Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ο Λαός πληρώνει ο Άδωνις κερνάει - του Σπύρου Παπαδόπουλου


Έκοψε και μοίρασε την πίτα του 
Ο άνθρωπος προφανώς ζει στον δικό του κόσμο, τον κόσμο των παραισθήσεων, ο άνθρωπος δεν πατάει στον πλανήτη γη, πολύ περισσότερο δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αλλά σε έναν άλλο παράλληλο κόσμο, σε μια άλλη διάσταση !!
Άδωνις- Σπύρος Γεωργιάδης παρακαλώ, ο γυρολόγος λάιφ-στυλίστας των ραδιοτηλεοπτικών καναλιών, ο στυλοβάτης της πολιτικής κωλοτούμπας του Αντώνη Σαμαρά, ο φανατικός διεκπεραιωτής της μνημονιακής λαίλαπας, ο ντίλερ της  κεφαλαιοκρατικής ολιγαρχίας, ο βουλευτής που με τις ψήφους του ..«βοϊδολαού»   όπως αποκάλεσε τον ελληνικό λαό από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ – τότε- μετά τις περιφερειακές εκλογές του 2010 όταν έφαγε «μαύρο» από τον κόσμο, συμπεριφέρεται σαν να απευθύνεται σε κοπάδι από ..βόδια !

Ο πρίγκιπας Άδωνις έκοψε την πίττα του (όχι την βασιλόπιττα, αυτήν την ξέχασε ήδη ) στο ξενοδοχείο President .Βλέπεται ο Άδωνις με την ..βουλευτική «αποζημίωση» όπως την αποκαλούν, δηλαδή με το αίμα του Ελληνικού λαού, έχει χρήματα να δαπανήσει για την εκλογική του πελατεία «τα βόδια» όπως την αποκάλεσε. 
Ο Άδωνις αποδεικνύοντας τα ευεργετήματα του μνημονίου ανοίγει τον δρόμο της ανάπτυξης με τις «φιέστες» του που χωρίς αυτές δεν μπορεί να ζήσει !

Ο Άδωνις βγάζει πολλά χρήματα, αλλά με την αξία του, κοπιάζει όλη μέρα μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, αυτός και ο σωσίας* του δεν αφήνουν κανάλι για κανάλι να μην υπερασπιστούν τις απόψεις τους, τα μνημόνια τις τρόικες έξω- έσω Βλέπετε είναι μεγάλο το κόστος της πολιτικής αυτής μετάλλαξης , πρέπει να ιδρώσει πολύ, να πείσει, να κάνει το άσπρο μαύρο, η κεφαλαιοκρατική ολιγαρχία δεν κάνει χάρες, χωρίς αντάλλαγμα είναι ο βασικός κανόνας των αγορών ..

Αγωνίζεται επίσης ο Άδωνις για να μην ξεφτιλιστούμε σαν χώρα, να μην γίνουμε οι «μπαταχτσήδες» της Ευρώπης ! Βλέπετε το κόμμα του – ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  Α.Ε.  δεν είναι καθόλου μπαταχτσήδες, χρωστάνε στις τράπεζες (δηλαδή στον Ελληνικό λαό ) κοντά στα τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ !! Μνημόνιο όμως για το κόμμα του μπαταχτσή, τη ΝΔ και τους λοιπούς μπαταχτσήδες συνεταίρους δεν προτείνει ο Άδωνις .

Ο Άδωνις είναι συνεπής όμως, είναι αστός, είναι δεξιός, είναι καπιταλιστής, δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη, η συνέπεια του είναι καταγεγραμμένη, εσείς δεν το καταλάβατε, ο.. «βοιδολαός» κατά δήλωσή του ! Και του χρόνου..

* Γιατί δεν μπορεί…για να τον βλέπουμε παράλληλα σε διαφορετικά κανάλια πρέπει να έχει σωσία           

8 σχόλια:

  1. τι σχεση εχουν ολα αυτα τα σεντονια, με την αναρτηση για τον μπουμπουκο? Παντως, ηταν θειο δωρο για τον εθνικιστικο χωρο, η προσχωρηση του μπουμπουκου και του βοριδη στη νδ, μπας και ξυπνησουν καποια ζωα κι επισης μπας και διαχωριστει μια και καλη ο εθνικισμος απο τη βρωμερη δεξια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός δίπλα του είναι ο Πλεύρης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τα βλεπεται αυτα εσεισ οι αντιφασιστεσ εθνικιστεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω να σου αρέσει το άρθρο του Δημήτρη Παπαγεωργίου- H χρησιμότητα του «αντιφασισμού» σήμερα - που αναρτήθηκε σήμερα.

      Διαγραφή
  4. Γειά σου Σπύρο. Μόλις ανακάλυψα τον ιστότοπο και χαίρομαι που διαβάζω άρθρο σου. Μπορεί να θυμάσαι στην "Πρώτη Γραμμή" έναν 18χρονο με ξυρισμένο κεφάλι και φλάι που έκανε παρέα με Φιλιπάκο και Μελά... εγώ πάντως ακόμα θυμάμαι τους επικούς καυγάδες στα γραφεία με τον Γεωργίου τον χουντικό. ελπίζω να είσαι καλά και να τα πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα. Θα προσπαθήσω να θυμηθώ θα με βοηθούσες βέβαια αν μου έλεγες περισσότερα .Μπορείς να στείλεις σε σχόλιο το τηλέφωνό σου (φυσικά δεν θα δημοσιευθεί) για να επικοινωνήσω μαζί σου.
      Σπύρος Παπαδόπουλος

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π