Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Κόρακας κοράκου μάτι...δεν βγάζει


«Χάος» επικράτησε για περισσότερες από τέσσερις ώρες στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά τη συνεδρίαση για την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
Αφορμή στάθηκε η απορριπτική απόφαση του εισαγγελέως, σχετικά με τη χορήγηση άδειας στους 6 προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να παραστούν στην ψηφοφορία.
Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εισηγήθηκε να αναβληθεί η συζήτηση, καθώς όπως ανέφερε, ομόφωνα το προεδρείο αποφάσισε ότι η απόφαση του εισαγγελέως δεν είναι επαρκώς δικαιολογημένη.

Η αναφορά αυτή της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων βουλευτών.
Για την ιστορία, η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε κατά της άρσης ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, 216 βουλευτές ψήφισαν κατά, ένας ψήφισε υπέρ και παρών ψήφισαν 7 βουλευτές.

Σημειώνεται ότι η άρση ασυλίας του κ. Γεωργιάδη αφορούσε μήνυση από ιδιώτη για πώληση βιβλίων χωρίς παραστατικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π