Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Στεφάνι στους ήρωες των Ιμίων και τον Μπικάκη από τον Καμμένο


Αυτό που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο σήμερα το κάνουμε θέμα προς αναφορά. Οι ήρωες που έπεσαν εκείνη την νύχτα στα Ίμια δεν έτυχαν παρόμοιας τιμητικής  ενέργειας από την επίσημη πολιτεία (κυβερνήσεις ΝΔ ΠΑΣΟΚ) αν εξαιρέσουμε κάτι αποτυχημένους δημάρχους (βλ. Β. Μιχαλολιάκο) που έκαναν προεκλογική συγκέντρωση την επέτειο και έστελναν τα ΜΑΤ να αποκλείσουν τους εθνικιστές από την πρόσβαση στο μνημείο. Παλικαριές εντός. Γιατί εκτός ήξεραν να δείχνουν τον "σβέρκο" στους Τούρκους σε κάθε πρόκληση και να λένε ευχαριστώ δημοσίως στους Αμερικανούς. (βλ. Ααρόν Αβουρί) Ο νέος υπουργός Εθνικής Αμύνης όμως, ο Πάνος Καμμένος έπραξε το αυτονόητο και το σωστό.
Προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα. Απέδωσε τιμές μετά από τόσα χρόνια στον ήρωα Μανώλη Μπικάκη που στην Κύπρο ΜΟΝΟΣ του ξεκλήρισε μια ολόκληρη ίλη αρμάτων και τσάκισε ένα ολόκληρο τάγμα τούρκων με 700 στρατιώτες και είχε προταθεί από τον Διοικητή της μονάδας του για το Χρυσό Αριστείον Ανδρείας. Και για πρώτη φορά υπουργός τραγούδησε τον εθνικό ύμνο και συγκινημένος υποστήριξε πως η πολιτεία τιμά με καθυστέρηση των Μανώλη Μπικάκη.
Αποκάλυψε μάλιστα πως το επόμενο διάστημα θα στηθεί Ανδριάντας του ήρωα καταδρομέα στην περιοχή. Εμείς ως εθνικιστές απαλλαγμένοι από αγκυλώσεις και παρωπίδες  επικροτούμε  τέτοιες ενέργειες  και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι και για τις πιο δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα έρθουν. 
Όσοι θέλουν να διαβάσουν το παλαιότερο αφιέρωμα μας στον ήρωα Μανώλη Μπικάκη ας πατήσουν ΕΔΩ

ΥΓ "Ακούγεται" πως ήταν σκηνοθετημένη η ρίψη στεφανιού στα Ίμια αλλά και το επεισόδιο με τις αναχαιτίσεις αεροπλάνων. Όταν υποστηρίζεις  κάτι τέτοιο όμως πρέπει να το αποδεικνύεις αλλιώς γίνεσαι ..σεναριολόγος.   







7 σχόλια:

  1. Υπάρχει Έλληνας που να μην πιστεύει ότι ήταν σκηνοθετημένη η ρίψη στεφανιού στα Ίμια αλλά και το επεισόδιο με τις αναχαιτίσεις αεροπλάνων;

    Καταλάβατε ότι ο καμένος με το να ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ το ελληνικό έδαφος των ιμίων αναγνώρισε ότι είναι γκρίζα ζώνη, αναγνώρισε ότι είναι τουρκικό;

    Δεν μπορώ να το γράψω πιό απλά. Πετώντας ένα στεφάνι ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ και μη τολμώντας να πατήσει το ποδάρι του στα Ίμια τι άλλο είναι δηλαδή;
    Αφού τα ίμια είναι ελληνικά γιατί δεν ανέβηκε σε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ acepites, ο Καμμένος δεν είναι εθνικιστής. Μια χαρά κίνηση ήταν αυτή που έκανε ως υπουργός εθνικής αμύνης σε μια αριστερή και εθνομηδενιστική κυβέρνηση. Ότι δεν τόλμησαν να κάνουν οι ψοφοδεξιοί της ΝΔ τόσα χρόνια. Τώρα γνωρίζουμε πολύ καλά την τακτική, καθώς την έχουμε βιώσει στο πετσί μας, δηλαδή να χτυπάνε ότι πατριωτικό περπατάει, ανασαίνει, πετάει.. Έτσι και η απαξίωση αυτής της ενέργειας του Καμμένου αυτό είναι. Μόνο που οι "γνωστοί" που ανακάλυψαν το σενάριο, αντί να χτυπάνε το γάιδαρο χτυπάνε το σαμάρι.

      Και δεν γινόμαστε ξαφνικά υποστηρικτές του Καμμένου, τον οποίο όπως σήμερα εκθειάζουμε τις σωστές του εθνικές ενέργειες αύριο θα τον κριτικάρουμε και αρνητικά αν πράξει το αντίθετο. Αλλά πως να το κάνουμε, οι πατριωτικές ενέργειες έχουν αξία από όπου προέρχονται. Δεν έχουμε κομματικό συμφέρον αλλά εθνικό.

      Και φυσικά στα γνωστά τηλεκατευθυνόμενα ιστολόγια που κάνουν copy paste την... είδηση δεν αναφέρθηκε πουθενά η απόδοση τιμών στον ήρωα Μανώλη Μπικάκη.
      Εμείς στην δημοσκόπηση που κάναμε ένα 18% εθνικιστών πήγε στο άλλο κόμμα. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο φίλε μου.

      Διαγραφή
    2. Η απόδοση τιμών στον ήρωα Μανώλη Μπικάκη είναι που "ξεβρακώνει" τις πατριωτικές ενέργειες του Καμένου.
      Γιατί ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ πήγε στο μνημείο του ενώ τις άλλες χρονιές;
      Γιατί πήγε στον Μπικάκη, δηλαδή στο ηράκλειο κρήτης που όλοι ξέρουμε ότι είναι νησί και δεν πέταξε και στην εκεί θάλλασα ένα στεφάνι;

      Ή αντίστροφα αφού και τα ίμια δυο μικρούλικα νησάκια είναι και αυτά, γιατί εκεί πέταξε στεφάνι στη θάλλασα;
      Αυτή είναι η συλλογιστική μου και ας βγάλουν οι αναγνώστες τα δικά τους συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    3. Μόλις θα βγει ο Μιχαλολιάκος από την φυλακή ας πάρει ένα σκάφος και ας πάει Έτσι θα αποκαταστήσει και τις φορές που δεν πήγε... Ας πάει και στον Μπικάκη... Α....ας ανάψει βέβαια πρώτα ένα κεράκι στον τάφο των συναγωνιστών του Λεωνίδα Σταθόπουλου και Θόδωρα Καραμπέτσου που τους αγνόησε επιδεικτικά όταν πέθαναν παρ' όλο είχαν αγωνιστεί μαζί χρόνια. Είναι ελάττωμα να κατηγορείς τους άλλους για αυτά που δεν έκανες ποτέ σου αλλά μεγαλύτερο ελάττωμα είναι να έχεις μαύρη ψυχή και να "ξεχνάς" τους πεθαμένους συναγωνιστές σου

      Διαγραφή
    4. Για τον Καμένο μιλάμε σε αυτό το άρθρο. Δεν είμαι ο συνήγορος του Μιχαλολιάκου είμαι ο asepites.
      ΕΓΩ σχολιάζω εδώ πέρα και οι αναγνώστες επαναλαμβάνω ας βγάλουν τα όποια δικά τους συμπεράσματα.
      Δηλαδή επειδή εγώ είμαι Π.Α.Ο.Κ.τσής(και φανατικός μάλιστα), τώρα που το έμαθες "αύριο" μπορεί να με κατηγορήσεις για τις βουλγαρικές σημαίες που είχαν οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες στον τελικό κυπέλου του 1981 με την Αεκ; Που σημειωτέον εγώ τότε ήμουν νιάναρο του δημοτικού;

      Καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Σχολιάζουμε το τώρα του Καμένου και τις πράξεις του.Επικίνδυνες και υποκριτικές.
      Βεβαίως και να κριτικάρονται και οι πράξεις της χρυσής αυγής σκληρά αλλά δίκαια και αντρίκια αλλά όχι σαν "είδος απάντησης".
      Και ξέρεις ότι όσες φορές πήγε ή προσπάθησε να πάει η χρυσή αυγή μέσω εκπροσώπων της, αυτοί συνελήφθησαν από την ακτοφυλακή παλιότερα.

      Διαγραφή
    5. Σωστά δεν είσαι ο συνήγορος του Μιχαλολιάκου αλλά αναπαράγεις τα ψεύτικα σενάρια που διαδίδουν τα χρυσαυγίτικα ιστολόγια. Χωρίς αποδείξεις και πάντα υποθετικά. Λέγε λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει... Πριν από λίγο αναρτήσαμε μια είδηση με τίτλο Το Ευρωκοινοβούλιο θέλει να περάσει ψήφισμα που θα καταδικάζει τον Καμμένο για ξενοφοβία που μεταξύ άλλων γράφει:

      Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο κατέχει και τις περισσότερες έδρες, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Μάνφριντ Βέμπερ, «είπε την Τρίτη ότι θα πιέσει τους κεντροαριστερούς να στηρίξουν (εντός ευρωβουλής) μια απόφαση παρόμοια με εκείνη που είχε περάσει το 2000, όταν ο Γεργκ Χάιντερ της ακροδεξιάς Συμμαχίας για το Μέλλον της Αυστρίας είχε μπει στον κυβερνητικό συνασπισμό».

      Σε εκείνο το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου, ο Χάιντερ αποκαλούταν «ξενοφοβικός και ρατσιστής» και μέσω αυτού οι Ευρωπαίοι ηγέτες καλούταν να θέσουν την αυστριακή κυβέρνηση κάτω από αυστηρή επιτήρηση ώστε να διασφαλιστεί ότι τηρούνταν οι διεθνείς συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
      Το δημοσίευμα επικαλούμενο τις δηλώσεις του Βέμπερ, τονίζει ότι ο Πάνος Καμμένος ο οποίος χρίστηκε από τον ριζοσπαστικό αριστερό πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, υπουργός Άμυνας, «πέταξε με ελικόπτερο την Παρασκευή κοντά στις τουρκικές ακτές (σ.σ. Ιμια), παρακινώντας τα (ελληνικά) μαχητικά αεροσκάφη να μάχονται και στις δύο πλευρές της ιστορικής αντιπαράθεσης».

      Το Reuters συνεχίζει λέγοντας πως ο Βέμπερ, μέλος των Γερμανών Χριστιανωκοινωνιστών είπε για την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην περιοχή των Ιμίων: «Αυτό είναι τρελό και πρέπει να το συζητήσουμε», ενώ περιέγραψε τον νέο συνασπισμό ως μια «ακραία κυβέρνηση» και για αυτό τον λόγο το Ευρωκοινοβούλιο θα πρέπει να υιοθετήσει μια θέση με την οποία να γνωστοποιεί ότι είναι αυτό ήταν απαράδεκτο.
      Ανακαλώντας στη μνήμη του την κίνηση τότε των κεντροαριστερών ευρωβουλευτών να καταδικάσουν την προ 15ετιας συντηρητική κυβέρνηση της Αυστρίας, δήλωσε πως ελπίζει ότι «δεν θα τυφλωθούν από το αριστερό μάτι». Ωστόσο, ήταν συγκρατημένος ως προς την κριτική του απέναντι στην επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να συνασπιστεί με τον Πάνο Καμμένο.

      Αν έχεις καταλάβει όπως ζορίζεται ο... Σαμαράς Βέμπερ για την ύπαρξη Καμμένου στην νέα κυβέρνηση έτσι διαφωνείς και εσύ Προφανώς προτιμούσες να είναι το ποτάμι και ο Μπομπολάκης στην κυβέρνηση για να πηγαίνουν τα πράγματα χειρότερα για την Ελλάδα και να ανεβαίνουν κάποιου τα ποσοστά. Το ζητούμενο δεν είναι όμως τα κομματικά κέρδη αλλά τα εθνικά. Και αυτή την στιγμή που βρίσκεται κάποιος και μιλάει και πράττει πατριωτικά μέσα σε μια εξ ορισμού εθνομηδενιστική κυβέρνηση είναι κέρδος για την πατρίδα..

      μπορείς να διαβάσεις όλη την ανάρτηση εδώ:
      http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_37.html

      Διαγραφή
  2. Μια σημείωση στο πολύ εύστοχο άρθρο: Ο αποτυχημένος δήμαρχος διοργάνωσε φιέστα αποκλειστικά για τον Π.Βλαχάκο, με προφανή σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του κραταιού μανιάτικου στοιχείου, καθοριστικού για την.. Πειραιαρχία..
    Είναι ο ίδιος δήμαρχος που, σαν κλασσικός δεξιός υπουργός, έδωσε εντολή για τον μεσίστιο κυματισμό της γαλανόλευκης, όταν πέθανε ο Φλωράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π