Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ελληνικός Εθνικισμός και Κοινός Παρονομαστής - Η πυξίδα και ο στόχος .



Ένας από τους σκοπούς του Κοινού Παρονομαστή είναι το να μπορέσει να δώσει την πυξίδα σε όλους τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες . Η πυξίδα αυτή δείχνει τον δρόμο του Ελληνικού Εθνικισμού που οδηγεί στην επίτευξη του στόχου .Δηλαδή να βγάλουμε το Έθνος μας από την δίνη της παρακμής που βρίσκεται, να την απελευθερώσουμε από τα δεσμά που της έχουν επιβάλει και να πάρει πάλι την ηγετική της θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι ώστε να μπορέσει να προσφέρει στον τελικό προορισμό- στόχο που είναι ο εξανθρωπισμός της οικουμένης .

Η πυξίδα αυτή  Συνέλληνες είναι τα κείμενα που ανεβάζουμε και έχουν φτιαχτεί από Εθνικιστές
κατόπιν μελέτης, χρόνων αγώνα, πολιτικής γνώσης, έρευνας, εμπειρίας, διώξεων, σφαλμάτων, αστοχιών, επιτυχιών και άλλων παραγόντων.
Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι όλα αυτά δεν δημιουργήθηκαν από έναν άνθρωπο .Δεν εκφράζουν απόψεις ενός .Αποτελούν αποτελέσματα συλλογικών ενεργειών και διαδικασιών. Προέκυψαν από πολλές διεργασίες όπως  συναντήσεις, οργανωτικές συνδιασκέψεις, ιδεολογικές συνδιασκέψεις,  συνέδρια, μέσα από διαμάχες αντιθέσεις και διαφοροποιήσεις μεταξύ Εθνικιστών . Είναι ο εθνικιστικός γόνος ! Το ότι το ΕΝΕΚ το Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα προϋπήρχε όλων των Εθνικιστικών κινημάτων είναι απλά θέμα χρονικής συγκυρίας και όχι μοναδικότητα. Ποσώς μας ενδιαφέρουν αυτές οι αποκλειστικότητες .Δεν εξυπηρετούν πουθενά και κανέναν παρά μόνο τους αντιπάλους .

Το ΚΙΝΗΜΑ κατάφερε να εκπαιδεύσει τους εθνικιστές δημιουργώντας  Σχολές Εθνικής Μορφώσεως ΣΕΜ , Πυρήνες Υποδοχής για τα νέα στελέχη, Πυρήνες Κρούσεως για τα έμπειρα στελέχη και Σχολές Στελεχών για να ολοκληρώσει την επιμόρφωση του Εθνικιστή και να τον αναδείξει σε στέλεχος .Βέβαια ποτέ δεν σταματούσε εκεί η εκπαίδευση ενός στελέχους η οποία ήταν διαρκής .

Τα κείμενα δεν τα βάζουμε για ιστορικούς λόγους μιας  και παραμένουν λειτουργικά και μάλιστα την στιγμή που άλλα κόμματα τα στερούνται εντελώς η είναι παντελώς ελλιπή .Το Ιδρυτικό συνέδριο του ΕΝΕΚ ,το Καταστατικό του ΕΝΕΚ αλλά το σημαντικότερο οι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αποτελούν παρακαταθήκη για τους νέους εθνικιστές  και την πυξίδα που προαναφέραμε . Επίσης τα άρθρα που βγαίνουν μέσα από τις σελίδες του εθνικιστικού περιοδικού «ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ» που όχι μόνο ¨προφητικά¨ αποδεικνύονται αλλά είναι και επίκαιρα, μετατρέπονται σε τεκμήρια της ιδεολογικής ορθότητας του Ελληνικού Εθνικισμού και του τρόπου σκέψης αλλά και λειτουργίας των εθνικιστών που πιστεύουν και ασπάζονται τον Ελληνικό Εθνικισμό .
   
Ο Κοινός Παρονομαστής προσπαθεί με την βοήθεια συναγωνιστών του ΕΝΕΚ που μας δίνουν το υλικό να καταθέσει στην τράπεζα του Εθνικιστικού Κινήματος όλα αυτά που θα βοηθήσουν τους νέους εθνικιστές να πατήσουν σε στέρεο έδαφος και να προχωρήσουν μπροστά .
Συναγωνιστές διαβάστε τα .Αντιγράψτε τα, μελετήστε τα .Κάντε τα κτήμα σας. Εφαρμόστε τα !

Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε οι αχθοφόροι που θα κουβαλούν στις πλάτες τους τις ιδέες του Ελληνικού Εθνικισμού .Θα έχουμε αποτύχει αν δεν καταφέρουμε να μεταλαμπαδεύσουμε την γνώση, το πνεύμα την ιδέα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π