Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Δεκάδες τα εθνικά εγκλήματα κατά της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού, σε 45 μόλις χρόνια


του Νικηφόρου Λυκίδη 

Στη Νέα Δημοκρατία γιόρτασαν τα 45 χρόνια από την ίδρυσή τους και στην σχετική λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν καταγράφουν σαν βασικά τους επιτεύγματα τα εξής:
«Είμαστε η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και είναι ταυτισμένη με την πορεία της χώρας από τη Μεταπολίτευση και μετά. Από την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας, την ένταξή μας στην ΕΟΚ, μέχρι τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που κράτησαν την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα και μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
Να πούμε και εμείς μερικά απ’ όσα έκαναν αλλά “τα ξεχνούν”:
*Η Ανάληψη της εξουσίας από τον ιδρυτή τους με ορκωμοσία ενώπιον του Δικτατορικού Προέδρου Φαίδωνος Γκιζίκη με την ανοχή του Ταξιάρχου Ιωαννίδη.
*Η κατάληψη του 32% της Κύπρου από τους Τούρκους χωρίς καμία αντίσταση γιατί «η Κύπρος ήταν μακριά».

*Η Φυλάκιση δεκάδων αξιωματικών για αδικήματα που δεν υπήρχαν στη νομοθεσία μας, όταν οι πράξεις διεπράχθησαν, και η άρνηση αποφυλάκισής τους μέχρι του θανάτου τους.

*Η Παρωδία του λεγόμενου “Πραξικοπήματος Πυτζάμα” και η αποστρατεία και δίωξη εκατοντάδων χαμηλόβαθμων αξιωματικών (όπως τώρα ο Ερντογάν στην Τουρκία).

*Η αλλαγή του πολιτεύματος δύο φορές μέχρι σήμερα.

*Η Νομιμοποίηση του ΚΚΕ χωρίς ταυτόχρονη αποκήρυξη των εγκλημάτων που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού.

*Οι συνεχείς Κηδείες δημοσία δαπάνη κορυφαίων φονιάδων του λαού.

*Η Παράδοση της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της ιστορικής μνήμης των Ελλήνων, στην αριστερά της ντροπής.

* Η Ένταξη της Ελλάδος στην ΕΟΚ χωρίς καμία προετοιμασία και χωρίς δημοψήφισμα.
*Η Τροποποίηση του Συντάγματος με ένταξη ρητής αναφοράς που προβλέπει ότι «δεν είναι προδοτική πράξη η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αν αυτό γίνεται για δημόσιο συμφέρον».

*Η Υπογραφή δύο μνημονίων και η πιστή εφαρμογή του υποχρεώσεων του τρίτου.

*Οι Διαγραφές δεκάδων στελεχών της δεξιάς πτέρυγας του κόμματος, που οδήγησαν τελικά στην αλλαγή της φυσιογνωμίας του κόμματος και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

*Οι Ευθύνες για την οικονομική κατάρρευση που μας οδήγησε στα Μνημόνια και στο καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας.

*Η Γιγάντωση της Οικογενειοκρατίας! Από την αρχηγία του κόμματος μέχρι την κατάληψη των κυβερνητικών αξιωμάτων και την προώθηση στις κορυφαίες θέσεις υψηλών οικονομικών αποδοχών.

*Η ανεκτικότητα στο Μεταναστευτικό. Αποδέχθηκαν και ευνόησαν την παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα 2.000.000 αλλόφυλων και παρανόμως εισελθόντων μεταναστών.

*Η Παράδοση των Πομάκων της Θράκης σε Τουρκική επικυριαρχία και η ανοχή σε δράσεις τουρκοποίησης πληθυσμών στην Θράκη.

*Η Καταστροφή της παραδοσιακής γλώσσας των Ελλήνων και επιβολή γλωσσικής πενίας με την χρήση της δημοτικιάς, του Μονοτονικού και την αλόγιστη χρήση ξενόγλωσσων όρων.

*Η Περιθωριοποίηση χιλιάδων πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, λόγω φρονημάτων, με την κατηγορία ότι έχουν ακροδεξιά πολιτικά πιστεύω.

*Η Συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, που επέφερε αδρανοποίηση των πολιτικοϊδεολογικών ανακλαστικών του πολιτικού χώρου που τους ψήφιζε παραδοσιακά.

*Η Αποδοχή και προώθηση σεξουαλικών προτύπων, σχέσεων, και θεσμών,  ανατρεπτικών για το αξιακό σύστημα της ελληνικής κοινωνίας.

*Η ανοχή που επιδεικνύουν στο σημερινό Πρόεδρό τους ο οποίος διακηρύσσει ότι αρνείται το δικαίωμα των αυτοχθόνων Ελλήνων να είναι οι κάτοικοι και κυρίαρχοι της πατρίδας που φύλαξαν επί αιώνες με μόχθο, αίμα και θυσίες οι προηγούμενες γενεές. Αντιθέτως, διακηρύσσει, σε κάθε ευκαιρία, την προτίμησή του σε μετατροπή της Ελλάδας σε κράτος πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό.

Σαν κόμμα η Νέα Δημοκρατία κέρδιζε τις εκλογές (όπως αργότερα και το ΠΑΣΟΚ), με εξαγορές ψήφων και μεταφορά του κόστους των χρεών της από τα δανεικά και αγύριστα που έπαιρνε, (150.000.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 50 δισεκατομμύρια δραχμές) στις πλάτες της Ολυμπιακής Αεροπορίας που μετέφερε απλήρωτη καραβάνια ψηφοφόρων (έκλεισε υπερχρεωμένη), της Αγροτικής Τράπεζας (πουλήθηκε 1 ευρώ λόγω πτώχευσης) και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος που αγοράσθηκε κοψοχρονιά από ξένα funds (όπως και η Alpha και η Eurobank).
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι συντηρούν και αποδέχονται την ύπαρξη ενός τέτοιου κόμματος στην πολιτική σκηνή και στην ηγεσία της Ελλάδος. Σαν μόνη λογική ερμηνεία που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι «τα άλλα κόμματα του κοινοβουλίου έχουν ακόμα χειρότερο ιστορικό και, βεβαιωμένα, αντεθνική δράση».

Νικηφόρος Λυκίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π