Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ οργανώνεται - Συντονιστής Πολιτικής Δράσης ο Γιάννης Κουριαννίδης !


Αμέσως μετά την Εθνικιστική συνάντηση στη Λαμία, όπου το Εθνικό Μέτωπο ήταν ο μόνος φορέας του χώρου που παραβρέθηκαν αντιπρόσωποί του παρατηρούμε θετικές  οργανωτικές κινήσεις. Πρώτα πρώτα η συγκρότηση σε σώμα την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου της Επιτροπής του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης και δεύτερον τα εγκαίνια των γραφείων της Οργάνωσης του Εθνικού Μετώπου στον Πειραιά την Κυριακή, ημέρα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στις 19.00 μμ .Πιο αναλυτικά  :
 Υπό τον συντονισμό του μέλους του Πολιτικού Γραφείου, Γιάννη Κουριαννίδη, την θέση του Γραμματέα της Επιτροπής ανέλαβε ο Σωτήρης Αντωνιάδης, ενώ συμμετέχουν ακόμη ο Δημήτρης Λιώτης ως συντονιστής Οργανωτικού, ο Πέτρος Χατζηγεωργίου ως συντονιστής Διοικητικής Μέριμνας και ο Κώστας Αμασόγλου ως νομικός σύμβουλος. Υπεύθυνοι για την συγκρότηση τμήματος Νεολαίας ορίστηκαν η Ελένη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Κουρτίδης.


Καθήκοντα συντονιστή Πολιτικής Δράσης προσωρινά ασκεί ο Γιάννης Κουριαννίδης, που με την ιδιότητά του ως περιφερειάρχης Μακεδονίας - Θράκης, προέβη στην εξής δήλωση:  
«Αναλαμβάνουμε το βαρύ φορτίο της ανασύνταξης και της ανάπτυξης του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος στον χώρο της Μακεδονίας και της Θράκης μας, σε ένα κομβικό σημείο της πορείας του. Το αύριο του κινήματός μας δεν πρέπει να κουβαλά αμαρτίες του παρελθόντος, ούτε δηλαδή χαρακτηριστικά της κοσμοπολίτικης εκδοχής του που οδήγησε την υποταγή τμήματός του στις δομές του συστήματος ούτε της στρεβλής ακτιβιστικής εκδοχής του, που τείνει να του προσδώσει χαρακτηριστικά ξένα προς την αισθητική και τις αξίες του Ελληνικού Εθνικισμού. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην στιγμή να στιγματίσει το αύριο του κινήματός μας. Το αυριανό πρόσωπο του Ελληνικού Εθνικισμού, στα πρότυπα των πρωτοπόρων διανοητών του, εμείς θα το διαμορφώσουμε»

Επίσης, ο Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Αντωνιάδης, προέβη στην εξής δήλωση: «Αισθάνομαι την εθνική, αλλά και ιδεολογική υποχρέωση, να αποδεχθώ την θέση του Γραμματέως της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης κατόπιν τιμητικής προτάσεώς σας. Θεωρώ ως εθνικιστής, ότι επιβάλλεται μέσω του πολιτικού μας φορέα, να ροκανίσουμε επιτέλους τα υποστηλώματα αυτού του εντολοδοχικού και συνάμα εθνοπροδοτικού κρατικού συστήματος, που υπονομεύει την εθνική μας κυριαρχία και καταστρέφει περιοδικά την κοινωνική συνοχή της πατρίδος μας. Για να προωθηθεί και τελικά να επικρατήσει η γνήσια Ελληνική εθνικιστική ιδεολογία, θα πρέπει να προηγηθεί η αποδόμηση αυτού του σάπιου κατεστημένου. Άλλωστε οι πρόγονοί μας έλεγαν «Πάσσαλος, πασσάλω κρούεται». Η πραγματοποίηση αυτών των στόχων, μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω ορθών πολιτικών προτάσεων και προτάσεων προοπτικής και εξουσίας, οι οποίες αντλούνται μέσα από το πρόγραμμα του Εθνικού Μετώπου. Αυτό το πρόγραμμα καλούμεθα να κομίσουμε στους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες, διά των νομαρχιακών και λοιπών επιτροπών και πυρήνων σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση. Θέλω να σας δηλώσω ότι θα καταβάλουμε τα μέγιστα για την επίτευξη των παραπάνω στόχων»

Τα γραφεία του Εθνικού Μετώπου Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4 (6ος όροφος) και θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, 6-8 το απόγευμα. Τηλ. επικοινωνίας 6947872002 και 6977462806. 

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων στον Πειραιά που θα γίνουν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου βρίσκονται στην κεντρική πλατεία, Καραΐσκου 111, στον 4ο όροφο, πλησίον του Αγίου Κωνσταντίνου.
Για την εθνική επέτειο θα μιλήσει ο ιστορικός ερευνητής Μάνος Χατζηδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π