Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

3 Χρόνια ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ: Τα δικά μας γενέθλια!




Ο Κοινός Παρονομαστής συμπλήρωσε 3 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της διαδικτυακής ενημέρωσης. 
Όπως στα νεανικά μας χρόνια χτίζαμε εθνικιστικά μετερίζια, με την ορμή της νιότης και κόντρα σε κάθε «λογική», έτσι και τώρα με την ακατάβλητη νεανική εθνικιστική μας καρδιά, καταγράφουμε ανακεφαλαιώνοντας κάθε μέρα, τρία χρόνια τώρα, τους αγώνες μας τα οράματά μα, τις ιδέες μας , τις στρατηγικές μας, τις τακτικές μας, τις παρακαταθήκες μας.
Όμως δηλώνουμε και καθημερινά παρόντες στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδος μας, παρεμβαίνοντας και διαμορφώνοντας συνειδήσεις, προβάλλοντας θέσεις, επηρεάζοντας άτομα και συλλογικότητες.
Μετά από τρία χρόνια δεν θα απαριθμήσουμε εδώ ούτε τους κόπους ούτε την ηθική ανταμοιβή που νιώθουμε από τα αποτελέσματα, γιατί απλά σαν εθνικιστές νιώθουμε την μοναδική αποστολή μας, να προσφέρουμε όπως αυτό προκύπτει από την βιοθεωρία μας, τον Ηρωικό τρόπο ζωής.

Αυτό όμως που μπορούμε με ικανοποίηση να πούμε είναι ότι πέρα από την εκούσια συσπείρωση αξιολογότατων συναγωνιστών και συνεργατών που προέκυψε στα τρία αυτά  χρόνια παρουσίας του ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ πλαισιώνοντας την συντακτική μας ομάδα με την αρθρογραφία τους.

Οι πολιτικές εξελίξεις δημιούργησαν συνθήκες για μια πιο συγκροτημένη και αποτελεσματική εργασία και παρέμβαση του εθνικιστικού μας ιστολογίου- blog Έτσι, μετά από κοινή «απαίτηση» οδηγηθήκαμε πριν από 3 μήνες σε μια άτυπη συνάντηση όπου μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο προέκυψαν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα με κυριότερο την ανάγκη δημιουργίας μιας πιο συγκροτημένης συλλογικής προσπάθειας ώστε ο εθνικιστικός μας λόγος να αποκτήσει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα και απήχηση στον διαδυκτιακό κόσμο, μια Δεξαμενή Εθνικής Σκέψης (Δ.Ε.Σ.) όπως εύστοχα την διατύπωσε ο συν. Γιώργος Σαγιάς, ιστορικό στέλεχος του κινήματος, διδάσκαλος, δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαμιέων.
Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν ήδη φανεί δίνοντας στον ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ  μια άλλη δυναμική, υπάρχει όμως μπροστά μας μακρύ μονοπάτι μέχρι να βγούμε στο …. «ξέφωτο»
Με συλλογική προσπάθεια λοιπόν, με πίστη, με προσήλωση στους στόχους μας, προχωράμε βήμα-βήμα έχοντας σημαία τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη:
«Για να επιδράσουμε στους άλλους πρέπει να μείνουμε διαφορετικοί από αυτούς»
ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π