Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Γεωργιάδης : Η επιβεβαίωση του Νεοταξίτη


11 σχόλια:

  1. κατηγορείται ......αλλά κάποτε δοξαζόταν από......αυτούς που τον κατηγορούν τώρα....Ο tempora o mores.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε.Ειδικά αν τον δόξαζαν(αστικές συνήθειες)και δεν χρήζει καν σχολιασμού! Άλλο αν τον πίστεψαν Για το δεύτερο έχουμε βάλει και δυο ωραία άρθρα περί δημαγωγίας αλλά το σημερινό με τίτλο : Δημαγωγία ο ευτελισμός της πολιτικής - Ένας ορισμός της πολιτικής απατεωνιάς ταιριάζει κουτί στον πολιτικάντη αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνούμε συναγωνιστή, είχε δίκαιο όμως γιά το μνημόνιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είχε πει κάτι διαφορετικό από αυτό που έκανε και δεν το γνωρίζω...Από όσο ξέρω ήταν από την αρχή (και οι 3 ) υπέρ των συμφωνιών που λέγονται μνημόνια και που οδηγούν μαθηματικά πλέον το έθνος στην καταστροφή και την υποταγή .Τον τρόπο διαχείρισης τέτοιων οικονομικών κρίσεων τον έχει διδάξει ο Μεταξάς και αυτοί που όμως τον άκουσαν ήταν ξένοι ηγέτες .Ο εθνικιστικός τρόπος δεν αποβλέπει σε στημένους δανεισμούς, επιτόκια, οίκους αξιολόγησης και άλλα καπιταλιστικά τεχνάσματα .Μάλιστα σε ένα τεύχος του Κινήματος γράψαμε κάποτε το 1975 :

    Το πρόβλημα είναι αν θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο πνευματικά κύμα με αφετηρία τις αρχές τής Εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας πού θα κατοχύρωση την αξιοπρέπεια του Λαού μας, τής Αξιοκρατίας, πού θα του εξασφαλίσει τους φυσικούς ηγέτες του και, της Οργανικής Δημοκρατίας, αφετηρίας ενός οργανωμένου τρόπου ζωής, πού θα σφυρηλάτηση το λαό σ' ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο Αλλιώς θα πνιγούμε και εμείς από το παγκόσμιο σφιχταγκάλιασμα ,δυνάμεων πού μας οδηγούν αναπόφευκτα σ' ένα τραγικό τέλος.



    Γιατί εμείς εδώ θέλουμε να μιλήσουμε και να πολεμήσουμε για την Ελλάδα για, την Ελλάδα πού απειλείται περισσότερο, από κάθε άλλη Χώρα του κόσμου εξ αιτίας της επιθέσεως γεγονότων και καταστάσεων ώστε να παίζεται ή ίδια ή ύπαρξη της με όλη την τρομερή σημασία αυτής της εκφράσεως. Βλέπουμε πιο μακριά από τούς άλλους. Δεν βλέπουμε μόνο τις μεγάλες δυνατότητες, αλλά και τούς μεγάλους κινδύνους, την αιτία, τους και ίσως τα μέσα για να τούς αποφύγουμε. Κι' αν δεν έχει κανείς το κουράγιο να δει και να πει αυτό πού βλέπει, θα το κάνουμε εμείς.
    Μια σειρά από αποφασιστικές πράξεις έχει αρχίσει και απ' αυτά πού έγιναν τίποτε πια δεν μπορεί ν' αναιρεθεί. Αυτό πού το άτομο θα αρνηθεί να κάνει με τη θέληση του, θα το κάνει ή Ιστορία για λογαριασμό του, ίσως βρισκόμαστε πολύ κοντά σ' ένα παγκόσμιο πολιτικό πόλεμο νέου τύπου.

    Μπορεί να σε κούρασα αλλά θέλω να ου εξηγήσω πως οι συνειδητοποιημένοι εθνικιστές, γνώριζαν από χρόνια και πρόβλεπαν υποδούλωση, μνημόνια Γεωργιάδηδες Βορίδηδες και Πλεύρηδες .
    Συναγωνιστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Άδωνη θα τον κρίνει η ιστορία και όχι εμείς που δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον . Ο καθένας έχει την γνώμη του και πορεύεται αναλόγως . Όσο και αν δεν συμφωνεί κάποιος μαζί του τουλάχιστον έχει τα «κότσια» να υπερασπίζετε την γνώμη του . Οι εθνικιστές πρέπει να κάνουν προτάσεις, να έχουν ιδέες και να δίνουν λύσεις στα προβλήματα. Όποιος θέλει να κάνει κρητική από την ασφάλεια του σπιτιού του το μόνο που θα κερδίσει είναι την απομόνωση και την απαξίωση του ίδιου του εαυτού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται τόση υπομονή.Αρκεί να βάλεις τα βίντεο να παίζουν και να ακούσεις τι λέει για αυτούς που σήμερα υπερασπίζεται ως πολιτικούς και ως πολιτικές .Ευτυχώς και τα βίντεο μένουν στην ιστορία .Στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Άδωνις κάνει αυτοαξιολόγηση και αυτοκριτική. Δεν χρειάζεται να αναλωθούμε λοιπόν για κάτι που το κάνει μόνος του. Όσο για τον τίτλο και αυτός προκύπτει από την απάντησή του .Τα αποδέχεται μόνος του. Απλά πράγματα

      Διαγραφή
    2. Τον όρο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε.τον εφεύρε ο Άδωνις Γεωργιάδηςκαι τον διαλαλούσε σε κάθε ευκαιρία δημοσίως όταν βρισκότανε στο ΛΑΟΣ Στη συνέχεια προσχώρησε μετά βαίων και κλάδων στην πολιτική της Α.Ε. και στην παράγκα της Ν.Δ. γλείφοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Σαμαρά( όπως έκανε και με τον Καρατζαφέρη) τον οποίο Σαμαρά χλεύαζε κατ' εξακολούθηση .

      Στην συνέχεια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Προκόπη Παυλόπουλο σε τηλεοπτική εκπομπή γιατί τον είχε κατηγορήσει πριν για τους λαθρομετανάστες .

      Κάτι λέει και αυτό και πολλά σημαίνει .

      Όταν τον έκανε υφυπουργό ο Καρατζαφέρης (τον πως τον έκανε ρωτήστε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ , έχει πολύ ενδιαφέρον ) Στο υπουργείο ναυτιλίας απευθυνόμενος στον υπουργό του ΠΑΣΟΚ και προϊστάμενο του Χρυσοχοίδη του είπε :
      «Νιώθω πολύ ασφαλής που σε έχω υπουργό μου» Είπατε τίποτα;

      Θα χρειαζότανε πολύ μελάνι για να εξιστορηθούν οι πολιτικές παλινδρομήσεις του γραφικού γυρολόγου των καναλιών και καταντά κουραστικό.

      Τύποι όπως ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Θάνος Πλεύρης πρέπει να πάψουν να απασχολούν τους Εθνικιστές Πρόδωσαν ένα κόσμο που τους έβγαλε από την πολιτική αφάνεια για να πλαισιώσουν τον Σαμαρά που αφού πριν χρόνια πρόδωσε και ο ίδιος το κόμμα του γύρισε και έγινε αρχηγόςκαι σήμερα είναι ο επικεφαλής της Α.Ε. και της τρόικας εσωτερικού .Ας μαζευτούν όλοι εκεί, στο σαπιοκάραβο του συστήματος που μπάζει πλέον από παντού.
      Καλό ταξίδι
      ΣΠΑΠ

      Διαγραφή
  6. αγαπητέ συναγωνιστή υπερείδη, η Ελλάς δέν είναι μόνη της σε αυτόν τόν πλανήτη. Δέν υπάρχει το "μού αρέσει και δανείζομαι, άρα τότε υπάρχουν και ξένοι και υποχρεώσεις", και όταν δέν μάς αρέσει ή δεν μάς βολεύει , να θεωρούμε ότι είναι (έστω και άν πραγματικά είναι) κακοί, τοκογλύφοι, ανθέλληνες κλπ. Όσο γιά τόν Μεταξά που εννοείς ότι δέν πλήρωσε το δάνειο απ'το Βέλγιο, φυσικά και η Ελλάς πλήρωνε τούς πάντες και τα πάντα. Και για αυτό και είμαστε υπερήφανοι γιά την περίοδο διακυβερνήσεώς του, όπως και για την χούντα κλπ, η οποία τούς πλήρωσε όλους και όλα και καλά έκανε. Ο Μεταξάς εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή δέν πλήρωσε ένα γραμμάτιο διότι έβαλε πλάτη η χιτλερική γερμανία. Έκρινε δηλαδή ότι το εβραϊκό κατεστημένο στο Βέλγιο δέν θα μπορούσε να μάς "κυνηγήσει" ούτε νομικά ούτε θέτοντας κυρώσεις, διότι "καθάριζε" η γερμανία γιά εμάς...όπως και συνέβη! μετά από λίγο δέν υπήρχε Βέλγιο! Πιστεύεις ότι μετά από λίγο , την σήμερον ημέρα, δέν θα υπάρχει Ολλανδία, ΗΠΑ, Αγγλία και ο μισός κόσμος στόν οποίο χρωστάμε????? Και εν πάση περιπτώσει τούς "στημένους" δανεισμούς η επίσημος Ελλάς τούς ζήτησε γλύφοντας κατουρημένες ποδιές. Επαφίεται σε ΕΜΑΣ το πώς θα διαχειριστούμε τα χρήματα. Και εν τέλει άν θέλουμε να κλειστούμε σε μία γυάλα, να ξέρει ο κόσμος ότι αυτά τα κράτη, τα "κλειστά" ΔΕΝ ήταν ποτέ τα εθνικιστικά, αλλά οι κάθε λογής αλβανίες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά τα περι μη υπάρξεως των ισχυρών χωρών όπως οι ΗΠΑ, η Ολλανδία, η Αγγλία κλπ, να σου θυμίσω ότι η οικονομική κρίση είναι παγκόσμοια και τους αφορά άμεσα. Βρίσκοντια στα πρόθυρα κινδύνου να πάθουνε κραχ και σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να θυασιαστεί η Ελλάδα για αυτούς. Όσο για τα δανεικά με τις κατουρημένες ποδιές, εφόσον η Γερμανία αρνείται να καταβάλει πολεμικές αποζημιώσεις και να επιστρέψει το κατοχικό δάνειο. Ουσιαστικά είτε τους αρέσει, είτε όχι με τα δάνειά του ισοφαρίσαμε. Άλλωστε, στρατηγικός σχεδιασμός και των προαναφερθέντων, ήτανε να εμπλακεί η Ελλάδα στο Β' ΠΠ (εξου και η - καθαρά συμβολική και όχι ουσιαστική - παρουσία βρεττανικών δυνάμεων πριν την ιταλική και τη γερμανική επίθεση). Αυτοί μας χρωστούν και όχι εμείς. Εαν οι κυβερνήσεις πήρανε δάνεια, οφίλουν οι σημερινοί κυβερνώντες, αντί να προσπαθούν να τους "ξεχρεώσουν" να τους ζητήσουν πίσω, πρώτα ότι μας χρωστούν αυτοί και κατόπιν εαν περισσέψει υπόλοιπο, το ξεπληρώνουμε. Αυτήν είναι σήμερα εθνική πολιτική και όχι η ανάληψη ευθυνών για πράγματα που άλλοι μας χρωστούν.

      Διαγραφή
    2. Μόνο που αγαπητέ, εμείς ως Ελλάς δέν έχουμε κανέναν ισχυρό να μας υποστηρίξει τώρα...ενώ τότε μας υποστήριξε το 1/3 τού κόσμου. Επίσης, το επιχείρημα "η οικονομική κρίση είναι παγκόσμια. και βρίσκονται στα πρόθυρα να πάθουνε κράχ κλπ..." δεν υπάρχει διότι υπάρχουν δεκάδες επιλογές ακόμα για αυτούς (ομόλογα, υπερτίμηση νομισματική, σπεκουλάρισμα, δασμοί, τύπωμα χρήματος, και μπορώ να σου πω άλλες 30..), ΕΜΕΙΣ δεν έχουμε επιλογές! Όσο για το κατοχικό δάνειο, πάμε κουτοπόνηρα να πάρουμε λεφτά, τα οποία βέβαια δεν πρόκειται κανείς να μάς δώσει, διότι είμαστε ένα πολύ αδύναμο κράτος! πώς να διεκδικήσουμε αυτά τα λεφτά??? Αντί να πάμε να φτιάξουμε ένα Δημόσιο υγιές, προτιμάμε να πάμε να λέμε ότι μας χρωστάνε οι άλλοι....οι κουτόφραγκοι. Ε αυτό τελείωσε! Επιπλέον, αυτά που μας ζητούν αυτοί, είναι χρήματα που πήραμε και βάλαμε ΕΜΕΙΣ την υπογραφή μας. Δέν υπάρχει στο διεθνές γίγνεσθαι "κάνω τον Ολλανδό" ή "βαράω καλαματιανό"... Τα πήραμε και τα ξοδέψαμε κακώς. Όπως θες πές το, τα έφαγαν η πασοκάρα και η νουδούλα, δέν αλλάζει κάτι! Δέν υπάρχει δηλαδή το επαχθές που το επικαλούνται κάποιοι. Τα τού δανείου, όταν πληρώνονταν αυτά τα χρήματα διεθνώς ΕΜΕΙΣ πάλι δέν τα ζητήσαμε. Δέν φταίνε οι ξένοι, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν . Καλή , κακή αυτή ήταν, αυτή είναι. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να μην είμαστε το κακομαθημένο παιδί ....Και εν τέλει, δέν δικαιούμαστε να ομιλούμε όταν έχουμε έλλειμμα 15 δις....Ούτε η Ζιμπάμπουε δέν έχει τόσο έλλειμμα...

      Διαγραφή
  7. Φίλτατε δεν χρειάζεται να συζητάμε τα αυτονόητα. Ούτε και το πως διαχειρίζονται οι δανειστές τα χρήματα τους.Το πως διαχειρίζεται μια κυβέρνηση την κατάσταση εξαρτάται από το πως "τρέχουν" οι εξελίξεις την δεδομένη στιγμή.Και αυτό για να το κάνεις σωστά πρέπει να διαθέτεις την ικανότητα να τις αξιολογείς και να ενεργείς Δεν ασπάζομαι και δεν πιστεύω στην συνωμοσιολογία αλλά στην ανικανότητα των πολιτικών προσώπων, στην αδυναμία τους να σκέφτονται εθνικά αλλά με μόνο γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον όπως αυτή τεκμηριώνεται από την πολιτική διαδρομή πολιτικών και κομμάτων 38 χρόνια τώρα. Το ελλαδικό κράτος χρωστά γιατί οι πολιτικοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν υπήρξαν απατεώνες, καταχραστές, κλέφτες .Και οι ίδιοι διαχειρίζονται τα "δανεικά" σήμερα .Άρα όχι ΕΜΕΙΣ αλλά ΑΥΤΟΙ .Επίσης το να καταφέρει μια χώρα να είναι αυτάρκης δεν είναι ανάγκη να είναι κλειστή .(αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, ορυκτός πλούτος, ναυτιλία, τουρισμός ) Όπως επίσης το να είσαι "ανοικτό" κράτος προτεκτοράτο με δυστυχισμένο λαό και ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία είναι ΤΟ χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π