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, έβαλαν μυαλό. Διάβασαν, μελέτησαν, έπαθαν και έμαθαν ότι το κοτόπουλο το παίρνεις επωάζοντας το αυγό, όχι σπάζοντας το, και επανήλθαν δριμύτεροι, πιο ύπουλοι και πιο επικίνδυνοι από ποτέ. Δυστυχώς, την πρώτη μάχη του Γ’ γύρου, την κέρδισαν. Κατέλαβαν νόμιμα την εξουσία, έκαναν τον κοσμάκη να τους ψηφίσει! Ποιοι; Αυτοί που γράφουν στο καταστατικό τους κατάλυση του Συντάγματος όταν έρθουν εξουσία!  Είναι έξυπνοι…
  Όπως το φίδι αλλάζει δέρμα έτσι και αυτοί, ξεπέρασαν την αρτηριοσκληρωτική θέση του ΚΚΕ “αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση”, και είπαν να γευτούν τα αγαθά της Δημοκρατίας από θέση εξουσίας πάντα.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Τι συζητούμε με την Τουρκία (του Ευθυμίου Πέτρου)


Αντιλαμβανόμεθα όλοι, ότι η διπλωματική αβρότης επιβάλλει την διατύπωση θερμών προσφωνήσεων, όπως αυτή την οποία απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προς τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Θα σταθούμε όμως στις αναφορές του στην Θράκη, την Ίμβρο και την Κωνσταντινούπολη. Εδώ δεν τίθεται θέμα αβρότητος. Υπάρχουν γεγονότα, τα οποία μάλιστα έχουν να κάνουν με την τήρηση διεθνών συνθηκών. 
«Κουβεντιάσαμε, επίσης, για ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη διαβίωση της μουσουλμανικής μειονότητας και της εκπαίδευσής της» εδήλωσε ο κ. Κοτζιάς.