Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Δημοσιογράφοι: Ένας στρατός εξωνημένων και αμόρφωτων, σε αποστολή αποπροσανατολισμού και κάμψης των αντιστάσεων του Λαού των Ελλήνων


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Εξωνημένοι, αμειβόμενοι και αμόρφωτοι που ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου, είναι οι ενδιάμεσοι που έχουν αναλάβει την αποστολή αποπροσανατολισμού και κάμψης των αντιστάσεων του Λαού των Ελλήνων, για όλα όσα του συμβαίνουν.
Σε τρεις στρατηγικούς τομείς, «οι λειτουργοί της ελεύθερης πληροφόρησης», έχουν επιτύχει λαμπρά αποτελέσματα.
Στον τομέα της πτώχευσης της οικονομίας, στον τομέα της κατάπτωσης του αξιακού μας συστήματος και στον τομέα της δημογραφικής μετάλλαξης της ράτσας.
Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία είναι η ίδια. Οι δημοσιογράφοι αυτοί, αμείβονται, πείθονται ή απειλούνται και τελικώς οδηγούνται στην εκλαΐκευση των όρων και των αντιλήψεων που πρέπει να επιβληθούν.  
Στον τομέα πτώχευσης της οικονομίας, ο κυρίαρχος όρος που χρησιμοποιούν για καμφθούν οι όποιες προβλεπόμενες αντιδράσεις είναι«οι μεταρρυθμίσεις».

 Ένας όρος που εμπεριέχει την έννοια της σχετικά βίαιης μεταβολής, που όμως γίνεται για καλό σκοπό. Είναι η διαδικασία που, ‘όπως την εφαρμόζουν, αντί της στοχευόμενης εξυγιαντικής κάθαρσης των προβληματικών διαδικασιών και των ανικάνων παραγόντων, επιβάλει την καύση των χλωρών μαζί με τα ξερά.

Στον τομέα της κατάπτωσης του αξιακού μας συστήματος, ο κυρίαρχος όρος είναι «ο προοδευτισμός». Ένας όρος που εμπεριέχει την έννοια της αναζήτησης του μέλλοντος που όμως, όπως την εφαρμόζουν, γίνεται με τρόπο απορριπτικό του παρελθόντος και του παρόντος. Είναι η διαδικασία όπου, αντί της σταδιακής προσαρμογής των κοινωνιών σε νέες εκφράσεις του αξιακού τους συστήματος, επιβάλλει την αποδοχή παρακμιακών προτύπων ως μοντέρνων και βεβαίως την απόρριψη των φυσικών αξιών, ως ξεπερασμένων.

Στον τομέα της δημογραφικής μετάλλαξης του Λαού των Ελλήνων, ο κυρίαρχος όρος είναι «πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία». Ένας όρος που εμπεριέχει την έννοια της μείξης των φυλών και των πολιτισμών σε μία κοινωνία και που, όπως τον εφαρμόζουν, αποδίδει τον χαρακτηρισμό του μίσους, σαν κυρίαρχο στοιχείο, σε όσους σωστά πιστεύουν και υποστηρίζουν ότι «συνεκτική ουσία των λαών είναι η κοινή εθνοτική και πολιτισμική τους βάση». Είναι η διαδικασία όπου, οι Έλληνες οδηγούνται στην υπογεννητικότητα και στην γήρανση. Στην αποδοχή της καλλιεργούμενης αντίληψης πως είναι αναγκαία η εισαγωγή ξένων εργατών και επιβητόρων. Στην αδιέξοδη παραδοχή ότι δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης στους άοπλους εισβολείς και σε φοβική υποταγή στην εξουσία των κρατούντων κρατικών ή πνευματικών εξουσιαστικών ελίτ.

Είναι τόσα πολλά τα παραδείγματα των όσων γίνονται εις βάρος της λογικής και υπέρ της εθελοδουλίας, που στο τέλος τα βιώνουμε χωρίς να μας προκαλούν αντίδραση. Θα αναφερθώ σε ένα μόνο και σεις αναζητείστε δεκάδες άλλα, υψώνοντας τοίχος προστασίας της αξιοπρέπειάς σας.
Είπε ο δήθεν ευγενής και δήθεν καλοκάγαθος υπουργός κ. Μουζάλας. «Θα ανοίξουμε τις εγκαταστάσεις της Καλογρέζας προκειμένου να φιλοξενηθούν εκεί, για λίγες ημέρες, οι πρόσφυγες που θα το αποδεχτούν οικιοθελώς, μέχρις ότου αποχωρήσουν από την Ελλάδα γιατί δεν έγινε αποδεκτή, από τις αρμόδιες επιτροπές, η προσφυγική τους ιδιότητα».

Μας λέει δηλαδή ότι κρίθηκαν πως δεν είναι πρόσφυγες. Ότι είναι αποδεδειγμένα παρανόμως εισελθόντες στην χώρα μας. Παρ όλη την παραδοχή που κάνει, επιμένει να τους αποκαλεί πρόσφυγες. Και οι εξωνημένοι, αμειβόμενοι και αμόρφωτοι που ασκούν το επάγγελμα του δημοσιογράφου, αναπαράγουν το θέμα μιλώντας και γράφοντας για πρόσφυγες και όχι για λαθρομετανάστες.
Οι έννοιες του λαθρομετανάστη, του παρανόμως εισερχόμενου ή του εισβολέως έχουν χαθεί από το λεξιλόγιο των ενδιάμεσων που υπηρετούν τον κεντρικό σχεδιασμό. Τώρα όλοι όσοι μπουκάρουν, αποκαλούνται πρόσφυγες. Είναι ο πιο πρόσφατος, κυρίαρχος όρος, που αποβλέπει στο να προκαλεί τον ανθρωπισμό μας και να αδρανοποιεί τις άμυνές μας.

Υ.Γ. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις, μετά το χακάρισμα των εγγράφων του Σόρος, για χρηματοδοτήσεις ειδικού σκοπού σε δημοσιογράφους και ΜΚΟ, θα μας αφυπνίσει; 

ενημέρωση Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π