Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Όχι κύριε Μητσοτάκη! Οι Πόντιοι δεν υπήρξαν θύματα μισαλλοδοξίας, ρατσισμού και τυφλής βίας. Σφαγιάστηκαν από το Τουρκικό κράτος.


Ακόμα και αυτή την ημέρα, ημέρα μνήμης στους 353.000 άγρια δολοφονημένους Έλληνες του Πόντου, θέλησε ο επικεφαλής, της γνωστής οικογενείας Μητσοτάκη και του οικογενειοκρατικού κόμματος της ΝΔ να περάσει το δικό τους κίβδηλο και νεοταξικό μήνυμα. Δήλωσε:
 «Σήμερα τιμούμε τα αθώα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας, ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που σημάδεψε τις απαρχές του 20ου αιώνα. 

Είναι ημέρα μνήμης και περισυλλογής. Παντοτινό μάθημα απόρριψης της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και της τυφλής βίας, θύματα των οποίων υπήρξαν οι Πόντιοι αδελφοί μας».. 
  1. Καμία αναφορά στην ταυτότητα των δολοφόνων. Καμία αναφορά στους Τούρκους βάρβαρους εγκληματίες. Για τους Γερμανούς καθοδηγητές των Τούρκων στην Ποντιακή Γενοκτονία ούτε λόγος φυσικά. 
  2. Τώρα αν ανατρέξουμε στο λεξικό θα δούμε πως Μισαλλοδοξία είναι το μίσος εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη (πολιτική τοποθέτηση, θρησκεία κλπ) πολιτική μισαλλοδοξία, θρησκευτική μισαλλοδοξία. Οι αρχικές μαζικές διώξεις, οι εκτοπίσεις και τέλος η διαδικασία εξόντωσης των ελληνικών πληθυσμών του Πόντου δεν ήταν...διαφορετική άποψη Οι Πόντιοι δολοφονήθηκαν γιατί ήταν Έλληνες. Ο μόνος λόγος.   
  3. Το στοιχείο του ρατσισμού  ούτε καν το κατέχουν οι Τούρκοι ούτε καν θα έλεγα το γνωρίζουν. Έτσι κι αλλιώς ένα συνονθύλευμα ομάδων τοπικών φυλών ήταν και δεν είχαν μπει ποτέ σε αυτή την διαδικασία των διακρίσεων Ας θυμηθούμε τους Γενίτσαρους που αποτελούσαν τα επίλεκτα σώματα της οθωμανικής αυτοκρατορίας που συγκροτούνταν από αιχμαλώτους πολέμου και παιδιά χριστιανικών οικογενειών.
  4. Μόνο θύματα τυφλής βίας δεν ήταν ο Ποντιακός Ελληνισμός. Υπήρξαν θύματα της Ελληνικής καταγωγής τους, του απύθμενου μίσους για ότι ελληνικό και της διαχρονικής βαρβαρότητας που διακρίνει τους Τούρκους σε όλη τους την πορεία μέχρι και σήμερα.      
Τελικά το σύνθημα που γράφει το ταμπλό πίσω από τον αρχηγό της ΝΔ "όλοι μαζί από την αρχή" είναι ατυχές γιατί φαίνεται πως όσες επανεκκινήσεις και να κάνει αυτό το κόμμα δεν θα αποβάλλει την πολιτική λογική του ψευτοεθνάρχη ιδρυτή του η Κύπρος κείται μακράν. Κάπως έτσι αντιλαμβάνονται οι αρχηγίσκοι της Νέας Δημοκρατίας το αδελφοί μας.  

Ζαφείρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π