Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ πολιτική διώχνει και την ΒΙΟΧΑΛΚΟ από την Ελλάδα !


Άλλη μια ελληνική εταιρία που μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό αφήνοντας στην ανεργία πάνω από 8.000 εργαζομένους όπως διαφαίνεται από τις εξελίξεις και αποδεικνύοντας στην πράξη και όχι στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, πως η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση του δίδυμου Σαμαρά και Βενιζέλου είναι αντεθνική. Κρατώντας με νύχια και με δόντια(εγκάθετα Μέσα Μαζικής πληροφόρησης ) την εικόνα της ζωντανή, πλασάρει στους Έλληνες ΕΛΠΙΔΑ και μόνο, αφού γνωρίζει το πόσο ευκολόπιστο παραμένει το εκλογικό σώμα των Ελλήνων.
Μετά την  ΦΑΓΕ, ΑΓΕΤ (κατά το ήμισυ), 3Ε, και χθες η ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Άλλη μια επιτυχία του μεταπολιτευτικού πολιτικού κατεστημένου. Με επίσημη ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο η εταιρεία ανακοινώνει τη φυγή της για το Βέλγιο, με το τρικ της συγχώνευσης με άλλη εταιρεία, την Viohalco S.A., εταιρεία συμμετοχών θυγατρική του ομίλου με έδρα το Βέλγιο.

Ουσιαστικά, η ελληνική εταιρεία της οικογενείας Στασινόπουλου που δίνει πάνω από μισό αιώνα το βιομηχανικό της "παρών" στην Ελλάδα με αξιόλογες επενδύσεις κάνει αυτή την κίνηση αφενός για φορολογικούς λόγους και αφετέρου για να μπορεί να έχει ευκολότερη χρηματοδότηση, αλλά οι θυγατρικές παραγωγικές εταιρείες παραμένουν στην Ελλάδα.
Η αποχώρηση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ αποτελεί πολύπλευρο μήνυμα που δυστυχώς στων ανίκανων και μειοδοτών τα αυτιά δεν φτάνει η …δεν θέλουν να το ακούσουν

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Βιοχάλκο Α.Ε. είναι η μητρική εταιρία του μεγαλύτερου ελληνικού μεταλλουργικού ομίλου εταιριών. Ο Όμιλος περιλαμβάνει 80 περίπου εταιρίες, έξι από τις οποίες οι ΕΛΒΑΛ, ΧΑΛΚΟΡ, ΣΙΔΕΝΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΕΤΕΜ και ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ είναι πρωτοπόρες στον τομέα τους η κάθε μία και είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ παράλληλα έχει στην ιδιοκτησία του ορισμένα αστικά ακίνητα στην Αθήνα και σημαντικές εκτάσεις γης, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1937, εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 1947 και συμπεριλαμβάνεται στο χρηματιστηριακό δείκτη της Μorgan Stanley (MSCI), για την Ελλάδα. 

Προφανές λοιπόν το «ρήγμα» που αποτελεί λοιπόν αυτή η αποχώρηση - έξοδος της μετοχής από το ελληνικό χρηματιστήριο, γεγονός που θα στερήσει απο την ελληνική αγορά περί το 1 δις ευρώ - η σημερινή κεφαλαιοποίηση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

Η ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ πολιτική της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, των δύο πολιτικών συνεταίρων βουλιάζει την χώρα στο τέλμα και την εξαθλίωση και σε συνδυασμό, με τα χειρότερα των τουρκικών χαρατσιών, φορολογικά μέτρα εξαφανίζοντας σιγά σιγά και κάθε δυνατότητα όχι ζωής αλλά επιβίωσης σε αυτήν την χώρα.  

Αετίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π