Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Πίσω στο μαντρί. Μια.... παρεξήγηση ήταν


Το παραμύθι των ¨ανταρτών¨ έφτασε στο τέλος του. Έτσι αφού έπαιξε τον ρόλο του αναχώματος στις δημοτικές εκλογές, όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί σε ραδιοφωνικό σταθμό παλαιότερα, στρώνοντας το χαλί στον Καμίνη, παραχώρηση του Σαμαρά (που διέσπασε το ίδιο το κόμμα του) προς τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ ήρθε η ώρα μετά το κάλεσμα του αρχηγού του να επιστρέψει στο μαντρί του κόμματος που διέλυσε και διαλύει την Ελλάδα. Ως ύστατη προσπάθεια να αποφύγουν εκλογικές εκπλήξεις καταποντισμού με ποσοστά που να πλησιάζουν μονοψήφια νούμερα και να διασωθούν για την επόμενη γύρα έχουν ενεργοποιήσει κάθε αποτυχημένο στέλεχος τους. Όσοι δε από αυτούς έχουν και την βούλα του σκληρού δεξιού τους είναι πιο χρήσιμοι, αφού το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων τους έχει μετακινηθεί προς την ΧΑ 
Δήλωσε λοιπόν ο μεγάλος πολιτικός...άνδρας:

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ψήφος εμπιστοσύνης στους αναξιόπιστους


Με προφανή στόχο τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα διοργανώνουν  ένα παιχνίδι ψευδών εντυπώσεων μέσα από το οποίο αφ' ενός επιχειρούν να νομιμοποιήσουν τα επερχόμενα πλήγματα κατά του λαού και αφ' εταίρου,  με την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης να θολώσουν το τοπίο με εικονικές αψιμαχίες και εντυπωσιασμούς φτάνοντας  ανεπηρέαστοι μέχρι και την ώρα της προεδρικής εκλογής.
Η κυβερνητική πολιτική κατά πάγια τακτική,  φορτώνει την κρίση που η ίδια προκάλεσε στις πλάτες του λαού αποκαλύπτοντας ανενδοίαστα  τον  χαρακτήρα της ο οποίος δεν είναι άλλος από αυτόν της εξάρτησης και της υποταγής.

Το Βερολίνο αρχίζει να τα βρίσκει... κάπως σκούρα


του Γ. Αγγέλη 
Η ένταση στο εσωτερικό της γερμανικής συγκυβέρνησης έχει αρχίσει να ανεβαίνει καθώς η ύφεση αφήνει το αποτύπωμά της στην πλεονασματική γερμανική οικονομία. Η πτώση στους δείκτες των βιομηχανικών παραγγελιών και την παραγωγή επιβεβαιώνει για τους διεθνείς αναλυτές την σταδιακή αναστροφή της προσδοκίας των αγορών για ανάκαμψη στην Ευρώπη με επικεφαλής την Γερμανία μετά το άσχημο πρώτο εξάμηνο.
Το γεγονός ότι τα αρνητικά σημάδια στην γερμανική οικονομία αρχίζουν να ακολουθούν εκείνα της Γαλλίας και Ιταλίας, οδηγούν στο ξεθώριασμα της αρχικής εκτίμησης ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να ποντάρει στην αναθέρμανση της γερμανικής οικονομίας. Οι αναλύσεις των μεγάλων επενδυτικών τραπεζών

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Ὁ χρυσὸς στὴ Χαλκιδική - Ἡ ... "επένδυση"»!

Τὸ Σάββατο 11 Ὀκτωβρίου, στὶς 8 μ.μ.,
ξεκινᾶ ὁ χειμερινὸς κύκλος τῶν ἐκδηλώσεων
στὸν πολυχῶρο «Δεσμοὶ Ἑλλήνων» στὴ Θεσσαλονίκη,
μὲ μία πολὺ ἐνδιαφέρουσα καὶ ἀποκαλυπτικὴ ὁμιλία
τοῦ πρώην καθηγητῆ τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
μαθηματικοῦ κ. Ἀντώνη Βαρδουλάκη, μὲ τίτλο:
«Ὁ χρυσὸς στὴ Χαλκιδική - Ἡ ... "επένδυση"»!
Ὁ κ. Βαρδουλάκης θὰ παρουσιάσει τὴν προσωπική του ἔρευνα
καὶ θὰ ἀποκαλύψει ὅλες τὶς πτυχὲς
τοῦ ἐγκληματικοῦ ξεπουλήματος τοῦ ἐθνικοῦ μας πλούτου.

Σᾶς περιμένουμε.

Η Τουρκία χρειάζεται προσοχή!


Ο λύκον το τερίν αν' αλλάζ', το ταπιέν' ατ' 'κι αλλάζ' Ποντιακή παροιμία

Οι πρόγονοί μας, αυτοί που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, με τον ίδιο τρόπο που σφαγιάζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων οι Ασσύριοι χριστιανοί και οι Κούρδοι, γεζιντί και μουσουλμάνοι, από τους ομοϊδεάτες του Ερντογάν και του Νταβούτογλου, έλεγαν ότι «ο λύκος μπορεί να αλλάζει την τρίχα του, τις συνήθειες και τη συμπεριφορά του όμως δεν τις αλλάζει».  
Και την παροιμία αυτή την έλεγαν όταν ήθελαν να αναφερθούν στην ιδιοσυγκρασία του τουρκικού λαού, η οποία παραμένει απαράλλακτη στη διάρκεια της Ιστορίας. Αλλωστε, η επιμονή και η λύσσα με τις οποίες αρνούνται να αναγνωρίσουν τη γενοκτονία που έκαναν οι Τούρκοι, επί διακυβέρνησης της χώρας από τους Νεοτούρκους και από τον Κεμάλ, αποτελούν απόδειξη του

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τιμή στους νεκρούς μας



Δούλευε… Πλήρωνε… Σκάσε …και μη μιλάς!


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Αυτοί που με τις πράξεις τους ή τις παραλήψεις τους, έφεραν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο χειρότερο σημείο από το 1900 και μετά.
Είναι οι ίδιες οικογένειες που κυβερνούν μέσα από την αλυσίδα της διαδοχής, με την οποία μας έχουν αλυσοδέσει. Είναι τα ίδια κόμματα που αλλάζουν όνομα και περιτύλιγμα, κρατώντας αναλλοίωτα τα εθνοκτόνα συστατικά τους. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που εφαρμόζουν σ’ αυτόν τον Λαό την τακτική της εξαπάτησης και της εικονικής πραγματικότητας.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο πάτος της ΝΔ και στο βάθος...Restore, Restart, Return


γράφει ο Α. Δημητρίου
Το κόμμα της ψοφοδεξιάς που κατέστρεψε την Ελλάδα και συνεχίζει* μέχρι να βγει η ψυχή του, τελειώνει..Στην νέα δημοσκόπηση του Επαμεινώνδα Πανά ακόμα και πιστοί νεοδημοκράτες τους γυρνάνε την πλάτη αφού με τα αντεθνικά και αντικοινωνικά τους μέτρα έχουν φτάσει τους Έλληνες στα "κάγκελα" με και χωρίς εισαγωγικά αφού να σύμφωνα με πληροφορίες ξεπέρασαν τους 1.000.000 οι φορολογούμενοι που δεν πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ. Από την άλλη *εχθές με τη σφραγίδα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας μπορούν πλέον να εισέρχονται στις Στρατιωτικές Σχολές Αλβανοί, Τούρκοι, Πακιστανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί, κ.λπ., εφόσον έχουν την ελληνική ιθαγένεια και ας μην είναι ελληνικής καταγωγής. Και αυτά δεν συμβαίνουν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά επί ΝΔ
Ο δε αρχηγός της φαίνεται ότι ετοιμάζεται να παραδώσει τα σκήπτρα σε κάποιον παλιό μας γνώριμο.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στη διασταύρωση της Στυλίδας


Χρονογράφημα
του συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
Για μια μπύρα πήγαμε με την Αθηνά στη πόλη της Στυλίδας. Την ήπιαμε παγωμένη και ολόδροση τόσο που οι κρύες σταγόνες κυλούσαν στο εξω μέρος  του μπουκαλιού. Κουβεντιάσαμε ένα σωρό θέματα με ένταση και αλληλοκατανόηση και στο τέλος είπαμε να σταθούμε για λίγο στην άκρη της διασταύρωσης της Εθνικής οδού.
Την δεκάτη βραδυνή, η κυκλοφορία από μεγάλες τετραξονικές νταλίκες είναι στο κορύφωμά της.Σκεφτήκαμε να κάνουμε στατιστική για το ποια μάρκα φορτηγών είχε την πλειοψηφία στη διέλευση και αρχίσαμε να μετράμε. Και οι δύο είμασταν από την αρχή πεπεισμένοι ότι τα Γερμανικά Mercedes θα είχαν την πρωτοκαθεδρία. Γελαστήκαμε οικτρά και οι δύο. Μετά από μέτρημα ενός τετάρτου απεδείχθη πώς τα Σουηδικά VOLVO ήταν τα περισσότερα.