Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Η δολοφονία του Πακιστανού και η ρατσιστική αχρωματοψία του ΣΥΡΙΖΑ


Πιστεύω ότι το μεταναστευτικό στην χώρα μας έχει εξελιχθεί πρωταρχικά σε εθνολογικό ζήτημα υψίστης σπουδαιότητας για την επιβίωση του λαού μας. 

Το άρθρο που ακολουθεί τοποθετεί τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, σε αντίθεση με την καθημερινή "πλύση εγκεφάλου" που μας έχουν επιβάλει οργανωμένα συμφέροντα και οι αργυρώνητοι ψευτοαριστεροί δημοσιογράφοι.
ΔΕΕ

Η δολοφονία του Πακιστανού και η ρατσιστική αχρωματοψία του ΣΥΡΙΖΑ

Κύριε Διευθυντά
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανθρωποκτονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα ξεκινά ως εξής : «Η άγρια ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από ακροδεξιούς εγκληματίες…»
Πέντε υπερφορτισμένοι όροι σε έξι ουσιαστικά και επίθετα.
Παρατηρήσατε ότι χρησιμοποίησα τον όρο «ανθρωποκτονία».
Ακολουθώ το παράδειγμα της προοδευτικής εφημερίδας «Έθνος».
Πριν τέσσερις μήνες, όταν τέσσερις αθίγγανοι είχαν δολοφονήσει 79χρονη στον Γέρακα, το «Έθνος» είχε παρουσιάσει την είδηση με τίτλο «Τέσσερις Ρομά οι δράστες της ανθρωποκτονίας 79χρονης στο Γέρακα». Όχι οι «δολοφόνοι», οι «δράστες».

Όπως ανέφερε τότε το «Έθνος», «οι τέσσερις συλληφθέντες αποπειράθηκαν δύο φορές να διαρρήξουν την οικία της άτυχης ηλικιωμένης, έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Την τρίτη φορά, διέρρηξαν το παράθυρο του υπνοδωματίου και μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και τη φίμωσαν, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία».
Ακόμα και ο φανατικότερος οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ θα συμφωνούσε ότι το τραγικό περιστατικό αποτελούσε τον ορισμό της εκ προθέσεως, ιδιαζόντως ειδεχθούς δολοφονίας.
Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε τότε ανακοίνωση. Ούτε διοργάνωσε «αυθόρμητη» πορεία «επιρροών».
Όπως προχθές στα Πετράλωνα.

Το ίδιο είχε παραλείψει να κάνει και μετά το ειδεχθέστατο περιστατικό του Πακιστανού Δράκου της Πάρου. Εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επιθέσεις των αλλοδαπών πάσχει από ρατσιστική αχρωματοψία κατά των Ελλήνων.
Αναφορικά με τα φυλλάδια στο σπίτι του ενός δράστη, καλό είναι να καταλογίζονται στην Χρυσή Αυγή όσα της αναλογούν. Γιατί η συλλογιστική πως η ανθρωποκτονία του Πακιστανού οφείλεται σε επιρροή της Χρυσής Αυγής μας οδηγεί, αντίστοιχα:

1) στην έγκληση του Αλέξη Τσίπρα για την δολοφονία του ταξιτζή και την ληστεία της τραπέζης στην Πάρο, από τον τρομοκράτη Θεοφίλου, φανατικό οπαδό του ΣΥΡΙΖΑ
2) στην έγκληση του Νίκου Βούτση για την ληστεία της τραπέζης στου Γκύζη από τον γιο του – υπάρχει μεγαλύτερη επιρροή από την πατρική;

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν.
Σε αντίθεση με τα εκ προθέσεως περιστατικά αλλοδαπών κατά Ελλήνων, αυτό των Πετραλώνων, πάλι κατά το «Έθνος», οφείλεται σε μια προσπέραση. Δύσκολα γίνεται αποδεκτό από κάθε εχέφρονα ότι οι δυο δράστες προγραμμάτισαν την τροχαία αντιδικία με την τραγική κατάληξη.
Όμως είναι έκδηλη η σπουδή, σχεδόν αγωνία, του ΣΥΡΙΖΑ να εκβιάσει από μεμονωμένα περιστατικά Ελλήνων κατά αλλοδαπών ηθική ρεβάνς για τα χιλιάδες περιστατικά αλλοδαπών κατά Ελλήνων. Και κατά την προσφιλή μεθοδολογία της ελληνικής αριστεράς να δημιουργήσει «μάρτυρες». Όπως καπηλεύτηκαν ανενδοίαστα την μνήμη του τραγικού εφήβου που έπεσε πάνω στον ψυχικά ασταθή αστυνομικό: Μαρτυροκοπτική Γρηγορόπουλου.

 Φτιάξαμε έναν Έλληνα, μάς χρειάζεται κι ένας αλλοδαπός.
Ιδού η επίσης προοδευτική «Ελευθεροτυπία» μάς ενημερώνει για τα οκτώ αδέλφια που, λέει κάποιος ομοεθνής του, συντηρούσε ο Πακιστανός.

Η αναπαραγωγή τέτοιων ισχυρισμών απαιτεί επιτόπου ρεπορτάζ στην πατρίδα του θύματος.
Άλλως, αστήρικτες αναφορές συνιστούν έμμεση, συναισθηματική πίεση στην κοινή γνώμη.
Αγαπητέ κύριε Τσίπρα, εγχώριοι και διεθνείς κύκλοι έχουν αντιληφθεί πλήρως την με προορισμό την εξουσία εντολή σας : «Δεξιά, πρόσω ολοταχώς». Αντιληφθείτε κι εσείς ότι τα πλειοψηφικά εκλογικά ποσοστά δεν μπορούν να διαμορφωθούν κόντρα στην συντριπτικά πλειοψηφούσα στην κοινωνία αντίληψη : οι αλλοδαποί βλάπτουν σοβαρά την υγεία των Ελλήνων. Αν επιμένετε στο διαζύγιο με την πραγματικότητα ο ελληνικός λαός θα σας «ωριμάσει βίαια», όπως βίαια σάς ωρίμασε οικονομικοπολιτικά η συνάντηση με τον κ. Σόιμπλε.
Καλό κατευόδιο πέραν του Ατλαντικού

Με τιμή
Ο παλαιάς κοπής
Προφήτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π