Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

GREXIT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση, σταθερή και αταλάντευτη σε αρχές και αξίες, στο πλαίσιο της ενωτικής Εθνικής-Πατριωτικής πρωτοβουλίας που πρώτη αυτή έχει αναλάβει το βαρύ -αλλά όχι ακατόρθωτο - φορτίο, μέσα στο χώρο των Εθνικιστικών - Πατριωτικών κινήσεων , δηλώνει τα εξής και περιμένει από όλους να πάρουν δημόσια θέση:
Με αφορμή την έξοδο της Βρετανίας από την οικονομική δικτατορία της Ευρώπης ,παρ'όλη την προπαγάνδα των παγκόσμιων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των πολιτικών που είναι υποτελείς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ζητάμε τις θέσεις όλων των Ελλήνων που αντιστέκονται!

Τα υφιστάμενα “πατριωτικά” και “εθνικιστικά” κόμματα του βρώμικου κοινοβουλευτισμού , πραγματοποιούν τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην ιστορία του Πατριωτικού χώρου, παίρνοντας θέση υπέρ του Ευρώ και της Τρομοκρατίας της Ε.Ε., ενώ κάθε Εθνική Φωνή στην Ευρώπη τάσσεται εναντίον τους!
Ο ελληνικός λαός υποφέρει από τα οικονομικά δεινά και την ανθελληνική πολιτική που απειλεί όσο ποτέ την Εθνική μας συνοχή, ενώ κάποιοι με το μανδύα του Πατριωτισμού, απολαμβάνουν βουλευτικούς μισθούς και σωπαίνουν στη βολή τους.
Η Λ.Ε.Π.ΕΝ.: Δηλώνει ΑΝΟΙΧΤΑ υπέρ της εξόδου της χώρας μας από τη Συμμορία των οικονομικών εγκληματιών της Ευρώπης. Εναντίον της Ευρώπης του πολυπολιτισμού, των ανοιχτών συνόρων και του Ισλάμ . Εναντίον του δολοφονικού κοινού νομίσματος που για χάρη του άνθρωποι εξαθλιώνονται οικονομικά για να απολαμβάνουν οι λίγοι.
Η Ευρώπη είμαστε εμείς οι Έλληνες, ο πολιτισμός μας που προσπαθούν να διαλύσουν και η γλώσσα μας που κινδυνεύει όσο ποτέ από αγράμματους και αμόρφωτους υπουργούς Παιδείας!
Ζητάμε να πάρουν όσοι δηλώνουν συναγωνιστές και τα κινήματά τους, θέση υπέρ του GREXIT, για να προλάβουμε όλο το κακό που είναι προ των πυλών. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι ΔΗΜΟΣΙΕΣ και καθίστανται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.
Ο δρόμος αυτός δεν έχει πισωγυρίσματα και είναι ξεκάθαρος. Είμαστε οι μόνοι που απέμειναν να σηκώσουν στις πλάτες τους την Εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Οι δικαιολογίες αποτελούν δειλία!
Δεν είναι μόνο δική μας απαίτηση. Το απαιτούν 3.000.000 άνεργοι Έλληνες και άλλοι τόσοι που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Γρ. Τύπου Λ.Ε.Π.ΕΝ.

4 σχόλια:

  1. Και αυτό το κόμμα προβλέπω-και βάζω και στοίχημα-ότι θα το λοιδωρήσουν και θα το κράξουν διά-φο-ροι εθνικιστές και πατριώτες και εθνικοκοινωνιστές.

    Και ποιοί συγκεκριμένα;
    Μα φυσικά αυτοί που για να μπουν στον αγώνα με το "χ" ή το "ψ" ή το "ω" κόμμα θέλουν ανταλλάγματα.
    Θέλουν και ζητούν "...την Άρτα και τα Γιάννενα.."
    Νομίζω είμαι σαφέστατος.

    Καλά κάνουν, γνώμη τους, δικαίωμα τους.

    Αλλά από το να κράζεις την Χρυσή Αυγή ή το όποιο εθνικιστικό κόμμα ΜΕΧΡΙ το να μην κάνεις τίποτε απολύτως εσύ(π.χ. να φτιάξεις ένα δικό σου κόμμα με τις δικές σου θέσεις) υπάρχει χαώδης απόσταση.

    Και ο κόσμος την βλέπει αυτήν την απόσταση.
    Και ο κόσμος ξέρει την παροιμία "δάσκαλε που δίδασκες..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αναφέρεσαι στην παροιμία "δάσκαλε που δίδασκες..." για μια ακόμη φορά με γυρνάς στο παρελθόν. Τότε που οι εθνικιστές είχαν φτιάξει κόμμα και αγωνίζονταν να κάνουν τον εθνικισμό πολιτική προοπτική, μιλώ φυσικά για το ΕΝΕΚ και οι Χρυσαυγίτες, (ναι αυτοί που σήμερα αρνήθηκαν την τότε ιδεολογία τους) όχι μόνο δεν στήριξαν την προσπάθεια των εθνικιστών αλλά την πλευροκοπούσαν, την λοιδορούσαν και την αντιμετώπιζαν ως εχθρική.

      Για να μαθαίνεις και ιστορία αφού σε ενδιαφέρει..

      Διαγραφή
    2. Υπερείδη
      Βλέπεις τι γράφω παραπάνω->"...Καλά κάνουν, γνώμη τους, δικαίωμα τους..."
      Αλίμονο αν δεν κριτικάρουμε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ το ο,τιδήποτε με σκοπό την διόρθωση των όποιων κακών κειμένων.

      Το κόμμα/κίνημα ΕΝΕΚ όμως δεν διαλύθηκε/σταμάτησε την λειτουργία του το 1991 επειδή κάποιες εκατοντάδες χρυσαυγίτες της δεκαετίας του ΄80(και πολλούς είπα ότι υπήρχαν τότε) του κάνανε εχθρική κριτική και δεν το στήριζαν όπως γράφεις.

      Και που μπορεί να έχεις και 100% δίκιο σε όσα αναφέρεις, εγώ δεν μπορώ να ξέρω.
      Τέλος πάντων.
      Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει.
      Και το γράφω πραγματικά ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ το τελευταίο.

      Διαγραφή
    3. Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι εντοπίζω ένα "λάθος" του ΕΝΕΚ: Που δεν απευθύνθηκε όταν ξέμενε από χρήματα στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής να μας δείξει τον τρόπο πως να επιβιώσουμε οικονομικά και να μην αναστείλουμε(ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει με τους παλιοΕΝΕΚίτες..) την λειτουργία του, όπως τα κατάφερε εκείνη.
      Βέβαια δεν νομίζω να μας έδιναν την "μυστική συνταγή" φοβούμενοι πως μπορεί να μας είχαν ακόμα εμπόδιο στον δρόμο τους. Γιατί αν υπήρχε το ΕΝΕΚ μόνο για εθνικισμό δεν θα μπορούσαν να μιλήσουν γιατί οι εθνικοσοσιαλισταράδες τον χρησιμοποιούσαν ως φράση κοροϊδίας. Και μας εξέπληξε ευχάριστα όταν οι καταγόμενοι από τις στέπες της Ουγγαρίας( όπως υποστήριζε ο Ν.Μ.) αποδεχόντουσαν το αυτόχθονο της Ελληνικής φυλής σε άρθρο του ΕΜΠΡΟΣ και όχι την Ινδοευρωπαική μπούρδα

      asepites ειλικρινά αποδέχομαι αυτό το καλοπροαίρετα και εκτιμώ τις παρεμβάσεις σου αλλά έχουμε περάσει πολλά που ίσως εσύ δεν γνωρίζεις και συναγωνιστές του ΕΝΕΚ που προσχώρησαν στην ΧΑ τα ξέχασαν.

      Παρ όλα αυτά όμως ο Κοινός Παρονομαστής δεν αρνήθηκε ποτέ την προβολή και την σελίδα του στην ΧΑ Αυτοί από φόβο δεν μας έστειλαν ποτέ μια δημοσίευση ένα άρθρο μια ανακοίνωση να βάλουμε. Αντίθετα με το Ε.Μ. που και αυτοί μόλις τους κριτικάραμε μας έβγαλαν από την σελίδα τους. Το ίδιο και ο Ε.Κ. πρόσφατα
      Σε χαιρετώ

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π