Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Λεπέν: Το καθεστώς τους ψυχορραγεί. Τίποτα δεν μας σταματά


Το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν ηττήθηκε..Έτσι τουλάχιστον αποφασίζει ο εκεί εκλογικός νόμος. Τα πονηρά τερτίπια του κοινοβουλευτισμού βλέπετε. Για να πετύχουν αυτήν την ήττα όμως, ενώθηκε όλο το βρώμικο πολιτικό κατεστημένο, κεντροδεξιά, σοσιαλιστές, αριστερά και ακροαριστερά. Όλοι μαζί οι "συνεργάτες" κατάφεραν να φτάσουν λίγο πάνω από το 50% σε πολλές περιφέρειες, ποσοστό που απέκλεισε το Εθνικό Μέτωπο το οποίο έφτασε από μόνο του σε πολλές περιφέρειες μέχρι και 46%!!! Τέτοια ήττα λέμε! 
Στον βορρά η συμμαχία τους επικράτησε με ποσοστό το βορρά 57,5% των ψήφων και η Μαρίν Λεπέν έλαβε ποσοστό 42,5%,
Στα νοτιοανατολικά, η ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν ηγείτο του ψηφοδελτίου, οι κεντροδεξιοί, σοσιαλιστές, αριστεροί κλπ. έλαβαν 54,5% και το Εθνικό Μέτωπο 45,5%!   

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων και στις δύο περιφέρειες ξεπέρασε το 61%, πολύ υψηλότερη σε σύγκριση με τον πρώτο γύρο, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα και σε όλες τις περιφέρειες το Εθνικό Μέτωπο κατάφερε και αύξησε τους ψήφους του. 
Η Μαρίν Λεπέν στέλνοντας το δικό της μήνυμα δήλωσε :
«Τίποτα δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει. Μπορεί να παρακαλάνε και να κινδυνολογούν αλλά το καθεστώς τους ψυχορραγεί».
Τρομοκρατημένος από την δυναμική του Εθνικού Μετώπου ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς προειδοποιεί ότι «Απόψε, δε νιώθουμε καμία ανακούφιση, καμία διάθεση να θριαμβολογήσουμε. Ο κίνδυνος που αντιπροσωπεύει η ακροδεξιά (η γνωστή καραμέλα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος) δεν έχει εξαλειφθεί, απέχουμε πολύ από αυτό».

Το ίδιο ανήσυχος δήλωσε και ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, βασικός ανταγωνιστής της Μαρί Λεπέν στις προεδρικές εκλογές σε 17 μήνες: «Τα υψηλά ποσοστά που συγκέντρωσε το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας θα πρέπει να γίνουν αντιληπτά ως μια «προειδοποίηση» προς όλους τους πολιτικούς» χωρίς βέβαια να αναφέρεται στις αντεθνική πολιτική που εφαρμόζουν και τους οδήγησε σε μια οριακή νίκη-ήττα με την πανστρατιά όλων των κομμάτων του συστήματος.
Είμαστε περίεργοι να δούμε τι διεστραμμένο θα σκαρφιστεί το πολιτικό σύστημα για να αποτρέψει την ανάδειξη της Μαρί Λεπέν σε πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας σε 17 μήνες. Οι επαγγελματίες προβοκάτορες καραδοκούν αλλά είμαστε πεπεισμένοι πως η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου ξέρει με τι έχει να κάνει. Και φυσικά μένει να δούμε στην περίπτωση ανόδου της στην εξουσία, υλοποιήσει την υπόσχεση της πως θα ξηλώσει το πουλόβερ της Ε.Ε.

Δήμητρα Παπαγεωργάκη για τον Κοινό Παρονομαστή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π