Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Νεολαία και Φιλελευθερισμός



Ή μόδα απαιτεί σήμερα να δηλώνεις φιλελεύθερος, και εφ' όσον το απαιτεί ή εισαγόμενη, αυτή «κυρία» οι περισσότεροι συμμορφώνονται σ' αυτήν.

Συμμορφώνονται όμως χωρίς να ξέρουν τι είναι αυτό πού οι ίδιοι δηλώνουν ότι είναι. Δυστυχώς κι αιδώ αρχίζει ό μύθος πού έχει πλαστεί γύρω από τον φιλελευθερισμό. Μια ερώτηση σε κάποιο απολίτικο άτομο, πού δηλώνει όμως φιλελεύθερο, για το τι είναι «φιλελευθερισμός» είναι αρκετή για να μάς πείσει για τη σύγχυση πού επικρατεί γύρω από αυτόν.

Ή συνήθης απάντηση πού θα πάρουμε σημαίνει ανθρωπισμός συμπάθεια στους αδύναμους κ.λ.π. Δηλαδή έννοιες πού κάθε άλλο παρά σχέση έχουν με το τί σημαίνει πραγματικά «φιλελευθερισμός».Το όπλο τού φιλελευθερισμού είναι ή εντύπωση πού προκαλεί το άκουσμα της λέξης «φιλελευθερισμός». Ή προπαγάνδα του απευθύνεται σε όλους, αλλά κατά κύριο λόγο, στη Νεολαία.


Καί τί δεν υπόσχεται, υπόσχεται τα πάντα. Με λίγα λόγια θα λέγαμε ότι υπόσχεται την γη καί τον ουρανό. Αλλά, όμως πόσα απ' αυτά Ικανοποιεί; καί το σημαντικότερο, με τί τίμημα καλείται να το πλήρωση ή Νέα γενιά; ή οποία αποτελείτο αίμα τού ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!! 

Πολιτεία καί φιλελευθερισμός

Αυτό πού ουσιαστικά πρεσβεύει ό φιλελευθερισμός είναι μια πολιτεία στην οποία το κράτος παίζει τον τελευταίο ρόλο. Στην πολιτεία αυτή τον πρώτο ρόλο έχει το άτομο σαν «μονάδα». 

Το συμφέρον της πολιτείας, για τον φιλελευθερισμό, έπεται τού ατομικού συμφέροντος.

Ό φιλελευθερισμός εννοεί το κράτος σαν εργαλείο ή καλύτερα σαν υπηρέτη καί φύλακα, πού ή δουλειά του είναι να προσφέρει υπηρεσίες στο «απρόσωπο» άτομο.

Ή κρατική παρέμβαση για τον φιλελευθερισμό είναι κάτι το αδιανόητο. Το κράτος δεν δικαιούται να επεμβαίνει πουθενά. Κρατική επέμβαση για την προστασία των Εθνικών συμφερόντων, για τον φιλελευθερισμό, είναι αδιανόητη γιατί συνήθως με την παρέμβαση αυτή θίγονται τα δικαιώματα τού ατόμου».

Με τον όρο «δικαιώματα τού ανθρώπου» ό φιλελευθερισμός εννοεί καί δικαιώνει τα συμφέροντα κάποιων ατόμων πού βρίσκονται σε σύγκρουση με το συμφέρον της Πολιτείας. 

Φιλελευθερισμός - Προσωπική ζωή

Οι προτάσεις των φιλελεύθερων επεκτείνονται ακόμη καί στην προσωπική ζωή. Δημιουργώντας ατομικιστές καί συμφεροντολόγους μικροαστούς. Μιλώντας συνέχεια για «ανθρώπινα δικαιώματα» καί χωρίς ποτέ να εξηγεί τί είναι αυτά, πού αρχίζουν καί πού τελειώνουν, αφήνει να δημιουργείται ή εντύπωση ότι ή ζωή τού ανθρώπου, είναι γεμάτη δικαιώματα καί «ηδονική» ευχαρίστηση χωρίς τέλος. 

Φιλελευθερισμός - Παιδεία

Ή Ιδιωτικοποίηση στην εκπαίδευση είναι κι αυτή προϊόν φιλελεύθερης σκέψης. Πρόταση τού φιλελευθερισμού είναι ή δημιουργία τής Ιδιωτικής εκπαίδευσης, για καλύτερες σπουδές των Νέων όπως λένε...

Τι είναι όμως ή Ιδιωτικοποίηση πού ευαγγελίζεται ό φιλελευθερισμός.

Πρόκειται για την δημιουργία, κατ' αρχήν, ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, σ' όλες τις βαθμίδες με μελλοντικό προγραμματισμό την σταδιακή - ολοκληρωτική εξαφάνιση τής Κρατικής Δωρεάν Παιδείας.

Κάτι τέτοιο είναι όμως σίγουρο ότι θα αποβεί καταστροφικό για τούς νέους, άλλα καί για το "Έθνος μας. ΟΙ μεγάλες κοινωνικές καί οικονομικές αντιθέσεις πού υπάρχουν σήμερα. Θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες με το μέτρο αυτό. Γιατί θα εξοβελίζουν το δικαίωμα στην έστω καί φτωχή μόρφωση πού δίνεται σήμερα 

«Φιλελευθερισμός καί Ελληνική Νεολαία»

Ό φιλελευθερισμός προτείνει πρότυπα πού καμιά μα καμιά σχέση δεν μπορούν να έχουν με την Ελληνική Νεολαία. Ή εγκληματική του φύση φαίνεται περισσότερο απέναντι στην Νεολαία, τον «Ανθό του Έθνους» καί για ένα ακόμη λόγο. Αναγνωρίζει σ' αυτήν τον πραγματικό του εχθρό, πού δεν φοβάται να πεθάνει πολεμώντας τον.

Όταν ή ελληνική Νεολαία διαλέγει τον δρόμο τής Ράτσας για την υπεράσπιση τού "Έθνους, ό φιλελευθερισμός προτείνει την αδιαφορία καί την φυλετική επιμειξία.

Όταν ή Ελληνική Νεολαία, διαλέγει τον δρόμο τού αγώνα ενάντια στα αριστερά καί δεξιά, κατεστημένα, ό φιλελευθερισμός προτείνει συμβιβασμό.

Όταν ή "Ελληνική Νεολαία διαλέγει το δρόμο τού πολέμου απέναντι στον εχθρό πού επιτίθεται, ό φιλελευθερισμός προτείνει ειρήνη, για να σώσει τα χρήματα του.

Όταν ή Ελληνική νεολαία αγωνίζεται για Εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη καί πνευματική ανόρθωση τού Έθνους ό φιλελευθερισμός προτείνει αδικία, υποτέλεια καί σκοταδισμό.

Σήμερα στην σκοτεινή εποχή τού σιδήρου κλείνουμε ευγενικά το γόνυ στον άνθρωπο και Έλληνα ποιητή, των Ελληνικών Ιδανικών Περικλή Γιαννόπουλο.

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ Αγαπήσατε με πάθος πύρινο τη μητέρα Γη θ' αναστηθείτε στην αληθινή Ηδονική Ζωή!!!

Δημοσίευση 16-28 Φεβρουαρίου 1989 στην "Νέα Θέσις" από τους νεολαίους Εθνικιστές Αυτές ήταν οι θέσεις μας και τότε .Θέσεις που μας δικαίωσαν για μια ακόμη φορά .  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π