Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Υποψηφιότητα Μπελέρη για Ευρωβουλή. Η πίσω όψη του καθρέφτη

 



Γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Τι επιδιώκει ο Ράμα; Να μην αναλάβει τα καθήκοντα του ως Δήμαρχος Χιμάρας ο Φρέντη Μπελέρης. Γι’ αυτό, φρόντισε να συλληφθεί, να φυλακισθεί και στο άμεσο μέλλον (μετά την εφετειακή απόφαση) να εκπέσει του αξιώματος. Κάθε τι που βοηθά στο να απομακρυνθεί ο Μπελέρης από την Δημαρχία είναι ευκταίο και επιδιωκτέο για τον Ράμα.

Τι επιδιώκει ο Μητσοτάκης; Να μαντρώσει τις ψήφους των ευαίσθητων Πατριωτών στις Ευρωεκλογές. Γι’ αυτό και συζητά για να εντάξει τον Φρέντη Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιό του δίπλα στον κύριο κορμό των αφοσιωμένων στον ίδιο πρώην Σημιτικών.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Χάσαμε το Ευρωπαϊκό όνειρο. Ας διατηρήσουμε την αποστολή του Ελληνισμού

 



γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το όνειρο των Εθνικιστών για μία Ευρώπη των Εθνών, που θα εκτείνεται από τα Ουράλια μέχρι τον Ατλαντικό, δείχνει να αποτελεί -πλέον- κάτι το ανέφικτο.

Η Ευρώπη των μεγάλων οραματιστών μετεξελίχθηκε σε Ευρώπη υποτακτικών πολιτικών που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα και τις εντολές του εκάστοτε κατεστημένου των ΗΠΑ.

Οι επιθυμίες των ΗΠΑ παραλαμβάνονται υπό μορφή εντολών, επεξεργάζονται από δουλικά κατεστημένα και παρουσιάζονται ως μεγαλόπνοα σχέδια ανάπτυξης της Ευρώπης.