Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

η αυτοί η εμείς


  Σαν Έλληνας εθνικιστής ότι άσχημο συμβαίνει στη χώρα μου με πονάει. Από ένα σκουπίδι που βλέπω πεταμένο στον δρόμο μέχρι ένας δάσος που καίγεται. Πνιγόμαστε μέσα στο συναίσθημα αφού και ο ίδιος ο εθνικισμός είναι αντίστοιχος με συναισθήματα όπως η αγάπη ο θυμός ο έρωτας  το μίσος .
Ποτέ δεν υπήρξα συνομωσιολόγος γιατί διδάχθηκα τον ηρωικό τρόπο ζωής του Γιάννη Συκουτρή, ενώ αντίθετα αυτός που λατρεύει τις συνομωσιολογίες,  έχει μια απλή φιλοσοφία που κρατά το ενδιαφέρον ανεβασμένο στη μίζερη ύπαρξή του: το τίποτα δεν είναι τυχαίο . Δυστυχώς όμως όσο και να προσπάθησα να παρακάμψω, αυτό το σκεπτικό στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν τα κατάφερα. Γιατί πολύ απλά όλα αυτά που συμβαίνουν στο έθνος μας  τελικά μόνο τυχαία δεν είναι .Υπάρχει σχέδιο και είναι σε εξέλιξη .Στόχος είναι η εθνοκτονία ο ολοκληρωτικός αφανισμός της Ελληνικής φυλής .

Το πολιτικό σύστημα με αφορμή την οικονομική κρίση εφαρμόζει μια έμμεση καλά καμουφλαρισμένη  γενοκτονία .Η υπογεννητικότητα είναι ήδη γεγονός αφού μειωθήκαμε κατά ένα εκατομμύριο Έλληνες σε δέκα μόλις χρόνια .Η πρόβλεψη για το τέλος της δεκαετίας είναι ότι θα φτάσουμε τον πληθυσμό του 1970 .Το 2001 που έγινε η προτελευταία δημοσκόπηση, πριν το 2009 υπήρχε μια σημαντική λεπτομέρεια : Οι αλλοδαποί στην Ελλάδα ήταν κοντά στις 300.000 ενώ σήμερα ξεπέρασαν το 1.500.000 !
Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει , αλλά αντίθετα τους εξωθεί στο να τιμωρήσουν μέσω δυσβάστακτων οικονομικών μέτρων και αφαίρεση προνομίων, τις πολύτεκνες οικογένειες δίνοντας παράλληλα το σύνθημα-παράδειγμα προς αποφυγή  σε όσους θέλουν και μπορούν να κάνουν παιδιά .
Οι νέοι της Ελλάδας έχουν βγάλει από το μυαλό τους την δημιουργία οικογένειας αφού κάτι τέτοιο με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες που επιβάλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι  προστάτες μας  είναι λογικά αδύνατον .

Κάθε μέρα πληροφορούμαστε όχι από τα ΜΜΕ , μιας και φροντίζουν να μην φτάνουν όλα στα αυτιά μας , αλλά από το διαδίκτυο και τα blogs τις δολοφονικές ενέργειες που δέχονται οι ομόφυλοι μας .Το αστυνομικό δελτίο δεν προλαβαίνει να καταγράφει περιστατικά . Βασανίζουν ,ξυλοκοπούν, καταστρέφουν αλύπητα, επιτίθενται ,ληστεύουν,βιάζουν και στο τέλος δολοφονούν Έλληνες πολίτες .
 
Οικογένειες ολόκληρες ξεκληρίζονται αφού οι δολοφόνοι γαλουχημένοι από την ίδια τους την θρησκεία και την κουλτούρα τους έτσι, δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να κάνουν χρήση πολεμικών όπλων Kalashnikov ,που οι ευεργετηθέντες Αλβανοί γείτονες  από τις ελληνικές κυβερνήσεις φρόντισαν να εισαγάγουν κατά χιλιάδες .Για να πετύχουν πιο γρήγορα τον στόχο τους έχουν αφήσει ασύδοτους τους αλλοδαπούς οι οποίοι έχοντας  την συμπαράσταση των αριστερών κομμάτων και των ΜΚΟ να κάνουν την εθνοκτονία πράξη, στο σχέδιο τους .
Η Νέα Δημοκρατία με την νέα ηγεσία της ,έρχεται να επιβεβαιώσει μέσω της κυβίσθησης που κάνει στο λαθρονομοσχέδιο του Ραγκούση ότι είναι στο κόλπο .Αν ανατρέξουμε βέβαια στο παρελθόν ,το λαθρονομοσχέδιο θα έπρεπε να λέγεται νόμος Παυλόπουλου ,αφού ο ίδιος ο Πάκης είχε αναθέσει στον ανθέλληνα Αλιβιζάτο να τον συντάξει και τον παρουσίασε με υπερηφάνεια στο Ζάππειο το 2009.
Το κερασάκι στην τούρτα που τελικά έκανε το πολιτικό σύστημα  να τρίβει τα χέρια του ,είναι η ξαφνική έξαρση το φαινόμενο ντόμινο περιστατικών αυτοκτονίας.
Δυόμιση χιλιάδες Έλληνες αποφάσισαν να «δραπετεύσουν» από τα οικονομικά και ψυχολογικά αδιέξοδα . Νέοι άνθρωποι που δεν αντέχουν να βρεθούν άστεγοι δεν μπορούν να διανοηθούν να μπουν στη σειρά για συσσίτιο προχωρούν σε μια κίνηση αυτοκαταστροφική - ματ .

Και ο κύκλος κλείνει με τον εποικισμό που έχει ξεκινήσει το κόμμα των πολιτικών κομμάτων. Ανοίγοντας την κερκόπορτα με την υπογραφή της συνθήκης Δουβλίνο II  εποικίζει σαν άλλος Μπραήμης την Ελλάδα με ορδές τριτοκοσμικών μουσουλμάνων που γεννοβολάν σαν τα κουνέλια. Από την άλλη η Ευρώπη μη μπορώντας να αντέξει άλλους πληθυσμούς μεταναστών και μη έχοντας ανάγκη εργατικού δυναμικού μετατρέπει την Ελλάδα σε σκουπιδοτενεκέ της, αλλά την ετοιμάζει παράλληλα με τις άλλες οικονομικές ενέργειες να λειτουργήσει  ως εργοστάσιο της . Και σε αυτούς φροντίζει να κλείνει τα μάτια ,στις παρανομίες τους ,στο παρεμπόριο ,στην φοροδιαφυγή ,στην πορνεία ,στη διακίνηση ναρκωτικών, για να τους ενισχύει .Ολόκληρες γειτονιές μετατρέπονται μέσα σε λίγο χρόνο σε γκέτο διώχνοντας τους κατοίκους  που μεταβάλλονται  σε εσωτερικούς μετανάστες στην ίδια τους την χώρα .

Ναι το πιστεύω για την συγκεκριμένη περίπτωση .Δεν είναι οι οικονομικές εξελίξεις και η παγκοσμιοποίηση υπεύθυνες ,που για πρώτη φορά στην ιστορία της κινδυνεύει η ελληνική φυλή . Έχουμε ζήσει στο παρελθόν και οικονομικές κρίσεις ,κακουχίες ,πείνα, εξαθλίωση πολέμους και σκλαβιά .Ποτέ δεν γονατίσαμε .Όμως φαίνεται ότι ο σιωνιστής  εχθρός μας  ,μελέτησε καλά τα πράγματα τις αντιδράσεις μας τα αντανακλαστικά μας τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας και χωρίς να βιάζεται ,μεθοδικά έχει αρχίσει να υλοποιεί το σχέδιο εξαφάνισης του μεγαλύτερου και προαιώνιου εχθρού του : Του Ελληνισμού

Τους Γενίτσαρους τους Πηλιογούσηδες και τους προσκυνημένους τους ξέρουμε .Και αυτοί ποτέ δεν λείψανε από κάθε εθνικό αγώνα .Μάθαμε να αγωνιζόμαστε με πισώπλατες μαχαιριές. Και μας έμαθε ο Γέρος του Μωριά  πώς να τους αντιμετωπίζουμε και πώς να τους νικάμε .  

Ένα είναι το εμπόδιο ,το μοναδικό για την υλοποίηση του σχεδίου τους .Ο Ελληνικός Εθνικισμός .Αν δούμε τα μηνύματα και αποκωδικοποιήσουμε τα γεγονότα θα καταλάβουμε ότι αυτήν την χρονική στιγμή το έθνος μας καλεί –μας φωνάζει να είμαστε όλοι ενωμένοι χωρίς ατέρμονες περιχαρακώσεις Και πρέπει εμείς οι εθνικιστές να κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες ,να έχουμε σαν παράδειγμα προς αποφυγή       «συναγωνιστές ›› που έριξαν την ασπίδα και μας άφησαν την πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα ,για προσωπικό τους συμφέρον χωρίς συλλογικές αποφάσεις του εθνικιστικού κινήματος .Οι σειρήνες είναι αυτές που μας φωνάζουν ,μέσα στην δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουμε ,έλα να γλείψεις και συ το κοκαλάκι να κερδίσεις και συ κάτι από τους αγώνες σου .Δε βλέπεις τους άλλους ; Γραβάτες ,κοστουμάκια ,καλά αυτοκίνητα ,προβολή ,χρήματα και υποτακτικούς .Δε θες και συ ;
Όχι ! Δε ζυγιάζω – Δε μετρώ –Δε βολεύουμε –Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι  
Διαλέγω τον ανήφορο γιατί κατά κει με σπρώχνει η καρδιά μου .Απάνω φωνάζει και την ακολουθώ με εμπιστοσύνη Μη με ρωτάτε αν θα νικήσουμε Οι εθνικιστές ποτέ δε ρωτάνε .Εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει και ας γίνει ότι είναι να γίνει .

Υπερείδης Γλαύκιππος      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π