Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Το «Πλεύρησμα» των εθνικιστών


Την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής δέχθηκα  ένα απρόσμενο τηλεφώνημα… «ευχών», από πρόσωπο γένους θηλυκού και με σχέση συγγένειας α’ βαθμού προσφάτως ορκισθέντος βουλευτή της Ν.Δ…
….Βουλευτή, που τα χρόνια της σύντομης χρονικά ακμής του ΛΑΟΣ, τον πήραμε από το χέρι, «μικρό παιδί και άβγαλτο» τότε, και τον γυρίσαμε στις συνοικίες και τις γειτονιές της Α’ Αθηνών και μέσα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις, του διπλασιάσαμε την εκλογική «προίκα» του πατέρα του και από 5.500 σταυρούς τον φτάσαμε στις 11.000 πιστεύοντας ότι εκπροσωπούσε τις εθνικιστικές ιδέες.
Αυτό που αποδείχθηκε ήταν ότι το μόνο που εκπροσωπούσε ήταν ο εαυτός του, η πολιτική του καριέρα, το βουλευτιλίκι με όσα αυτό συνεπάγεται ..

Από τότε που έστριψε δια του «αρραβώνος» με την ετοιμόρροπη τότε παράγκα της ΝΔ δεν σήκωσε το τηλέφωνο του να δώσει εξηγήσεις σε αυτούς που μαζί το προηγούμενο βράδυ άλλα πράγματα σχεδιάζαμε.
Στην συνείδησή μου ο συγκεκριμένος πολιτικός τυχοδιώκτης ανήκει σε αυτούς που πούλησαν την ψυχή τους στον «διάβολο» σαν αποτέλεσμα ηθικής και πολιτικής ρηχότητας και ανεπάρκειας.
Το τηλεφώνημα λοιπόν που δέχθηκα, πέρα από τις .. «ευχές» και τις φιλοφρονήσεις λόγω της ημέρας της εορτής μου είχε σαν συνέχεια το «πλεύρισμα» για τις εκλογές που έρχονται. «εμείς οι δεξιοί τώρα πρέπει να συσπειρωθούμε για να μην βγει ο Τσίπρας»

Θεωρούν προφανώς αυτά τα κυνικά θρασίμια ότι ανοίγοντας την «ατζέντα» των εθνικιστών θα αλιεύσουν σταυρούς για το πολιτικό τους μειράκιον , θεωρώντας ότι θα μας χτυπήσουν στο συναίσθημα μπροστά στον φόβο του κομμουνιστή Τσίπρα! Ξεχνούν βέβαια ότι οι εθνικιστές δεν διαθέτουν ούτε βίλες, ούτε πισίνες  για να φοβηθούν μήπως τις χάσουν.
Ότι είχαμε για την καθημερινή μας επιβίωση το λεηλάτησαν αυτοί οι ίδιοι που σπρώχνονται στα τηλεπαράθυρα των μεγαλοεργολάβων των ΜΜΕ υπερασπιζόμενοι τους Σαμαρο-βενιζέλους, τα μνημόνια τις τρόικες, εξαργυρώνοντας τα προϊόντα της συναλλαγής τους
Αυτό που δεν κατάλαβαν αυτά τα ερπετά είναι ότι την ψυχή των εθνικιστών δεν πρόκειται να την λεηλατήσουν !! Χαιρόμαστε να ακούμε τις φωνές τους να τρέμουν από αγωνία και απόγνωση και προσμένουμε η ζωή να τους ανταποδώσει αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Για τους εθνικιστές (τους πραγματικούς) και τον καταδυναστευόμενο ελληνικό λαό ο άμεσος εχθρός ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δεν είναι ο Τσίπρας αλλά ο Σαμαράς ο Βενιζέλος και η οφ-σορ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ξεπούλησαν την Ελλάδα, δολοφονούν τον ελληνισμό, εξοντώνουν την ελληνική νεολαία και με τις πολιτικές τους έφτασαν τον ΣΥΡΙΖΑ στα πρόθυρα της εξουσίας από το 3% που φυτοζωούσε !
Να τελειώνουμε λοιπόν με αυτές τις ύαινες, να γυρίσουμε το «νόμισμα» ανάποδα και να τελειώνουμε μια και καλή με το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και την μεταπολιτευτική κοινοβουλευτική τυραννία που κατασπάραξε το έθνος.

Συναγωνιστές, τα συστημικά αναχώματα ειδικής αποστολής τύπου Καρατζαφέρη και όλες οι παρενέργειες τους αν μη τι άλλο ξεκαθάρισαν τον εθνικιστικό χώρο από τους γιαλαντζί εθνικιστές. Αυτοί ανοίξανε ήδη τις ατζέντες τους και θα σας «πλευρίσουν» «βοριδοσκοπήσουν» κ.ο.κ. δώστε τους να καταλάβουν ότι η δική μας ψήφος θα είναι η χαριστική βολή στην αλαζονεία τους και τον πολιτικό τους τσαρλατανισμό, ας τους ανταμείψουμε με αυτό που πραγματικά τους αξίζει..Τον πολιτικό τους όλεθρο!

Σπύρος Παπαδόπουλος               

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια συναγωνιστή μου Σπύρο! Αὐτὴ πρέπει νὰ εἶναι ἡ ἀντιμετώπιση ὅλων αὐτῶν ποὺ τόλμησαν νὰ ξεπουλήσουν τὰ ὁράματα τῆς ἰδεολογίας μας, τοὺς ἀγῶνες μας καὶ νὰ φτύσουν στὴ μνήμη συναγωνιστῶν ποὺ ἔφυγαν κρατῶντας μέχρι τὸ τέλος τὸ μετερίζι τῆς ἀντιστάσεως ἀπέναντι στὴν κομματικὴ ἀθλιότητα τῆς Μεταπολιτεύσεως. Καρφὶ στὸ μάτι τους ὁ ἀγῶνας μας, κι ἂν δὲν ἔχουν συνείδηση γιὰ νὰ ντρέπονται, ἂς φροντίσουμε τουλάχιστον νὰ μᾶς φοβηθοῦν κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π