Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Αγωνιστικό ημερολόγιο


Όταν κανείς δεν τολμούσε οι Εθνικιστές ήταν εκεί.Πρώτοι στον αγώνα Στον αγώνα κόντρα στο σύστημα .Οι διώξεις και οι διωγμοί των Εθνικιστών αμέτρητοι !
Επέτειο του κάγκελου αυτοί Ημερολόγιο Αγώνα Εμείς .
Παραμονές του μύθου οι Εθνικιστικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα έδιναν και έπαιρναν...
διαβάστε :



Με έντονη πολιτική δραστηριότητα από την πλευρά των εθνικιστών του ΕΝΕΚ χαρακτηρίστηκαν ol μέρες του «κάγκελου του Πολυτεχνείου».
Την Ίδια ώρα πού το κόμμα των πολιτικών κομμάτων Έσερνε στους δρόμους - πού οδηγούσαν στην κεφάλα του ζωντανού Σβορώνου παιδάκια των δημοτικών Σχολείων, τα μέλη τού Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος γελοιοποιούσαν το κατεστημένο της ψευτιάς και της παρακμής αφισοκολλώντας το πορτραίτο της «Ήλένιας Άσημακοπούλου» με συνθήματα, ΗΛΕΝΙΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ
ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ,(τους πολιτικούς) ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΕ ΠΝΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Τα μέλη του ΕΝΕΚ πρωτοπόροι όπως πάντα στον στίβο τού εθνικιστικού αγώνος -όργωσαν- τους δρόμους τής Αθήνας και της επαρχίας παρασύροντας μαζί τους αγωνιστές από την καταρρέουσα ΕΠΕΝ και την εγκλωβισμένη στα γραφεία τής νεολαίας της, από την ONΝΕΔ και
την ΔΑΠ πού αντίθετα με τη γραμμή τού κόμματος και τής ηγεσίας τής νεολαίας διαφωνούν με τη συμμετοχή στα πανηγύρια τού πολυτεχνείου.

"Έκπληκτος ό απλός Άνθρωπος στεκόταν μπροστά στην αφίσα τού ΕΝΕΚ και ρωτούσε -...για πέστε μας βρέ παιδιά ποιά είναι αυτή ή «ΗΛΕΝΙΑ».
Το πόσο ενοχλήθηκε το κόμμα από την αφίσα του ΕΝΕΚ φαίνεται από το γεγονός ότι το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Νοεμβρίου ενεργοποιώντας την αστυνομική δύναμη, έστειλε έξι(!!!) περιπολικά να μπλοκάρουν  ένα συνεργείο αποτελούμενο από μέλη του ΕΝΕΚ και φίλους, το όποιο κολλούσε άφ(ό­σες στην οδό Πανεπιστημίου. Τελικά ol είκοσι αστυφύλακες συνέλαβαν στην διασταύρωση των οδών Ομήρου και Ακαδημίας τον συναγωνιστή Φιλιππάκο Γιάννη  από το Π. Φάληρο τον οποίο και κράτησαν μέχρι αργά τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνακίου ανακρίνοντας τον και ζητώντας του στοιχεία για την αφίσα.
 

-Τελικά το μέλος τού ΕΝΕΚ αφέθηκε ελεύθερο ύστερα από επέμβαση μελών τής ηγεσίας του κινήματος και του δικηγόρου του ΕΝΕΚ.
-Παράλληλες δραστηριότητες έγιναν και στην επαρχία όπως, στη θεσ/νίκη, στη Λάρισα, στην Κοζάνη, στην Σιάτιστα, στα Φάρσαλα, στο Αίγιο, στη Φλώρινα, στις Σέρρες, στο Λιτόχωρο, στα Γρεβενά, στο Κιλκίς, στην Καρδίτσα, στην Έδεσσα κ.α.

-Εντυπωσιακή έξαλλου χαρακτηρίζεται ή δράση του Ο.Σ. Καματερού Αττικής τα μέλη του οποίου έδωσαν αγωνιστικό παρόν στην περιοχή ευθύνης τους με άεροπανώ, αφισοκόλληση, αναγραφή συνθη­μάτων, καθώς επίσης δυναμική παρουσία έγινε και στο Αιγάλεω από τα μέλη του εκεί Οργανωτικού Στοιχείου. Με άριστα βαθμολογήθηκε ή δράση του Οργανωτικού Στοιχείου Καματερού για την επέτειο τού μύθου τού Πολυτεχνείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π