Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Παραδίδουν τις σχολές κατάρτισης του ΟΑΕΔ σε Γερμανούς που θα ετοιμάζουν φθηνά εργατικά χέρια !


Ανερυθρίαστοι και χωρίς αναστολές οι μαριονέτες της μνημονιακής συγκυβέρνησης δίνουν ότι τους ζητήσουν. Δεν υπάρχει μέρα χωρίς παραχώρηση, δεν υπάρχει κάτι σε αυτήν την χώρα που το διεστραμμένο μυαλό τους δεν έχει σκαρφιστεί πως να το καταστρέψουν. Είναι ένα σχέδιο που όπως φαίνεται δούλευαν πολλά χρόνια και με επιμέλεια για αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας που έχασαν τις προηγούμενες φορές που δοκίμασαν το ίδιο με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μας μελέτησαν καλά ανέλυσαν τις παλαιότερες επιλογές τους αλλά και τα λάθη τους και επανήλθαν. Ας καταλάβουμε ότι κάθε μέρα που περνά με αυτούς στην διακυβέρνηση της χώρας είναι και μια μέρα καταστροφής. Ας τους σταματήσουμε 

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Συγγένειες Αριστεράς - Σκοπιανών σοβινιστών


Ένα ωραίο άρθρο του Νεοδημοκράτη Φαήλου Κρανιδιώτη που δείχνει να επιμένει  "πατριωτικά" παρ' ότι ο φίλος και αρχηγός του επέλεξε τον στείλει στην "εξέδρα" για χατήρι των συνοδοιπόρων του. Μου άρεσε το άρθρο του αλλά ευτυχώς στο τέλος έβαλε εκείνο το "Δικηγόρος, μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ." και με επανέφερε στην πραγματικότητα και μου θύμισε ότι είναι προεκλογική περίοδος..Αγαπητέ Κρανιδιώτη σε γενικές γραμμές κάπως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις, αλλά παραβλέπεις ότι στην πράξη ταυτίζεσαι ως στέλεχος της αντιπατριωτικής Ν.Δ. με αυτούς. Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και στην περίπτωση που αύριο αρθούν οι διάφορες αγκυλώσεις και συνυπάρξετε με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μας το αιτιολογείς ότι συμβαίνει για "το καλό της πατρίδας"

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το 10% της ΕΥΔΑΠ στον Εβραίο John Paulson


Σήμερα διαβάσαμε και την είδηση της ημέρας:
"Ο μεγαλοεπενδυτής Paulson αγόρασε το 10% της ΕΥΔΑΠ" Είναι από αυτές τις ειδήσεις που άλλες εποχές θα εθεωρείτο προδοσία. Σήμερα το να περνά στα χέρια ξένων, το ύψιστο αγαθό, το νερό για τον μνημονιακό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αποτελεί επιτυχία. Ήδη τα παπαγαλάκια των μέσων μαζικής παραπληροφόρησης φροντίζουν να μιλούν για " εμπιστοσύνη στις ελληνικές μετοχές" και "νέες επενδύσεις" Το ξεπούλημα που συνεχίζεται το βαφτίζουν επενδύσεις! Το νερό κύριε Σαμαρά δεν αποτελεί εμπόρευμα αλλά δημόσιο αγαθό που δικαιούνται να το έχουν όλοι οι Έλληνες.
Ποιος είναι όμως ο  μεγαλοεπενδυτής Paulson ;

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δυτική Θράκη: Πεδίο σύγκρουσης εθνικισμών



                                                                                  Γράφει ο Δημήτρης Δρόσος


Ως Έλληνες εθνικιστές δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε στην ενότητα του ελληνικού έθνους και να υπερασπιζόμαστε τα στοιχεία που το συνθέτουν, τα οποία κατά τον Ηρόδοτο είναι το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε όμως ότι λόγω ιστορικών συγκυριών, υπάρχει ένα τμήμα πληθυσμού εντός της σύγχρονης ελληνικής επικράτειας το οποίο έχει διαφορετικά εθνικά χαρακτηριστικά. Μιλάμε φυσικά για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, η οποία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ενιαία αλλά χωρίζεται κι αυτή σε τρεις εθνοτικές ομάδες. 

Σόρος και Παπανδρέου. Οι τρεις μοιραίες συμπτώσεις


Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Έχω την γνώμη πως, ο ερχομός του Τζώρτζ Σόρος και η ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σηματοδοτεί την απαρχή της κορύφωσης του δράματος που ζει εδώ και 18 μήνες η πατρίδα μας και ο λαός μας.
Είναι η τρίτη φορά που ο Ουγγροεβραίος διαχειριστής τεράστιων κεφαλαίων, έρχεται στην Ελλάδα. Και, συμπτωματικά, είναι η τρίτη φορά που συναντάται με τον Εβραιοπολωνικής και Εβραιο- αμερικανικής ρίζας, πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Οι δύο προηγούμενες κατέληξαν σε συμφορές για τους Έλληνες και τεράστια κέρδη για τα κεφάλαια που διαχειρίζεται ο Τζώρτζ Σόρος.
Είναι λοιπόν δικαιολογημένη η ανησυχία μου ότι «θα τριτώσει το κακό».
Ας δούμε όμως το θέμα πιο αναλυτικά.
Η πρώτη επίσκεψη του Τζωρτζ Σόρος, έγινε όταν ακόμη πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης και (μόνιμος) υπουργός του ο Γιώργος Παπανδρέου. (Θυμίζω ότι ο Σημίτης έγινε

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κοινωνικό μέρισμα εξαγοράς ψήφων (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Δεν είναι μόνο το χαλκευμένο «πλεόνασμα» που κατασκεύασαν οι φωστήρες της μνημονιακής συγκυβέρνησης με την συμπαιγνία των εντολέων τους με καθαρά προεκλογική στόχευση (με χαλκευμένα επίσης στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ας μην ξεχνάμε, μας οδήγησε ο προδότης Γ.Α.Π. στα δεσμά του ΔΝΤ και στα μνημόνια) αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μεθόδευσαν την διανομή του «κοινωνικού» μερίσματος. 
Η λογική θα έλεγε ότι η πρώτοι που θα έπρεπε να γίνουν άμεσα αποδέκτες του .. «ευεργετήματος» θα ήταν οι ξεσπιτωμένοι, οι εξαθλιωμένοι, οι μακροχρόνια άνεργοι, οι ανήμποροι κ.ο.κ. και όμως το «σύστημα» τους πέταξε απ έξω !

Τι μας έκρυψαν τα ΜΜΕ για τον ρατσιστή ιδιοκτήτη των LA Clippers του NBA


Όλα τα κανάλια απέκρυψαν ότι ο Sterling είναι Εβραίος και το πραγματικό του όνομα είναι Tokowitz! Για αυτό και ο Μπάρακ Ομπάμα είπε ότι δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τέτοιες περιπτώσεις ρατσισμού. 

Γιατί οι Εβραίοι επιτρέπεται να είναι ρατσιστές. Για αυτό και δεν θα ακούσετε κουβέντα από καμία αντιρατσιστική οργάνωση στις ΗΠΑ, ούτε φυσικά απ' τις εβραϊκές που ζητάνε την φυλάκιση όποιου κάνει ρατσιστικές δηλώσεις εκτός αν είναι Εβραίος βέβαια...

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δικαιολογίες....ΤΕΛΟΣ !


Γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος

Το τελευταίο διάστημα, λόγω των επερχόμενων εκλογών και εν μέσω πολιτικών σκοπιμοτήτων και όχι εθνικής ανησυχίας, αποκαλύπτονται στους «απλούς» και ανυποψίαστους πολίτες ο αντεθνικός ρόλος των κομμάτων του πολιτικού συστήματος. Οι επιλογές τους πιστοποιούν την κύρια ιδιαιτερότητά τους, τον εθνομηδενισμό. Αυτό το κοινό χαρακτηριστικό το έχουν όλα τα κόμματα που σέρνονται στο άρμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πολιτικές μαριονέτες που σαν στόχο έχουν πρωτίστως τον αφανισμό του ελληνικού έθνους αλλά και των ευρωπαϊκών. Τα κόμματα αυτά και οι ευκαιριακοί επικεφαλής τους, ηγέτες δεν τους λες, χρησιμοποιούν τον όρο Πατρίδα τακτικά ως γομολάστιχα, για να μπορέσουν να σβήνουν τις καθημερινές προδοσίες τους και τα αντεθνικά ατοπήματά τους. Ας θυμηθούμε ότι για τον ΓΑΠ που παρέδωσε την Ελλάδα στην αγκαλιά της διεθνούς τοκογλυφίας η λέξη πατρίδα ήταν «καραμέλα» στο στόμα του, όχι τυχαία, αλλά ακριβώς γιατί γνωρίζει την σπουδαιότητα της στον συναισθηματισμό του Έλληνα. Με την ίδια συχνότητα το πράττουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας