Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αναγγελία γάμου...


γράφει ο Ζαφείρης
Ο γραφικός Χοτζικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γκλέζος ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που και εμείς πιστεύουμε. Ότι είναι πολύ πιθανό αν δεν τους βγαίνουν τα «κουκιά» της διακυβέρνησης της χώρας, για το καλό (πάντα) της έρημης πατρίδας να συνεργαστεί η αριστερά με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αρκεί να μετανιώσουν..και  να αλλάξουν στάση. Καλώς ήρθατε στον αγγελικά πλασμένο κόσμο των κομμουνιστών ! Τι μου θύμισες τώρα ρε Μανώλη..Εκείνες τις ολομέλειες που αφού «παραχωρούσατε» την Μακεδονία στους βαλκανικούς συντρόφους σας  μετά από χρόνια προσπαθούσατε να το «μαζέψετε» Σαν δηλαδή να εκπορνεύατε το παιδί σας και μετά να το μετανιώνατε και να ζητούσατε συγγνώμη. Με την ίδια ευκολία είσαστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με τα κόμματα που υπέγραψαν τα μνημόνια, όχι γιατί είσαστε μεγαλόψυχοι αλλά γιατί ακριβώς είσαστε το ίδιο. Είσαστε απλά η άλλη όψη του νομίσματος.. «σύντροφε» Γκλέζο.
Έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό έχετε στους κόλπους του κόμματός σας πολιτικά στελέχη που ΨΗΦΙΣΑΝ το ΜΝΗΜΟΝΙΟ όπως η  Κατσέλη ο Κουρουμπλής ο Βουδούρης, Μιχελλογιανάκης, η Τζάκρη ο  Παραστατίδης. 
Στην Ελλάδα του 2014, δεν μπορεί να υπάρξει αυθεντική αντιμνημονιακή δύναμη αν δεν είναι ταυτόχρονα πατριωτική. Και το ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει σε αυτές.. Από μόνο του το ευρωψηφοδέλτιο σας αποτελεί την επιτομή του εθνομηδενισμού.  Άστα λοιπόν αυτά που ξέρεις, τα προσχήματα. Να ξέρετε ότι περιμένουμε με αγωνία αυτή την τελευταία διακυβέρνηση της Ελλάδας με την συμμετοχή σας για να κλείσει πια οριστικά ο βρώμικος κύκλος της μεταπολίτευσης. Γιατί «σύντροφε» όπως έλεγε ο Μάρξ «καλύτερα ένα άθλιο τέλος, παρά μια αθλιότητα δίχως τέλος»    

Απόσπασμα από την συνέντευξη Γκλέζου στην Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία

Αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, δηλώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξή του στην "Ελευθεροτυπία". Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να είναι σίγουρος, όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν "ντέρμπι" ο κ. Γλέζος σημειώνει έχει τους δικούς του δείκτες. "Πρώτος δείκτης η προθυμία των πολιτικών μας αντιπάλων να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έγινε το 1958 με την ΕΔΑ, το θυμάστε;" και πρόσθεσε ότι ήρθε ακόμα και νεοδημοκράτης και ζήτησε να μπει.

Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητήσει συμμαχίες, ενώ ξάφνιασε με την απάντησή του για το ενδεχόμενο συνεργασιών."Αν συμβεί αυτό, τότε θα πάρουμε την εντολή και θα ζητήσουμε από τα κόμματα να συνεργαστούν μαζί μας, πάνω σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα απαλλαγής από τα μνημόνια και τις συνέπειές τους. Σε ερώτηση για το ποια κόμματα εννοεί ο κ. Γλέζος αποκλείει τη Χρυσή Αυγή, ωστόσο δεν κάνει το ίδιο με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. "Αν μετανιώσουν, εάν αλλάξουν στάση και θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς, γιατί όχι;" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π