Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΡΙ «ΣΚΑΤΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ-ΣΤΑΤΩΝ


Του Σπύρου Παπαδόπουλου  
Για να μην ξεχνάμε ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θανάσης Πλεύρης αναδείχθηκαν μέσα από τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ και έγιναν βουλευτές και στηρίχθηκαν, ειδικά ο Βορίδης και ο Πλεύρης, από ιδεολόγους πατριώτες και ένα ισχυρό εθνικιστικό δυναμικό που επάνω τους «επένδυσε» το ιδεολογικό και πολιτικό μέλλον του πατριωτικού χώρου και του εθνικιστικού κινήματος να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις μέσα στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, αναβαθμίζοντας τις οργανωτικές του δομές και διαδικασίες βάσεως ώστε το κόμμα μέσα από τις όποιες συλλογικές του διεργασίες να μεταλλαχθεί σταδιακά σε κόμμα αρχών με συγκεκριμένο ιδεολογικό προσανατολισμό και με σοβαρή πολιτική τακτική.

 Τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε, αντίθετα οι συγκεκριμένοι «εθνικισταράδες» χρησιμοποίησαν την ευκαιρία του ΛΑ.Ο.Σ. για την προσωπική ανέλιξη, μεταλλασσόμενοι σταδιακά σε «εθνοφιλελεύθερους», που αργότερα θα ψήφιζαν νόμους για παροχή ιθαγένειας, κατασκευή Ισλαμικού τεμένους κ.α.

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης υπήρξαν οι φανατικοί υπέρμαχοι των μνημονίων όντας βουλευτές τους ΛΑ.Ο.Σ., από κοντά τους και ο Πλεύρης, συνέβαλαν καθοριστικά τόσο στο εκτελεστικό γραφείο όσο και στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ. ώστε να πάρουν απόφαση υπέρ του μνημονίου – Βεβαίως την τελική ευθύνη την είχε ο Καρατζαφέρης – ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο στη Βουλή χέρι – χέρι με τον Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ – οι μόνοι υποστηρικτές του – Ο Μάκης Βορίδης και ο Α. Γεωργιάδης έγιναν υπουργοί στην συγκυβέρνηση του Μασόνου Παπαδήμου και αποστάτησαν τρεις μήνες αργότερα προσχωρώντας στην Ν.Δ του Αντ. Σαμαρά, που στο μεταξύ είχε μεταλλάξει τη Ν.Δ από Αντί – σε μνημονιακό κόμμα, όταν ο Καρατζαφέρης απέσυρε την στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. στην μνημονιακή συγκυβέρνηση διαπιστώνοντας ότι το κόμμα του φυλλορροεί και τα ποσοστά του κατρακυλούν.

Αυτά τα ελάχιστα, από τα μύρια όσα θα μπορούσαν να αναφερθούν για τους ανεκδιήγητους αυτούς αριβίστες, οι οποίοι μετά το ναυάγιο του υπερ-ωκεάνιου Ν.Δ, «μπάουντι» το είχε ονομάσει κάποιος, προσπαθούν τελευταία να ρίξουν δίχτυα στον εθνικιστικό χώρο, στον οποίο φρόντισαν βέβαια όταν αποστάτησαν, να αφήσουν κάποιες «κουτσουλιές» τους μήπως και χαθεί η --- μπόχα τους.

Ας μην μας παραμυθιάζει ο Βορίδης ότι «δεν έπρεπε» η N.Δ να ψηφίσει το μνημόνιο του Τσίπρα και να φλερτάρει με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ» αν είχε τα … κότσια ας μην το ψήφιζε ο ίδιος!

Ο εθνικιστικός χώρος μπορεί και θα βρει την φυσιογνωμία του και τον δρόμο προς την εξουσία και δεν πρόκειται να δώσει «άφεση αμαρτιών» στους επαγγελματίες ινστρούχτορες της πολιτικής, και των μνημονίων της αποικιοκρατίας. 
Ας μεταλλάξουν το κόμμα των καραμανλήδων όπως θέλουν, σε δεξιό, μεσοδεξιό, ακροδεξιό κ.ο.κ.. 
Ας διαχειριστούν τις ακαθαρσίες τους, τα «σκατά» και τα «απόσκατά» τους – όπως τους υπέδειξε με προεκλογικό του άρθρο ο Παναγιώτης Δούμας..?

Εμείς απλά γνωρίζουμε ότι αυτό που προέκυψε και μετά την 20η Σεπτεμβρίου δεν είναι παρά οι κομματικές τερατογενέσεις ενός κόσμου που πεθαίνει μαζί με τα μεταλλαγμένα είδη και υπό – είδη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π