Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τέλος εποχής για τη ΜΕΡΥΠ στη Λαμία - Έφυγαν τα πρώτα κοντέινερ

                                   
Το στρατόπεδο "Αθανάσιος Διάκος", όπου για περισσότερα από 100 χρόνια είχε την έδρα της η Μεραρχία Υποστηρίξεως, σε λίγες ημέρες θα είναι έρημο και η Λαμία ακόμη πιο υποβαθμισμένη....

Τα πρώτα έξι μεγάλα κοντέινερ αποχώρησαν σήμερα λίγο μετά τις 2:00΄ το μεσημέρι από την ΜΕΡΥΠ για το στρατόπεδο "Νταλίπη" στη Θεσσαλονίκη. 

Για πρακτικούς λόγους οι νταλίκες με τα κοντέινερ βγήκαν από την πύλη του ΚΕΥΠ, με την βοήθεια της τροχαίας που διέκοψε την κυκλοφορία στη Λ. Καλυβιών, ενώ το κομβόι θα συνοδέψει ισχυρή αστυνομική δύναμη μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχισθεί η μετακόμιση, έτσι ώστε να έχει

ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα, αφού από τις 15/9 τα πάντα θα λειτουργούν από τη νέα έδρα της ΜΕΡΥΠ.

<< Σήμερα είναι το τέλος εποχής για την ΜΕΡΥΠ και τη Λαμία. Δεν είναι τυχαίο που κανείς από τους τοπικούς άρχοντες δεν είναι εδώ...>>, είπε ένας από τους παρευρισκόμενους στο LamiaReport.

Μαζί με τα κοντέινερ μετακομίζουν και παρά πολλές οικογένειες στρατιωτικών από τη Λαμία και φυσικά μια ολόκληρη ιστορία ενός αιώνα.

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Στρατηγός Διοικητής της ΜΕΡΥΠ Κωνσταντίνος Βλάχος, μαζί με τους επιτελείς του συντόνιζε την όλη διαδικασία, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΠ 
                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π