Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ένα πολύ καλό βίντεο από τον εθνικό Αγώνα των Ελλήνων


             

Ένα πολύ καλό βίντεο που δείχνει μέρος του Αγώνα των Ελλήνων ενάντια στην εθνική προδοσία. 
Αφιερωμένο σε αυτούς που έχουν μάθει να μην τα παρατάνε, σε αυτούς πολεμούν χωρίς να καταδέχονται να ρωτούν αν θα νικήσουν ή θα νικηθούν.

Οι επιλογές είναι δύο: Θα νικήσουμε ή …θα χαθούν μαζί μας!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Υπάρχει ένας και μόνον νόμος:  Ότι γεννιέται (δημιουργείται), κάνει τον κύκλο του, παρακμάζει και πεθαίνει. Το ενδιάμεσο στάδιο είναι αυτό που ονομάζουμε ζωή.
Αυτός ο νόμος αφορά υλικά και άυλα.
Αφορά Ανθρώπους και Θεούς.
Αφορά Λαούς και Είδη.
Αφορά μικροοργανισμούς και πλανήτες στο σύμπαν.

Αν ο κανόνας που θέτω είναι σωστός τότε, κάποια από τα ερωτήματα στα οποία καλούμαστε να απαντήσουμε είναι:
Αφού δεν μπορούμε να ορίσουμε τη στιγμή της γέννησής μας, πρέπει να μπορούμε να ορίζουμε τη στιγμή του θανάτου μας; (Ερώτημα σχετικό με την αυτοκτονία, τα ατυχήματα από απροσεξία, τους σκοτωμούς μεταξύ μας για διάφορες αιτίες και… την αθανασία).

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

«ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!» Νέα (διήμερη) συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Παυλόπουλου...


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η «ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΛΛΑΣ» (ανεξάρτητη ακομμάτιστη πατριωτική κίνηση πολιτών)

Ενόψει της επικείμενης Συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στις 11 & 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες, με την συμμετοχή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και Έθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, όπου η Ελλάδα –κατά την συμφωνία των Πρεσπών- δεν θα αντιταχθεί στην υποψηφιότητα ή την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το επίσημο όνομα «Βόρεια Μακεδονία», με εθνικότητα την «Μακεδονική» και με επίσημη γλώσσα την «Μακεδονική ».

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
Που εμφορείται από πατριωτική ευαισθησία και αυτονόητη οργή κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», με την οποία πλαστογραφείται η ιστορία της Μακεδονίας, προσβάλλεται η προσωπικότητα όλων των Ελλήνων, διακυβεύονται τα οικονομικά

Και στα Τρίκαλα! Φωνή εθνικής Αντίστασης (βίντεο)


Ήρθε η σειρά της πόλης των Τρικάλων εχθές να αφήσει το αποτύπωμά της σε αυτόν τον νέο εθνικό αγώνα που γίνεται από τους Έλληνες ενάντια  στην ενορχηστρωμένη εθνική προδοσία.
Απίστευτη συγκέντρωση εχθές στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων με πολίτες κάθε ηλικίας να δίνουν τον παρόν αισθανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης  και την ευθύνη. Πλημμύρισε από ελληνικές σημαίες η πλατεία και στάλθηκε και από τα Τρίκαλα το μήνυμα στους εθνικούς μειοδότες και στους πολιτικούς Εφιάλτες της κυβέρνησης και του συνταγματικού τόξου.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ομιλία Νίκου Λυγερού στην Καρδίτσα: Ακούστε την για να καταλάβετε το μέγεθος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


Ο γεωστρατηγικός αναλυτής Νίκος Λυγερός βρέθηκε στην Καρδίτσα ως κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης που διοργάνωσε ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, με θέμα "Εθνικός Αγώνας για την Μακεδονία", στην πλατεία του αναψυκτηρίου στο Παυσίλυπο, το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουλίου.

Όπως δήλωσε στόχος αυτών των διαλέξεων είναι να αναλυθεί το τι ακριβώς προβλέπει η συμφωνία, κατά πόσο επηρεάζει το μέλλον της Ελλάδας και ποια είναι τα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δοθεί σημασία για να πολεμήσει ο ελληνικός λαός αυτή την εξέλιξη μ’ ένα τρόπο στρατηγικό και αποτελεσματικό.

Θεσσαλονίκη: Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σήμερα στον Λευκό Πύργο στις 8μμ


Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη συμφωνία των Πρεσπών με τα Σκόπια θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Το ραντεβού δίνεται στις 20:00  στον Λευκό Πύργο, μετά από κάλεσμα στο facebook.


«Η σιωπή σημαίνει συνενοχή, Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα» αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αφίσα που δημοσιεύτηκε στη σχετική ανάρτηση.

Την πρωτοβουλία ανέλαβαν η Ακομμάτιστη Αυτοοργάνωση Ελλήνων Πατριωτών και η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων.

Ας ελπίζουν οι ανθέλληνες ότι οι αντιδράσεις και

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Χιλιάδες Μακεδόνες στο συλλαλητήριο της Βεργίνας -Σε πανικό η ανθελληνική κυβέρνηση. Μούγκα τα ΜΜΕ


Ο αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας δεν επιλέχθηκε τυχαία αλλά γιατί μέσω αυτού,  το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας θα μεταδιδόταν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Παρά τις όποιες ανησυχίες για τις καιρικές συνθήκες το συλλαλητήριο έγινε και χιλιάδες Μακεδόνες έδωσαν το παρόν φωνάζοντας ΟΧΙ στους προδότες και της συμφωνίας τους με τους Σλάβους των Σκοπίων.
Στην εκδήλωση υπήρχε δυναμικότητα και παλμός κάτι που θα διαπιστώσετε στα βίντεο και στις φωτογραφίες. Μπορεί τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και κανάλια να μην δείχνουν τίποτα εκτελώντας εντολές και η ανθελληνική κυβέρνηση να ονειρεύεται "ξεφούσκωμα" των κινητοποιήσεων αλλά οι Έλληνες σε όλη την Ελλάδα τους δίνουν την απάντηση: Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

Αγαπήνεια 2018: Οι Γαργαλιάνοι τίμησαν την ηρωική θυσία του Μακεδονομάχου Τέλλου Άγρα - Ομιλία του Δημήτρη Ευαγγελίδη


Έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα λόγω της πρόσφατης συμφωνίας των Πρεσπών

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα τίμησαν και φέτος οι Γαργαλιάνοι την ηρωική θυσία του Γαργαλιανιώτη Μακεδονομάχου Σαράντη Αγαπηνού, που είναι γνωστός με το πολεμικό του ψευδώνυμο ως Τέλλος Άγρας και μαζί με τον Αντώνη Μίγγα δολοφονήθηκαν δι’ απαγχονισμού από κομιτατζήδες Βούλγαρους στις 7 Ιουνίου 1907.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στον ανδριάντα του Τέλλου Αγρα, στο πάρκο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΧΑΝΙΑ και ΗΡΑΚΛΕΙΟ εχθές: Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ - Η κυβέρνηση ΟΧΙ


Εχθές Κυριακή 8 Ιουλίου η Κρήτη έκανε με την σειρά της και αυτή σε δυο πόλεις συγκεντρώσεις συλλαλητήρια υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας .
Στα Χανιά στην εκδηλώσεις παρευρέθησαν και συγκροτήματα δημοτικής παράδοσης που με τον ήχο της λύρας χόρεψαν κρητικά τραγούδια.
Νέοι, ηλικιωμένοι άντρες γυναίκες και παιδιά αλλά και άνθρωποι με κινητικά προβλήματα ήταν όλοι εκεί περιγελώντας τους γραφικούς αλλά διαχρονικούς  προδότες κομμουνιστές που αποκαλούν κατά τον γνωστό τρόπο όλους τους Έλληνες φασίστες δίνοντας την δική τους απάντηση πως η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διαπραγματεύεται και πως δεν είναι τσιφλίκι τους να το ξεπουλούν. Κύριο σύνθημα:  Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ - Η κυβέρνηση ΟΧΙ 

Θεσσαλονίκη εχθές: Ζούμε μεγάλες στιγμές! Πολεμάμε και τον σκοταδισμό τους (βίντεο)


Κυριακή 8 Ιουλίου και οι Μακεδόνες της Θεσσαλονίκης για μια κόμη φορά στους δρόμους. Επιλέγουν να αντισταθούν στο ανθελληνικό καθεστώς και συγκεντρώνονται στο Άγαλμα του μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο σκοταδιστής και μέγας ανθέλληνας Μπουτάρης κλείνει τα φώτα που φωτίζουν τον Μακεδόνα στρατηλάτη. Νομίζει ότι θα κρύψει το φως του αλλά και την συγκέντρωση αυτών των απογόνων του, που στα πόδια του φωνάζουν Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Και ξαφνικά φωτίζεται από τα φώτα των κινητών τηλεφώνων των διαδηλωτών, που με αυτή την συμβολική κίνηση, όπως στις Θερμοπύλες με την απειλή των Περσών ότι θα κρύψουν τον ήλιο τα βέλη τους απάντησαν πως θα πολεμήσουμε στην σκιά τους, εμείς θα πολεμήσουμε και στα σκοτάδια  τους 

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Η Αλεξανδρούπολη είπε ΟΧΙ στην Εθνική Προδοσία (βίντεο)



  Οι Εβρίτες της Αλεξανδρούπολης ξεσηκώθηκαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα προς την ανθελληνική προδοτική κυβέρνηση που παρακολουθεί αποσβολωμένη τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις των Ελλήνων, αλλά και σε κάθε "άλλη" κατεύθυνση που ορέγονται να συνεχίσουν και να ενθαρρύνουν την ίδια ενδοτική πολιτική . Δήλωσε και φώναξε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ξεπούλημα της  Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων.

Την ίδια ώρα συλλαλητήρια γίνονταν σε πολλά μέρη της Ελλάδος και στην Θεσσαλονίκη που γίνεται σε καθημερινή βάση σχεδόν. Μόνο ο επίμονος αγώνας και ο ακούραστος πρόκειται να φέρει αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για εντατικοποίηση των Αγώνων.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο από την συγκέντρωση στον φάρο της Αλεξανδρούπολης

Οι αντιδράσεις για την προδοσία γιγαντώνονται! Τα επόμενα συλλαλητήρια


ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΌΤΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Αυτές είναι οι κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες στις Ελληνικές πόλεις για την Μακεδονία μας. Ο αγώνας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Πάνω τους ἀδέρφια!
Διαδώστε σε γνωστούς και φίλους

Τι κάνουμε με τα φίδια στη φωλιά


Δεν είναι πρέπον να έχεις την ευκαιρία να πλήξεις τη φαυλότητα, την αθλιότητα την τυραννία, με όσες δυνάμεις έχεις, κι εσύ αντί για το ξίφος και τον δρόμο του πολεμιστή, να διαλέγεις τον ρόλο του θεατή

Περιφέρομαι, λοιπόν, σε αυτά εδώ τα μέρη και θρηνώ για τις συμφορές μου, σαν το πουλί που κάποιο φίδι ρημάζει τη φωλιά του και καταβροχθίζει τα μικρά του μπροστά στα μάτια του, δεν τολμά να πλησιάσει, όμως δεν αντέχει και να φύγει, και, διχασμένο ανάμεσα στην αγάπη και στον φόβο, πετάει κραυγάζοντας γύρω από τη φωλιά που έχει καταλάβει ο εχθρός και μάταια πασχίζει με τους μητρικούς του θρήνους να μαλακώσει ένα πλάσμα που η φύση το έχει πλάσει ανελέητο».
Ηλιοδώρου «Αιθιοπικά», βιβλίο Β΄, ΧΙΙ 4, Αθήνα: 2002, εκδόσεις Κάκτος, σ. 166.
Μόλις διαβάσατε ένα απόσπασμα από αριστουργηματικής εμπνεύσεως και εκτελέσεως έργο, το οποίο θεωρείται το τελευταίο μεγάλο μυθιστόρημα της ελληνικής αρχαιότητας. Πρόκειται για μια συναρπαστική ιστορία αγάπης δύο νέων, της Χαρίκλειας και του Θεαγένη, που, κυνηγημένοι από τη μοίρα, θα αντιμετωπίσουν κινδύνους και αντιξοότητες υπερασπιζόμενοι την ακεραιότητα και το μεγαλείο του αληθινού έρωτά τους.