Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

4 Χρόνια ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ


Ένα σύγχρονο όπλο στον Αγώνα κατά του Συστήματος και της Παρακμής

Στη μακραίωνη ιστορία του, ο Ελληνισμός έζησε και ξεπέρασε νικηφόρα πολλές και βαθιές κρίσεις. Πάντοτε χάρη στον συνδυασμό του ισχυρού του βιολογικού υποστρώματος και της ιδιαίτερης ψυχοπνευματικής του δομήσεως.
-Με όπλα, την διαχρονικά παντοδύναμη και πλούσια πνευματική δημιουργία του έθνους μας και τις πάντοτε επίκαιρες και αποτελεσματικές δημιουργικές της εκφάνσεις,
 -με οδηγούς τους Ήρωες, τους Ηγέτες και τους Σοφούς μας, γεννημένους από την επιλεκτική δράση της Ιστορίας και των ισχυρών της προκλήσεων στο βιολογικό μας υπόστρωμα,
ο Ελληνισμός όχι μόνο επέζησε από τις δοκιμασίες του αλλά ακολουθώντας το πεπρωμένο του, του Εξανθρωπισμού της Οικουμένης, σε διαδοχικούς πολιτιστικούς κύκλους παγκόσμιας εμβέλειας και ακτινοβολίας, διαδραμάτισε μοναδικά σημαντικό ρόλο στο πανανθρώπινο γίγνεσθαι, αφήνοντας τη μοναδική και ανεξίτηλη σφραγίδα του τόσο στον ευρωπαϊκό πολιτισμό όσο και στο παγκόσμιο μετείκασμά του. 

Ο μοναδικός  Ίων Δραγούμης, ο πατέρας του Ελληνικού Εθνικισμού και άσβεστος φάρος του σύγχρονου Ελληνισμού, δολοφονήθηκε στοχευμένα από τα Δημοκρατικά Τάγματα του βενιζελικού παρακράτους, κατόπιν «άνωθεν» εντολής (Ρέπουλης -Μπενάκης) του τότε θεμελιούμενου και σήμερα γερά ριζωμένου οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου (αυτού που καταστρέφει το λαό μας και ξεπουλάει τη χώρα μας), γιατί έπρεπε να βγεί τότε από τη μέση, ο Ηγέτης και ο Σοφός που θα μπορούσε να οδηγήσει τον Ελληνισμό στην Νέα Σύνθεση και όχι στις σκολιές ατραπούς που τον οδήγησε αυτό το ξενόδουλο και εγωπαθές κατεστημένο, την πρωτοφανή συρρίκνωση του Ελληνισμού μετά την Καταστροφή του 1922, διχασμό, εμφυλίους πολέμους με ξενοδουλεία αμφοτέρωθεν, εθνικές ήττες, υποχωρήσεις και συμφορές).

Είναι πλέον γενικά αποδεκτό, ότι ο Ίων Δραγούμης ήταν η μόνη προσωπικότητα που μπορούσε να αντιταχθεί στη βενιζελική λαίλαπα και η ανάληψη της πρωθυπουργίας απ’ αυτόν  θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά την ελληνική ιστορία μέχρι και τις ημέρες μας, ανατρέποντας τα σχέδια των ολετήρων του έθνους μας.
Από την πρώτη μας νιότη, πολλά χρόνια πριν, συνταγμένοι στις δυνάμεις του εθνικιστικού αγώνα στο Κίνημα αρχικά, στην ΕΝΕΠ και το ΕΝΕΚ αργότερα, παρόντες πάντοτε σε όλες τις τακτικές προσπάθειες του εθνικιστικού κινήματος σταθερά αντίπαλοι του πολιτικού κατεστημένου της «δεξιάς» και της «αριστεράς» που πάντα έσπερνε τριβόλους και προδότες στο δρόμο αλλά και στα σπλάχνα μας, οι σκέψεις του Ίωνα Δραγούμη όπως και του άλλου διανοητή μας του Περικλή Γιαννόπουλου, υπήρξαν το μόνιμο Ευαγγέλιο και προσευχητάρι μας.
Η ώριμη πια γενιά των εθνικιστών της δεκαετίας του 70, ανδρώθηκε με τα νάματα της αστείρευτης αυτής πηγής απ’ όπου αντλούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και το ζωογόνο ύδωρ που τροφοδοτεί την δυναμική ανάπτυξη της ιδεολογίας και του αγώνα μας.

Με διπλό οδηγό των πολιτικών αποφάσεων και ενεργειών:
  1. την μοναδική ρήση του Ίωνα Δραγούμη:  «Ο καθένας πρέπει να φαντάζεται πως αυτός πρέπει να σώσει το έθνος του.» και
  2. την αποτελεσματική χρήση σαν όπλα στις κρίσιμες και νικηφόρες στιγμές της ιστορίας μας, των πλέον σύγχρονων επιστημονικών αρχών και της τεχνολογίας αιχμής, (Οπλιτική, Μακεδονική και Λοξή Φάλαγγα, τριήρης, πολεμικές μηχανές, Υγρόν Πυρ, πρωτοπόρα πολεμική χρήση της Αεροπορίας στους Βαλκανικούς πολέμους και πάρα πολλά ακόμη).

υλοποιήθηκε 4 χρόνια πριν, η δημιουργική και γόνιμη σύνθεση του αποστάγματος 40 ετών εθνικιστικού αγώνος στην πλέον σύγχρονη διαδραστική μορφή επικοινωνίας, με την μορφή του δικτυακού τόπου ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ( http://koinosparanomastis.blogspot.gr/), που η ανοδική του πορεία προδιαγράφει το λαμπρό μέλλον του τόσο σαν παράγοντα κωδικοποιήσεως, επικαιροποιήσεως και αναδείξεως της Εθνικιστικής Κοσμοθεωρίας και των πολιτικών της πρακτικών όσο και σαν συμμετόχου στην εξέλιξη και διαμόρφωση των τακτικών που θα ακολουθήσει το κίνημά μας στο μέλλον.
Πρόκειται αναμφίβολα για ένα μετερίζι και συγχρόνως για ένα υπερσύγχρονο όπλο ιδεολογικού και πολιτικού αγώνος που επιβάλλεται να ενισχύσουμε, βελτιώσουμε και χρησιμοποιήσουμε καθημερινά στον πόλεμό μας εναντίον ενός συστήματος που απατηλά φαίνεται παντοδύναμο ενώ είναι πια τόσο παρηκμασμένο και σάπιο που αρκεί ένα κατάλληλα στοχευμένο πλήγμα για να σωριαστεί σε ερείπια.

Για τον Κοινό Παρονομαστή το μέλος της συντακτικής του ομάδος

Κώστας Καρδαράς –Ιατρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π