Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

«Χρυσός» στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας!


Με μία εκπληκτική εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο και βαθμολογήθηκε με 16.000 από τους κριτές, πήρε την πρώτη θέση στους κρίκους - Αυτό είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ρίο - «Ναι, ρε φίλε! Ναι, ρε Ελλάδα» δήλωσε εκστασιασμένος ο χρυσός Ολυμπιονίκης!
Πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αν ρωτούσες κάποιον μυημένο στον αθλητισμό ποιοι είναι οι αθλητές που μπορούν να χαρίσουν στην Ελλάδα ένα μετάλλιο, το 90% θα απαντούσε «ο Λευτέρης Πετρούνιας».
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής (και πρωταθλητής Ευρώπης) στους κρίκους επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εκτελώντας με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τρόπο το πρόγραμμα του κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο καθώς βαθμολογήθηκε με 16.000 (6.800 βαθμός δυσκολίας, 9.200 στην εκτέλεση) κόβοντας τα πόδια των αντιπάλων του.
«Ναι ρε φίλε…», του φώναξε ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης με το που προσγειώθηκε (με απίστευτο τρόπο) κι αμέσως τον πήρε στην αγκαλιά του αφού ήξεραν ότι είχαν κάνει και με το παραπάνω το καθήκον τους.

Πριν τον Πετρούνια (που ήταν ο δεύτερος αθλητής του τελικού) ο Κινέζος Χάο Γιου είχε τεθεί γρήγορα νοκ άουτ με κακή έξοδο η οποία του κόστισε καθώς βαθμολογήθηκε με 15.400. Πλέον απέμεναν ο Κινέζος Λιου κι ο Βραζιλιάνος Ζανέτι.

Ο Λιου, που είχε προκριθεί πρώτος στον τελικό με 15.900, έκανε πολύ μέτρια εμφάνιση και βαθμολογήθηκε με 15.600, οπότε όλα θα ξεκαθάριζαν στην προσπάθεια του Ζανέτι ο οποίος αγωνιζόταν τελευταίος.

Ο Βραζιλιάνος η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε εντυπωσιακά, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος του έκανε λάθη και η έξοδος του απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί ιδανική…

Όλοι περίμεναν τη βαθμολογία του αλλά οι κάμερες ήταν ήδη στραμμένες στον Πετρούνια, τον οποίο έσπευσε να συγχαρεί πριν ανακηρυχθεί και τυπικά χρυσός Ολυμπιονίκης ο πρόεδρος ης ΔΟΕ Τόμας Μπαχ.

Κι όταν η ένδειξη έδειξε 15.760, ο Λευτέρης χαμογέλασε, αγκάλιασε τον προπονητή του, σήκωσε το κεφάλι ψηλά για να το αφιερώσει στον πατέρα του και έφυγε προς τη σημείο που ήταν η μητέρα του Σοφία για να πάρει την Ελληνική σημαία και να πανηγυρίσει με την ψυχή του. 

πηγή είδησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π