Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των νεκρών μας!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Δύο αρχηγοί Σωμάτων Ασφαλείας και δύο υπουργοί –φύλακες του πρωθυπουργού, έγιναν δημόσιοι υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των αδικοχαμένων νεκρών από την πυρκαγιά που αφάνισε το Μάτι.
Με το θράσος που χαρακτηρίζει τους διεφθαρμένους κομμουνιστές και την υπερθεμάτιση των συνοδοιπόρων τους, οι υπουργοί και οι αρχηγοί, μας πέταξαν κατάμουτρα ότι για τα θύματα και τις καταστροφές φταίει «ο κακός μας ο καιρός».

Τα νούμερα χρησιμοποιήθηκαν ως επιχειρήματα ορθών ενεργειών και ο πραγματικός αγώνας των ανδρών της Πυροσβεστικής χρησιμοποιήθηκε ως μανδύας απόκρυψης της δικής τους ανικανότητας.

Δεν ζήτησαν συγνώμη από και για τους νεκρούς και τους κατεστραμμένους. 

Αντιθέτως, δήλωσαν υπερήφανοι και έτοιμοι να επαναλάβουν τα όσα έπραξαν.

Οι επιλεγμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αρχηγοί και οι διορισμένοι από τον Τσίπρα υπουργοί, στάθηκαν απέναντι σε άτολμους και απαίδευτους δημοσιογράφους και, το μόνο που δεν έκαναν ήταν να πούνε με θράσος …ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΑΣ.
Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, προσπαθώντας να κλείσουν τα δημοσιογραφικά παραθυράκια των επικρίσεων και τις ουράνιες επικριτικές κραυγές των κατεστραμμένων και των συγγενών χαμένων παιδιών, συζύγων, αδελφών και φίλων, ο Νίκος Τόσκας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, (με τους ισχυρισμούς τους) υπήρξαν Υβριστές της Λογικής, της Ηθικής και της Μνήμης των νεκρών μας.

Είναι επηρμένοι και μας θεωρούν υποταγμένους. Στα χέρια μας είναι να τους δώσουμε τις απαντήσεις που τους αξίζουν. Άμεσα, συνεχώς και βεβαίως στις εκλογές όλων των βαθμίδων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π