Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η Κομισιόν ενέκρινε την οικονομική στήριξη της Τουρκίας με 3 δισ. ευρώ για αντιμετώπιση του προσφυγικού


Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η κρίση με την Ρωσία και πασιφανές πως η Τουρκία είναι χορηγός και φανατικός υποστηρικτής των Ισλαμιστών δολοφόνων του ISIS η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη δημιουργία σύστασης ειδικού ταμείου στήριξης της Τουρκίας, ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, με στόχο την αντιμετώπιση της προσφυγικής και της μεταναστευτικής κρίσης, ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. και Τουρκίας την Κυριακή. Να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα που δέχεται όλη την λαθρομεταναστευτική ορδή που η προωθεί η νεοθωμανική κυβέρνηση της Τουρκίας λαμβάνει το γελοίο ποσό της τάξεως των 400εκ. ευρώ. Η διεφθαρμένη ηγεσία της ΕΕ όργανο των αμερικανοσιωνιστών κάνει για μια ακόμα φορά "τεμενάδες" στα αγαπημένα τους παιδιά τους Τούρκους.
Όπως στην ανακοίνωσή της η Κομισιόν, το ειδικό ταμείο θα αρχίσει να εκταμιεύει χρήματα από την 1η Ιανουαρίου 2016, υπογραμμίζοντας ότι τα κεφάλαια θα δοθούν «με τον πιο ευέλικτο και γρήγορο δυνατό τρόπο».
Τα χρήματα αυτά αποτελούν μέρος του πακέτου που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Τουρκία στην προσπάθειά της να κερδίσει την συνεργασία της Άγκυρας στη διαχείριση του μεγαλύτερου προσφυγικού κύματος από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Στόχος της οικονομικής βοήθειας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε στις Βρυξέλλες, είναι να παρασχεθεί «αποτελεσματική» στήριξη στα περίπου 2 εκατομμύρια Σύριους πρόσφυγες που έχουν καταφύγει σε τουρκικό έδαφος. Ξέρουμε βέβαια πως η αποτελεσματικότερη στήριξη θα είναι να τους προωθήσει μέσω των πιστοποιημένων από το τουρκικό κράτος, δουλεμπόρων στην Ελλάδα.
«Στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αναβαθμίσει τη συνεργασία της με την Τουρκία», με κοινούς στόχους να ρυθμιστούν οι ανθρώπινες ροές και να ανασταλεί η λαθρομετανάστευση, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμανς, ο οποίος έχει διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην προσέγγιση μεταξύ Βρυξελλών και Άγκυρας. 
Η Ε.Ε. έχει επίσης υποσχεθεί ότι θα ξεπαγώσει τις «παγωμένες» ενταξιακές διαπραγματεύσεις αλλά και την σταδιακή χαλάρωση της θεώρησης διαβατηρίων για την είσοδο Τούρκων πολιτών στη Ζώνη Σένγκεν.

πληροφορίες από pronews.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π