Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Γ. Καρατζαφέρης – Ο λόγος του «συμβόλαιο» αλλά….. του άξιζε μια ανθοδέσμη !


Ας πούμε λοιπόν κύριε πρόεδρε και κύριε Αιβαλιώτη τα πράγματα με το όνομά τους , που δώσατε «ρεσιτάλ» εναντίον της Χρυσής Αυγής κατά την προεκλογική περίοδο  και όχι μόνον…(μέγα προπαγανδιστικό λάθος).
   Ένα χρόνο πριν τις περιφεριακές και δημοτικές εκλογές του 2010 ο πρόεδρος κ. Γ. Καρατζαφέρης άφησε να διαρρέει στο κόμμα η πρόθεσή του (για απόφαση επρόκειτο) να στηρίξει στον Δήμο των Αθηναίων την υποψηφιότητα Κακλαμάνη ,γεγονός που δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις τόσο στις κομματικές οργανώσεις του Δήμου της Αθήνας όσο και στους οπαδούς του κόμματος ,ανάλογες αντιδράσεις υπήρξαν και από τους τρεις βουλευτές Βορίδη, Βελόπουλο, Πλεύρη με αποτέλεσμα
να εξοργισθεί ο πρόεδρος και να πει απίστευτα πράγματα από την εκπομπή του μια δυο μέρες μετά της Παναγίας τον Αύγουστο του 2010 με αποκορύφωση την υπόδειξη προς στελέχη μέλη και οπαδούς που αντιδρούσαν έντονα «αυτή είναι η απόφαση και σε όποιον δεν αρέσει να ανοίξει την πόρτα και να φύγει!!»

Όπως μάθαμε εκ των υστέρων ο πρόεδρος είχε δώσει τον λόγο του στον Νικήτα Κακλαμάνη ένα χρόνο πριν ότι θα τον στηρίξει και τον λόγο του δεν μπορούσε να τον πάρει πίσω…πιστεύοντας ότι θα ανάγκαζε και τον Σαμαρά να στηρίξει Κακλαμάνη ο οποίος δεν έβλεπε με καλό μάτι την υποψηφιότητα του π.δημάρχου Αθηναίων και όπως απεδείχθη δεν στηρίχθηκε στην ουσία..(Η θεωρία της πολυκατοικίας )

Η προσωπική λοιπόν επιλογή του προέδρου απέτυχε παταγωδώς αφού ούτε ο Κακλαμάνης εξελέγη  ούτε οι πέντε (5) από τους έξι υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του ΛΑΟΣ εξελέγησαν ,οι τέσσερις μάλιστα «πάτωσαν» και τα προσχήματα τα έσωσαν στην 6η δημοτική κοινότητα με την εκλογή του Δημήτρη Κωνσταντάρα και η αγωνιστική παρουσία της Δημοτικής Οργάνωσης του κόμματος της Κυψέλης  6ης δημοτικής κοινότητας τα μέλη της οποίας σύσσωμα είχαν αντιδράσει στην στήριξη Κακλαμάνη προτείνοντας αυτόνομη κάθοδο συνδυασμού του ΛΑΟΣ ωστόσο πειθάρχησαν στην τελική εμμονή του προέδρου και μάλιστα αγωνίστηκαν δυνατά στην περιοχή που ήδη είχε διεμβολίσει η  Χρυσή Αυγή και ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς τον Δημήτρη Κωνσταντάρα στην 6η δημοτική κοινότητα και τρίτο σε όλη την Αθήνα !

Το κακό όμως για το ΛΑΟΣ είχε γίνει αφού το βράδυ των εκλογών η Χ.Α. εξέλεξε τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο δημοτικό σύμβουλο, εκλέγοντας παράλληλα επτά διαμερισματικούς συμβούλους λεηλατώντας χιλιάδες ψήφους οπαδών του ΛΑΟΣ αξιοποιώντας την ατζέντα και το πρόβλημα των λαθρομεταναστών .
Προφανώς ,αν ο ΛΑΟΣ  κατέβαζε δικό του συνδυασμό στον δήμο της Αθήνας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα εξέλεγε 3-4 δημοτικούς συμβούλους, αν μάλιστα είχε ένα δυνατό όνομα επικεφαλής θα μπορούσε να κάνει ακόμα και την έκπληξη .
Όλα αυτά όμως δεν έγιναν ,αυτά που έγιναν ήταν τα εξής:

  • Η επιλογή του Γ. Καρατζαφέρη θύμωσε τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ που τον τιμώρησαν ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή η απέχοντας.
  • Μετά την τραγική για το κόμμα επιλογή της ψήφισης του μνημονίου ήρθε μια δεύτερη τραγική επιλογή στον κορυφαίο πολιτικής σημασίας κεντρικό δήμο της Αθήνας να προβληματίσει και να δημιουργήσει φυγόκεντρες τάσεις στον κόσμο του ΛΑΟΣ
  • Ο Γ. Καρατζαφέρης με την προσωπική του λάθος επιλογή  έδωσε την ευκαιρία στην Χ.Α. η οποία εξέλεξε τον Γ.Γραμματέα της δημοτικό σύμβουλο νομιμοποιώντας τον πολιτικά και θεσμικά .Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο Ν.Μιχαλολιάκος έστειλε το βράδυ της εκλογής του ανθοδέσμη τον Γ. Καρατζαφέρη και ευχαριστήριο τηλεγράφημα στο ΛΑΟΣ.
  • Όλα αυτά μαζί – και όχι μόνο –πέρασαν το μήνυμα στον κόσμο  ότι ο ΛΑΟΣ δεν είναι το κόμμα που ξεκίνησε και πίστεψαν, δεν είναι το κίνημα της ρήξης και ανατροπής αλλά το κόμμα της στήριξης και αναπαλαίωσης του συστήματος,
Αυτή είναι η πραγματικότητα είτε αρέσει είτε όχι σε όσους εθελοτυφλούν αρνούμενοι να αναγνωρίζουν τα λάθη τους απογοητεύοντας τον κόσμο μεταβιβάζοντας παράλληλα την ευθύνη προς τα κάτω και γύρω – γύρω .

« Ακραίος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π